Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    iyi yapmışsınız valla bir şey diyeyim benimde her tarafım tutulmuş ayrıca bu katılım için herkese teşekkürler arkadaşlar çok eğlenceliydi bence

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sozerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    gezimiz çok güzeldi, biraz yorucu ama süper bi gün geçirdik. katılan herkeze teşkkürler. resimler ve videoları bekliyoruz.

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Yav yol 100 km civarı değil mi? Biz alışkınız da bazı Yeni arkadaşlar soruyolar
    evet git gel aşağı yukarı o kadar..
    X3 X3 X3 X3 Ben 320 yaptım bilginize..
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    SÖZ VERİPTE GELEMEYEN LERE ÜZÜLDÜK DEĞİLMİ ARKADAŞLAR İNŞALLAH BİR DAHAKİNE gönüller bir olsun biz bakkal motorlarını çok seviyoruz yeni arkadaşlarla tanıştığımıza çok memnun olduk diğer gezi ne zaman

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    Arkadaşlar size bir kaç soru sormak istiyorum...
    Ben Ehliyetimi Almak üzereyim 10 Haziranda Almış olurum. Scooter Almayı planlıyorum çok kolay geldi kullanması herkezede öyledir Ancak birkaç uzun yol yapmak istiyorum Uzun yol için vitesli diyenler oldu ancak zevk ya Scooter diyoruz neyse ozaman su sogutmalı olsunki rahat gitsin çekişten düşmesin vs siz daha iyi bilirsiniz.Öneri Üzerine Honda Dylan 150 dediler zaten ilk motorum olucak iyidir hani başlangıç için hem su sogutmalı hemde 16ps.
    Sizden istegim:
    Uzun yol yapan varsa aranızda Görüşlerini almak isterim ben hemen hemen 600km yol yapıcam (Yurt dışı)
    Başka hızlanması ortala seyir hızı vs nedir?
    yakıt tüketimi? 100km/litre
    Teşekkürler.

Motosikleti
    SH 300
    vücudun dayanıklıysa dünya turuda yaparsın. biz bugün 300km yol yaptık. yorulduk ama yaptık. yakıt tüketimi ortalama 10 kuruş ama ben bugün büyük çabalarım sayesinde 7,5 kuruş yaktım kilometrede. Şehir dışı olmak şartıyla gazı köklemek yok, ani hızlanma yok, tam gaz gitmek yok yokuşlarda boşa atmak serbest. anca bu şekil 7,5 kuruş yaktım. 300km yolu 22,5 liraya gittim yani. öğrenci işi. daha az yakacağını idda eden varsa beri gelsin. Dylan tarihinde rekordur bu.

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    :Faik abimizin tam ve yerinde uyarıları, bizim haylazları kendine getirdi. her guruba bir faik abiyy lazım Kendi yeteneklerimizin ne kadar önemli ama: yapılmış plana sadık kalmanın hayati olduğunu vurguladı bugün. Sonuçta hepimiz seve seveMotor binme aşkına, arkadaşlarımıza en iyiyi bulma aşkına çiğ tavık yeriz önemli olan bizce de, kurguya sadık kalmaktır
    Firacc Manyaa olduk bu gün şaane bir deneyimdi.
    düzce yi ayarlama işi elbette bizd4

Len olm BSI, beni pile geçemedin benzin harcayacam diye, yuff len Bir ara ''Son Gaz'' gidiyom, baktım kilometere köstergesi yannış mı göstertiyo ne??

28 ne yaaa. Böyle bir km. yazılmaz ki topic e
    Poturdak

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu tamamen gittiğin yola bağlı ben geçen sene 900 km yaptım imzamdaki Bozcaada-Assos gezisini inceleyebilirsin.. Hiç yorulmadım ve motor hala taş gibi şu an 23 bin. km.de. Çok süratli bir alet değil. Şehiriçi için ideal arasıra uzun yol için de ena sayılmaz. Ama ben alıştımmı her hafta sonu biryerlere kaçarım dersen 400 cc tavsiye ederim ama madem ilk motorun olcak Dylan ile rahatlıkla başlayabilirsin. Sonra büyütürsün. Zaten bu aleti satmak istediğinde de kolaylıkla satarsın aranan ve para eden bir yatırımdır.
    Hayatonda

Motosikleti
    SH 300
    Len olm BSI, beni pile geçemedin benzin harcayacam diye, yuff len
    Muzaffer abi sen yanlış anladın herhalde. ben grupdan kopmayasın diye senin arkandan takip ediyordum. aynadan benim farları görünce anaaaaaaaam geliyo bu dersinde öndekilere yetişirsin diye. ona bakarsan citroen de geçemedi seni ama dylancı arkadaşlara tavsiyem az yakmak istiyolarsa 2 kişi yüklenmiş arka çantası ağzına kadar erzak dolu bir beat in arkasına takılsınlar en az öyle yakıt harcanıyor

sozerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama dylancı arkadaşlara tavsiyem az yakmak istiyolarsa 2 kişi yüklenmiş arka çantası ağzına kadar erzak dolu bir beat in arkasına takılsınlar en az öyle yakıt harcanıyor

serkancım sen beatın değilde bi kamyonun arkasına takıl bence; öle daha az yakar

Motosikleti
    SH 300
    serkancım sen beatın değilde bi kamyonun arkasına takıl bence; öle daha az yakar
    sözer sen şimdi beate yavaşmı gidiyor demek istedin. kamyon arkasına takıl derken yani beat kamyondan biraz dahamı hızlı demeye getirdin lafı(amma fesatım)

Halbuki ben beatle dylan kardeş kardeş iyi geçiniyolar arka arkaya mutlu oluyolar o yüzden az yakıyor demek istemiştim hatta beatte dylanın önünde daha az yakıyodur kesin iyi anlaşıyolar ya kardeş kardeş farketmez yani yan yana olsunlarda önü arkası önemli değil az yakar ikiside

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar lütfen gezi ile ilgili fotoğraf ve videoları aşağıdaki başlıkta:

Ağva gezisi Konu başlığı burası

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post688892
    Gezi Videosu (Yaklaşık 1 saat)
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    diğer tarafta resimler

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş bravo doğrusu,inşallah bi dahakinde ben de varım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    erhan abi senin motor burgman değilmi değiş sene ismini yav dylanı sattığına pişmanmısın yoksa hala motoru dylan diyo

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Servet kardeş oldumu? değiştirdik, hocam dylanın yeri başkadır gonlümüzde.

Motosikleti
    Runner 200VXR
    Gezi çok güzel oldu gerçekten katılan herkeze bende teşekkür ediyorum çok keyif aldım bundan sonrada olacak bütün gezilerde yerimi hazır edin gerçi bu sabah yataktan biraz zor kalktım sağım solum tutulmustu ama olsun değdi gerçekten...
    Yol bilgisayarı (Servet abi ) bi ara dağılsada :p yolu bulduğumuza sevindim, birde tüm hondacılara ayrıca tesekkürler runnercı olarak aranızda olmaktan mutluluk duydum duymaya devam edicem...
    [B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    BSI & Erdoğan Aktaş Dikkate Aldıgınız için Teşekkür Ederim Aranıza Genç Dylan'cı Geliyor

Görüşmek Üzre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    enis bekleriz alacagın en güzel motor şehiriçi için umarım en kısa zaman da senide aramızda görürüz

yusufika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda ps 150i
    verin coskuyu dylancılar .ne cok seyler yazmıssınız oku oku bıtmedı ama neysekı bıttı yani :=) . beyler yokmu guzel az kullanılmıs 3 3,5 arası dylan.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler