Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mayıs 2007, 20:13
Reklamlar
-
07 Mayıs 2007, 20:23
-BSI- abisi bu sistemi tamamen Honda Servisine mi yaptırdın, yani yeni anahtarı koymak için plastiğin delinmesi, elektrik tesisatı vb...
-
07 Mayıs 2007, 20:35
valla delme işlemi yok orada arabalarda da anahtar koymak için boş olan ama üzerinde görselliği bozmasın diye kapak olan yerler olur. onun gibi biryer var. Dikkatini çekmemiştir. ilk beneceğin zaman bak göürürsün. yani boşluk ta orjinal takma işini servise yaptırdım önceden dediğim gibi garanti dışı kalmayayım diye. ama çok rahat kendimde takabilirim. kolay birşey.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
07 Mayıs 2007, 21:48
arkadaşlar,
kısa farım çalışmıyor, uzun farım çalışıyor. tek ampulde böle sorun olabilir mi sizce?
-
07 Mayıs 2007, 21:59
arkadaşlar,
kısa farım çalışmıyor, uzun farım çalışıyor. tek ampulde böle sorun olabilir mi sizce?
Bugünkü deneyimden sonra cevap veriyorum: evet olur izel abi ampulü değiştirirsen büyük ihtimalle düzelir. tabi başka bir sorunda olabilir.
az önce havanın hafif kararmasıyla beraber çakarlarında bir videosunu çektim. çok acayip birşey; kaliteli görüntüde flashların patlaması görünüyor ama kaliteyi düşürünce flashlar yok oluyor sadece yansımaları görünüyor. mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır ama ben çözemedim. bende uzun uğraşlar sonucu 10 saniyelikde olsa kaliteli görüntüden koydum buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=9QijTkiQ94E
-
07 Mayıs 2007, 22:12
7 kere izledim ama çakarın kaynağını bulamadım nereye baksam farklı bir yerden çıkıyo gibi gördüm. farlar neydi ya daha önce sormuştum da unuttum, geri dönüp bakmaya üşendim philips miydi? ben crystal vision almayı düşünüyorum diamond vision dan daha beyazmış xenona en yakın renk onda. yakında piyasa araştırması yaparım. bizimkiler H4 tü di mi?
-
07 Mayıs 2007, 22:26
7 kere izledim ama çakarın kaynağını bulamadım nereye baksam farklı bir yerden çıkıyo gibi gördüm
kaynak sinyal lambalarının içi. ama dedim ya sebebini bilmiyorum video ile flash patlaması çekince bir acayip gösteriyor. flashı yakalayamıyo makina herhalde. saniyede 60 kare olunca yakalıyorda 30a düşürünce görünmüyor. videolarda görüntü birsürü karenin arka arkaya oynatılmasıyla oluştuğu için düşük kalitede flashın bir anlık patlaması, kareyi çekmediği ana denk geliyor olsa gerek. bu kalitede bile videonun biryerinde 3.flash çakmıyormuş gibi görünüyor. birde lenste parladığı için bir çok yerde görünüyor patlamalar. aynı farın ışığının boydan boya çizgi çıkartması gibi.
Farlarda mtech arkadaşım. 4300k die geçiyor. h4
-
07 Mayıs 2007, 22:43
-
07 Mayıs 2007, 22:46
ben gene orjinal farı taktırıcam herhalde, sürekli uzun farla gitmek olmuyo.
Limp,
şeritler güzel olmuş.
-
08 Mayıs 2007, 00:04
Arkadaşlar ben bugün itibarıyla dylanımı sattım.sabah kısmetse piaggio beverly 500 ümü kavuşacam, sakınha dışlamak yok ama)))
eyvalla
erhan(wes)
-
08 Mayıs 2007, 11:41
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
-
08 Mayıs 2007, 12:39
sersin kardeş, valla ne şimdi sana şirin görünmek adına müzik sistemini çok sevdim diyemiyeceğim
Bu söze kesinlikle katılıyorum Servet bari o kutunun içine saklasaydın, amfili olduğu için ordan da güçlü ses verirdi, dışında olmamış Zaten bu kolonlar piknik, kamp kolonu motorda ön konsolun oraya uygun biçimde olmadıktan sonra yakışmazdı... Ancak hafta sonu yazıcıoğlunda başka bir model gördüm bizimkilerin rengine de uygun gümüşü, siyahı, kırmızısı var yuvarlak biçimli hoş ve bizim motorlarda göze batmayacak bir sey tek sorunu enerjiyi usb kablo ile alıyor ona bi adaptör yapılıp aküden alması sağlanırsa şık olabilir bi fotosunu bulursam koyarım.. ya da uygun çok şık ve ince yapılı bizim camın altına
Bu arkadaş bunu nasıl yapıyor acaba? öndeki cama rağmen?
Erhan yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler olur inşallah. İnşallah o aletle bize yetişirsin arkada kalırsan durup beklemeyiz ona göre..
-
08 Mayıs 2007, 12:50
Kardeşim merhaba
Bu hareketi nasıl yaptıgına değil onu yapabilmek için kaçkere kafagöz yardıgına ve motoru kaçkere yeniden topladığına bakmak lazım.Bide buna değip değmediğini tartmak lazım gibi geliyo bana.Bunlar aşmış belki 18 yaşında başlasaydım denerdim ama bu yaştan sonra zor
[B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]
-
08 Mayıs 2007, 13:51
wes adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bugün itibarıyla dylanımı sattım.sabah kısmetse piaggio beverly 500 ümü kavuşacam, sakınha dışlamak yok ama
)))
eyvalla
erhan(wes)
Erhan, yeni motorun hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan inşallah.
Birde bu arada, bir arkadaşıma cumartesi günü Custom VTX1300S aldık. Sıfır güzel alet. sizlerede tavsiye ederim
-
08 Mayıs 2007, 14:38
ERHAN yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız kullanmalar.senin motoruda alamadık kusura bakma umarım seni cok zora sokmadık
DYLAN'CILAR ,BEVERLY CİLER DİĞER KULLANICILAR 20 mayısa bir gezi düzenlesek yine birşeyler yapsak ne dersiniz ama erhan yavaş gitmek şartıyla
-
08 Mayıs 2007, 16:38
arkadaşlar suzuki burgman 400 üm oldu. beverly den caydım.
sevgiler
-
08 Mayıs 2007, 16:48
selamlar herkeze,hayırdır erhan bacakların beverly e sığmadımı?
-
08 Mayıs 2007, 17:42
hayırlı olsun erhan.
kazasız sürüşler.
2 sene sonra fln bizde 2. motoru alırız inş.
Erdoğan abey,
ben bu hareketi 1 kere yaptım 20-30mt gittim bidaha denemem yaw.
kafayı gözü yarmanın alemi yok
-
08 Mayıs 2007, 18:07
Coşkun sığdı sığmasınada beverly çok güzel motor olmasına karşın,2. el i zor,burgman da gözüm kalacaktı die düşündüm.alıverdim fazlada düşünmeden,ilk izlenimlerim,rahatça sığdığım bir motor olduğu için memnunum.
Rügzar yüz hizzasında baya gelio,dylan cam kadar korumasını beklememek lazım.
çekiş bence gayet iyi 33 hp 190 kg olmasına karşın.
trafikte zorlanmadım şimdilik,dar olduğu ve çok dengeli olduğu için aralara rahat girdim.
sarfiyata bişi diemecem henüz
ancak arkadaşlar gerçekten konforlu bu meret
-
08 Mayıs 2007, 21:51
hayırlı olsun erhan,kazasız belasız keyifle binersin inşallah bizde bir gün terfi ederiz
böle güzel makinalara.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler