Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    ndr arkadaşın motoru hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin işallah.
    Arkadaşlar, ekonomik durumu ayarladım, yarın Dylanı alıyorum

Daha önce Beat imi Konşuktan almıştım. Sizlerin tavsiye edeceği bir yer varsa bitireyim şu işi

İzel arkadaş; tutamak demirini dökme işini araştırıyorum. Sonuç alınca hepimize yaptırırız işallah
    Poturdak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Sayın ndr, hayırlı olsun yeni motorunuz.Evet ben de Ankara'dayım ve 5200km'de kırmızı bir dylan sahibiyim.İyi görüşlerinizin hepsine katılıyorum.
    Ankara'da 2 kırmızı dylan var artık
    Uygun bir zamanda görüşmek dileğiyle
    Emrah

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    ndr dylanın hayırlı olsun kazasız sürüşler
    ayrıca abiler yaşlarınızı problem yapar gibi her defasında yazmanıza gerek yok bence önemli olan aynı havayı solumak bence
    bende ikinci el bir dylan buldum bu defa alıcam yarın bakıp ve direk boyatıcam motoru simsiyah metalik olacak bir ilk yapıcam cantların renginide değiştiricem benim geziye katılmam zor bu durumda arkadaşlar cumartesileri çalışıyorum uzun yol da harika olurdu valla ama ilk fırsatta bir ankara yapmayı düşünüyorum acıkcası motorla

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Alıntı sersin1978 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ndr dylanın hayırlı olsun kazasız sürüşler
    ayrıca abiler yaşlarınızı problem yapar gibi her defasında yazmanıza gerek yok bence önemli olan aynı havayı solumak bence
    bende ikinci el bir dylan buldum bu defa alıcam yarın bakıp ve direk boyatıcam motoru simsiyah metalik olacak bir ilk yapıcam cantların renginide değiştiricem benim geziye katılmam zor bu durumda arkadaşlar cumartesileri çalışıyorum uzun yol da harika olurdu valla ama ilk fırsatta bir ankara yapmayı düşünüyorum acıkcası motorla

Sersin merhaba, kardeşim biz yaşlarımızı problem yapmıyoruz. Sadece hatırlatıyoruz ki bizi fazla yormayın Yoksa delikanlıyız gerçekten daha dur bakalım. Daha oğlum 21 yaşında torunları görecez inşallah.
    Allah gönlüne göre versin iyi olur motorun inşallah. Neden bulduğun motor boyamı istiyorki, boyamaktan bahsediyorsun............

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    abi site güzelde bir şeyler daha eklense mesela sitede sohbet biz bunu erdoğana söylemiştik ama işlerinden fırsat bulamamıştı.siteye kayıt ne bilim daha başka şeyler ilanlar vs...

abi bir iki çizik varmış galiba 100 ytl istiyorlar ben motorun tamamını 300 ytl ye boyatıyorum mantıklı değilmi ayrıca mat siyah çizilince tamiri zor o yüzden metalik olması daha sağlıklı nasılım

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Madem boyatacaksın fosforlu turuncuya boyat gecenlerde bi resim atıyordun öyle olsun. Nasılsa ruhsatta değişecek gitmişken rengini de turuncu diye işletiverirsin
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    motora baktım boyaya ihtiyacı yok kaza ve ya çizik olunca boyatıcam zaten griden vaz geçmem
    benim ortak binecek yeni bir dylancı daha var aramızda artık

Motosikleti
    BMW F650 GS
    ee hoşgelmiş o zaman.. gerci hep aramızdaydı yeni gelmiş sayılmaz sadece motorsuzdu garibim.. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Arkadaşlar ben bu geziyi zaten tek başıma yapacağım. Zamanı özellikle 2 güne yaydım tek gün çok yorucu olurdu ertesi günde işe gidilecek malum.. ancak biz sabah 6 da hazır ve nazır şekilde Otoban gişelerde oluruz derseniz o zaman başka.. günübirlik de gidilebilinir.. sabah 9-10 gibi orda olursak biraz dinleniriz etrafı gezeriz mangalımızı yaparız midemizi bozup yollara koyuluruz.. ama tahminim dönüşümüz karanlığa kalır.. 11-12 gibi eve döneriz

Evet bu konuda yorumları ve katılmayı isteyenleri bekliyorum..
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    BENİM CANTAYI HEMEN TAKTIM KARA ŞİMŞEĞE tabi benimkide çıplak kaldı ama neyse hemen çantanın yenisine ve grisine bakıcamjant lara dikkat

valla tek günde yapılacak bir gezi gibi durmuyo erdoğan 2 gün daha güzel olurdu ben çok üzgünüm katılanlara iyi eğlenceler
    ama 27 MAYIS PAZAR GÜNÜ da yakın yerlere bir piknik falan düzenlene bilir ağva olabilir ve ya karadeniz taraflarında daha güzel yerler bilen varsa veya tekirdağ tarafları olabilir geçenlerde izmit yuvacık gezisi vardı orası nasıl bilen varmı resim koyabilecek olan varmı fikirlerinizi bekliyoruz

kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    topcase ve cam dylan'ı çok bozuyo. Motorun sportif duruşuna çok ters. Vespa gibi oluyo.

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Alıntı kadiRR_delisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    topcase ve cam dylan'ı çok bozuyo. Motorun sportif duruşuna çok ters. Vespa gibi oluyo.
    kadiRR_delisi, İnsan aklına gelen herşeyi hemen söylemez. Biraz düşünür biliyorsun topcase ve cam kullanan birçok arkadaşın var bu forumda alınabilirler o senin görüşündür ben saygı duyarım. Ama biraz daha yumuşak lütfen herkesin yaptığı kendine göre doğru olabilirmi sence; bizi üzme

Ayrıca ,vespa da çok iyi bir motor değilmidir. ,vespacıların alınabileceğini hiç düşünmedinmi........

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    ndr abi yeni dylanın hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanman dileğiyle. Servet abi sizinkide hayırlı olsun gri jantlar süper olmuş buradan ilgililere sesleniyorum: siyah jantlarınız grilerle değiştirilir alan memnun satan memnun olur....
    BSI,
    Sinyal kumandasını Honda ya sordum, hiç bulaşma git çin malını al dediler
    bende diyecektim bunu ama işte yinede seçim sizin. biraz idadalı konuşacaktım ben hayatta gidip anahtarın orjinali olsun diye hondadan almam diyecektim ama saolsun servistekiler söylemiş benim yerime. merak ettim izel abi kaç para orjinal anahtar??

Bu arada haftaiçi günleri giremiyoruz foruma coşturmuşsunuz yine oku oku bitmiyor. hafta sonu nerelerdesiniz??? bilgisayarın başında nöbet tutuyorum yazan yok haftasonu. bu ne yaman çelişki böyle...

19 mayısa Dylan grubu olarak katılmıyormuyuz??? hala bişey yazan çıkmamış.. Caddede geçit olacak diye bişey duymuştum ama????
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende diyecektim bunu ama işte yinede seçim sizin. biraz idadalı konuşacaktım ben hayatta gidip anahtarın orjinali olsun diye hondadan almam diyecektim ama saolsun servistekiler söylemiş benim yerime. merak ettim izel abi kaç para orjinal anahtar??

19 mayısa Dylan grubu olarak katılmıyormuyuz??? hala bişey yazan çıkmamış.. Caddede geçit olacak diye bişey duymuştum ama????
    bi 25 ytl vardır heraldeçakarı nerden almıştın abi?

19 mayısta toplanıyo mu ki millet hiç haberim yok benim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    beyler bu akşam caddeden gidiyoruz coşkun ,ben, yeni dylancı ahmet,ve runner cı onur virajı alamayan yeni dylancı kaldırım mühendisiymiş meğer bir baktım kaldırım taşlarını yere yatmış düzeltiyorallahtan kendisinde de bir şey yok motordada bende tam bu gün boyatmayalım demiştim biraz sagı solu çizilsin toptan bir boyatır masraf yaparız diyordum ki hafif çizikler oluştu bu da vesile olur motoru boyatmaya ...herkese kazasız sürüşler diliyorum.

ahmetçiğim ben sana dedim viraja 20 km hızla girme bak kaldırım taşlarıyla kardeş olursun böyle.. ve ahmet tekrar yollarda ama max. hız:40kmşu gezi işini kimse takmıyor galiba 27 mayıs ne dersiniz yok sa biz yine aynı kadro devam mı.=======coşkun ,faik,soner,servet,onur,serkan,ahmet,serhathadi artık katılım ve gidilecek yer için fikir bekliyoruz

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Kadirciğim bu motor zaten sportif değil kii.. biz sportif yapıp kullanmaya çalışıyoruz.. Seni zaten bu motor kesmiyor ki abicim sen iyisimi sat bunu al bi racing felan.. harbiden ufak çaplı race olarak Hyosung'ları çok beğeniyorum al bi tane motor da rahat etsin sende

Biz gezinti düşkünüyüz hal böyle olunca cam da çanta da gerekli bir zorunluluk oluyor.. ben bu halinden memnunum çantasız ve camsız alet çok ufak, böcek gibi görünüyor..

Servet o tarihe kadar adam gibi bi gezi planlayamazsanız silcem sizi listeden abi benim durumum belli olmaz uzak yerlere gelemeyebilirim malum diğer yol bana da çok uzun ama ben onu 2 gün yapmayı planladığım için döndüğümde elimde eşsiz video ve resimler olacak.. burda yayınladığımda hepinizin dibi düşecek.. keşke gitseydik beaa! diyeceksiniz..
    Hayatonda

3900 ytl yaptım benim dylanı:D
    yok mu dylan sahibi olmak isteyen hadi yaw sizi bekliyorum 500 lük alacağım daha

bunun rodajı var ilk bakımı var ohoooo hadi çabuk tutun elinizi biraz,bi el atın istanbula verelim benim dylanı:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    27 mayıs pazar gününe kadarmı
    sizde güzel yerler önerebilirsiniz

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sordum ama cevap gelmedi, muhtemelen parça da yoktur ellerinde.
    Çakarları kadıköy çilek mi vişne sokaktaki aksesuarcılardan alacaksınız.
    alacağınız mal taiwan malı olsun dikkat edin.

Abi çanta ve cam olayına bende giriim bari
    bazen çantasız geziyorum ama kask elimde her yere girmem gerekiyor.
    Yazında camı çıkartiim diorum ama bu seferde kaskın canımı kapamak gerekecek, sinek, bözcük gibi şeyler gelecek üstümüze.

En güzeli çanta + camlı kullanmak galiba

Arada Nolan n32 kask aldım bilgisi olan var mı?
    nasıldır, iimidir?
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    cam motorun hızını kesi ama olsun kessin daha uzun seneler motora binmek istiyorum isteyen yakıştırmasın isteyen yakıştırsın zevk bu kişisine göre değşir çanta harika bence uzun yolda ne kadar işe yaradığını izmitte gördük bütün yükü benim motorla erdoğana yükledik nerdeyse yapabilsekte yanlarada canta takabilsekişte o zaman tam süper olacakyanlara 25 lt lik canta takılırsa nasıl olur fotomontajcılar bir denesenizde görsek ama motoru önden ve ya arkadan gösterin

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arada Nolan n32 kask aldım bilgisi olan var mı?
    Kafandan daha değerli ise iyidir..

yahu yan çantayı gösterdikya önden arkadan alıp fotosunu çakmek lazım belki ben bi ara alıp çekerim..
    Hayatonda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler