Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    freenautilus dediğin gibi sele altından geçirilip sele üstüne kilitleniyor çırt çırtla 2 çanta alttan birleşmiş oluyor. sele nin kapanıp açılmasında bir problem olmuyor. rahat bir şekilde açılıp kapanıyor. model olarak 3 farklı model var. malesef kask alabilmesi imkansız.
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    freenautilus dediğin gibi sele altından geçirilip sele üstüne kilitleniyor çırt çırtla 2 çanta alttan birleşmiş oluyor. sele nin kapanıp açılmasında bir problem olmuyor. rahat bir şekilde açılıp kapanıyor. model olarak 3 farklı model var. malesef kask alabilmesi imkansız.
    Teşekkürler banistercaq, benim internette gördüğüm kadarıyla 2 farklı renk modeli vardı, gri ve siyah. Sen fiyat olarak iyi almışşın.Ankarada o kadar inmezler sanırım. Araştırıcam biraz bakalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    erdoğan dün coşkunun motorada taktık öndekini biraz rahatsız ediyo ama neyse farkedilmemek imkansız bu ampül güçlendirilmiş o yüzden iyi yanıyo

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Abicim bende de var zaten. Hella marka taktırmıştım. Çok da güzel ama Erhan'ın İzel'in taktırdıkları yanında benim ki mum ışığı gibi kalıyor. Onlar 25 YTL verip kaliteli bi ampul almışlardı markasını şimdi hatırlayamıyorum. Sanırım Philips'ti.
    Hayatonda

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T
    bende taktırmıştım dylan'ıma ama bende tam tatmin olmamıştım sonuçtan. 15 liraya almıştım philipsin bi modeliydi. tam mavi yanmasını beklerken normal sarı ışık çıkmıştı ilk etapta.amca bombayı patlatmıştı o esnada.. ısınınca maviye dönecek diye.. sahiden renk değişiyo ama hiç bir zaman xenon havası vermemişti. bilginiz olsun.. siz işi sağlama bağlayın direk mavi yananından isteyin

Doktor amcanın demesi bronşit olmuşum satsam mı acaba bu motoru?

Motosikleti
    Dylan
    yabancıya gitmesin ben alırım geçmiş olsun üşütmemek lazım dimii.ucuz veya pahalı ampul işini yapıyo fark ettiriyo kendini o yeter

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Tatlısu motorcuları kendini göstermeye başladı hemen..
    Ne o silverwing rüzgar tutmuyo galiba.. önüne extra bi cam daha taktır istersen
    Harbiden Riva'nın girişinden iyiki arkama bile bakmadan dönüp kaçmışım. Yoksa bende senin gibi hasta olabilirdim.. O ne soğuktu öyle bee!.. Montun içine işledi Ömerli'ye kadar ısınamamıştım zaten
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Far olayı garip bişi. Bende takılı o ampullerden ama erhan söktü orjinal ampulu koydu tekrar. Fuarda vardı xenon far 200usd miydi ne onlar güzelde çok tuzlu.

Arada motor yatıranlar kervanına katıldım. hayırlı uğurlu olsun.
    Kask+Mont+dizlik ve eldivensiz sürmeyin arkadaşlar...
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Hadii bee çok geçmiş olsun buraya yazabildiğine göre sende ciddi birşey yok anlaşılan. çok çok geçmiş olsun..
    Hayatonda

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T
    İzel büyük geçmiş olsun.. çok hasar yoktur inşallah?

Motosikleti
    Honda Dylan
    Nerden başlasam bilmiyorum ki sinirim bozuldu.
    Bende bişi yok bin şükür.
    Kadıköy natilius geçtikten sonra haydarpaşa dönemecine sinyal verip dönücez hesapta, 30km civarı bi hızla girdim ve biraz yatırdım motoru lastik mi kaydı yerde yağ mı vardı bilmiyorum. Ne olduğunu anlamadan baktım yerdeyim.
    Arkadan gelen giden yoktu. Viraja baktım bi yerinde ıslaklık vardı, asfaltlarda zaten asfalt değil buz pisti.
    sağ yan granaj mı neyse o çizildi, yan artçı ayak koyduğu şey işlev dışı, arka grenaj, arka sinyal + egzos çizildi.
    Eldivenim olmasaydı sol avuç içim komple yaralanıcaktı. Dizlikler olmasa sağ dizime muhtemelen bişiler olurdu.
    Neyse ki bende hiç bişi yok hafif diz ağrısı haricinde.

Motora gelince;
    kaldırdım hemen motoru stop etmemişti, bastım gittim işlerimi hallettim.
    Sonra Mototal'e uğradım Oytun beye gösterdim. Boyacı moyacı bişiler demesine gerek kalmadan sigorta var dedim. O da hepsini değiştiririz dedi.
    Yarın eksper gelicek bakıcak işte ne varsa değiştiricek.
    Parça yok diye biliyorum ama 2 hafta bekleriz artık.
    Honda nın parçaları ne kadar pahalı olduğunu bizzat gördüm. sadece egzos 890 ytl.
    34 BC 8561

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Geçmiş olsun. Ya nedir bu sezon açıldı kaçıncı kişi bu düşen. Çok korkuyorum bu işten. sanki her an düşecekmişim gibi tedirgin gidiyorum.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    İzel çok geçmiş olsun,
    Kasko yaptırmak çok pahalı diye yanaşmıyorum ama yararı ortada işte.Ben de karbüratör fiyatını biliyorum 800 ytl civarı.
    Türkiye yollarında zarar görmemek şans zaten.Umarım şansımız hep iyi gider..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    of ya evet benim parçalar Nisan'ın 25'i gibi gelecek diyor Honda. Parasını da peşin ödedik şimdi yaralı tavuk gibi dolanıyoruz.. Şu bizim koruma demiri olayına girişmemiz şart oldu. Kasko da yok zaten..

2 fuardır elemanlar Kasko için peşimde.. bende her seferinde "kardeşim neden zamanımı alıyorsunuz, sigorta yaptıracağım evet! verin teklifinizi yaptırayım diyorum" en az 10 acente de form doldurdum hiçbirinden tık yok.
    Madem dönmeyeceksiniz niye beni uğraştırıyorsunuz ki...
    Bu arada fuar dışında normal acentelere başvurmadı da değilim..
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    tşk. ederim herkese.
    400 küsür ytl vermiştim yanlış hatırlamıyosam kaskoya. Yani günlüğü 1,5ytl değil. Gerçi bu hasardan sonra kasko şirketi beni şutlar gibime gelio ama neyse
    Yaz kış korumalı binmek lazım şu merete. 30km ile düşsen acıtıyo.
    34 BC 8561

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Şu motoGP olayını neetcez beyler? ben yarış öncesi gidip almayı planlıyorum. Elinde kuponu olan ve gitmeyi düşünenler elindeki kuponu bilet ile değiştirmek için orada kuyrukta beklemeyi göze almıyorsa bence önceden alsınlar.. ;)
    Hayatonda

arkadaşalar bu dylanın sportif bir ön camı yakmu yav şoyle runnerlarınki gibi veya şu kappaların yarısı yüksekliginde. Bide bişey dicem dylan dizayn olarak sh serisi ve ya vespa gts gibi klasik değil biraz sportif dizayn a giriyor. O gösterge o motora hiç uymuyo, çok klasik sirin felan. Sanırım honda bu motorla uyumsuz göstergeleri sh ve ya @ miydi o modellerle ortak kullanıyor yani üretimde ekonomi politikası güdüyo. Ortak parça kullanımı maliyeti baya düşürüyor. Ama fena taktım o göstergelere gözüme batıyo.. Saygılar.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yoo kullanırken fazla takılmıyorsun.. Sportif bişi olsa elbette çok daha güzel olurdu.. ama dediğin gibi ortak parça kullanma politikası. Örneğin Cbr 125lerde de eski cbr 600 lerin göstergesi var üzerinde 200 kmh yazıyor geçen serviste görüp yarılmıştım gülmekten..
    Hayatonda

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Eskide olsa cbr ibresi max 200 değildir erdoğan abi ya bizim 1.4 astrada bile 220 ibre var
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

sozerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    merhaba

honda beatim vardı satıldı; yarın gelip alıcaklar büyük ihtimalle, bende dylan alıcam hemen, yarın yada pazartesi çıkar. ilk buluşmada görüşmek dileğiyle, hoşçakalın

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler