Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ses 150 dylan
    dylancılar kopmuş yine bi satamadım benim makinayı askere gidecem alın artık:p

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

merhaba dylan cilar...
    ben de beat sahibi biriyim... motorumu büyütmek istiyorum... Dylan cok sevdigim bir model.. ama nerden bulacagim ki bir dylan ?

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    sahibinden.com a bak istersen
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

sagol izel baktim...
    cok varmis bana yakinda oturan dylan satan...
    simdi sira secmekte ve nasil alinacagini ögrenmekte :D
    ikinci el motor nasil satilir?
    nasil degistirilir?
    yandik zor is gibi!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    izel dayco türkiyede en çok satan kayış otomotivde italyanların bütün modellerinde dayco cıkıyo cok saglam kayışlar

Motosikleti
    Honda Dylan
    Bu kevlar belt ile dayco beltin farkı var mıdır?
    yani kısaca malosside satılan kayışla diğer mamülün hammadesi farklı mıdır?
    34 BC 8561

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    o kadar detayını bilmiyorum acıkcası. ama dayco kayışları arabalarda 80,000 km yol yapıyor

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Servet aslında İzel şunu demek istiyor; "bu kayış işi ile motora performans katılabilir mi? (hani malossi de sırf performans malzemeleri satılıyor ya )
    Kevlar alınca hızımıza hız katar mıyız?" demek istiyo heralde

Yani ağır şartlarda yolda bırakmasında iyi bişi neyse onu almak lazım. Gecen sene 2.000 km de kayış koparan çinlileri düşününce 20.000 km de kayışım hala sağlam demek ki kalitede var bi iş.

Ben geçen sene yola çıkarken herkes bana yanına kayış al demişti. Ben de ulan onu alsam nasıl takıcam bulurum bi servis orda takarlar demiştim ve aldırmadan yola çıkmıştım. Motorun en zor şartlarda kullanım bi ara kendimi Dakar'da bile hissettim. Motorun ilk kez ısındığını ve fanın çalıştığını farkettim. Buna ragmen en ufak bi sorun yaşamadım. O nedenle kayış işini çok ciddiye almamakla beraber kaliteli bişi olmasını tercih ediyorum. Eğer dediğin gibi serviste 100 ytl civarıysa.. (servis zaten bu tür parçalardan kazanıyor) kendim almayı tercih ederim.. Şimdiden bakım öncesi servise 650 ytl verdik. Birde bakımda 150-200 verirsek aleti satarım daha iyi
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan

kayış olayında aynen katılıyorum abi sana.
    Kaliteli parça takınca ömrü uzun oluyo aynı bizim motorlar gibin. sen o motoru satmazsın abi satsan bile yenisini alırsın
    34 BC 8561

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    performans katıpkatmayacagını bilmiyorum ama dayco nun kalitesini biliyorum .400cc-500cc hatta ducatide bile bu marka cıkıyo arkadaşlar ben şahsen benim motorun zamanı gelsin dayco takıcam

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T
    Alıntı izel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kevlar belt ile dayco beltin farkı var mıdır?
    yani kısaca malosside satılan kayışla diğer mamülün hammadesi farklı mıdır?
    ben aynı soruyu sormuştum varyatörü alırken.. gerek yok demişti eleman..
    Türkiyede scooter yarışlarına katılıp katılmayacağımı sordu. yok oyle bişey dedim o da gerek yok dedi... sıcaklığa ve esnemeye daha mukavemetli olduğunu biliyorum o kadar...

Motosikleti
    Honda Dylan
    Korlastan bi liste aldım.
    1014€ yutkundum yaw. 0 çin malı motor
    34 BC 8561

lidergs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA WR250R

Iridyum Buji

İridyum buji yi fuardan 20 YTL ye aldım daha önceden 2 buji kesti şimdi sorun yok ama yetkili servis benim karbürötörü de değiştirdi.

hayırlı olsun kardeş.
    iridyum bujiye ne kadar para verdin?
    Faydası var mı? yoksa psikolojik mi?

Erdoğan Abey,
    Şıklığı bizimkinin tartışılmaz da aero dinamik bakımından güzel geldi. Cam tutma kollarına bakmıştım dandik duruyodu.
    Ya bütün aksilikler benimi buluyo napıyo anlamadım dün akşam üzeri motorumun hararet ışığı yandı fan çalışmıyor. neyse akşam çektik servise
    sabahleyin orasına bak burasına bak sonunda radyatördeki hararet fan muşuru arızalı çıktı.
    adapazarı servisine sorduk istanbula sorduk ank. sorduk yok fabrika stoklarında varmış oradan gelecek neyse bekleriz dedik. arkasından adapazarı servisi aradı tekrar, motorun beyni ve bobini değişecekmiş söktük yolladık adapazarı servisine varmı böyle bir şans yaaaa bi hevesla aldık motorumuzu adam gibi rodaj bile yapamadık

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Vallahi 1-1.5 senedir bu forumu takip ediyorum. İlk dylan alandan beri ilk defa böyle sorunlar aynı motorda üst üste geldi. Şansızlık.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    valla abi nediyim ya bende today var bizim burda bi çocukda bu motor var o gün mahalleden gidiyorum yanıma yaklaşır gibi oldu araagz verdi baktı bana basdı gaza şerefsiz biliyorya benim 50 cc ama sonra o gün akşamı mahallede gördüm ölümüne dövdüm onun için o günden bugüne bu motora gıcığım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla abi nediyim ya bende today var bizim burda bi çocukda bu motor var o gün mahalleden gidiyorum yanıma yaklaşır gibi oldu araagz verdi baktı bana basdı gaza şerefsiz biliyorya benim 50 cc ama sonra o gün akşamı mahallede gördüm ölümüne dövdüm onun için o günden bugüne bu motora gıcığım
    sana o motor bile fazla iyi bir şey yapmış gibi bir buraya yazmışsın bravo sana ne büyük marifet.o zaman bizde bizi geçen racing leri ölesiye dövelim.bu cevabı yazmaya bile tenezzül etmemem gerek ama neyse...

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500

bravo iyi yapmışsın adam döverek

Arada bir gelio buraya bu tip adamlar yapacak bişi yok,barınamazlar fazla nitekim. Ne yapıyoruz ,Cevap vermiyoruz .

eyvallah

wes

Motosikleti
    Honda Dylan
    Lidergs,

Geçmiş olsun yaşadığın problemlerden dolayı. Motoru 0km mi aldın merak ettim?
    1 seneye yaklaşıyo siteyi takip ediyorum ve dylan kullanıyorum 5bin km oldu motor. Tek sorunum 3500km civarı bujiyi değiştirmemdi.
    İridium buji NGK mı? 20 ytl çok iimiş fiyatı yaw. bi yerde sormuştum 120ytl çekmişti namızsızlar.
    34 BC 8561

lidergs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA WR250R
    Sağolasın,
    O km tabi daha 10 gün olmadı alalı. Ewet buji NGK ve fuardan aldım Normalde 25€ diyodu al sana 20 ytl dedi anlamadım ama 1 Tane werdi.

Lidergs,

Geçmiş olsun yaşadığın problemlerden dolayı. Motoru 0km mi aldın merak ettim?
    1 seneye yaklaşıyo siteyi takip ediyorum ve dylan kullanıyorum 5bin km oldu motor. Tek sorunum 3500km civarı bujiyi değiştirmemdi.
    İridium buji NGK mı? 20 ytl çok iimiş fiyatı yaw. bi yerde sormuştum 120ytl çekmişti namızsızlar.

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu gün köprü yolunda ceza yedik anasını satayım. Çevirme mevsimi başladı artık hergün durdurup ehliyet ruhsat sorup zaman harcatıyorlar bize.. Benim muayene sürem subatta dolmuştu muayenesi gecikti diye muayeneye sevk yazıp ceza kestiler hemen ödersem 39 YTL..

Normalde sıfır motorun ilk muayenesi 3 yıl sonra yapılması lazım trafik subedeki dangalakların ruhsata 1 yıl işlemesi yüzünden haybeden muayene olup ceza ödüyoruz. İçime oturdu.
    Hayatonda

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler