Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Bu gece daha doğrusu dün oldu, dün gece evden maça gidiyorum diye çıktım heryer kuru. Yolda yağmura bir yakalandım. İlk yağmur tecrübesinide yaşadım. Yandan araba geçince başımdan aşşağı suyuda yedim ayaklarımı toplayıp göl gibi su birikintisinden de geçtim. Baya bir tehlikeli oldu hem gece hem şakır şakır yağmur ama yavaş yavaş gidip yavaş yavaşta dönünce kazasız belasız vardım eve. Ama çok zor işmiş yağmurda hemde gece gitmek. Acilen yıkayıp cilalamam lazım motorumu. Heryer çamur oldu.Gerçi yanımdaki acil durum beziyle hemen kuruladım heryerini boyalı kısımlar pırıl pırıl parladı yine ama motor kısmı leş gibiydi. Şöylede bir çözüm buldum işede yaradı dönerken eldivenlerim kuru geldim

zaten dönerken tek eldivenlerim kuruydu

2800 km oldu ilk defa bukadar kirlendi. Biraz temizlemesem mi ya da ya?? Çok şımartmasam mı??
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Yıka BSI kardeş yıka, temizlik imandan gelir. Yahu ne oldu arkadaşlara kimse dünden beri birşey yazmıyor. İşlermi açıldı nedir.Alıştırdınız bizi topiğe şimdi çekildiniz kenara neredesiniz....

Motosikleti
    SH 300
    Yahu ne oldu arkadaşlara kimse dünden beri birşey yazmıyor. İşlermi açıldı nedir.Alıştırdınız bizi topiğe şimdi çekildiniz kenara neredesiniz....

Ben geldim evdeyim, bilgisayarın başındayım ya abi ondan yazmıyolar. Ben okula gideyim internete giremeyim coşar başlık

Motosikleti
    Bu şeftali işi nedir kardeşim, gerçekten şeftali yüzünden düştünmü sen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    beyler cıtırdan bir tur yaptınız galiba nasıldı bari eğlendinizmi?
    haftaya antrenman ha beyler bayanlar haftaya piknik modunda gidiyoruzdenize sıçramak isteyen olursa ona göre tedbirli gelin

Motosikleti
    SH 300
    Bu şeftali işi nedir kardeşim, gerçekten şeftali yüzünden düştünmü sen.
    Caracas abicim yok allaha şükür nazar değmesin hayatımda daha hiç düşmedim motordan. Herkes illaki düşülür diyo rda bakalım bize ne zaman nasip olacak. Bu cümlede yine bu sitede bir makale vardı orada geçiyordu. İlk okuduğumda çok hoşuma gitmişti. Bende ozaman yazmıştım öylede kaldı.
    Hatta buldum buyrun okuyun hem yararlı hem okuması zevkli
    http://www.motosiklet.net/forum/ayse...erekenler.html

Bu arada Servet abi antrenmanı yaptık. ben janta tek taraflı bi şerit çalışması yaptım. Sadece ön sağ yanağa demo çalışması yaptım bakalım dayanıklılığı nasıl olacak. Memnun kalırsam hepsine çekerim. işçilik benden. renk için coşkun abi biraz çingene işi gibi oldu dedi ama bana güzel geldi.
    Fotoğraflarda şimdi geldi coşkun abiden koyayım hemen.

Fikirlerinizi yazabilirsiniz çekinmeden Genel olarak beğenilirse diğer bölümleride tamamlarım.

Gezi güzergahımızda: Maltepe'den önce Kalamış. Oradan Acıbadem'de adana dürüm yedik. Oradan Kandillide güzel manzarası olan biryere götürdüm ekibi. Bol fotoğraftan sonra Kanlıcaya geçip yoğurt yiyip geldik. Motoru cillop gibi yaptıydım yine yağmur yağdı dünkü haline döndü leşşşş. Artık bu hafta öyle kalır yarın okula gittimmi kimse bakmaz yüzüne. Babamda anca öyle biner bütün hafta

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    iyi yapmışsınız valla bende gelmek isterdim sizinle bende bu haftayı eşimle adalarda geçirdim gayet güzel ve dinlendirici oldu haftaya saklıyorum enerjimi

Motosikleti
    SH 300
    Gezi fotolarıda geldi onlarıda koyayım. Haftayaki gezi için sabırsızlanın biraz 2 dylan 1 runner çıktık yola...

Gezi dedik ama ufak çapta bi gezi hatta pekte gezi sayılmaz bizim için. turladık hafiften

Motosikleti
    BSI inşallah hiç düşmezsin, bu aletlerin en çekilmez anı üzerinden düşüldüğü andır. Gerçekten kötü oluyor tecrübe ile sabit. En son l990 yılında düştüm. Ondan sonra uzun yıllar binmedim zaten. Hayır düştüğüm için değil motor almadım uzun yıllar. Şimdi yıllar sonra yeni yine yeniden dedik.

Motosikleti
    REGALRAPTOR DD250E-9
    Erdoğan kardeşim 03/06/2007 tarihindeki organizasyonla ilgili bir planlamanız varmı gitmeyi düşünüyormusunuz

03-06-07 Pazar / Hayatini Kaybeden Motosiklet Tutkunlari icin Merterdeyiz
    MT den alıntıdır
    Geçen sene hatalı sollama yapan kimliği belirsiz bir sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybeden arkadaşımız İbrahim Mersin ve kazalar sonucu hayatını kaybeden tüm doslarımızı unutmadık. Aynı şeyler bizlerinde başına gelebilir, sesimizi duyurmak için, motosikletlerin trafikte fark edilmesi için, kaybettiklerimiz için 03-06-07 Pazar günü Merter E5 Üzeri Mc Donalds önü saat: 14:00 'da toplanıyoruz.

Motosiklet kullanıcılarının ve basın mensuplarının da katılacağı anma gününe herkesi bekliyoruz.
    03-06-2007 Pazar
    Merter E5 Üzeri Mc Donalds önü
    Saat: 14:00

Alıntı:
    03.06.06 Eminönü'ne giderken, E-5 karayolu Merter mevkiinde hatalı sollama yapan bir sürücünün çarpması sonucu, seyir halindeki bir kamyonun altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kazaya sebep olan sürücü ise arkasına bile bakmadan kaçıp, ortadan kayboldu.

Olay üstünden bir sene geçmesine karşın kazaya karışan sürücü hala bulunamadı.
    [B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Sanırım arkadaşlardan gelen olmayacak ama ben bir daha gidemeyeceğim için 2-3 Haziran arası gideceğim. Gittiğim yerlerin güzel fotolarını Bozcaada gezimizden beter şekilde koyup yine millete "Ahh ulan!" dedirteceğim.

Trafikte magandalar öylesine çok ki! İnsan yola çıktığına pişman oluyor.. İnsan böyle seyleri okudukça kahroluyor. Arkadaşlardan katılan olur herhalde.
    Hayatonda

Motosikleti
    REGALRAPTOR DD250E-9
    Yolculuk var yani kazasız belasız inşallah
    [B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SH 300
    BSI inşallah hiç düşmezsin, bu aletlerin en çekilmez anı üzerinden düşüldüğü andır. Gerçekten kötü oluyor tecrübe ile sabit. En son l990 yılında düştüm. Ondan sonra uzun yıllar binmedim zaten. Hayır düştüğüm için değil motor almadım uzun yıllar. Şimdi yıllar sonra yeni yine yeniden dedik
    İnşallah abi ama bütün tecrübeli kişiler illaki motordan düşülür diyolar. Hatta şöylede bir sözleri var: "motorcular iki çeşittir. 1.si daha önce motordan düşenler, 2.düşecek olanlar." Ee bende henüz düşmedim hangi guruba gireceğim malum O günü bekliyorum. En az hasarla atlatmayı dilemekten başka çarem yok. Sende madem daha önce düşme tecrübesini yaşadın birdaha düşmezsin inşallah. sen atlattın ama benim daha en az 1 hakkım var

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Motordan düşmeyen adam kendine motorcu demesin zaten.. motordan düşülür.. Ama attan düşüldüğü gibi.. Kaza yaparak düşmeyelim. Allah hiç birimizin acısını bizlere yaşatmasın. Kazasız belasız, keyifli keyifli motorlarımızı sürüp burada muhabbetimizi edelim. Daha önce daha hızlısını da kullandım, en hızlısını da. Ama hız belli bir şeyden sonra beni korkutmaya başladı. Yolda karşınıza ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor, görüyorsunuz işte.. Trafikte ne magandalar cirit atıyor. Bizimkiler de iyi hızlanıyor ve bu bile bazen beni ürkütüyor. Çünkü çok zaman kendimi son gaz açmış canavarlaşmış halde buluyorum. Birden irkilip kendime geliyor ve yavaşlayıp sakin kullanmaya çalışıyorum. Elinin altında güç olunca kendini ne kadar tutarsan tut sonunda bunu son limitine kadar kullanıyorsun..

Özellikle yağmurda bizim motorlar çok kaydığı için, eğer motor kullanmak zorundaysanız normalden 10 kat daha dikkatli kullanıp, ıslanabildiğiniz kadar ıslanın. Ama asla hız yapmayın, virajlara yatmayın, çukur görünce frenlere asılmayın, ani fren yapmayın. Bu gün öğlen yol güzel, yerler kuru yine canavarlaşmışım sahilde yolunda son gaz açmış gidiyorum pendiğe geldim bir baktım yollar ıslak.. hemen yavaşladım, sonra da hemen ordan kaçtım
    Bu gece 11.30 civarı sağnakta 45 km. yol yapmışım, eve geldiğimde üzerimde bir sürü minik şelale vardı. Dikkatli kullanınca ıslanıyorsun ama düşmüyorsun. Aslında yağmur değil de en çok yanımızdan gecerken üzerimize su püskürtüp ıslatan HIYAR sürücüler yüzünden ıslanıyoruz. Bazen bunlar için motorun yanlarına roketatar takıp ıslatan arabaları ucurmak istiyorum .
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    VALLA BEN PAZAR GÜNÜ MERTER'E GİDİCEM ARKADAŞLAR türkiyede daha motorsikletlere araç muamelesi yapılmıyor bazı sürücüler tarafından onları kınamak için gideceğim. böyle ayıları trafikten silmek gerek bence eminim benim gibi düşünen çok arkadaş var bu sitede 3 haziran pazar günü oradayım

Motosikleti
    BSI inşallah sen bir ilki gerçekleştirirsin diyelim. Allah sırtını yere getirmesin pehlivan..

Motosikleti
    Runner 200VXR
    Cümleten selamlar dylan ailesine araya kaynadık idare edersiniz artık haftasonu ağva gezisine gelmeye niyetliyiz ailecek bi aksilik cıkmazsa inşallah gelicez motoru açmam lazım

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı extaron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cümleten selamlar dylan ailesine araya kaynadık idare edersiniz artık haftasonu ağva gezisine gelmeye niyetliyiz ailecek bi aksilik cıkmazsa inşallah gelicez motoru açmam lazım
    ne demek şeref verdiniz kapımız herkese açık.

ben takip edemedim ağva gezisi kesin mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    ağva gezisi kesin kardeşim eğer geleceksen senide aramızda görmekten kıvanç duyarız hem sınav öncesi moral olur senin içinde

BEYLER GEZİ İÇİN BİRAZ daha katılım bekliyoruz erdoğan senden de ses cıkmıyo ne oldu ama sen yazmasanda garanti gelecek kişilerden birisin

GEZİ TARİHİ: 27 MAYIS
    GÜN: PAZAR
    BULUŞMA YERİ:MALTEPE SAHİL MC DONALS KARŞISI
    BULUŞMA SAATİ:9,00-9,30 ARASI (GEÇ KALMALARDA HABER VERMEK İÇİN 0535 662 63 64 SERVET
    GİDİLECEK YER:AĞVA

KATILANLAR:

1-SERVET-SİNEM-DYLAN
    2-AHMET-DYLAN
    2-FAİK VE KUZENİ-FORESİGHT
    3-ONUR VE EŞİ-RUNNER
    4-SÖZER VE MOTORU
    5-SERHAT-BELLİDEĞİL
    6-ERDOĞAN....................DYLAN
    7-COŞKUNDYLAN
    8-SERKAN VE KIZIL EJDERDYLAN
    9-SERKAN IN ARKADAŞI-MONDİAL
    10-FUAT ABİ VE EŞİ -DYLAN
    11-HÜR VE HÜLYA- ARABAYLA
    12-CARACAS EKLEDİM AMA UMARIM DÜĞÜNDEN KAÇIP GELEBİLİRSİN
    13-.............
    14-..................
    15-..............
    ......... Buralarıda siz doldurun arkadaşlar. maltepe sahilden hareket edip kartaldan e-5 e ,oaradan gebzeye doğru şekerpınardan arka yollardan süper bir yol ve çok tenha olacağına eminim pek kimse bilmez umarım bizde bulabilirizsora sora ağva bulunurmuş..

not: evden börekler dolmalar getirmek isteyen olursa yok demeyiz saygılar.foto ve kamerada unutmayalım arabadan çekim yapılabilir
    ERHAAAAAAAN-İZEEEEEEEEEEL ORADAMISINIZ HADİ SİZİDE BEKLİYORUZ.
    HALI KİLİM UNUTMAYALIM

Motosikleti
    Dylan
    Güzel liste olmuş,pazar sabahı listenin yarısı bile gelse rekor olcakpastalar börekler kim yapıcak abi bunları hazır masaya otursak daha iyi değilmi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler