Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Nisan 2007, 17:14
Reklamlar
-
25 Nisan 2007, 17:51
arkadaşlar merhaba, nisan 11 de ben de dylan cı oldum. yaklaşık yirmi gündür sizleri buradan takip ediyorum, aşağı yukarı hepinizi tanıyorum istanbul tuzladayım. alet henüz birinci depo benzini bitirmek üzere 210 km. oldu ben zaten size göre yaşlı sayılırım sizin kadar km yapamam. sevgiler saygılar
-
25 Nisan 2007, 18:09
abicim olsun yaşın ne önemi var sen de katıl aramıza içimizde en büyük faik abi oda 55 ama daha genç görünüyo katılmak istersen maltepe sahile gel sabah 9 :00 orada ol yaş problem değil maksat tanışmak arkadaş olmak
-
25 Nisan 2007, 18:17
çok sağol kardeşim, bende 44 yaşındayım teşekkürler beni aranıza kabul ettiğiniz için
bende dylan ıma çanta ve ssbar almak istiyorum. ama orijinal arka tutamak çok hoşuma gidiyor. sökmek istemiyorum ona bağlansa sağlam olmazmı acaba. birde ön camı kappa almıştım. çantayıda kappa almak isterim takım olsun diye kaç litreliği idealdir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
-
25 Nisan 2007, 20:19
merhabalar
listeye ekleyin benide sözer, pazar günü bende bende geliyorum bi kaç gunudur biraz yoğundu mesajları okudum ama bişey yazamadım. yanlız ufak bi problem var benim motor şuanda 800 kmde pazara kadar 1000 e yaklaşıp 1000 bakımı yaptırmam gerekiyo galiba yada gezi sırasnda 1000i biraz geçsem bişey olurmu acaba?
-
25 Nisan 2007, 21:14
35 lt bence uygun ama cok malzeme koyuyosan 46 da gayet guzel olur.sozerr kardesim bence 1000 km yap bakimida yap oyle cikalim yola 200 km pek bir sey degil sen yapamazsan bana getir ben hallederim km olayini o zaman yeni liste sonunda bu kadar kisi toplanacagiz harika valla
1- erdoğan
2-coşkun
3-faik
4-servet
5-serkan(bu sıra msn den pek cevap veremiyorum kusura bakma)
6-fuat
7-ahmet(eger yetişirse benim ortak ahmet yeni dylan la)
8-izel
9-wes erhan
10-sozerr
11- caracas (abicigim senide bekliyoruz su isimlerin hepsi canayakin insanlar tanistigina memnun olacagina eminim)baska katilmak isteyen yokmu beyler bayanlar
-
25 Nisan 2007, 22:18
ah be abi olmaz olurmu katılmak istemeyen dersane diyorum başka bişey demiyorum 3 hafta sonra bitiyo, ondan sonra kısmetse aranızdayım, çok uzun zamandır buradayım ama daha tanışmak kısmet olmadı. bu arada nette deli gibi malossi, polini ve bilimum tuning sitelerine bakıyorum, özellikle göstergeler için bişey arıyorum ama daha bulamadım.
-
25 Nisan 2007, 22:37
bende dylan ıma çanta ve ssbar almak istiyorum. ama orijinal arka tutamak çok hoşuma gidiyor. sökmek istemiyorum ona bağlansa sağlam olmazmı acaba. birde ön camı kappa almıştım. çantayıda kappa almak isterim takım olsun diye kaç litreliği idealdir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Abicim arkadaki tutma yeri şık ama plastik. Çanta taktırdığında arkaya oturan kişi illa ki arkasına yaslanacak ve o parça kesinlikle kırılır. Bu nedenle oraya ufak çanta da koysan, büyük çanta da koysan aparat taktırmanı şiddetle öneririm. Motorun rengi nedir? Givi de motor rengine uygun daha şık çantalar da var. Arada biraz fiyat farkı var ama bence Givi, Kappa'dan daha şık duruyor. Aynı mal aynı fabrika laflarına pek kanmayın her ne kadar bu doğru olsa da arada kullanılan plastiğin kalite farkı var. Arçelik, Aygaz gibi
Sözer 1000 bakımını geçse birşey olmaz ama erken götürmeninde bir sakıncası yok. Bence cumartesi bakımını yaptır, pazar da uzun yolda açılır motorun
-
26 Nisan 2007, 00:36
erdoğan kardeş sağol önerilerin için dikkate alacağım mutlaka, benim motor gümüş renkte. çantaya yaslanıldığında kırılabileceğini söylüyorsun haklısın kimseye yaslanma diyemezsin emanet olmaz. Givi buralarda nerede var. ben motoru pendik güngörden aldım orası kappa satıyor. şekil olarak daha iyimi durur bu Givi
sersin kardeş sağol teşekkürler pazar günü teklifi için,programı gözden geçirmek gerek pazara daha çok var.
-
26 Nisan 2007, 01:44
İlk defa tam kadromu geideceğiz ne. Tam süper olacak bu sefer. Fotoğraf mak. hafızasını boşaltıp pilleri şarja takıyorum. ona göre yıkayın cilalayın parlatın dylanları yakışıklı çıksınlar benimkisi zaten allahın emri 2000 km de 6-7kere yıkanmıştır buda üzerinde 6-7 kat cila var anlamına geliyor. araba gibi değil her yıkamadan sonra cilalıyorum cayır cayır.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
26 Nisan 2007, 11:48
Benim motosikletim de gümüş. Kappa da gümüş renk yok siyah taktırman gerekir ne yalan söyleyeyim motorda siyah çanta sonradan takılmış gibi duruyor, oysa gümüş renk motorun orjinal rengiyle de aynı olunca onun bir parçası gibi duruyor. Bazı parçalarda örneğin aparat ya da cam bunların kappa olmasının hiç bir sakıncası yok. Benim camım da kappa.
Givi yi Kızıltoprakta Samura Motor Getirip Türkiye'ye dağıtıyor. Orada bulabilirsiniz. Gecen sene Aparat her zaman yerde olmuyordu şimdi nasıl bilemiyorum. 45 Euro civarındaydı. Telefon edip fiyatlarını öğrenin bazen pendik civarında geçen seneden ellerinde malzemesi kalan yerler daha ucuza satabiliyor.
Servet:
Abicim pazar sabahı, sabahın köründe nasıl uyanıp gitcez oraya bee?
Oralarda yürüyüş yapıp örneğin balık yiyebileceğimiz bir yer var mı? Kendim için sormuyorum yürüyüşten de balıktan da hiç hoşlanmam ama hatunu kandırmak için bu tür bilgilere ihiyac var
Birde gittiğimiz yer tam olarak neresi? Maşukiye mi?
-
26 Nisan 2007, 17:14
erdoğan sabahın erken saatlerinde yola cıkalım 10,30 gibi orada oluruz tahminimce orada yürüyüş yapacağımız yer cok güzel ayrıca alabalık da var havuzdan cıkarıp sofraya sunuyorlar. kahfaltı olayına gelince biraz pahalı sabah saatlerinde orada olacağımız için oradan alışveriş yaparız. kiralık masalar var cayı ve mangalı da kendileri hazırlayıp veriyorlar isteyen olursa karlı tepeyede cok yakın gideceğimiz yer MAŞUKİYE balık sevmeyenler kanat ve et te yapabiliriz.
-
26 Nisan 2007, 17:15
Evet sabah erkenden gitmek yerine daha makul saatlere alsak?
Ben hatun'u yanıma almiicam koruması, mont ve kask eksikliği var ondan risk almaya gerenk yok.
Ayrıca cuma c.tesi polonezköyde konaklayacağım. sabah eve dönüp motoru almam gerekicek. Çok erken saatler beni aşar gibi.
-
26 Nisan 2007, 17:23
tamam saat kaç olsun peki ayrıca benim eşim hamile olduğu için arabayla geliyo isterseniz arabada yer olacak konvoyda arabada var 9,30-10,00 arası nasıl olur
-
26 Nisan 2007, 18:03
Abicim söyle yapsak daha güzel olmaz mı sabah kahvaltısını evde hafif atıştırıp 10.30 gibi yola çıksak 11.30 gibi orada oluruz. Oralarda biraz gezer tozarız.. Dağ yürüyüşü vs.. karnımız acıkır mangalımızı yaparız.. sonra uygun bi saatte döneriz.
İzel sende iyice POoo cu olmuşsun. Orda ev mi var nedir? normalde haftasonu konaklaması pek ucuz diildi orada
-
26 Nisan 2007, 18:21
tamam daha iyi olur o zaman
BULUŞMA YERİ: (MALTEPE SAHİL MC DONALDS KARŞISI)
BULUŞMA SAATİ: 10:30
güzergah: izmit -maşukiye
birtane araba var motorla gelemeyecek bayan arkadaşlara koruma eksikliği olan arkadaşlara tahsis edilmiştir duyrulur.
-
26 Nisan 2007, 18:45
Helal olsun size organizasyon süper.Bu geziyede mazaret bulan çıkmaz herhalde
-
26 Nisan 2007, 19:04
istanbul dylancıları harikasınız vallahi..biz bursada yapamıyoruz bu tarz organizasyonları..buralara yolunuz düşerse haberimiz olsun..arkadaşlar bizim motorlar km yaptıkça açılıyo gerçekten..dün 4000kmdeki bir dylanı zorlanmadan geçtim..düz yolda 140 gördüm ayrıca ilk defa ama rüzgar arkamdan geliyodu çünkü terse giderken 110u geçemedim..bir daha scooter alcak olsam bi daha dylan alırım diyorum..hapinize kazasız belasız sürüşler..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
26 Nisan 2007, 19:14
Abi geçen hafta bekarlığa veda vardı pOo da, bu haftada ark.lar ayarlamışlar cuma -c.tesi konaklama + yemek içmek 200ytl.
Daha evvel gideriz demiştik nasılsa olmaz diye oldu, üstüne pazar günü de maşukiye ye gideriz dedik olmaz diye bu da oluyo
Eğer bi aksilik olmazsa gelicem hemde tek başıma. Hatun beni iş seyahatinde biliyo karıştırmamak lazım ortaşığı
-
26 Nisan 2007, 19:30
(#1638)
choconut arkadaşım sende katılabilirsin aslında izmitten alırız seni bursadanda bir arkadaşımız olur gelebilirsen bekleriz . izel artık aksiliklere izin verme kardeşim bak söylerim yengeye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler