Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    lidergs hoşgeldin...
    Ve Eveeeet. Bugün fuarda yeni kasa Dylanın tanıtımı vardı. Buyrun yeni kasa Dylandan ilk görüntüler..... Eee iyi motor olunca tanıtım işini son güne bırakmışlar....

.....................
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    -BSI- o yandaki kedi gözünden hemen anladım çinli bişey olduğunu. kandıramadın beni şaka bi yana adamlar her motorun aynısını yapıyorlar. artık motorları alıp komple kalıbın içine mi koyuyolar orasını bilemem. o göstergedeki Honda işaretini sen mi koydun?

ha birde sanırım dylan ın kilometre saati yoktu digitaldi yani...

Motosikleti
    SH 300
    Çokmu kötü yapmışım ya 1 nisan şakası yapalım dedik dakka 1 gol 1 oldu. Asya yazılarını sildim. Göstergeyede başka bi hondadan amblem buldum yapıştırdım ama fısss. Mal hemen kendini belli ediyo Adamlara dijital gösterge yapması biraz zor gelmiş olsaki onun yerine akü göstergesi koymuşlar. km saatide analog. idare edin Ama ne yalan söliim öndeki hava girişleri güzel olmuş bence yaa

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilk 5 saniye bi kavrayamadım ne oluyo die. hala gösterge paneline ve far vs. düğmelerine bakıyorum. resmen aynı fark yok dijital ekran dışında. bu kadarıda ayıp artık

Motosikleti
    SH 300
    Neyse şaka işi tutmadı. Buyrun hakiki orjinal bildiğiniz dylanlar ve foresight...Bugünkü fuar turundan...

sağdan sola: Faik abi-Erdoğan abi-ben-Servet abi-Coşkun abi

önden arkaya:ben-Coşkun abi-Faik abi-Erdoğan abi-Servet abi

Burası baya karışık.

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu arada arkadaşlar MotoGp ye gitmek isteyenlere önemle duyurulur:

2teker adında bir dergi var. Bu ayki sayısında MotoGp ye 2 kişilik Silver Kombine Tribün Bileti veriyor (biletix fiyatı tek kişi 25 YTL) ben fuarda aldım. Almak isteyenlerde yaysat bayilerinden 6 ytl ye alarak 20-22 Nisanda IstanbulPark'taki MotoGp ye gelebilir.
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı lidergs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,
    Bende Dylan 150 yi yeni aldım. Çok güzel bir motor.
    Kontaği açtığınızda ön far ve arka park yanıyodu.Asya 7B nin far anahtarını taktırdım çok güzel oldu. Gidon önündeki granajın alt vidalarınıda Asya 7B nin üzerinden söküp taktım. hem tırıltıyı kesti hemde daha sağlam oldu. Bi de iridyum buji taktım herhalde fena olmamıştır değilmi.

Selam arkadaşım sen bu motorla 140 yapman için senin 50 kg falan olman lazım

arkadaşım şu malossi kiti hakkında bilgi alabilirmiyim
    hayırlı olsun kardeş.
    iridyum bujiye ne kadar para verdin?
    Faydası var mı? yoksa psikolojik mi?

Erdoğan Abey,
    Şıklığı bizimkinin tartışılmaz da aero dinamik bakımından güzel geldi. Cam tutma kollarına bakmıştım dandik duruyodu.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    lidergs hoşgeldin arkadaşım.arkadaşlar pazar günü satışa getirdiginiz için sagolun .dayanamadınız pazar günü hep beraber gidecektik ne güzel yinede umudumuzu yitirmeyelim

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bir ara orjinal performans bujisini (Yüksek hızda sürüş bujisi : U27FER9 (DENSO)) konu etmiştik ben servise sorduğumda bilemediler ve yok dediler o buji için. Bir faydası olmadığını da idda etmişlerdi. Ben hala merak ediyorum ve alıp taksam mı diyorum. Ama servislerde yok Hondaya özel sipariş verip getirtmek lazım sanırım.

Bu hafta içinde motorumun kırılan parçaları geldiğinde onlarla beraber 20.000 bakımını da yaptıracağım. Bu bakımda Kayışım değişecek. Artık ses çıkarmaya başladı. Geçen bakımda değiştirelim demişlerdi, ben kalsın masraf çıkarmayın idare eder o demiştim. Aslında aklımda modiye parçaları ile komple herşeyi değiştirmek vardı ama sanırım bunu şimdilerde yapmayacağım. Zaten alet köpek gibi gidiyor. Modifiye etsem hiç tutamayacağım.

Kayışını değiştiren var mı? Kayışın bi kalitesi markası vs. var mı? Sonuçta kaliteli ve sağlam birşey almak istiyorum, varsa tavsiyelerinizi beklerim.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    Satışa getirenler tek tek rapor versinler.
    Silver Erhan nerdeydin pazar günü ?
    Havaların ısınmasını bekliyo galiba herkes.
    Neyse ilerki zamanlarda katılımı bol bi buluşma yaparız inş.
    34 BC 8561

Motosikleti
    BMW F650 GS
    konuşana bak sen? hepiniz cumartesiden kaçıp bir de utanmadan bu gün fuardaydık yazdınız bee

Bu arada motoGp ye az kaldı ama kimseden ses yok bu showu kaçırmayı düşünmüyorsunuz heralde? 2teker dergisinin 2 kişilik Silver tribun bileti verdiğini tekrar hatırlayaım isterseniz
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    Haklısın da abi pazar gitme şansım yoktu ve keşke görmemiş olsaydım fuarı.
    Bi daha ki fuarlara da gidip gitmemeyi düşünücez artık.
    Türkiyede ki motor fuarı bu olmamalı. Böyle park sorunlu fuar alanı, 1 damla yağmur yağınca ortalık balçık olacak, bölümler arası död kadar merdivenlerden çıkma inme olucak, koridorlarda insanlar sıkışıcak bu ve bunun gibi bi komplex olmamalı.
    34 BC 8561

Motosikleti
    BMW F650 GS
    walla biz sabah erkenden gittik park sorunu yoktu, çamur görmedik. İçerisi de çok sakindi rahat rahat gezdik ancak öğlen biz çıkarken millet kapıda uzun kuyruklar oluşturmuştu epey kalabalık görünüyordu. Erken gitmenin avantajını yaşamış olduk. Çıktığımızda da hava güzeldi biraz dolandık sonra çamlıca tepesinde enfes yemeklerle karnımızı doyurduk
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    Şu 2teker olayına bakiim, biletimizi alalım hazır bulunsun

Oh afiyet olsun da bizsiz boğazınızdan geçti yane.
    34 BC 8561

Motosikleti
    BMW F650 GS
    ee geçmediği için yazıyoruz zaten tüm bunları...
    Hayatonda

drburka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat vardı :(
    arakadaşlar bence pahalı değil bi kere motor su soğutmalı bin git hararet ,şişme derdi yok uzun yola çıkabilirsin ayrıca cbf 150 den 4 beygir daha güçlü torkuda yüksek ben şahsen beati satıp dylan almayı düşünüyorum.
    not: altına iki kask sığıyor ve tekerlekleri yukarıdaki büyük scooterla(fes 250 foresight) aynı ölçüde anladınız siz onu

Motosikleti
    BMW F650 GS
    drburka dylanın altına 2 kask nasıl sığıyor arkadaşım? ben tek kaskı sığdıramıyorum

Bende de daha evvel beat vardı ve beatten sonra dylan çok konforlu ve süper gelmişti. İnşallah kısa zamanda motorunu satıp Dylanına kavuşursun. Ancak söyle bir gerçek varki dylanın bagaj kapasitesi çok küçük. Mutlaka çanta taktırmanız gerek. Ve süratli bir motor olduğu için montunuz her ne kadar rüzgar geçirmese de basınç rahatsız ediyor mutlaka ön tarafa cam da taktırmanız gerekiyor..
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    erdoğan dylan ın kayışı bende var benim işim gereği almak isteyen arkadaşlarada yardımcı olurum markası DAYCO italyan serviste bando veriyo olabilir büyük scooter larada ben kayış veriyorum . isteyen herkese veririm dermişim yardımcı olurum cebim 0535 662 63 64 servet

beyler az önce servise fiyatını sordum 100,00 ytl ymiş.
    bende dayco var. arabası olanlar ve triger kayışını değişenler bilir bu markayı. kayışın bende ki fiyatı:58,00 ytl
    ve kayış 15,000-20,000 km garantili motor garintiden cıkmışsa bu kayışı kullanabilirsiniz. eğer hala garantideyse motor bando marka kayış vericem servisin kullandığıyla aynı onun fiyatını servisten en az %30-40 daha ucuza ayarlarım benim işyeri göztepe oto san. sitesinde MAS OTOMOTİV RULMAN 0216 565 72 42

Motosikleti
    Honda Dylan
    Servet,
    Bu kayışlarla kevlar kayışının farkını yazman mümkün mü?
    MAlosside 81€ kevlar belt.
    34 BC 8561

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler