Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    bana aldıracaksınız egsozu valla toz yutturucam herkese
    Servet abi Nos taktır bence sen Nos. Anca o keser seni

Maç süper fikir bu arada...
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    beyler halı saha maçı mı yapsak ne dersiniz
    Yok daha neler.. Spor yapmaya bahane arıyorsun heralde..

Servet abi Nos taktır bence sen Nos. Anca o keser seni
    Bence de nos taktır havalı olur
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    onuda düşünmedim değil hani nasıl olur diye
    foresigt almam heralde bende ne maymun iştahlıyım bir karar veremiyorum hangisi diye hondadakiler bile alma dedi valla foresight i dylan daha iyi dediler yalan yok. git asya al daha iyi dediler adamlar kendi malları satılsın ister niye böyle desinlerki

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Abicim honda yerine asya al diyen zihniyetin hondada ne işi var yaiyuh diorum.

abicim bir abi vardı tanıdığınız foresight ı olan ona sorsana

sozerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı coşqn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servet abi sen acil rejime başla o kiloyla motoruda büyütsen beni geçemessin
    servet abi, coşkun haklı; benim motorda 1000 km deydi seni geçiyodum
    hoş caşkunuda geçiyodum

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Foresight için git Asya al diyen de harbi ...'mış. Tamam alet kağnı olabilir ama aletin normali o. Bizimkiler extra güçlendirilmiş hafif aletler. Ama foresight da konforlu ve uzun yol için mükemmel bi motor. Bakma faik abi bizim gibi gençlere ayak uydurumadığı ve hayatı, güzelliği sevdiği için basmıyor olabilir. En güzelini yapıyor. Derdimiz tasamız kalmadı nasıl daha hızlı gideriz onun derdine düştük. Bence Dylan bulamazsan Foresight almanda hiç bi mahzur yok. Nasıl olsa şehir içinde kullanacaksınız ve bu aletlerin ölüsü bile para ediyor. İlerde değiştirmek istersen sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Aslında buna birazda senin ortak karar vermeli. İkisininde üstüne oturup biraz kullansın.. o zaman ne istediği daha net belli olur. Ona göre arayışa geçersiniz.
    Hayatonda

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T
    Alıntı wes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim honda yerine asya al diyen zihniyetin hondada ne işi var yaiyuh diorum.

abicim bir abi vardı tanıdığınız foresight ı olan ona sorsana
    Erhan Hayırlı olsun Burgman.. Güle güle kullan.. Görüşmek üzre

Erhan

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten ben yapmaz demedim dikkat ettiysen lafı İzel'e sokmuştum Sanki gidecekmiş gibi varyator ve eksoz değiştirdi yol yapmaya korkuyo.. söksün bize versin onları.. yazık o motora.. Ama söyle bir gerçek varki bu motor 140 a geldiğinde biraz sakat oluyor sanki.. denge konusunda biraz hafif kalıyor sanki.. Ben hızlandığımda bazen tedirgin olmuyor değilim..
    Ne biri egzos, varyatör ve modifiye mi dedi?
    Bende Leovince egzos ve polini varyatör var, Max hız konusunda fikrim yok çünkü 120km yi geçmedim ve o hızda fazla gitmedim. (yusuf x2 kuralları gereği)
    Bu aletlerin takılı olduğu dylan ile hız ibresini dibine dayadığını söyleyen güvenilir bi arkadaş var.
    Anladım ki hafiflik az bi modifiyeden önemli ya da tam yapıcan modifiyeyi silindir kiti fln 169cc olacak motor. O zaman 19.5hp oluyo motor gücü.
    Almayı düşünen varsa yepyeni Leovince ve az kullanılmış varyatörüm satılıktır.
    Tekliflere açığım...

SH300 de ABS var güzel alete benziyo youtube da vardı reklam filmleri.

NOS olayına gelince neden olmasın yaw, karbratörlü motor var çok rahat uygulanır da tek sorun ısıya dayanıklı parçalar bulmak.
    Ayrıca kim diyo silindir kiti motorun ömründen yer die?
    Bana biraz saçma geliyor çünkü bu parçayı yapan malossi.
    Neyse fiyatlar hakkında tam bilgisi olan var mı? Piyango çıkarsa yapalım bizde )

BSI,
    Sağ flaşör mekanizmasını nerden aldın? Mondial servislerinde var mıdır?
    Bilgi lazım tşk.ler.

Erhan,
    Nerelerdesin yaw? varyatörünü satıcam bi işe yaramıyo
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Erhan çok teşekkür ederim,silverwing e kasamadık malesef aldık burgmanı,ama gayet memnunum be abi.2003 22000 kmde , gider dahaaaaa

erhan wes

Erhan yoksun ortalıkta,silverwing nasıl hocam memnunmusun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    SÖZER SENİN ZATEN BİZİ NASIL GEÇTİĞİNİ BİR ÇÖZSEM COŞKUNLA ARKANDAN KONUŞ VALLA YALAN yok motora ne yapmış bu dedik

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı sersin1978 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SÖZER SENİN ZATEN BİZİ NASIL GEÇTİĞİNİ BİR ÇÖZSEM COŞKUNLA ARKANDAN KONUŞ VALLA YALAN yok motora ne yapmış bu dedik
    abiii ben aradaki boşluğa giriyorum rüzgarı kesmesin die
    kesinlikle rüzgarla alakalı yoksa bende 80 kiloya yakınım

dylan güsel motor arkadaşlarr ben almayı düşünüyorum satış fiyatı 5550 ytl daha hesaplı satan bi honda bayisi varmı bilen varsa mesaj atarsa sewinirim

meraba bende dylan almak istiyorum bana biraz motordan bahsedermisiniz erdoğan bey bende göztepede oturuyorum.bugün gittim hasanpaşaadaki bi bayiye motorun test sürüşü yokmuş sürmek istedim en yakın zaaman da alıcam hatta bu hafta yanii bu konuda bilgi veriirseniz ssewinirm.ilginize şimdiden teşekkür ederim.

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    philips ampul almak isteyen varsa yarı yarıya verelim parayı alalım dünyamız aydınlansın daha hesaplı olur ne dersiniz? heryere baktım bulamadım müsait bi zamanda otosanayiye gidicem.

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Arkadaşlar İİ akşamlar bişe sorcam size 2Zamanlı motorlarla zamanlı motorların arasındaki fark nedir , mesela ben düşük model aprilla , pgo, piaggio gibi bi scooter düşünüyorum ama 2000 öncesi genelde 2 zamanlı yardımçı olursanız sevinirim

bişey sorcaktım arkadaşlar 2 zamanlı motor ile 4 zamanlı motorun artı ve eksileri nelerdir

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı hasan_58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dylan güsel motor arkadaşlarr ben almayı düşünüyorum satış fiyatı 5550 ytl daha hesaplı satan bi honda bayisi varmı bilen varsa mesaj atarsa sewinirim.
    Bu motorun fiyatı bayilerde genelde aynıdır. Ancak ödeme koşullarında farklı alternatifler sunabilirler. Birde satış sonrası hizmet desteği de önemli ama Honda alığında bu konuda problem yaşayacağını sanmıyorum. Daha hesaplısını 2. elde bulabilirsin ama onu da bulman zor gibi.. Tamamen şans işi. Motorla ilgili bu forumda arkadaşlar tarafından yazıldığı bence tekrarlamaya gerek yok eski sayfaları okuyun yeter.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı hasan_58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dylan güsel motor arkadaşlarr ben almayı düşünüyorum satış fiyatı 5550 ytl daha hesaplı satan bi honda bayisi varmı bilen varsa mesaj atarsa sewinirim

meraba bende dylan almak istiyorum bana biraz motordan bahsedermisiniz erdoğan bey bende göztepede oturuyorum.bugün gittim hasanpaşaadaki bi bayiye motorun test sürüşü yokmuş sürmek istedim en yakın zaaman da alıcam hatta bu hafta yanii bu konuda bilgi veriirseniz ssewinirm.ilginize şimdiden teşekkür ederim.
    konşuk motorla bi görüş istersen, hondanın cevizli bayisi. ben 5500 e anahtar teslimi aldım ruhsat dahil. normalde 5750 olması lazım.

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T
    Alıntı izel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne biri egzos, varyatör ve modifiye mi dedi?
    Bende Leovince egzos ve polini varyatör var, Max hız konusunda fikrim yok çünkü 120km yi geçmedim ve o hızda fazla gitmedim. (yusuf x2 kuralları gereği)
    Bu aletlerin takılı olduğu dylan ile hız ibresini dibine dayadığını söyleyen güvenilir bi arkadaş var.
    Anladım ki hafiflik az bi modifiyeden önemli ya da tam yapıcan modifiyeyi silindir kiti fln 169cc olacak motor. O zaman 19.5hp oluyo motor gücü.
    Almayı düşünen varsa yepyeni Leovince ve az kullanılmış varyatörüm satılıktır.
    Tekliflere açığım...

SH300 de ABS var güzel alete benziyo youtube da vardı reklam filmleri.

NOS olayına gelince neden olmasın yaw, karbratörlü motor var çok rahat uygulanır da tek sorun ısıya dayanıklı parçalar bulmak.
    Ayrıca kim diyo silindir kiti motorun ömründen yer die?
    Bana biraz saçma geliyor çünkü bu parçayı yapan malossi.
    Neyse fiyatlar hakkında tam bilgisi olan var mı? Piyango çıkarsa yapalım bizde )

BSI,
    Bilgi lazım tşk.ler.

Erhan,
    Nerelerdesin yaw? varyatörünü satıcam bi işe yaramıyo

he heee hakkını ver o varyatörün hakkıınıııııı.. ben neler çektim onu yurda sokana kadar

Bronşitim geçti ara sıra yine takılıp öksürüyorum ama daha iyiyim eskiye göre.. 2 gündür işe silver ile gidip geliyorum.. bayaa özlemişim..

Bu bronşit olayı salgın arkadaşlar.. bronşit bulaşıcı değildir demeyin basbayaa bulaşıcı. etkili bir virüsmüş..sadece öksürtüyo insanı.ateş yok,boğaz ağrısı yok.balgam yok.. öksürmekten göğsünüz ağrıyo. çoğu zaman özellikle geceleri öksürmekten midenizdekileri çıkartıyorsunuz. son gittiğim doktor seninki motorsikletten yani üşütmeden kaynaklı olmayabilir dedi. dikkat edin kendinize.. öksüren insanlardan uzak durun.. benim tanıdığım iki kişi de benim durumumda.. ve antibiyotiklere dirençli bir mikrop.. banamısın demiyor.. dikkatli olmakta fayda var.

Erhan çok teşekkür ederim,silverwing e kasamadık malesef aldık burgmanı,ama gayet memnunum be abi.2003 22000 kmde , gider dahaaaaa

erhan wes

Hayırlı olsun Erhan, gider gider hiç merak etme. Ben kastım da ne oldu hala borc ödüyorum sağlıkla iyi günlerde kullanman dileği ile

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    hasan-58 motorun test sürüşüne gerek yok bence nasıl gittiğini siteden okuyabilirsin yorumlarımızı sözerin dediği gibi konşuk fiyat yapıyo gercekten bir bak istersen
    SZR arkadaşım 2 zamanlı almanıı tavsiye etmem yanlış bilmiyorsam benzine yağ karıştırıyorsun bence ugraşmak istemezsin

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Bir gün bakamıyoruz forum coşmuş yine. Dakika dakika takip etsem kimse yazmıyo. Benim çıkmamımı bekliyosunuz ne yapıyorsunuz

BSI,
    Bilgi lazım tşk.ler.
    Abicim anahtar asya motorun as 150t-7b modelinin far anahtarı. sadece asya motorda var diğer çinlilerin hiçbirinde bu model yok aklında olsun. herhangi bir asya servisine git kendi motorundan göster şu anahtardan istiyorum diye adamlar zaten hemen durumu anlıyorlar
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

hurricane77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SW 600 ABS

erhan wes

Ahhh erhan ahhh ne yaptın demek burgman aldın yazıkkkk

Şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun iyi gunlerde kullan kazasız belasız

Okan.....

Alıntı limp65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    philips ampul almak isteyen varsa yarı yarıya verelim parayı alalım dünyamız aydınlansın daha hesaplı olur ne dersiniz? heryere baktım bulamadım müsait bi zamanda otosanayiye gidicem.
    Sana Osram Cool Blue yı tavsiye ederim
    Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...

SW 600

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler