Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Mayıs 2007, 18:09
Reklamlar
-
15 Mayıs 2007, 23:29
Sayın ndr, hayırlı olsun yeni motorunuz.Evet ben de Ankara'dayım ve 5200km'de kırmızı bir dylan sahibiyim.İyi görüşlerinizin hepsine katılıyorum.
Ankara'da 2 kırmızı dylan var artık
Uygun bir zamanda görüşmek dileğiyle
Emrah
-
16 Mayıs 2007, 00:51
ndr dylanın hayırlı olsun kazasız sürüşler
ayrıca abiler yaşlarınızı problem yapar gibi her defasında yazmanıza gerek yok bence önemli olan aynı havayı solumak bence
bende ikinci el bir dylan buldum bu defa alıcam yarın bakıp ve direk boyatıcam motoru simsiyah metalik olacak bir ilk yapıcam cantların renginide değiştiricem benim geziye katılmam zor bu durumda arkadaşlar cumartesileri çalışıyorum uzun yol da harika olurdu valla ama ilk fırsatta bir ankara yapmayı düşünüyorum acıkcası motorla
-
16 Mayıs 2007, 01:02
sersin1978 adlı üyeden alıntı
ndr dylanın hayırlı olsun kazasız sürüşler
ayrıca abiler yaşlarınızı problem yapar gibi her defasında yazmanıza gerek yok bence önemli olan aynı havayı solumak bence
bende ikinci el bir dylan buldum bu defa alıcam yarın bakıp ve direk boyatıcam motoru simsiyah metalik olacak bir ilk yapıcam cantların renginide değiştiricem benim geziye katılmam zor bu durumda arkadaşlar cumartesileri çalışıyorum uzun yol da harika olurdu valla ama ilk fırsatta bir ankara yapmayı düşünüyorum acıkcası motorla
Sersin merhaba, kardeşim biz yaşlarımızı problem yapmıyoruz. Sadece hatırlatıyoruz ki bizi fazla yormayın Yoksa delikanlıyız gerçekten daha dur bakalım. Daha oğlum 21 yaşında torunları görecez inşallah.
Allah gönlüne göre versin iyi olur motorun inşallah. Neden bulduğun motor boyamı istiyorki, boyamaktan bahsediyorsun............
-
16 Mayıs 2007, 01:02
abi site güzelde bir şeyler daha eklense mesela sitede sohbet biz bunu erdoğana söylemiştik ama işlerinden fırsat bulamamıştı.siteye kayıt ne bilim daha başka şeyler ilanlar vs...
abi bir iki çizik varmış galiba 100 ytl istiyorlar ben motorun tamamını 300 ytl ye boyatıyorum mantıklı değilmi ayrıca mat siyah çizilince tamiri zor o yüzden metalik olması daha sağlıklı nasılım
-
16 Mayıs 2007, 13:56
Madem boyatacaksın fosforlu turuncuya boyat gecenlerde bi resim atıyordun öyle olsun. Nasılsa ruhsatta değişecek gitmişken rengini de turuncu diye işletiverirsin
-
16 Mayıs 2007, 14:22
motora baktım boyaya ihtiyacı yok kaza ve ya çizik olunca boyatıcam zaten griden vaz geçmem
benim ortak binecek yeni bir dylancı daha var aramızda artık
-
16 Mayıs 2007, 15:02
ee hoşgelmiş o zaman.. gerci hep aramızdaydı yeni gelmiş sayılmaz sadece motorsuzdu garibim.. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Arkadaşlar ben bu geziyi zaten tek başıma yapacağım. Zamanı özellikle 2 güne yaydım tek gün çok yorucu olurdu ertesi günde işe gidilecek malum.. ancak biz sabah 6 da hazır ve nazır şekilde Otoban gişelerde oluruz derseniz o zaman başka.. günübirlik de gidilebilinir.. sabah 9-10 gibi orda olursak biraz dinleniriz etrafı gezeriz mangalımızı yaparız midemizi bozup yollara koyuluruz.. ama tahminim dönüşümüz karanlığa kalır.. 11-12 gibi eve döneriz
Evet bu konuda yorumları ve katılmayı isteyenleri bekliyorum..
-
16 Mayıs 2007, 18:31
BENİM CANTAYI HEMEN TAKTIM KARA ŞİMŞEĞE tabi benimkide çıplak kaldı ama neyse hemen çantanın yenisine ve grisine bakıcamjant lara dikkat
valla tek günde yapılacak bir gezi gibi durmuyo erdoğan 2 gün daha güzel olurdu ben çok üzgünüm katılanlara iyi eğlenceler
ama 27 MAYIS PAZAR GÜNÜ da yakın yerlere bir piknik falan düzenlene bilir ağva olabilir ve ya karadeniz taraflarında daha güzel yerler bilen varsa veya tekirdağ tarafları olabilir geçenlerde izmit yuvacık gezisi vardı orası nasıl bilen varmı resim koyabilecek olan varmı fikirlerinizi bekliyoruz
-
16 Mayıs 2007, 18:54
topcase ve cam dylan'ı çok bozuyo. Motorun sportif duruşuna çok ters. Vespa gibi oluyo.
-
16 Mayıs 2007, 20:07
-
16 Mayıs 2007, 20:15
ndr abi yeni dylanın hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanman dileğiyle. Servet abi sizinkide hayırlı olsun gri jantlar süper olmuş buradan ilgililere sesleniyorum: siyah jantlarınız grilerle değiştirilir alan memnun satan memnun olur....
BSI,
Sinyal kumandasını Honda ya sordum, hiç bulaşma git çin malını al dediler
bende diyecektim bunu ama işte yinede seçim sizin. biraz idadalı konuşacaktım ben hayatta gidip anahtarın orjinali olsun diye hondadan almam diyecektim ama saolsun servistekiler söylemiş benim yerime. merak ettim izel abi kaç para orjinal anahtar??
Bu arada haftaiçi günleri giremiyoruz foruma coşturmuşsunuz yine oku oku bitmiyor. hafta sonu nerelerdesiniz??? bilgisayarın başında nöbet tutuyorum yazan yok haftasonu. bu ne yaman çelişki böyle...
19 mayısa Dylan grubu olarak katılmıyormuyuz??? hala bişey yazan çıkmamış.. Caddede geçit olacak diye bişey duymuştum ama????
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
16 Mayıs 2007, 21:38
-BSI- adlı üyeden alıntı
bende diyecektim bunu ama işte yinede seçim sizin. biraz idadalı konuşacaktım ben hayatta gidip anahtarın orjinali olsun diye hondadan almam diyecektim ama saolsun servistekiler söylemiş benim yerime. merak ettim izel abi kaç para orjinal anahtar??
19 mayısa Dylan grubu olarak katılmıyormuyuz??? hala bişey yazan çıkmamış.. Caddede geçit olacak diye bişey duymuştum ama????
bi 25 ytl vardır heraldeçakarı nerden almıştın abi?
19 mayısta toplanıyo mu ki millet hiç haberim yok benim.
-
16 Mayıs 2007, 23:46
beyler bu akşam caddeden gidiyoruz coşkun ,ben, yeni dylancı ahmet,ve runner cı onur virajı alamayan yeni dylancı kaldırım mühendisiymiş meğer bir baktım kaldırım taşlarını yere yatmış düzeltiyorallahtan kendisinde de bir şey yok motordada bende tam bu gün boyatmayalım demiştim biraz sagı solu çizilsin toptan bir boyatır masraf yaparız diyordum ki hafif çizikler oluştu bu da vesile olur motoru boyatmaya ...herkese kazasız sürüşler diliyorum.
ahmetçiğim ben sana dedim viraja 20 km hızla girme bak kaldırım taşlarıyla kardeş olursun böyle.. ve ahmet tekrar yollarda ama max. hız:40kmşu gezi işini kimse takmıyor galiba 27 mayıs ne dersiniz yok sa biz yine aynı kadro devam mı.=======coşkun ,faik,soner,servet,onur,serkan,ahmet,serhathadi artık katılım ve gidilecek yer için fikir bekliyoruz
-
17 Mayıs 2007, 00:14
-
17 Mayıs 2007, 00:37
3900 ytl yaptım benim dylanı:D
yok mu dylan sahibi olmak isteyen hadi yaw sizi bekliyorum 500 lük alacağım daha
bunun rodajı var ilk bakımı var ohoooo hadi çabuk tutun elinizi biraz,bi el atın istanbula verelim benim dylanı:D
-
17 Mayıs 2007, 13:06
27 mayıs pazar gününe kadarmı
sizde güzel yerler önerebilirsiniz
-
17 Mayıs 2007, 13:18
-BSI- adlı üyeden alıntı
Sordum ama cevap gelmedi, muhtemelen parça da yoktur ellerinde.
Çakarları kadıköy çilek mi vişne sokaktaki aksesuarcılardan alacaksınız.
alacağınız mal taiwan malı olsun dikkat edin.
Abi çanta ve cam olayına bende giriim bari
bazen çantasız geziyorum ama kask elimde her yere girmem gerekiyor.
Yazında camı çıkartiim diorum ama bu seferde kaskın canımı kapamak gerekecek, sinek, bözcük gibi şeyler gelecek üstümüze.
En güzeli çanta + camlı kullanmak galiba
Arada Nolan n32 kask aldım bilgisi olan var mı?
nasıldır, iimidir?
-
17 Mayıs 2007, 13:27
cam motorun hızını kesi ama olsun kessin daha uzun seneler motora binmek istiyorum isteyen yakıştırmasın isteyen yakıştırsın zevk bu kişisine göre değşir çanta harika bence uzun yolda ne kadar işe yaradığını izmitte gördük bütün yükü benim motorla erdoğana yükledik nerdeyse yapabilsekte yanlarada canta takabilsekişte o zaman tam süper olacakyanlara 25 lt lik canta takılırsa nasıl olur fotomontajcılar bir denesenizde görsek ama motoru önden ve ya arkadan gösterin
-
17 Mayıs 2007, 14:56
Arada Nolan n32 kask aldım bilgisi olan var mı?
Kafandan daha değerli ise iyidir..
yahu yan çantayı gösterdikya önden arkadan alıp fotosunu çakmek lazım belki ben bi ara alıp çekerim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler