Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    walla MT Tayfası ile 11 de buluşup 12 de orda yerine oturmak zor.. Birde sen arada buluşup benden biletini alcan
    Pazar yine 11 gibi çıkarım ben ama MT Tayfasına takılacağımı sanmıyorum. Grup halinde giderken grubun yavaşlığı beni bayıyor. Basıp giderim heralde dönüşte nasılsa yine grup halinde büyük bir kalabalık olarak dönülecek.. ve yerlerimiz numaralı tribünde zaten yanyana oturcaz.. Bilekliğimizi taktıktan sonra isteyen diğer tribünlere de gidebilir.. ;)

Arkadaşlar yanınıza yiyecek, içecek vs. birşeyler alın. Mutlaka eczaneden kulak tıkacı alın o gürültü kulaklarınıza zarar verir.
    Hayatonda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    ben gelirim eğer bu akşam toplanırsanız. dün akşamki zaten içime dert oldu gelemedim
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Merak etme bundan sonrakilere gelirsin. Bundan sonra zaten Starbucks yerine Kahvedünyası'nda buluşma kararı aldık bundan böyle buluşacağımız zaman Cadde üzerinde Göztepe parkının karsışında Northshield ile Korlas arasında kalan Kahve Dünyası'nda buluşacağız.

Yarın MotoGP için IstanbulPark'a gitmeyi planyalan varmı acaba? Ben yarın saat 11 civarı yola çıkarak gideceğim. Gelmek isteyenlere duyrulur.

---------------------------oOo-----------------------

Arkadaşlar bugün telefonumu kaybettim. Hattımı yeniden açtırdım ancak bende kayıtlı tüm telefon numaraları gitti. Bana telefon numaralarınızı mesaj atarak tekrar verirseniz sevinirim. Yarın ben 12.30 gibi evden çıkarım. Benden biletleri erken almanızda yarar var yarın nasıl yaparız bilemiyorum şimdiden bi planda yapmak istemedim. Telefonum 0533 542 5351
    Hayatonda

Motosikleti
    Dylan
    selam arkadaşlar yarın nasıl gidiyoruz?erdoğan biletler sende,seni nasıl bulucas

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Hehe aklınıza yeni geldim heralde.. walla yolda buluşup gideceğiz.. ben sanırım 12 gibi burdan çıkacağım siz maltepe de olcaksanız sahilde bir yerde buluşur devam ederiz.

Size günlerdir bahsettiğim video

Adamlar Smart'a Hayabusa motoru takmışlar sonuç bu olmuş
    Hayatonda

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Keşke ben de gelebilseydim, şu dersaneden bıktım artık, üniye bi giriyim hafta sonları evde duran daş olsun Neyse ben bugün ilk defa motorun arka süspansiyon ayarını A konumundan B ye aldım, sanki motorun sürüş stili değişti, acaip bişeyler oldu ya da bana öyle geliyo bence siz de bir deneyin derim

Motosikleti
    SH 300
    Evet biz bugün test etmeye gittik yarışçı arkadaşları yarın seyircileri tatmin edebilecekler mi diye baya iyiylerdi Evet yarın saat kaçta nerede toplanıp düşüyoruz yola???
    Gelsemmi gelmesemmi diyecekler için :

Ben çok çalıştım pistten geçen motorlarla aynı karade çıkayım diye ama beceremedim tutturamadım bii türlü Erdoğan abi imdadıma yetişti...

Sadece görüntüler verebiliyorum. Ama asıl şey ses. İnanılmaz bir ses var. Caddedeki ss motorların belki 5 katı ses çıkarıyolar. motorları park ederken bile aramızda konuşamadık. Artık yarın hep beraber dinleriz. Öyle umut ediyorum. Tam saat belirleyelim.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    O zaman 12'de caddebostanda buluşalım. Yolda belki MT konvoyuna dahil oluruz ya da onları ekeriz.. Maltepe'den ve Kartal'dan alacaklarımızı alıp devam edelim ne dersiniz?
    Hayatonda

Motosikleti
    SH 300
    Bana uyar saat tam 12 de migrosun önünde ozaman. maltepe ekibide 12:10 gibi tam sahildeki Mc donaldsın önünde olsun.tuzlaya gidiş istikametinde. Bütün buluşma noktalarını avucumun içi gibi bilirim 2 nokta oluyor. kendisine en uygun olan bu iki noktada saatinde olsun ozaman.. elleri görelim

Motosikleti
    Dylan
    ben maltepe de sizi bekliyor olacağım.beni almadan gitmeyin

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Sözerr nerdesin!! dememe kalmadı seni de alta gördüm sen nerde olcan seni nerden alcaz? Kartal sahil mi?

Coşkun, Servette seninle olacak değil mi? Bu arada sizler kaçar kişi geliyorsunuz?

Wes kardeşim sen nerelerdesin? hadi İzel arkadaşın nikahı ayağına ekti sende yoksun ortalıkta.. bana telefon et mesaj at birşey yap telefonun yok bende..

Kimlerin kaçar kişi geleceğine bi bakalım elimizde fazla biletler olcak sanırım yazık olmasın biletlere

Şu an elimde 11 Bilet var.

2 Coşkun
    2 Servet
    2 Sozer
    1 Mkmemory (Mehmet)
    2 Kendim
    1 Wes (Erhan)
    Hayatonda

Motosikleti
    SH 300
    e ben nolcaaaam??? erdoğan abiiiiiii... pardon ya benim biletler bende oh maşallah bi aksilik çıkmazsa 7 dylan olacak. hadi bakalım....

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    kankalar 12 de dediğiniz cadde bostan nereki ? 12 geç değilmi?
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

Motosikleti
    SH 300
    12 de caddebostanda migrosun önü. sturbucks var karşısında. yarışlar 3 te.öncesini seyredelim diyorsanız orası başkada yarışa çok rahat yetişiriz.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Selam Mehmet, abicim sen çorludan sabah erkenden kaptırınca 12 sana geç olur elbette.. biz daha uyanıcaz ayılacaz kahvaltı etcez kaşıncaz biraz sonra da artık yola çıksak mı ne yapsak deyip uyuz uyuz motora binceğimiz için 12 de ancak buluşabileceğiz Sen Köprüyü geçtikten sonra hiç bir yere sapmadan yoluna devam et. Yolun sonunda Fenerbahçe Stadının yanından dönerek ve sonra önünden geçerek caddeye girmiş olacaksın. Bu caddeyi de sürekli olarak hiçbir yere sapmadan takip et. Bu yol seni sahile.. caddebostana çıkarır. Erken gitmek istersen -ki istersin- bu civarda beni ara sana biletini veririm ben de Göztepe'de oturuyorum. Seni kolayca bulurum.
    Hayatonda

oh ya millete bak dylanlarla cıyır cıyır geziolar,biz bi işe girdik 5 ayda 400 km yapabilmişim:(

Motosikleti
    SH 300
    Bukadar insana aldırdın bu motoru. Yok böyle iyi hızlanıyor, şöyle güzel yatıyor ondan sonrada canın çeker tabi sende gel murat senide bekleriz.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Merak etme Murat biz senin yerine de geziyoruz.
    Hayatonda

Motosikleti
    Piaggio Beverly Cruiser 500
    haziran a kadar benim içinde gezin bol bol
    sonra bende katılıcam aranıza

Motosikleti
    SH 300
    Dün yine herzaman olduğu gibi planlanan sayıdan az kişi gidebildik. 3 motorduk. Bunu söylemek bana düşmez ama şu organize olma işini bir beceremedik gitti. Birdahaki sefere inşallah. Bu arada çektiğim fotoğrafları koydum motogp bütün fotoğrafları buraya forum başlığı altında. Bakmak isteyenler oradan bakabilir.
    Bunları o başlığa koymadım buraya koyayım.

Erdoğan abi senin motorun fotoğrafını hiç çekmemişiz ya. Unutmuşuz valla. Kusura bakma
    Bu arada ana tribündeydik. Bir şekilde girdik ana tribüne Zaten bizim asıl oturmamız gereken tribün bomboştu. Onlarda bir şekilde ana tribüne girmiş olmalı. Sonraki organizasyona tam katılım gitmek dileğiyle.....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler