Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gokalpbolukbasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150 (comingsoon)
    Murat valla öyle mesajlar attınki topici öldürdün valla!Artık herkes dylan hakkında herşeyi,yani neredeyse herşeyi biliyor!Şaka biryana ama hala öğrenmek istediğim şeyler var!
    Ama önce bi kaç şey söylemeden edemiycem!Öncelikle şu honda bayiilerinin içler acısı durumu beni çok rahatsız etti!Sanki köprü altında bisiklet satar gibi ne müşteriyle ilgililer nede alanları var;satış şekilleri gerçekten rezalet! Zira bu gün internetten tüm bilgileri topladıktan ve karar verdikten sonra(dylan için tabi)bayilere bakiyim dedim ve ikitellideki ve şirinevlerdeki bayilere gittim! Ama durum anlattığım gibi! Açıkçası neredeyse vaz geçicektim,herşeye rağmen bi honda dylan sahibi olmak istiyorum !
    Özellikle istanbuldaki arkadaşlara sormak istiyorum bankayla anlaşması olan ve honda satan bi yer biliyormusunuz?Çünkü banka faizleri gerçekten otomobile göre çok yüksek!2000 YTL bi krediye 600 milyon faiz alıyolar ve bence tamamen saçmalık!Dahada komik ve saçma olan bu gittiğim 2 bayininde herhangi bankayla anlaşması olmaması ve 12 aydan fazla vade yapamamaları.
    Yani peşin parası olmayana satmıyoruz kardeşim diyolar!Eğer bana ve Honda Dylan almak isteyen diğer arkadaşlara yardım ederseniz sevinirim!Şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

resimdeki mayolu abla kim.dylan alana eşantiyon mu

Alıntı gokalpbolukbasi adlı üyeden alıntı
    Murat valla öyle mesajlar attınki topici öldürdün valla!Artık herkes dylan hakkında herşeyi,yani neredeyse herşeyi biliyor!Şaka biryana ama hala öğrenmek istediğim şeyler var!
    Ama önce bi kaç şey söylemeden edemiycem!Öncelikle şu honda bayiilerinin içler acısı durumu beni çok rahatsız etti!Sanki köprü altında bisiklet satar gibi ne müşteriyle ilgililer nede alanları var;satış şekilleri gerçekten rezalet! Zira bu gün internetten tüm bilgileri topladıktan ve karar verdikten sonra(dylan için tabi)bayilere bakiyim dedim ve ikitellideki ve şirinevlerdeki bayilere gittim! Ama durum anlattığım gibi! Açıkçası neredeyse vaz geçicektim,herşeye rağmen bi honda dylan sahibi olmak istiyorum !
    Özellikle istanbuldaki arkadaşlara sormak istiyorum bankayla anlaşması olan ve honda satan bi yer biliyormusunuz?Çünkü banka faizleri gerçekten otomobile göre çok yüksek!2000 YTL bi krediye 600 milyon faiz alıyolar ve bence tamamen saçmalık!Dahada komik ve saçma olan bu gittiğim 2 bayininde herhangi bankayla anlaşması olmaması ve 12 aydan fazla vade yapamamaları.
    Yani peşin parası olmayana satmıyoruz kardeşim diyolar!Eğer bana ve Honda Dylan almak isteyen diğer arkadaşlara yardım ederseniz sevinirim!Şimdiden teşekkürler.

abi o hondacılar sana denk gelmiş..senin şanssızlığın..eskişehirdeki honda bayisi çok sıcak davranıyor müşteriye..gerçekten ilgileniyorlar..herhangi bir modele bak farketmez hemen telefonunuzu alıp ilgileniyorlar..ona benzer motorlar gelince arıyorlar filan..bildiğim kadarıylada k.kartına 24 ay vade yapıyorlar...ve anadolu cetelem mi nedir ondan kredi çekebiliyorsunuz...ama bunlar eskişehirde..
    eğer murat gelirim oraya ordan alalım motoru diyorsan yarın konuşayım bayii ile..en azından ist-eskişehir arası 450km filan rodajıda bitirmiş olursun tek seferde

bu arada o mayolu ablayı da keşke verselerdi

dylanlarin içini merak edenlere....

eser537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda ses 150 dylan
    ben de dylan aldım 20 gun once,200 km ye yaklastı guzel motor,bir kere alıncak cınsten.az para degıl ama deger bence,fiyatını duyanlar dalga gecıyodu,ikinci el sahın alsaydın dıye.bence verılen her kurusa deger

arkadaşlar bugun biraz çalıştım dylanımla....
    bakalım beğenecek misiniz....
    çok uğraştım gerçekten...

bir tane marshall ferrari kırmızısı boya alınır... (6,5ytl)

kaliperi söküyoruz...

farlarımıda görebilirsiniz bu arada h4,diamond vision,philips...

kaliperi sabunlu suyla silip kuruluyoruz....

basınç bozulacağı için boruyu çıkartmıyoruz ve motorumuzun boya gelebilecek heryerini gazete kağıdı ve kağıt bantla kaplıyoruz...

disklere gelen boruyuda kağıt bantla kaplıyoruz ki motorumuz çoook güzel olsun

veriyoruz gözüne boyayı....veriyoruz gözüne gözüne
    bu arada kaliperin üzerinde sabit olan vidalarıda bantla kapladım ki orjinala yakın olsun...

ön tarafına kaç kat boya vurduysak,arkasınada bi o kadar boya vuruyoruz...

rengi gelmeye başladı ferrari kırmızısının...

veeeeeeeeeeeee sonn halii......
    ama daha yerine takmadım 16 saat kuruması gerekiyor ölece bantladım sağa sola değmeyecek şekilde garaja koydum motoru...
    umarım beğenirsiniz,benim acaip hoşuma gitti..
    umarım arkadaşlara bir fikir verir..

yarın yerine takınca 1 kaç foto daha koyarım....

Abi , süper olmuş ....

Walla bir de fren diskini yıldız tarzında değiştirirsen daha da iyi olurr...

teşşekkür ederim volkancım:D
    şu motorun borcunu bitireyim,bir de şu yediğim trafik cezasını hallettim mi bak sen modifiyeye...angel eye mı dersin,xenon farmı dersin,performans eksozu mu dersin vs..vs..

bu gördüğünüz honda dylan türkiye de tek olacak ama biraz zamana ihtiyacım var,şimdilik

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    birkaç gün kaybolduk muratd kardeşimiz çoşturmuş ortalığı. Resimler süper gerçekten balata da harika olmuş çok beğendim. Bu arada verdiğin bilgiler için de teşekkürler. Ampul konusunda fena halde gaza gelmiş durumdayım ancak gönderdiğin resimler içinde kırmızı farlısı var. Açıkçası benim motor kırmızı olduğu için sanırım daha güzel durur, böyle bişey yapmak için nasıl bir ampul almak gerekir acaba, ayrıca aydınlatma konusunda zayıf mı kalırlar, bu konuda bir fikrin var mıdır ?

İlgilenen arkadaşlar için ben motoru kızıltoprak Mutluhan'dan aldım. Bayiden son derece memnunun hiç bir sorunum olmadı kesinlikle tavsiye ederim. Şu anda herhangi bir bankayla anlaşmaları yok peşin satıyorlar, activa beat modellerinde ocak gibiydi sanırım ay peşin fiyatına 10 ay vade şeklinde bir kampanyaları olmuştu, belki Dylan için de yakında yapabilirler kim bilir takip etmek lazım. Ayrıca Yapı Kredi ve Garanti gibi bankalar bildiğim kadarıyla 0 km motosikletler için araba'lar için aynı faiz oranıyla taşıt kredisi veriyorlar, araştırmak lazım.

muratd kardeşim gibi alacaklara ben de kesinlikle tavsiye ederim. Öyle istanbul-izmir-antalya gibi uzun yollara çıkma niyetiniz yoksa, şehir içi yakın çevre kullanacaksanız bu alet sizi fazlasıyla uçurur. Mondi151 ve muadilleri ile kesinlikle kıyaslanmaz.

arkadaşlar herkese teşekkür ederim...
    dandini kardeşim o motordaki kırmızı far angel eye'dır,resimlerin devamındaki beyaz farlı motorla aynıdır...
    dikkat edersen sadece kırmızılar açıkken ortada bir mercek olduğu belli oluyor...
    ve kırmızılarda merceğin çevresinde konumlandırılmış durumda...
    bu olayı genelde bmwlerde görebilirsin,X5 lerde filan var hep..farın etrafı çevreli bir ışık...park lambası gibi....kırmızılı motordaki mercekte xenon farın olduğunu belli ediyor..
    yani adam paraya kıymış yaklaşık 300$'a bir ışıklandırma sistemi yaptırmış...
    resimlerdeki herifi kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz neyse gelelim bizim motora
    bu sabah baktım balatalar kurumuş ve dikkatlice bantları sökerek yerine taktım gayette güzel durdu...

üstünü altını sağlamca sıktım...

veee işte takılmış ve sonn hali....

birde boyayı elime alınca ufak bi yeri daha boyayımda balatalarla takım olsun dedim

bu kadaaaar....

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    selam herkese.. hocam çok güzel olmuş .ben beyendim bir eskişehirli olarak.. bende bu motoru almayı çok isterdim. özendim şimdi sana. bu arada malzemeler felan tam takım sen ne iş yapıyorsun sorabilirmiyim. eskde.. bende itüde okuyorum. gurbetteyiz anlican... sana ve esk e çok selam..griyede siyah uyar heralde. boya felan nekadar tuttu bilgilendirirmisin. bide kilometrede 100 bin sence fazla değilmi??
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    selam herkese.. hocam çok güzel olmuş .ben beyendim bir eskişehirli olarak.. bende bu motoru almayı çok isterdim. özendim şimdi sana. bu arada malzemeler felan tam takım sen ne iş yapıyorsun sorabilirmiyim. eskde.. bende itüde okuyorum. gurbetteyiz anlican... sana ve esk e çok selam..griyede siyah uyar heralde. boya felan nekadar tuttu bilgilendirirmisin. bide kilometrede 100 bin sence fazla değilmi??
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

gokalpbolukbasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150 (comingsoon)
    Ahh be murat biz motora kavuşamadık sen neler yapıyosun yaw! Balata işi süper olmuş, rengi hariç tabiki! Keşke metalik siyaha boyasaydın bence 10 kat daha karizma olurdu,neyse bu daha başlangıç olduğu için biraz zaman tanımak lazım tabi ama başlangıç pek iyi olmadı açık söylemek gerekirse!! Yinede ellerin dert görmesin birader !! Şöle aynı renk kırmızı dev bi honda yazısı ve süper amblemi tabiki mükemmel olur! Bulursun inşallah öle bi çıkartma!(Nacizane bi öneri yanlış anlama) Honda Dylan'ı sevelim,sevdirelim!!

Alıntı muritu adlı üyeden alıntı
    abi beğendiğine çok sevindim teşekkür ederim..bende eskişehirde öğrenciyim okuyorum buradabende gurbetçiyim yanemalzemeler tam takım ama gördüğün malzemelerin hepsi motorun sele altından çıktı..yani dylan alınca yanında standart olarak veriyorlar ufak bir çanta içinde ve gerçekten çok şirin dylanın üzerindeki bütün vida ve somunları söküp takmaya yetecek bir çanta abi boya 6,5ytl ve kağıt bantta 1ytl toplam 7,5ytl ve 3saatini ayırdınmı böyle bir iş çıkıyor..abi griyede siyah uyar demişsin ama,uymaz sen yine kırmızı yap balataları..neden dersen 1 sn açıklayacağım...

Alıntı gokalpbolukbasi adlı üyeden alıntı
    Ahh be murat biz motora kavuşamadık sen neler yapıyosun yaw! Balata işi süper olmuş, rengi hariç tabiki! Keşke metalik siyaha boyasaydın bence 10 kat daha karizma olurdu,neyse bu daha başlangıç olduğu için biraz zaman tanımak lazım tabi ama başlangıç pek iyi olmadı açık söylemek gerekirse!! Yinede ellerin dert görmesin birader !! Şöle aynı renk kırmızı dev bi honda yazısı ve süper amblemi tabiki mükemmel olur! Bulursun inşallah öle bi çıkartma!(Nacizane bi öneri yanlış anlama) Honda Dylan'ı sevelim,sevdirelim!!
    abi sana da çoook teşekkür ediyorum....balataları neden kırmızıya boyadağımı ve neden bu rengi seçtiğimi şöyle açıklayım..şimdi ben manyak bi PORSCHE hastasıyım hemde öyle böyle değil ilkokuldan beri falan..yani bana göre mazisi çok herneyse..porsche'nin çoğu modellerinde ve sonradan yapılan modifiyelerinde fren balatalarını ya dünyaca ünlü bi marka olan brembo yapıyorlar yada yine orjinal kırmızısı kalıyor...e şimdi adamda porsche hastalığı ve modifiye manyaklığı birleşince benim balatalarıda alev kırmızısına boyamaktan başka çarem kalmıyor tabeşöyle söyleyim motorumun binlerce açıdan çekilmiş fotoğrafları bilgisayarımda mevcut..herhangi birşey yapmadan önce veya herhangi birşey aklıma geldiğinde hemen bilgisayardaki fotoları açip photoshop'ta motorun üzerinde herşeyi deniyorum...photoshop hakkında hiçbir eğitim almadım ama kendimi geliştirdim (kitaplarını satın aldım,fotoğrafçıların yanına gidip çok sorular sordum kafalarını çok şişirdim,internetten photoshopu öğretecek binlerce site var...vs..vs..) ve sana söyle söyleyim motor zaten simsiyah balatalarıda siyah yapınca gerçekten güzel durmuyodu...çıkartmaları araştırıyorum ama yine kırmızı bir honda yazısı güzel duracak demişsin ama onuda denedim ve hatta koyduğum resimlerde de var aynısı...dikkat edersen ilk bakışta insanı etkileyebiliyor ama sonradan o kadar da güzel durmadığını motoru çok basitleştirdiğini anlayabiliyorsun...neyse motora daha yapacağım çok şey var onları yapınca yine buraya koyarım ama önce sizlere nereden esinlendiğimi göstermek istiyorum...bana göre motorunuz ne renk olursa olsun balataları boyamak istiyorsanız kırmızı en yakışanı ve en dikkat çekici olanı olacaktır...

bu dünyaca ünlü brembo fren sistemleri bildiğim kadarıyla 600$'dan başlıyor..

bu fotoğrafta gördüğünüz araba porsche ve üstündeki brembo...

bu da benim brembo6,5ytldir kendileri topu topu yani 596$ kardayım

bu arada motorumun 1000km bakımını dün yaptırdım....1000km'ye tam olarak gelmeden götürdüm ama 900km falandı ne olur ne olmaz dedim...yağını değiştirdiler,su soğutmalı olduğu için suyunu filan kontrol ettiler..bu arada 0 yağ açtırdım...açık yağ koydurtmadım..1000km bakımı içinde size anlatabileceğim bunlar vardı ne bir vida gevşemesi,ne bir somun gevçemesi,vs vs anlatabileceğim hiç birşey yok başka üzgünüm,motor honda ne de olsa...

mondialcii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zat var inşallah yaza denizde de olur.
    Motor çok güzel güle güle kullan ayrıca disk güzel olmuş...

teşekkür ederim abi,hayırlısıyla sende motoru al seninkinede yapalım böle yakışıklı oluyolar

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Dün Ankara Efe Otomotiv'e gittim.ilk defa gördüm dylan'ı.Çok da beğendim.Orta büyüklükte.Aslında ben maxi scooterları da fazla büyük buluyorum.Scooter kavramından uzaklaşıyor.
    Tabii yeni fiyatlar tam belli değil.Max 5200 olması bekleniyor.Ama daha aşağı da olabilir.Pazartesi belli olucakmış.
    buna ehliyet+kask+eldiven+kıyafet+kasko+plaka ekleyince 7000Ytl'ye yakın.Kaskosuz da olmazki yaw.Çalınsa 3 kuruşluk çin değilki, yazık olur.Ama arabam da var ve sadece yazın aralıklarla binmek için o para verilirmi karar veremedim.
    Tabii benim meselem, ama napıyım kararsızlıktan kafayı yemeden paylaşmak istedim.

al abi eğer seni sıkıştırmayacaksa..
    ama çoluğuna çocuğuna evine engel olacaksa 7000ytl vermek,bencede gerek yok..
    motor zevki ayrı bişey tabi ki

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    ehe.. yok canım evli değilim daha.Yaş 26.Biliyorum ki evlenince hiçbirşeye para yetmez
    Ama evde "napıcan motoru, evlenirsin bilmemne, para lazım, biriktir" sesleri yükseliyor
    Bu arada Murat sen kasko yaptırdın mı? Ne tutar.
    Bide söylemiştim, garaj yok, yani dışarı zincirlemem gerekiyor ve tırsıyorum.
    Hadi yazın sorun olmaz da kışın mutlaka kapalı biyer lazım.
    Boyama fikri güzel.imkan olursa mutlaka ithal sprey kullanın."Duplicolor" bulbilirseniz güzel mesela.
    Ampul için daha önce de yazdım, diamond vision pahalı gelirse; %50 fazlaışık veren Philips Vision Plus yada Osram Silverstar alınabilir.10-12 ytl civarında.Osramı daha kolay bulursunuz.

Alıntı freenautilus adlı üyeden alıntı
    ehe.. yok canım evli değilim daha.Yaş 26.Biliyorum ki evlenince hiçbirşeye para yetmez
    Ama evde "napıcan motoru, evlenirsin bilmemne, para lazım, biriktir" sesleri yükseliyor
    Bu arada Murat sen kasko yaptırdın mı? Ne tutar.
    Bide söylemiştim, garaj yok, yani dışarı zincirlemem gerekiyor ve tırsıyorum.
    Hadi yazın sorun olmaz da kışın mutlaka kapalı biyer lazım.
    Boyama fikri güzel.imkan olursa mutlaka ithal sprey kullanın."Duplicolor" bulbilirseniz güzel mesela.
    Ampul için daha önce de yazdım, diamond vision pahalı gelirse; %50 fazlaışık veren Philips Vision Plus yada Osram Silverstar alınabilir.10-12 ytl civarında.Osramı daha kolay bulursunuz.
    abi walla ben kasko yaptırmadım kapalı garaja koyuyorum motoru..
    ama kaza sigortası yani kendimi kaskolamayı düşünüyorum

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler