Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    getirebilen ve getirmek isteyen getirsin arkadaşlar renk olur masada zaten geçen defaki gibi yaparız giderken alışveriş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Selam millet!! siz programı yapıp listeyi bile hazırlamışsınız.. Ben de bu akşam yeğenimi askere gönderdim az kalsın otobus ile yarış yaparken samsunda bulacaktım kendi yolun bi kısmından sonra "saçmalama oğlum dön! bırak otobüsün peşini" deyip, çocuğa el sallayıp ayrıldım.

Pazar günü durumum net olmadığı için öncesinde burdan ses çıkaramadım. Ben süpriz olabilirim ama kesin gelirim diyemiyorum maalesef :(
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Servet,
    Benim maalesef gelme şansım yok :(
    Nikah saat 3 te taksimde, akşamda 8 de otelde yemekli davet var.
    Haziran ilk haftasından sonraki gezilere katılabilirim anca.
    Size güvenli, eğlenceli gezmeler. Dikkatli olun.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    arkadaşlar dylanıma aldığım ngk iridyum buji(45 ytl) bursa honda servisi tarafından takılmadı..garanti kapsamı dışına çıkartıyomuş..zarar verirse biz karışmayız dediler..bende taktırmadım tabi..şimdi katologta yazan yüksek hız bujisini getirin bakımda taktırcam dedim..sonucu sizlerle paylaşırım..selamlar..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    yav bu servislerin hepsimi böyle insanları yolacaklarya nasıl yapacaklarını şaşırmışlar.. ngk japon bujisidir bütün japon araçlarda o kullanılıyo zaten

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iridium ix bujiler tamamen yeni bir teknoloji. servisin bu üründen haberi bile olmayabilir. bizim motorlar zaten ngk ve denso bujilerini kullanıyor.

kullanım klavuzunda normal buji:CR8EH-9 ve yüksek hız bujisi:CR9EH-9 yazıyor.

bunların yerine bence CR8EHIX-9 veye CR9EHIX-9 olan iridium bujiler kullanılabilir.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu bujilerden taktıran ve deneyen birisi de yok mudur yahu? Bi alında ne olduğunu bilelim nerden aldıysanız biz de alalım..
    Hayatonda

ben 1000 bakımında servisime sormuştum, böyle varyatör bilmemne komple değiştirirsen etkisi olur tek başına birşey değişmez demişti ama en mantıklısı hondanın merkezine mail atmak, bu kullanım klavuzundaki yüksek hız bujisi nedir diye sormak lazım tabi ingilizce olarak

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    iridium bujiyi takan bi arkadaş vardı, kullananlar yorum yapabilirlerse memnun olurum.
    Kaç paradır, nerden buluruz ve kodu nedir?
    Ayrıca benim bi sorum olucak;
    benzinin bujiler tarafından daha iyi yakılması için satılan benzin katkılarını kullanan varsa yorum yapabilir mi? Motosiklet fuarında vardı f1 nano technology gibi bişedi galiba.
    Daha iyi benzin yakılması bize daha fazla menzil yaptırırmış ve yakıt tam yandığından az bişi +güç diye duydum.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun ltf.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    Runner 200VXR
    Ağva listesi güzel benim kesin gibiydi ama simdi bi işler cıkacak gibi görünüyo bakalim yineden gelmeye calısıcam...cok istedik ya içimizde patlıyacak heralde...
    Servet abi aksam gelde patronun motorunu ayarlayalım ağva gezisinde motorla eşlik etsin hep artçı hep artçı nereye kadap ben kurcalamadım fazla sana bıraktım sen anlarsın senin cocuk nede olsa

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    oğlum şimdiden satışa başladın sizinle yola cıkanda kabahat zaten bir organizasyonda tam olsun iki hafta önceden boşunamı yazıyoruz şuraya buraya gidicez diye

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben hep diyorum abi bu adamlardan bişi olmaz
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    yok yok erdooğan akşam buluştuk kafasına kafasına lafı vurdum bir de yeni evli arkadaş o yüzden pek hanımının sözünden cıkamıyo gelecek çaresi yok.pazara bir şey kalmadı herkes geliyor değilmi yamuk yapan varmı

Motosikleti
    BMW F650 GS
    ehue ehue sanırım ben!
    Hayatonda

Motosikleti
    Runner 200VXR
    Servet abi ayıp oluyo ama izin alamıyo filan yok öyle seyler biliyosun aksamda baya bi nal topladınız ama hani neyse fazla bahsetmiyim kendinizce sizinde bi karizmanız var tabi dylancılar olarak hehe (bütün site ayaklanırmıs ) saka saka :D ağva olayında ısrarcıyım gelme ihtimalim yüksek göreces...
    [B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:

kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geziye 2 Dylan gelme ihtimalimiz var henüz kesinleşmedi ama.

Geçenlerde başıma bişi geldi başka bi sitede yazmıştım burayada yazıyım. herkes bu duruma dikkat etsin.

Dün akşam üstü 2 dk kafa dinliyim dedim S virajında oturuyorum. Neyse kalktım motor yan ayakta altta resimdeki gibi aynen duruyo. Bi ufaklık gelidi 7-8 yaşlarında bana soru sorup duruyo meraklıda bişi. Sonra scooterı çalıştırdım yan ayağıda daha yeni taktırmışım. Bu eleman tutsun gaz vercem diiye gaza elini götürsün hemde gazı en dipten kavrama şeklinde. Ben HAYIRRR diyene kadar o çevirmişti bile ve motor bir fırladı sollu olarak ileri ben sol elimle sol gidondan nası tutum nası durdurdum anlamadım valla.. ufaklığa kızmadım bile baktım o korku ona yetmiş zaten.. Yani ne anlıyoruz yan ayakta çalışık tutmamak lazım bilmeyen gaz verme meraklısı elemanlar dolu etrafta..

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Aynı şey benimde başıma geldi . Bende ayağı yeni taktırdığım zamanlarda arkadaşlar incelerken otomatik evet gazı veriyosun gidiyo frene basıyosun duruyo bi güzel anlatıyorum. bastım marşı. Orta sehpada ya motor verdim bi güzel gazı. nasıl yakaladım bilmiyorum allahtan önde birşey yoktu. arkadaşlar gülmekten kırıldı tabi ama ben 3.5 vaziyetleri
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

şimdi ağvada nerde ne var alışveriş yeme içme vs? birde gelirsem akşam saat kaçta dönülür?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    ooooooooooo katılım mı artıyo nedir o zaman beyler gelenlerin listesine kendinizide ekleyinde site dekilerde şaşırsınbu ne kalabalık diye durun ben yazim heyecanlandım akşam en geç altı gibi yola koyuluruz veya duruma göre değişir çoğunluk nasıl isterse

Gezİ Tarİhİ: 27 Mayis
    GÜn: Pazar
    BuluŞma Yerİ:maltepe Sahİl Mc Donals KarŞisi
    BuluŞma Saatİ:9,00-9,30 Arasi (geÇ Kalmalarda Haber Vermek İÇİn 0535 662 63 64 Servet
    Gİdİlecek Yer:aĞva

Katilanlar:

1-servet-sİnem-dylan
    2-ahmet-dylan
    2-faİk Ve Kuzenİ-foresİght
    3-onur Ve EŞİ-runner
    4-sÖzer Ve Motoru
    5-serhat-bellİdeĞİl
    6-erdoĞan....................dylan
    7-coŞkundylan
    8-serkan Ve Kizil Ejderdylan
    9-serkan In ArkadaŞi-mondİal
    10-fuat Abİ Ve EŞİ -dylan
    11-hÜr Ve HÜlya- Arabayla
    12-caracas Ekledİm Ama Umarim DÜĞÜnden KaÇip Gelebİlİrsİn
    13-kadİrdelİsİ
    14-kadİrdelİsİnİn ArkadaŞi
    15-lİmp65

15-..............

yok abi benim kesin değil dönüş saatine göre söylicem kendimi siliyimde aman ha dilinizden kurtulamam sonra mecidiyeköyde oturduğum için bide karşıya geçicem o yüzden akşam fazla geç kalmak istemiyorum...

Gezİ Tarİhİ: 27 Mayis
    GÜn: Pazar
    BuluŞma Yerİ:maltepe Sahİl Mc Donals KarŞisi
    BuluŞma Saatİ:9,00-9,30 Arasi (geÇ Kalmalarda Haber Vermek İÇİn 0535 662 63 64 Servet
    Gİdİlecek Yer:aĞva

Katilanlar:

1-servet-sİnem-dylan
    2-ahmet-dylan
    2-faİk Ve Kuzenİ-foresİght
    3-onur Ve EŞİ-runner
    4-sÖzer Ve Motoru
    5-serhat-bellİdeĞİl
    6-erdoĞan....................dylan
    7-coŞkundylan
    8-serkan Ve Kizil Ejderdylan
    9-serkan In ArkadaŞi-mondİal
    10-fuat Abİ Ve EŞİ -dylan
    11-hÜr Ve HÜlya- Arabayla
    12-caracas Ekledİm Ama Umarim DÜĞÜnden KaÇip Gelebİlİrsİn
    13-kadİrdelİsİ
    14-kadİrdelİsİnİn ArkadaŞi
    15-....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler