Ne Oldukİ Senİnkİne ErdoĞan Barİ Sen Yapma Ya Sensİz Olmaz Bu Gezİ
Ne Oldukİ Senİnkİne ErdoĞan Barİ Sen Yapma Ya Sensİz Olmaz Bu Gezİ
yan çizenler var gaalbağ. yok ben gelmesem filan yemezler, yingenizle bizi hefeslendirip kaçmak yok. (Kız nöbetten gelecek yaa, zati zor ikna ettim)
''Bakkalcılar süper markete karşı'' toplantısı yapmıyoz mu yoğusam
İşin polimiğini es geçiyom ama, söylemeden edemeyeceğim: arabamın lastikleri değişecekti, hemmen gittim bizim taksi durağındaki arkadaşlara, her lastiğin özelliğini anlattılar. 3 ay da bir değiştirdiklerinden yutmuşlar abiy lastik işini
Birgün kredi kartı ile ilgili ciddi bir sorunum oldu. Hemmen bankada çalışan motorcu bir kardeşim geldi. Aradım, problemi halletti, para ödemekten kurtuldum. Birgün yine, yolda kaldım. Benzin almayı unutmuşum Motorcu bir kardeş duruverdi yanımda. Abi dedi; ben pet şişede saklarım hep kötü günler için 2 Lt demez mi. Doldurdu, bastık gittik beraber, eğlene güle, etrafı seyrede seyrede. Yanlış hatırlamıyorsam Yamaha Z.. gibi bişeye piniyodu.
Geçen bizim bakkal iflastan kapattığından 250 metre ötede ki bakkala gittim bir de ne göreyim! Bakkal abiy, oğlu cehalet ve kazadan yaralandığından Yamaha Z.. gibi bir motoru tezgaha çekmiş, acil satılık yazmış üzerine.
abiy dedim, hatırladın mı beni?
oooo bilader...di falan sarıldık.
Ben dedi:30 yıldır Bakkalım, 30 yıldır da motor pinerim. Ahh cahilliğini bilsem bu motoru bu hayırsıza alırmıydım. demez mi. Hatt ekleyerek: Çpına güvenen borazan çalsın, Çkicine güvenen ceviz kırsın! benim hayırsızı Kuryeler getirip komuş acil e, koştum vardım. Şükür bişeyi yok.
Abiy dediler bana; senin bakkalı bilmesek, ekmek arasıydı, veresiyesiydi, tezgah arkası biralarımızı bilmesek vallah allahından bulsun derdik!
Sonuçta; motor alacaksanız, bir bakkala danışın
Poturdak
ABİ BU YAZDIKLARIN İÇİN SAGOL bazıları ne yaparsa yapsın cehaletten kurtulamaz .bu yamahacı arkadaşın eski motoru honda titanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu arada anlayın artık motora binmekle motorcu olunmuyormuş. bu arkadaşın bir sözünü yanlış anlamadıysam msj lardan buldum ışıklardan kalkarken pati çekmeden kalkmayana motorcu demiyormuş.başka sözede gerek yok .. pazarı sabırsızlıkla cekiyorum
Yav Dylan cılar ne oldu gezi işimiz.
Ses veriniz alüüüüü
Poturdak
yarın sabahtan buluşup gidiyoruz abiciğim bir sorun yok
Gezİ Tarİhİ: 27 Mayis
GÜn: Pazar
BuluŞma Yerİ:maltepe Sahİl Mc Donals KarŞisi
BuluŞma Saatİ:9,00-9,30 Arasi (geÇ Kalmalarda Haber Vermek İÇİn 0535 662 63 64 Servet
Gİdİlecek Yer:aĞva
Katilanlar:
1-servet-sİnem-dylan
2-ahmet-dylan
2-faİk Ve Kuzenİ-foresİght
3-onur Ve EŞİ-runner
4-sÖzer Ve Motoru
5-serhat-bellİdeĞİl
6-erdoĞan....................dylan
7-coŞkundylan
8-serkan Ve Kizil Ejderdylan
9-serkan In ArkadaŞi-mondİal
10-fuat Abİ Ve EŞİ -dylan
11-hÜr Ve HÜlya- Arabayla
12-caracas Ekledİm Ama Umarim DÜĞÜnden KaÇip Gelebİlİrsİn
13-kadİrdelİsİ
14-kadİrdelİsİnİn ArkadaŞi
15-....
bu gezi gelmek issteyen herkese acık
gelmeyen buraya yazsın lütfen
O zaman bizi de yazın yavv.
Çok extreme bir durum olmaz sa beraberiz. denizcimuzaffer+denizcieylem
Poturdak
mutluluk duyarız bakkal motorlarını seviyoruz biz bekleriz abiciğim
Gelirken zati bakkal motoru gibi geleceğim
Siparişleri topladım. İşallah sığdırabilirim
Yav yol 100 km civarı değil mi? Biz alışkınız da bazı Yeni arkadaşlar soruyolar
Poturdak
evet git gel aşağı yukarı o kadar.. ben bişi merak ediyorum Ağvaya yazın gitmek denize girmek açısından mükemmeldir de bu mevsimde gidince ve denize girmeyeceğinize göre ne yapılır? bildiğim kadarıyla orda piknik yapacak yer felan da yok. Yol olsun diye mi gidiyorsunuz yoksa oralarda bizim bilmediğimiz birşeyler de varmı?
bölücü militan
Hayatonda
gidiyorsunuz ne demek erdoğan sanki sen gelmiyorsun arka yolda piknik yapacak cok yer var demim hoşumuza neresi giderse orada vakit geçiririrz ve ya ne bilim düşelimde yollara bakarım hep birlikte
25 derece parçalı bulutlu denize girilirmi acaba??? Girilirse çıkılabilir mi??
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Şşşşiiiüüüüü,
Sersin, Erdoğan,BSI, Uyanın len
geç kalacaksınız bak, benden demesi
Poturdak
Abicim napiyosun.. dur biraz daha uyuyalım.. koşaraktan geliriz merak etmee
Hayatonda
Bir süredir aklımda olan bir projeyi hayata geçirdim.Bildiğimiz pencere alarmının çalışma şekli mıknatıslı aparatı ayrılınca çalıcak şekildedir.İçindeki devrede mıknatısla tetiklenen bir basit devre elemanı mevcut.Ben içini açıp bu elemanı sökerek yerine aldığım civalı anahtarı yerleştirdim.İncecik bir cam tüp içinde oynayan civa, alarmı bir tarafa eğdiğinizde devreyi tamamlayarak alarmı çalıştırıyor.Önce bunu orta ssehbadan inince değişen açıda tetiklenecek şekilde düşünmüştüm, ama çalışmadı.Çünkü orta sehbada ön teker yerde olduğundan motorun arkası alçaldığı zaman alarmın bir ucunu alçaltmak yerine tümünü alçaltıyor ve tetikleyecek açıyı yaratmıyor. Ama yan ayakta iken motor eğik.Plaka arkasına yapıştırırsak doğrulduğu anda ötecektir.Bende yan ayak yok ama açıyı iyi ayarlayarak bir yere gizledim.Hafif eğildiğinde ötüyor.Videosu burada:
http://www.youtube.com/watch?v=BxiI7mxIpak
walla güzel olmuş tebrik ederim temiz bi çalışma olmuş
Arkadaşlar, bu başlıkta değiştirilmesini istediğiniz bişey olursa mesaj atar mısınız... Ben pek takip edemiyorum da..
hehe bakıyorum Ağva fatihleri hemen PC başına geçip sayfayı açmışlar..
Servet bundan sonra uzun yol planı yapmak yok.. maltepe sahilde de pek güzel mangal yapabiliriz.. ulan kıçım nasır tutmuş hiç bi yere oturamıyorum her yerim fena halde ağrıyor.. sabah 9 da yola çıktık bu saate kadar haşat olduk bee 300 km yol yapmışız gene haftaya gideceğim yol 350 km. bu yol yüzünden haftaya nasıl gidecem diye düşünür oldum. İnşallah haftaya kadar kıçımın nasırları geçer..
Millet fotoları buraya koymayalım gezi için ayrı bi başlık açalım bi zahmet.. bu forumda motosiklet teknik konularının konuşulması lazım ama bizim dert olmayınca iyice geyiğe sardık ama böyle giderse bu bölüm bizim yüzümüzden kapanabilir.
Hayatonda
Yaff Erdoğan
Tam ekleyodum kine baktım başka açalım demişin
aç abiyy ben de ekleyeyim
Kuyruk sokumumun yerini soranlara hemmen gösterebilecek bir hassasiyete sahibim artıkın
Herkeşe bin teşekkür
Poturdak
Arkadaşlar lütfen gezi ile ilgili fotoğraf ve videoları aşağıdaki başlığa koyalım:
Gezi Videosu (Yaklaşık 1 saat )
Hayatonda
Tamamdır şindi ekliyom (Anaaammmkoptu vallah koptu mabadımmm
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)