Erdoğan Abey kafamdan değerlisini bulamadım ama cebime göre olanı aldım
Airoh SV55 gibi çeneden açılmalı bi model alıcaktım 200ytl ye, dün mototale gidince oytun gazladı nolan aldık.
İyidir umarım.
Erdoğan Abey kafamdan değerlisini bulamadım ama cebime göre olanı aldım
Airoh SV55 gibi çeneden açılmalı bi model alıcaktım 200ytl ye, dün mototale gidince oytun gazladı nolan aldık.
İyidir umarım.
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
beyler en güzeli AĞVA yakın ve yorucu olmaz nedersiniz oralarda gezilecek ve piknik yapacak yerlerde var hem fazla yorulmadan keyifli bir gezi olur ne dersiniz gebzeden arka yoldan gideriz oralar harika şile yolu çok virajlı ve yorucu olur.
arka yol daha kısa ve harika manzaralare var
Arkayol da neresidir yahu? hiç görmedim, bilmiyorum. Pendik'ten Ömerli barajı kenarından çıkan bi yol var orası değil herhalde orası direk Şile yoluna çıkıyordu.. Neyse gelirim diye söz veremiyorum ama bakarız.. şeytan bu
Hayatonda
o yolu biliyorum,daha uzun bakımsız ama manzaralı.Denemeye değer mola vererek gidilir.bu arada kaldırım mühendisimiz nasıl?
YAV O YOL NASIL BOZUK EN SON ne zaman gittin kaymak gibi asfalt var sadece köyden önce buradan giderken kötüydü oradada çalışma vardı geçen sene yazınherkes orayı onaylıyorsa gidelim hem yol güzel hemde çok uzak değil aramıza hiç katılmayan izel ve erhanıda bekliyoruz yaşlı amcalarıda
Düşen arkadaşa geçmiş olsun, düştükten sonra hızlanması zor oluyo
Benim katılma şansım yok, maalesef haziran ilk haftası da dahil 3 pazar da düğün var :(
Tavuk mu dersiniz bilmem
34 BC 8561
arkadaşlar 19 mayıs ta cadde deki motor geçişine gelen yokmu?kalamış sahilinde buluşup gidelim.takalım bayraklarımızı denize dökelim düşmanları
Bak sersin kardeş sende bizden bahsederken "yaşlı amcalar" dedin. Bize diyordun ikidebir yaşınızdan bahsetmeyin diye, şimdi yüzümüze neden vuruyorsun.
Gerçekten bende gelmek istiyorum. Evde izel in dediği gibi üç- dört davetiye var onlara bakacağım eğer 27 mayıs boş ise söz bende geleceğim. Hem tanışmış oluruz arkadaşlarla, görüşmek üzere.....
Yavv arkadaşlar, benim Dylan işi ertelendi yine Bu hafta da aranıza katılamadım
Poturdak
34 BC 8561
izel artık gel kardeşim ya bir kerede bir işin olmasın ya erhan dan da ses yok zaten burgman aldıyabizi tanımaz artık
yaşlı amca derken yanlış anlama abi bizim için yaş önemli değil dylan olması şart değil beatlarda gelebilirbayan arkadaşlarınızıda getirebilirsiniz arkadaşlar eşlerinizi kalabalık olalım bu defa
o zaman 27 MAYIS PAZAR: her zaman ki yerde maltepe sahilde
SAAT:9:00 da hareket
1-ahmet
2-servet
3-coşkun
4-onur
5-erdoğan
6-faik
7-sözer
8-serkan
9-caracas
10-fuat ABİ ARTIK BUNDADA EKEMEZSİN
11-SERHAT
VE ARABA TAYFASI DA VAR KENDİNİ EKLEMEK İSTEYEN YAZSIN LÜTFEN
Böyle foruma can kurban 2 gün önce bakıyosun ortada bişey yok 2 gün sonra bi açıyosun sayfayı aaa plan yapılmış listeye bile eklenmişiz. Ne ala mualla Geliyorum bende..
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
beyler katılmak isteyen varsa katılabilir motorun markası önemli değil bayanlarda tabi herkese açık amaç hoş zaman geçirmek
jant ları kırmızı yapsam nasıl olur acaba gri motorakoyu kırmızı ama ben bir motorda gördüm valla harikaydı
pek olmadı galiba ama rengi kötü oldu
başka ne renk olabilir aslında siyah daha güzel olur ama coşkunu kandıramadımki
Sersin, İzel hiç yanlış anlarmıyım sizi. Ben zaten yaşlı değilimki adımız çıkmış bir kere.
Sersin ben espriyi pek çözemedim ama kırmızı jant, gri motora olmamış bence. Orj. her zaman güzeldir.
benim yer kalamış marinadan fenerbahçe istikametine giderken yol bitip zorunlu sola dönüş yaparya hah işte orada (şentürk denizcilik)kırmızı tabelalı yer buyrun gelin.
Abicim grupta siyah jantı olan bi ben varım herhalde kıskanıyolar hepsi bu jantların peşinde
Kromaj ... Kromaj ... Kromaj ....başka ne renk olabilir aslında siyah daha güzel olur ama coşkunu kandıramadımki
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Ne ediyoz şindi
pazar Kalamıştan 19 mayıs korteji mi??
yoğusam herkeş geziyemi ??
Poturdak
Bu 19 Mayıs korteji nereden çıktı? Kimin organizasyonu? ben bu sitede ve diğer motosiklet sitelerinde böyle bir organizasyon görmedim. Detayları nedir? 29 Ekim'de güzeldi ama bunun duyurusuda çok geniş katılımla yapılmıştı.. Oysa bundan bizden başka kimsenin haberi yokarkadaşlar 19 mayıs ta cadde deki motor geçişine gelen yokmu?
Şu modifiyeden vazgeçin artık arkadaşlar.. motorları cingeneye çevirceksniz.. sonra honda gelip naaptınız benim canııım motoruma deyip elinizden alcak..!
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)