Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910111959109 ... SonuncuSonuncu

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    muratd kardeşim, Diamon vision ampuller aydınlatma mesafesini nasıl etkiliyor ? Gerçi benim henüz gece kullanma fırsatım olmadı o nedenle orginal farların performansı hakkında bir fikrim yok ama beyaz ışık fikri hoşuma gitti, aydınlatma performansını olumsuz etkilemiyorsa ben de değiştireyim diyorum.

Birde aşağıdaki arkadaşın öncamını gibi birşeyi nerden bulabiliriz, fikri olan var mı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

abi çok garip bu ampul yada bunun türevlerini alan herkes:beyaz ama görüş mesefesi kısaldı gibi laflar ediyor ama bana kalırsa görüş mesafesi eskisine oranla genişledi...hani bana kalırsa demeyim aslında öyle oldu...bizim garajın girişi karanlık bir sokakta...önceki farlar takılıyen göremediğim yerleri bu farları takınca görebiliyorum..abi gerçekten güzel oluyor bana kalırsa düşünmeden al...hatta 1 tanede yedeğin oluyor..olmadı arabana takarsın olmadı gittigidiyora koy sat gitsin olmadı ver hayrına birineolmadı bana ver

abi bu yukarıda koyduğun ön cam galiba orjinali değil..
    hatta ben bunu orjinali olmadığı için koydum..orjinal ön camı çok kötü çok çirkin hiç yakışmamış dylana..bilmiyorsanız bunun resmini koyabilirim..dikkat edersen abi burada bu cam ön tarafıda kapatmış yani güzel durmuş dylana ama bunun olmadığı belli sanki..

yok yok abi yaw buna ne cam gidiyor ne de çanta sade kullanacaksın bunu yaw en güzeli böyle

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250

Müjde!

Arkadaşlar selam.Honda da yeni fiyatlar açıklanmış.Fark çok az 4698ytl.Eskisi sanırım 4650 gibiydi.Honda karşılamış anlaşılan.
    Tebrikler

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    evet süper motor
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

ben bu motoru otv'den önce almıştım..demek 1000ytl kazık yedim isteyince indirebiliyorlarmış

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı
    ben bu motoru otv'den önce almıştım..demek 1000ytl kazık yedim isteyince indirebiliyorlarmış
    Nasıl yani, sen kaça aldınki Murat? kredi faizini mi katıyorsun.

hayır abi bende 4648ytlye almıştım...
    yeni ötv'li fiyatı 5670ytl olması lazımken azicık artmış...
    yani bu demek oluyor ki honda da asya motor gibi kar marjını kıstı ve ötvnin büyük bir kısmını kendi ödedi çok küçük bir miktarınıda liste fiyatının üstüne ekledi...faizi katmadım..espri yapmıştım sadece

titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    naaptın muratd kerdeş

dylan 5670 ytl olması lazım demişsin yeni ötv zammıyla. Sen direkt perakende fiyat üzrinden %22 zam koymuşsun

ÖTV zammını motorun vergisiz fiyatına ekliceksin. Honda Dylanın vergisiz fiyatı 3700 ytl civarı, %18 KDV %22 ÖTV = %40 vergisi var toplamda

Buda 3700 ytl nin %40 ı , toplamda 5100 falan yapıyor.

yani bence Honda Dylanın ötv zamlı fiyatı 5000 ytl olarak belirlenecek. En azından öyle sanıyorum.

muratd kardeş yoksa bu fiyatı direkt bayisinden mi aldın (5670 ytl) şok oldum eğer öyleyse. 1 milyar artarmı bir anda yaw :(

evet bu fiyat benimde çok garibime gitmişti ama öle dediler...
    ama bu kadar olmayacağını bende biliyorum..bu fiyatı bayiden almadım ama 1 kaç dylan alacak arkadaşım var şimdi ötv mevzusu çıkınca daha bi ilgilenmeye başladılar fiyatlarla öle bişeyler zırvalıyordu millet5670 olursa zaten kim alır yaw bu motoru

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Eğer zam direk yansıltılmış olsaydı 4.648YTL den 5.250YTL ye çıkması gerekirdi ama Honda fiyatını 4.698YTL olarak belirledi. Bence bu sene çok fazla Dylan satmayı bekliyorlar o sebeple fiyatının çok artmasını istemediler. Honda büyük ve güçlü bir firma sonuçta istediği fiyattan düşük kar marjı ile satıp sürümden kazanmayı kaldırabilir. Bundan sonra ki motorum olarak bende bu motoru düşünüyorum o sebeple yakın takipteyim..
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    yukarıda bahsettiğim gibi yeni ÖTV zammıyla Dylanın normal fiyatı 5100 ytl olacak ama biraz bayi indirimiyle 5000 ytl olabilir.

dylanlar ilk çalıştığında ön konsol çok titriyor...bu titreşim için honda'yı arayıp sorduk ve normal demişlerdi..geçen gün 1000km bakımına götürdüğümde,oradaki ustalar sağolsun ön konsolun altında 4 tane kocaman delik buldular...
    bu deliklerin içine lastik geçirilip sıkılması gerekiyordu ama honda bu motorları gönderirken bayii ye böyle birşey söylemediği için motor bana böyle teslim edildi..tahmin ediyorum ki dylanların tümü böyle teslim ediliyor..
    dylan kullanan arkadaşlar ön konsolunuzun altına bakın eğer 4 tane yaklaşık 2cm çapında ortasına somun takılabilecek delikler varsa hemen bir servise gitsin ve oraya lastik desteklerden taktırın onları güzelce somunlarlada sıkıyorlar taş gibi oluyor...
    zaten motor ısınınca geçiyordu bu sallantı ama şimdi maşşallah motor buz gibiyken bile tık yok motorda...

gokalpbolukbasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150 (comingsoon)
    Eyvallah murat tavsiyeni motoru alınca (inşallah) mutlaka dikkate alıcam! Çok saol!

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Honda dylan da , 98 oktan benzin kullanıyorsunuz ?
    Öyle değil mi ? Sıkıştırma oranı 11 çünkü !

walla ben ilk 500km 95 kullandım,sonra baktım dediğin gibi sıkıştırma oranı yuksek 98 alayım dedim son 2 depodur yani yaklaşık 500km'dir de 98 kullanıyorum..çok da bişey farkettiği söylenemez..

Motosikleti
    murat yaw sen şu philps farları otopoldan almıştın dimi? Bide bişiy sorucam;farları sen kendinmi taktın yoksa taktırdınmı? Kendin taktıysan ki helal olsun bravo yani, nasıl takıldıgını anlatabilirmisin acaba? Eğer ki taktırdıysan nerede taktırdın acaba?

Motosikleti
    Moto bike dergisindeki Dylan testi!(zik kadar civatalar bilemi kalite olur yaw)

Motosikleti
    Adamlar otomobilinizi satıp Dylan alın diyolar lan! Söylenicek fazla söz yok herhalde!! Benim arbaı satıp alıyom 5 dane!

Alıntı gokalpbolukbasi adlı üyeden alıntı
    murat yaw sen şu philps farları otopoldan almıştın dimi? Bide bişiy sorucam;farları sen kendinmi taktın yoksa taktırdınmı? Kendin taktıysan ki helal olsun bravo yani, nasıl takıldıgını anlatabilirmisin acaba? Eğer ki taktırdıysan nerede taktırdın acaba?

abi farları otopolden aldım,55w olanı philips diamond vision 55ytl olanı..
    farlar gelince kendim taktım (heyyyt be helal olsun bana dimi ilk başta motorun koltuğuna oturun konsolun altında sökeceğiniz 3 tane vida var..hemen koltuğumuzun altından hondanın özel alet çantasını çıkarıyoruz ve yıldız tornavidamızı alıyoruz..3 vidayı söküyoruz güzelce zedelemeden..
    ondan sonra motorun önüne geçip farın üstündeki parçayı çıkartıyoruz dikkatlice..
    daha sonra elimizi o daracık yere sokup su geçirmemesi için izole edilmiş lastiği çıkartıyoruz..daha sonra fara ulaşıyoruz..farı sökerken anahtar çevirir gibi söküyorsunuz far yerinden çıkıyor..yeni farın mavi kısımlarına ellemeden ve hiçbiryere değdirmeden (ki en buyuk maharet burada gerçekleşiyor çok dikkatli olun yeriniz çok dar ve mavi kısma ellememeniz gerekiyor) farı tekrar aynı işlemleri tersine uygulayarak takıyorsunuz...
    park lambasınıda philipsin kiyle değiştirdim..onuda anlatayım: çamurluğun üstünden,farıl altından ekimizi sokuyoruz...buralarda çok dar yaparken heryerlerimden ter aktıelim mahvoldu heryer çizildi vs..neyse..gözkararı elimizi park lambasının olduğu yere getiriyoruz zaten eliniz orayı kolayca buluyor..yine bunu uzun uğraşlar sonucu çıkartıyoruz..philipsin mavi park lambalarını taktıktan sonra (yine fara ellemeden!) aynı işlemleri geriye uyguluyoruz...parkı takarken sökmeniz gereken bi vida yok...arkadaşlar benim lastiklerede kırmızı reflektif şeritleri çektim çok güzel oldu şimdi fotoları koyamıyorum ama koyacağım ileride...
    motora yapacağım bi xenon far kaldı bir de performans eksozu ondan sonra bakın siz bu dylana deli gibi olacak aklınıza takılan bişi olursa yine sorun beyler elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım..
    bu arada unutmadan bişe daha keşfettim geçen gün..
    dylanlarda farları açma kapatma düğmesi yok yani hep farınız açık..motoru çalıştırırken sanki akü can çekişirmiş gibi oluyodu ve ben hep üzülüyodum ulan honda niye böle salakça bişe yaparki diye..
    ve geçen keşfettimki marşa bastığınızı anda farlarınız otomatik olarak sönüyor..ama parklar yanıyor oda zaten aküyü zorlamaz..motor çalışır çalışmaz farlarınız tekrar yanıyor..buda öle işte..yeni bişiler bulursam haber veririm yine..

Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    benim ilk tercihim Kymco Grand Dink 150 ydi ikinci tercihim Honda ses dylan kymco yu daha büyük konforlu diye tercih etmiştim ama yeni ötv zamlarıyla kymcoyla dylan arasında neredeye 1000 ytl lik fark oluştu çünkü honda scooter fiyatlarını değiştirmedi ama kymco zammı hemen yansıttı fiyata. Artık ikinci tercihim olan dylan ıda kafama taktım bu yüzden.

4 milyarlık motora 1,5 milyar vergimi olur yawww

REKLAM ALANI
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910111959109 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler