Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
Otobüste gidiyordum. Haliyle her motora bakar olduk o ne bu ne.. Bir baktım gri kanatlı siyah DYlan Dedim coşkun abi gibi yapmış. Oda ne kaskın arkasında da cox yazmasınmı Yakalarım, hiç bir dylan gözümden kaçamaz Pazar akşam üstü Bakırköyde de bi tane mavi dylan kurye gördüm tam donanımlı oda bizden birimi yoksa??
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Bende kalamışta gri arka tutcaklı ya da kanatlı neyse Dylan görüyorum pırıl pırıl motor. Ayrıca cadde de 2 tane mavi dylan var üzerlerinde 2 sarışın kız var onlarda okur mu burayı ?
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
evet izel o gri kanatlı benim dylan (34 eh 1577) işyerim kalamışta (şentürk denizcilik)gelin çay kahve ısmarlıyımokusalar hiç fena olmas hani foruma renk katarlar
kesin okuyorlardır ama yazmıyorlar ne hikmetse
Ne iş yaw bu aletler ne zaman kanatlandılar? uçadabiliyorlar mı bari?
Şu Starbucks buluşmalarımızı sıklaştırsak onlarla da tanıştırırdık sizi
Hayatonda
hehe aynen walla bi sarışın lafı geçti üstüne 50 mesaj geldi Okuyucu sayımız bile çoştu!
Hayatonda
slm arkadaşlar .benim dylan da bi problem var galiba.eskiden bi depoyla 220 km gidiyodu. şimdi 165 km anca gidiyo. neden olabilir ? şu an 1700 km de. 1000 bakımından sonra daha da az yakmasını beklerken tam tersi oldu .
çok basıyorsun heralde gerçekten fazla yakıyormuş bence servise git baksınlar sağına soluna normalde 9 lt ile 240 km rahat yapabiliyorsun basarsan 220-210. Çok basarsan 180 km. Ama 165 çok fazla.
Hayatonda
Evt kalamışta giriş bahçede duruyo gibi gördüm. Eve dönerken yolumu uzatıyorum bazen kalamış, fb geziyorum.
Uğrarım bi ara hem muhabbete hemde bakiim denizcilik malzemelerine belki işe yarayan bişiler olur.
Sarışın olayı okuyucuyu arttırma amaçlıydı deeermişim
Allahtan bizim hatun forum morum okumaz valla furur beni.
perşembe hava iise bi starbucks yapalım????
Saviola,
bende ilk aldığımda 240km yapıyodum. Bu aralar 20ytl lik benzinle 170-180km gidiyo motor. 1 depo sakin kullanmak istedim olmuyo elim gidiyo sürekli
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
Abicim hafta sonu riva buzz gibiydi naaptınız orda..
resmen iklim değişiyordu 50m mesafe ile!
Hayatonda
Erdoğan bugün bie dylan gördüm arka çamurluğu çıkarmış ve çok güzel gözüküyordu.Gilera runner 200 ler gibi.Spor bir görüntü veriyor,mototal arka çamurluk çıkmaz dedi ,kafa karıştı.
hatta bizim forumun 5. veya 6. sayfasında bazı dylan fotoları var ordada var çamurluksuz bir model
Abicim camurluk çıkmaz sonra motoru çamurdan pislikten göremezsiniz kendinizde çamurlanırsınız ancak çamurluk değişebilir. Bazı plastik aksamlarda özel modifiye birşeyler yapılabilir tabi..
Ama bunun içinde tamirci olmak lazım, işten anlamak ve tasarım yapmak lazım. Esasında buradaki bi kaç arkadaş bir araya gelebilsek bu söylediklerimi toparlayabiliriz tabi. Hepimizin çevresinde bunları yapabilecek veya yaptırtabilecek birileri vardır.
Ben mesela çıkan çamurluğumu bi modifikasyon yaptırtıp, yeni model yamaha çamurluklarından yapabilirim
Aslında bu konuda kafamda bir kaç tasarım var. Önce fotograf üzerinde sonra da uygulamada görmek lazım.. Bugün fırsatım olursa bir kaç çalışma yapayım bakalım..
İşte size günlerdir söylediğim arka yan bagaj aparatı:
Çamurluk da fena değil. ;)
işte bu da aletin bütün görünümü biraz uğraşım ama güzel oldu
Burada Givi den de birkaç detay vereyim almak isteyen olursa diye.. :
Gerçi burada aparatın kodu vs. var. Çantayı arayamadım.
PL175 - Tubular side-case holder
Only E21 cases can be mounted Allows the mounting of a GIVI topcase
http://www.givi.it/caschi_borse_baul...sp?CO_ID=15414
Hayatonda
erdoğan merhaba yan çanta aparatı cok güzel nereden bulup yaptırıcaz bunu bence harika olur
Abicim yapabilcek adamları bulup yaptırcaz. Aslında bu aparat bizim motorların hemen hemen aynısı olan sh300 ler için yapılmış. Bizim modeller için böyle birşey yok. Ama çantalar Givi de standart olarak var. Bu çantalara göre güzel bi aparat yaptırırsak sorun yok çanta takmasak bile o aparat düşmelerde motorumuzu koruyacak koruma demiri şeklinde bile işe yarar.
Ulan motoru manyak etmişiz gene.. Şu sh300 ler gelse de kurtulsak şu meretlerden..
Ama derseniz ki yok çamurluk illa böyle olsun, o da olur ama bizim motorları sanki biraz bozar.. ;)
Ama yanında çanta olunca bütün hava değişiyor tabii
Hayatonda
Yan çantalar güzel. Ama 2. kişi için yer kalıyormu onlar takılınca??? Bana kalmıyor gibi geldi. Birde 2.çamurluk hoşuma gitmedi çok emanetmi duruyo ne. gerçi birde arkadan bakmak lazım. Erdoğan abi arkadan da bi çalışma yapsan
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)