Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Silver tribünlerden birini seciyorsun. Ben belki yarın gidip kuponu biletle değiştireceğim. Çünkü pazar çok sıra olur kalabalık olur bileti alana kadar yarışlar biter.

Aslında şimdiden bi tribün belirlesek de hep beraber orda olsak.. Giderken ayrı ayrı gitsek de dönüşümüz hep beraber olur geçen seneki manzarayı görmeliydiniz. Tem de sadece motorlar var 1 tane normal araç yok ve gözünüzün gördüğü yer motosiklet.. herkes yola çıkmış bize bakıyordu noluyor burda diye.. ;)
    Hayatonda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dylan
    Bence silver 1 tribün 8 hem viraj görüyo hemde start düzlüğü f1 de efsane tribündü.moto gp de saat yönünün tersine mi dönüyodu ?

http://www.biletix.com/f1/;jsessioni...09E02BBB8C2EEB

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Bugün mutluhana gittim. anlattım derdimi. 40 liraya takarız dediler. ama h.içi birgün gel bugüün olmaz dediler. zaten bugün olsabile dün bütün nakit birikimimi malzemelere harcadım. bu hafta içi para biriktirmeye devam... bu arada şöyle bir husus var. sen takarsan garanti dışı kalır dediler. bende tabi hemen peki siz takarsanız garanti dışı kalmazmı? sorusunu yönelttim sen takarsan yanlış birşeyler yapabileceğin için kesin garanti dışı kalır ama biz takarsak kalmaz dedi oda. bende ona güvenerek dahada 18 19 ay garantisi olduğu için mecburen orada yaptıracağım.

bu arada caddede erdoğan abi ve yusuf abiyle rastlaştık. biraz muhabbet ettikten sonra yusuf abiyle fenerbahçe taraflarında turladık. düz bir yolda dylan vs. runner yaptık. dostluk kazandı.... şaka şaka runner geçiyo. ama dylan daha 1500 km de motor açılmadı. birde yerim çok dardı. yoksa ohooo. yusuf abi saygılar...
    son olarak bugün caddede taksinin biri arkadan hafiften dokundu dedim çamurluk kırıldı. ama hiç birşey yok. sonra baktım elimle çamurluk latiğe kadar esniyor. demekki ondan kırılmamış esnemiş.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    BSI,
    Benim işçilik gibi olayım yok çakar işinde, ben sadece çakar motorunu alıcam ve kesik olan kabloları bağliicam işim biticek
    Serviste yaptırman senin açından avantajlı garanti olayı için ve yanlış bişi yapmazlar.
    Mutluhan da aydın var yanlış hatırlamıyorsam. Benden selam söyle mutlaka.

Erdoğan abey,
    bu kuponu bilete nerden çeviriyoruz?
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    Dylan
    serkan en sonunda seninde façanı bozdluar yani motoru okadar parlatırsan olacağı o taksicinin gözü kamaşmıştır.geçmiş olsun!

Motosikleti
    BMW F650 GS
    İzel ben sanırım yarın gideceğim istersen yarın bi ara buluşalım işin yoksa beraber gideriz varsa da ben alırım akşam felan buluşur veririm biletlerini ne dersin?

Serkan abicim motordan tozunu silmeyecen yoksa böyle bozarlar facanı..
    Hayatonda

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    ErdoganAktas dergilerin verdiği biletleri istanbul park tan mı alıyoruz?
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Motosikleti
    BMW F650 GS
    evet dergilerin verdiği kuponlar istanbulparktraki gişelerde bilete çevrilecek. Aslında öncesinde böyle birşey yapmaya gerek yok ama yarış günü çok kalabalık olur boşuna beklemeyelim diye önceden gidiyorum. Maksat yol almış olmak.
    Hayatonda

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    yav yok faça bozma felan yapmayın aksine rahatladım biraz. ilk defa motor başka bi araca dokundu ilk ve son olsur inşallah. taksici dokundu hiç bişi olmadı. dedim hafif oldu kıramadın . bu arada çakarı evde adaptörle denedim dayanamadım. kutunun içinden çıkan plastik renkli kapak gibi parçalar var. ben onları bağlantı yerleri için izolasyon malz. sandım ama meğersem onları flaşın üstüne takınca o renk çakıyomuş. kırmızı kapağı kullanacağım tahminimce.

birde izel abi bu çakar peş peşe 3 sağ sonra arkasından peş peşe 3 sol çakmıyormu. üzerinde düğmeleri var ama ben beceremedim belkide benim adaptörün gücü yetmediği için yapamamış olabilirmi?? çünkü önce yükleniyor sonra çakıyor. hızlı yüklenemezse peş peşe çakamaz diye düşünüyorum. sende nasıl bu özellik??? bu arada mutluhandakiler seni söylediler bana referans olarak. böyle böyle daha önce bi dylana daha yapmıştık çok güzel olmuştu diye. bende dedim biliyorum zaten o yüzden buraya geldim
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

lidergs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA WR250R

Far Swich I

ARKADAŞIM BEN O SİVİÇ DEN TAKTIRDIM BİRAZ ZAHMET Lİ AMA GÜZEL OLUYOR. YALNIZ 2 ADET GİRİŞİ VAR 2 SİNİ DE YANINA AL ÖYLE TAKTIRMAYA GİT. BİDE IŞIK LI OLANLARI VAR ONDAN BULURSAN DAHA İYİ. ÖN GÖĞÜSÜN ALTINDA FARIN HEMEN ÜSTÜNDEKİ KAPAĞI AÇ ORADA SOKETLERDEN İŞİ HALLEDERLER.
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence şöyle yapalım sende al beraber gidelim taktırmaya sen taktırırsın ben seyrederim nasıl yapıldığını. seninle işçilik ücretini bölüşürüz. sonra benimkini ben kendim hallederim. ama seninde asya switch alman lazımki seninde göstergelerin olduğu yeri söksünler. benim orayıda görmem lazım

Motosikleti
    BMW F650 GS

MOTO GP İçin son bomba!

Carrefour Expreslerde veya bilumum benzer yerlerde satılan Otomax adında bir dergi var fiyatı 1 YTL. Silver 2. numaralı tribün için 2 kişilik kombine bilet veriyor.
    Gelemiyorum biletler çok pahalı diyen kalmasın herkes gelsin. Bu haftasonu çok heyecanlı geçecek.

Bu dergilerde sayemizde tiraj patlaması yaşayacak. Tüm dergiler bilet veriyor inşallah orda başımıza bişey gelmez diyerek bilete cevirme içini son güne bırakmadan perşembe veya cumadan almayı planlıyorum. Salı veya Perşembe bi buluşma ayarlayalım kuponu olan arkadaşlarda kuponlarını getirsin biletleri toplu cevirelim. Cumartesi pazar gidersek rahat ederiz.

Evet Starbuck buluşması için yarın ya da perşembe buluşmaya ne diyoruz?

Hangi Tribünden izlemek istediğimize de karar verip ona göre biletleri almak lazım.. Otamax 2 nolu tribüne veriyor orası net diğerlerini bilemiyorum ama..
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    Bana perşembe uyar, yarın ufak bi işim var.
    Silver 1 nasıl? Hem top speed görürüz hem kalkışıi pit çıkışı vs.
    34 BC 8561

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Cihangirdeki tüm otomaxları ben aldım. Cihangirde kimse otomax aramasın elimizde yarış öncesi bol bol bilet olcak . Gerçi bütün dediğim de 4 adet kalmıştı hepsini aldım.
    Hayatonda

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Arkadaşlar bende geleceğim kızarkadaşımla bilet bakayım şu otomax dergisinden, bu arada perşembe uygundur bana Starbucks için,

esmercan59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostlar bu motorda en yüksek hız kaç gördünüz 140 görüyomu

Motosikleti
    Honda Dylan
    BSI,
    3 sağ 3 sol, 2 sağ 2 sol, birlikte yanma şeklinde ayarları vardı yanılmıyorsam.

Esmercan,
    ben 130km gördüm köprü dönüşü.

Buluşma perşembe saat 21:00 ereknköy starbucks ok mi millet?
    Ben yürüyerek gelicem herhalde
    34 BC 8561

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Merhaba Dylancılar
    Bende almaya karar verdim bu motoru, kitabi değil de tecrübi tavsiyelerinizi bekliyorum. performansı nedir özellikle. beat var bende şimdi, yeter deyip almıştım ama çok soluksuz garibim. abisi ile değiştirisem kızmaz da bana niyetimi biliyor ve hak veriyor Max. Sürat, hızlanma, Güç gibi konularda deneyimlerinizi iletirseniz çok sevinirim.
    Herkese kazasız sürüşler
    Poturdak

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Arkadaşlar işte huzurlarınızda , honda dylan deauville 150 bu model aldığımız duyum a göre 2008 de Türkiye de olcakmış)))

yusufika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda ps 150i
    on numara olmuss alacaklar lıstesıne benıde ekleyın lutfen

Motosikleti
    Honda Dylan
    Denizci kardeş,
    150cc de rakipsiz desek sadece yeterli olur mu?
    geçen c.tesi beat kullandım 20-30km civarı sonra benim motora atladım, gazı açınca vay be gidiyomuş namızsız dedirtiyo
    sorunsuz motor, hatta yedek parçası da bulunuyor.
    yanlız sigorta yaptır derim parçaları pahalı.
    34 BC 8561

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler