Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    walla ben o sise girdikten sonra devam etmeyi çok anlamsız görüp anında geri döndüm. Zaten Rivanın görülcek bi tarafı yoktu her yer sis duman.. Polonezköy zaten ayrı bi havadaydı arabalar resmen kuyruk oluşturmuştu ne varsa.. ömerli pendik vs derken ben 180 km yol yapmışım

Yan çantalar güzel. Ama 2. kişi için yer kalıyormu onlar takılınca??? Bana kalmıyor gibi geldi.
    Kalıyo kalıyo merak etme.. bizim Dylanlar zaten normalde dar aletler ama çantayı koyunca genişliyor bile

Çamurluk zaten sökelim diyenlereydi. Sökünce böyle oluyor. Ama ilk resimdeki çamurluk farklı dikkat edin.. SH300'ün çamurluğu o.
    Hayatonda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Erhan,
    Geçmiş olsun. Haftaya yapalım buluşmayı, havalar bozdu gene.

Erdoğan abey,
    Arka çamurluğun sökülme olayını Mototal'e dün sordum. Oytun bey çıkmaz dedi. Çıkaran nasıl becermiş acaba? çamurluğu çıkarınca plakayı nereye monteleriz? çünkü çamurluk üstü benzin deposu.
    bu arka lastik üstündeki siyah çamurluğu nasıl uzatırız ya da ek bi parça nasıl konur nexuslarda ki gibi?
    Bunlara çözüm üreticek bişi bulursak bi şeye benzer yoksa eziyet gibi duruyo
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

saviola83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok basıyorsun heralde gerçekten fazla yakıyormuş bence servise git baksınlar sağına soluna normalde 9 lt ile 240 km rahat yapabiliyorsun basarsan 220-210. Çok basarsan 180 km. Ama 165 çok fazla.
    ya çok basmıyorum aslında . hatta bu bi depoyu hep şehir içinde gezdim. yalnız alakası var mı bilmiyorum ama benim motorun soğutma suyu azaldıydı . bi arkadaş otomobillere konan cam suyu varya ondan koy dedi. ben de öyle yaptım. onun bi etkisi olmuş olabilir mi ?

Motosikleti
    Honda Dylan
    soğutma sıvısı yerine cam suyu mu koy dediler?
    o konuda pek bilgim yok ama cam suyu adı üstünde cam suyudur
    sağdan soldan duyumlarla motora bişey yapmamak lazım.
    aç telefonu servise sor derim ben şahsen.
    Yanlış bişi yapmaktansa yapmamak daha iyidir.

20kw kaç hp dir?
    34 BC 8561

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    ErdoganAktas yan çantaları görünce biraz yorum yapmak istedim. 2 gün önce Kappa soft çanta aldım motoruma 22lt genişletilmiş haliyle 28lt oluyor çantaların her biri. Çiftinin fiyatı 100euroydu. ben 150ytl ye aldım. yanında bagaj sabitleyicisi, yağmurluğu ve sırtta taşıma aparatıda çıkıyor.
    görüntü olarak böyle oldu
    ,

Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Motosikleti
    Honda Dylan
    çantalar güzel olmuş güle güle kullanmak nasip etsin.
    34 BC 8561

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ya bu soğutma suyunun azaldığını nerden anlıyorsunuz? ben onca yol yaptım 20.000 km. deyim ne suyunu değiştirdim, ne de fren hidrolik yağını..

Kappa çantalar da güzel durmuş aparatı nasıl birşey acaba? Çantalar kolayca çıkarılabiliyor mu? Bizde gitsek aldığın yerden alabilir miyiz? yoksa fuarda mı almıştın? Bizim bu motorların yan çanta aparatı yok mecburen birşey yaptırtacağız.

Çamurluk nasıl yerinden çıkmıyor yahu? böyle sacma cevap görmedim. Oraya nasıl takıldıysa öyle çıkar. Benimki yakında değişecek nasıl çıkarıldığını söylerim. O çamurluğun çıkarıldığı yerdeki yerlere de başka bir şey takılabilir. Ama bu işler ciddi işçilik isteyen seyler. Yoksa elinizdeki alet arkadan bakınca kıçı bası belli olmayan alelacele toplanmış çin motorlarına döner.
    Hayatonda

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    hiçbir aparata gerek olmuyor. selenin altından sabitleniyor. uzun yol için aldım. şehiriçinde kullanmak zor olur görüşündeyim ama uzun yolda çok faydasını göreceğim kesin. her motora olabiliyor bu çantalar.
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    erdoğan ellerine saglık çok güzel olmuşlar ben göztepe oto sanayi sitesindeyim yardımcı olacagım bir şey olursa cekinmeyin elimden geleni yaparım

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Kesinlikle... Ben geçen sene sırt çantasını ön araya koyup bagaj üstüne bagaj yapmıştım yine de yetmemişti. Elaltında birşeyler de gerekiyordu.. bu çantalar oldukça kullanışlı olacaktır. Ben aparatı çantadan ziyade sehir içinde kullanırken çantaları çıkardığımda aynı zamanda koruma demiri gibi iş görsün diye yaptırmayo düşünüyorum çünkü düştüğünde yan yatırırsak felan yan karenajlar çok pahalı.

Servet seni düşünmedi değilim zaten, daha evvel bir kaç kişi bir araya gelsek bunları çözeriz dediğimde düşündüğüm o bi kaç kişiden birisin.
    Sen bana bu aparatı orada yaptırabilir miyiz yaparsa orda kim yapar ona bi baksana? ben malzemenin orjinali bulurum büyük ihtimalle. Ama önemli olan bağlantı noktalarını bizim aletlere göre ayarlatmak. Tabi bunu sıfırdan yaptırtacağız.
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    bence cantanın altında demir olsa daha iyi olur bu cantalar her yerde var kalite kalite 100,00 ytl ye kadıköyde kızıltoprakta herkeste var

Motosikleti
    Honda Dylan
    Bu aparat işi baya başarılı bieye benziyo, yapıp hondaya satsak güzel olabilir
    34 BC 8561

Motosikleti
    BMW F650 GS

Abicim ilk resimde demirli olarak gösterdiğim aparat olmazsa cantanın bi espirisi yok zaten. Aparatın en önemli görevi çanta yokken karenajı korumak zaten çantalarda kolayca sökülüp takılabilen cinsten. Dolayısıyla sürekli çantalı gezmeyiz zaten.. kimbilir o çantada kaç paradır ya.. haftasonu samura motordan alırım fiyatlarını.
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    beyler ön farı değiştirdim harika oldu hemde xenon taklidi 5 ytl gece mükemmel yanıyo

Motosikleti
    BMW F650 GS
    O 5 Ytl olandan bende taktırdım sonra görenler "abi ne oldu farın neden söktün?" dediler.. halbuki yanan far taktırdığım fardı.. Meğer daha iyi ışık verem kalitelileri de varmış..

Ama sen milletin 25 ytl ye taktırdığı philips farı 5 ytl ye taktırdıysan onu bilemem hafta sonu hemen benimkine de taktıralım

Ne de olsa sanayideki dostların o farı bize sattığı paraya sana satacak değil ;)
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    ben yanıma alırım ampülleri takması basitmiş öğrendim hallederizhava iyi olsunda buluşalım

yusuf kardeşim you tube de görüntüne denk geldim o ne sürat yav motorun markasını bile göremedim kiminle yarışıyodun öle

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Sen o deliyi birde yollarda gör..
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    erdoğan bu pazar değilde öbür hafta pazar bir gezi düzenlesek izmite doğru piknik mangal ne dersiniz nasıl olur arkadaşlar artık katılım bekliyoruz

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Abicim o hafta motoGP var. İstersen tribunde yaparız.
    Hayatonda

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Bu kumaş yan çantalar gerçekten güzel.peki nasıl bağlanıyor, sele altından geçip seleyi üzerine mi kilitliyoruz, arada sıkıştığı halde sele rahat kapanıyormu? Eğer almak isteyen birkaç kişi olursa toplu alım yapabilirmiyiz?
    Dezavantajları da olabilir(kaskı almaz tahmin ediyorum) ama her motora uyması ilerisi için de kullanışlı bir özellik.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler