Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    yusufika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda ps 150i
    runner daha agresif huysuz bi motor dylanda guvenle vıraj yaptıgım yerlerde bu motorla giremiyorum hızlanmaları falan baya hissediliyor 120 den sonra 130 da birsey yok 140 dedımı baslıyor titremeye buna bi variyator bi kayıs la o problemı cozmeyı dusuyorum ıkı kısı bayagı bı farkedıyor gucu torku hıssedıyorsun servis masfafı dylanda yoktu zaten 5000 de hava fılıtresı kendık takar yagı ben alır ben deısırdım bunda yag fılıttresı oldugundan anlayan bırıne vespanın ozel kendi yagıyla 50 liraya geliyor hava filitresi deismiyor kendin yıkayıp temız temız takıyorsun. depoyu 28 liraya kadar doluyor basarsan 200 km yok yapıyor basmazsan arkadas yapıyormus 400 km yaptını söyledi. gercektende farklı bir motor dylan hatayı affeder runner hata affetmıyor.lastık havalarına duzenlı bakmadan bu motora bınılmıyor benden tavsıye maksimum 4 gün de bir lastikleri kontor edin 3 4 bar düsmüş bulacaksın cok farkediyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    prolixin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Demin kız arkadaşıma motor kullanmayı öğretirken motoru kaldırıma çarptık(piraz salak bi şekilde oldu olay ama neyse..) , hız 20 falandı..Bende bişey yok, ama hatunda biraz sıyrıklar var:( , ama inş. 1-2 haftaya geçecek şeyler..Neyse sonuçta biz iyiyiz..

Yalnız motorun sağ tarafı hasar gördü..Ön sağ taraf kırıldı, sağ yanda dylan yazısının orda çizikler var..bide alt yolcu ayaklağının orda plastikte çizikler var..Yarın servisi arıyacağım, bakalım kaç paraymış bu parçalar, ama çevremden duyduğum kadarı ile, o plastik parçalar anormal fiyatlar olabiliyor :( Umarım çok aşırı olmaz...Acaba o çizilen yerler bir şekilde boyanabilirmi, veya kırık kısım yapıştırılabilir mi? .. Bu konularda tecrübesi olan var mı??

Bu arada kask, dizlik dirseklik, eldiven..korumalar baya işe yaradı..Ufak sayılacak bi kazada bile çok kötü olabilirdi onlar olmasa..

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Proxilin çok geçmiş olsun.. Bu kaza hevesinizi kırmasın, düşe kalka öğreniliyor. Önemli olan ciddi bi kaza ile yaralanma olmasın.. Mat siyah plastik parçaların çok pahalı olduğunu sanmıyorum ama renkli parçalar çok pahalı bunu biliyorum. Benim ön taraf daha evvel garantiden komple değişmişti şimdi de arkadaki iki yan krenaj komple değişiyor.

Aslında hiç birşeyi yok ama gecen bana çarptıklarında arka stopun orda ufak bi tırnak kırıldı o kadar. Çarpan adam ödediği için ikisini de değiştirtiyorum. Parçaların siparişini verdim bugün yarın gelmesini bekliyorum. Gümüş renk krenaja ihtiyacı olan beni bulsun
    Hayatonda

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Geçmiş olsun. Herkes düşüyo bu aralar bakalım bize nezaman sıra gelecek??....
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    geçmiş olsun proxilin,
    en kısa zamanda iyileşip tekrar motor keyfinin sürersiniz...
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    REGALRAPTOR DD250E-9
    Erdoğan geçmişolsun kardeş seninbirşeyinyoktur inşallah brc ye selam bi ara görüşelim
    [B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yok abicim bende bişi yok sadece dötü dağıttık o kadar
    Artık yaz geldi sayılır Emirgan kahvaltılarını özledik..
    bi gün organize edelim motorlarımızla Emirganı fethedelim, eski günleri yad edelim. Bol bol dedikodu yaparız heralde
    Hayatonda

Motosikleti
    REGALRAPTOR DD250E-9
    bana uyar vaholarlada konuşuruz gerçi o daha başlamadı kullanmaya ama ayarlarız
    [B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]

geçmiş olsun düşen arkadaşlara kendilerinde bir hasar olmaması sevindirici
    bu arada honda da çalıştığım için biliyorum: marşpiyel ve ön tarafın toplam fiyatı 312 ytl olması lazım...

Motosikleti
    Honda Dylan
    Sağolun, iyiyiz çok şükür..İyileşecek bir durum yok..Benim keyfim çok kaçmadı ama arkadaşım biraz korktu..Ama aşıcaz umarım..

Motor mavi renk, ne yazık ki siyah değil..Galiba tuzlu olacak biraz..Yarın fiyat alacağım zaten, Buraya aktarırım bana söylenenleri..

Yalnız kafaya koydum, önce tamir etmeyi ve plastik boyasıyla boyamayı denicem, içime sindirebilirsem öyle kullanıcam..Tabi haliyle bu sindirme olayı, verilen fiyatla doğru, ortaya çıkan şeyin çirkinliği ile ters orantılı ...

Bakalım...

Motosikleti
    BMW F650 GS
    tam olarak neresi hasar gördü? ben değiştirdiğim için tüm parçaların fiyatlarını artık ezbere biliyorum
    Arka yan kapakların tanesi 240 ytl. Öndeki krenaj 750 ytl. bence tamir olabilcek gibiyse tamir et derim
    Hayatonda

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    prolixin geçmiş olsun.Umarim ilk ve son kaza bu olur.
    bu arada ben bilmiyordum, yeni öğrendim, grenajlarımız boyalı geliyormuş.Arabalar gibi burada boyanmıyormuş.Boya kalitesinin kesinliği ve orjinalliği açısından çok güzel bişey.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    prolixin geçmiş olsun ikinizede bence tamir ettir kırılan parcayı bir fiberciye götür fiberle tamir etsin zımparalasın sonrada bir boyacıyla anlaş boyattır saçma sapan fiyatları var granajların. oto sanayilerde fiberciler var bir arştır derim ben

Motosikleti
    Dylan
    geçmiş olsun arkadaşım!kırık yoksa çizikleri pasta cilayla büyük bir oranda kaybedersin,benim motorda da var ben nazarlık saklıyorum serkan senden kaçış yok çengelköye girer girmes yakaladın.çınar altındaydık keşke gelseydin

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Arkadaşlar aşağıdaki metin başka bir forumdan alıntı.Adamlar dylan'ı 200 ve 250cc ile kıyaslıyor sonrada yok fark atmışlar vs. Bir açıdan da güzel.kendi segmentinde motor yok tabii karşılaştırmak için
    .................................................. .................................................
    arkadaşlarla dün toplandık motorların potansiyalini ölçmek amacı ile ufak sıralı kalkış yaptık..

1- runner 200
    2- daelim s2 250
    3- dylan 150

runnerda s2 de dylan a 2-3 motor kadar fark koydular..

daelim ile runner ın kalkışı görülmeye değerdi mümkün olursa aynısının videolausunu yapıcaz..

runnerla s2 kafa kafayaydı bana sorarsanız runner çok hafif erken kalktı çeyrek motor farkıyla önde bitirdi.. baya bi kafa kafaya idi.. benim s2 de debriyaj balatasıda biraz yalan bu arada .. hep merak ediyordum bu 3 motorun vereceği performansları .. dylan üzücü açıkçası.. s2 ve runner 200 ise keifliler.
    .................................................. ..............................................

Motosikleti
    Dylan
    küçük beyinliler kendilerini kandırıyolar

rochas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250
    [QUOTE=prolixin;625872]Acaba o çizilen yerler bir şekilde boyanabilirmi, veya kırık kısım yapıştırılabilir mi? .. Bu konularda tecrübesi olan var mı??

Öncelikle geçmiş olsun. Yardımım olacaksa eğer:
    Eski motorumda (Dylan'ın Asya versiyonu idi) düşmeden dolayı grenajlarında (plastik aksamlar) kırıklar vardı. Bu kırık grenajları öncelikle sökeceksin. Sonra 1'er cm. uzunluğunda bildiğimiz teli(yada çelik teli) kesip hazır edeceksin. Kırık grenajı elinle birleştirip bir havya yardımıyla bu 1'er santimlik kestiğin telleri kırılmış grenajın birleştiği yere koyacaksın. Sonra havyayı telin üzerinde 5-10 saniye tutarak teli ısıtacak ve sonra ısınan tel plastiğin içine gömülecek. Bu telleri 3-5 santim veya daha sık arayla uygula. Eskisi gibi sağlam olacaktır. Bunları tabi grenajın iç kısıma uyguluyorsun. Boyalı kısmada grenajları yerine taktıktan sonra cila yapabilirsin. Bu işlemi uygularsan kesinlikle japon kullanma çünkü boyaya akabilir. Şimdiden kolay gelsin.

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı freenautilus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aşağıdaki metin başka bir forumdan alıntı.Adamlar dylan'ı 200 ve 250cc ile kıyaslıyor sonrada yok fark atmışlar vs. Bir açıdan da güzel.kendi segmentinde motor yok tabii karşılaştırmak için
    .................................................. .................................................
    arkadaşlarla dün toplandık motorların potansiyalini ölçmek amacı ile ufak sıralı kalkış yaptık..

1- runner 200
    2- daelim s2 250
    3- dylan 150

runnerda s2 de dylan a 2-3 motor kadar fark koydular..

daelim ile runner ın kalkışı görülmeye değerdi mümkün olursa aynısının videolausunu yapıcaz..

runnerla s2 kafa kafayaydı bana sorarsanız runner çok hafif erken kalktı çeyrek motor farkıyla önde bitirdi.. baya bi kafa kafaya idi.. benim s2 de debriyaj balatasıda biraz yalan bu arada .. hep merak ediyordum bu 3 motorun vereceği performansları .. dylan üzücü açıkçası.. s2 ve runner 200 ise keifliler.
    .................................................. ..............................................
    Bence bu yorumlara bozulmaya gerek yoktur.
    Çünkü cc ve güç bakımından farklı ve üstün motorlar. Dylan ı onlar gibi görüp test etmeleri bile bu motorun saygınlığını gösterir.
    Araba testlerinde de bu işler böyledir.
    Geçen okuduğum testte Evo 8 ile Porsche yi test etmişler.
    Tabiiki Porsche geçio ama mantık güzel.
    Olaya bu yönde bakmakta fayda var.
    Bkz. diğer hiçbir 150cc motor dikkate alınmıyor bile hatta lafı geçmiyor.
    Ayrıca 2-3 motor fark yemesi de bence gayet başarılı bir sonuç.
    Sebep olarak da 200cc runner 21hp , S2 de min. 20hpdir,
    yani %30 daha güçlü motorlar.
    Adam yazmış merak ediyomuış motoru
    Slogan şu > Dylan Merak Edilen Motor....
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    bence de bu yapılan kötü niyetli yapılmamış. aslına bakarsanız dylan 150cc kategorisinde rakipsiz. ondan dolayı bir üst kategoriyle kıyaslanıyor
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Motosikleti
    Honda Dylan
    Arkadaşlar sağolun.. rochas öneriler için teşekkürler, işe yarayacak gibi görünüyor..Vakit bulduğumda söküp yapacağım. Erdoğanın dediği gibi fiyatlar ve gerçekten çok tuzlu. Ön kafa grenajının sağ yan tarafı sıyrıldı ve alt tarafına doğru kırık var, artı sağ tarafta dlyan 150 yazan parçada da çizkiler var ama parça sağlam, bu iki parça değişse milyar ediyor.

Birde sanırım bu tarz tamiratları yapan, yani motor plastik aksamı onaran ve boyayan bir yer varmış, orayla görüşeceğim..Uygun bir fiyat verirlerse oraya da yaptırabilirim..

Gelişmeleri bildiririm..tekrar teşekkür

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler