34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
hadi beyler bayanlar ne zaman toplanıyoruz kimsenin niyeti yok galiba daha iyi bir tur yapalım ne dersiniz
abicim kusura bakma biraz geç oldu ama dışarıdaydım.BSI,
Bu düğme çok sırıtıyo mu, kaliteli bişi mi? acil cvp verirsen sevinicem.
Arada bu flaşörleri 30ytl ye aldım. ilkinde bende kazık yemişim az buçuk
düğmenin fotoğrafını koymuştum 87. sayfada. sırıtmada nerden çıktı. milimetrik oturdu yerine. plastik kalitesi
açısından soruyorsan bileşimini bilmiyorum ama sol taraftaki sinyal düğmesiyle aynı görünüyor. hondada orjinali kaç paradır bilmiyorum ama ben asyadan 7liraya almıştım. honda 8 lira bile deseydi ben yine gider asyadan alırdım. kaldıki sanmıyorum 8 lira olsun ama merakta ettim şimdi acaba kaç paradır. sonuçta hayati bir parça değil. basit bir anahtar. sonuç olarak düğmemden çok memnunum. çok şık ve ucuz . bende 45e aldım aynı markamı bilmiyorum ama benimkiler senin ilk aldığınkiyle aynıydı. Type-R diye bişey. demekki bende 15 liralık bir kazığı yemişim. adam okadarda hikaye anlattı yok 20 30 kişilik grup gelmişte toptan onlara bile anca 40a vermişte. o malı ondan daha ucuza bulamazmışımda. neyse o vişne sokağa giripde sağdan yanlış olmasın ilk dükkan böyle içeri tünel gibi olandan birşey alacak olursanız aklınızda bulunsun bana bukadar name yapmıştı.
toplanalım tabi ya 1 haftayı boş geçtik evde yat allah yat patladım sıkıntıdan. bu arada ben bu forumda 1 2 tane haricinde ki, onlarda diğer arkadaşların kız arkadaşlarıydı, başka bayan görmedim.hadi beyler bayanlar ne zaman toplanıyoruz kimsenin niyeti yok galiba daha iyi bir tur yapalım ne dersiniz
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
selam arkadaşlar elcik takıcam,eskisini nasıl çıkardınız tecrübesi olanlar bi zahmet anlatıversin.yenisini sabunlayarakmı yoksa yağlayarakmı taktınız (türkçenin azizliği için özür dilerim)
şile ağva bu hafta yapılabilir yarın yani ...... güzelde olur
şimdi bizim orjinal elcikler bali gibi bişeyle yapıştırıldığı için çekerek çıkmıyor, sol tarafta biraz zorlama yapılabilir ama sağda olmaz çünkü gaz teli zarar görebilir. en mantıklı çozüm keserek çıkarmak elciği boydan boya kesip tornovida yardımı ile yapıştırıcıdan kurtarmak gerek. yenisini koyarken bence yapıştırmaya gerek yok. birkaç sayfa önce yeni elciklerimin resmi vardı ama hatırlamıyorum kaçıncı sayfada
bence 27 mayıs ta bir şeyler yapalım arada 2 hafta olursa gezi organizasyonunu daha iyi yapabiliriz hem insanlar da işlerini ona göre ayarlar bence
bu arada motora cam taktırdım çok garip oldu sürüşü alışmam gerekecek galiba ve hızını da baya etkiliyor
bu durmda iki tane performan ekzosu taktırıp varyatöründe 2 boy büyüğünü alman lazım. bu arada coşkun abinin sana bir sürprizi varmış öyle dedi.bu arada motora cam taktırdım çok garip oldu sürüşü alışmam gerekecek galiba ve hızını da baya etkiliyor
Vallaa, limp65 bence cam fikrine sende alışsan iyi olur diyorum. Kesinlikle
camsız daha spor duruyor, fakat rüzgarla haşır neşir olmayı sevdiğini söylüyorsun. İleriki yaşlarda bunun zararını görürsün. Ben on iki yıl motora bindim. Camı hiç sevmezdim, hatta bir seferinde ikinci el aldığım bir motorda cam vardı eve geldiğimde ilk işim onun camını sökmek olmuştu.
Şimdi motoru ilk aldığımda hemen cam siparişi verdim iki gün sonrada taktırdım. Neden sence çünkü yaş 44 de ondan
Ayrıca arkadaşlar, birşeyi daha anlayamadım ben, neden dylanlarımıza illa 140 veya daha üzeri hız yaptırmaya çalışıyorsunuz, bu motorlar sürat motoru değilki, o zaman satalım bunları veya satmadan, Racing alalım birer tane varmısınız. Boşuna denemeyin bu motorlardan racing olmaz...
aklımın bir köşesinde mutlaka durucak bu cümleler. gerçi ben üşümediğimi söyledim, eskiden şimdiki kumaşların teknolojisine sahip kumaşlar yoktu, aynı gramajda demirden daha dayanıklı kumaşlar var ama belki uzun vadede zararı dokunabilir haklısınız. uyarı için teşekkürler.
Cama ben de ilk zamanlar bayılmazdım ancak yolda üşümek bir tarafa rüzgarla boğuşarak yol alıyorsunuz, cam olduğunda rüzgar üstünüze vurmadan cekip gidiyor, böylece normalde rüzgar yüzünden çıkamadığınız hızlara çok rahat ve rahatsız olmadn çıkıyorsunuz.. elbette cam harika bir şey değil bazen görüşü engellemiyor değil. Ben aynı camın biraz daha kısası yaptırmayı planlıyorum orjinal camı kestirmeye kıyamıyorum yüksek cam kışın işe yarıyor ama yazın rüzgarı biraz yüzde hissetmek lazım.
Hayatonda
Bu motoru bugün daha da sevdim.Zaten 2 tane oturuş pozisyonu vardı elimizde: ayaklar zeminde ve ileriye uzatılmış(konsol altındaki yerler).Aklıma geldi, artçı ayak dayanaklarını açtım ve dizlerimi geriye alarak ayaklarımı oralara yerleştirdim.uzun yolda kalça-diz 90 derece oturmak yoruyordu. Ama bu şekilde çok rahat oldu.bir motor ve 3 oturma pozisyonu: naked-chopper- racing
beyler bencede cam cok faydalı bende herkese tavsiye ediyorum 1,5 aydır rüzgardan dolayı iyileşemiyorum artık rahatım hiç rüzgarı hissetmiyorum
ayrıca hızda kesmiyor erdoğana katılıyorum
az önce caddeden geldim, ayıptır söylemesi şampiyonuzda... aküye fazla yüklendim herhaldeki çakar+kesintisiz korna dijital ekrandan bir baktım yazılar yok elimi çektim hemen kornadan. çakarıda kapadım 5 dakikalığına. yazılarıma tekrar kavuştum. sonra korna hariç çakarla devam kornayıda zaten herkes çalıyo ne gerek var dedim kendi kendime. çakar yüzündende en az 10 tane muhabbete girmişimdir. 2 saattee motorla anca çıkabildim caddeden. yarın sabaha kadar açılmaz orası. benimde nerelerden geçerek eve geldiğimi bi ben bilirim birde allah. ama şampiyonluğa değer orası ayrı. beşiktaşlı, galatasaraylı abilerim sizlerde üzülmeyin seneye inşallah....
Ben niye görmedim seni şeftali torbası?
Hayatonda
Dylan kullanan arkadaşlar; ben de yakında kavuşacağım Motoruma. Birkaç sorum var. Dylan ın arka tutamak demiri çok şık, o nu söktürmeden bagaj çantası takılamaz mı? Ön tarafa orjinal cam var mı ya da takılabilirmi?Bir de arkaya yan bagaj çantaları takılmış bir foto görmüştüm yanılmıyorsam. Bu orjinal mi ya da nerede yaptırabilirim. Çok soru oldu biliyorum ama, motoru alacağım firma bu sorularıma hep olumsuz yanıt verdi. Sizlere danışayım dedim.
Hepinize saygılar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)