ufak tefek malossi parçaları sorucaktım. önce ben internetteki fiyatlarına bakiim, ufaktan bi araştırma yapiim sonra fiyat pazarlığına gireriz.
Haftaya netleşir.
yardım için tşk.ler
Erhan,
İtalya'ya ne zaman gidiyosun?
ufak tefek malossi parçaları sorucaktım. önce ben internetteki fiyatlarına bakiim, ufaktan bi araştırma yapiim sonra fiyat pazarlığına gireriz.
Haftaya netleşir.
yardım için tşk.ler
Erhan,
İtalya'ya ne zaman gidiyosun?
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
dun fuarda ıdık.fuardakı en guzel scooter kesınlıkle dylan dı.bı aksılık cıkmazsa hazıran da dylan ıma kavusucam.peugeot ta yenı scooter modellerı ıle fuarda ıdı ama fıyatları cok pahalı geldı ozellıkle motor hacımlerıne gore.
Herkesin kandilini en içten dileklerimle kutlarım. saygılar...
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
beyler hava durumuna baktımda yarın kadıköy tarafı hafif yağışlı ama avrupa yakası güzel (bu bölümünü mutlaka izleyin ) hava şartlarından korkmayın
yaf yarın napıcaz? Benim için sorun değil ben sağnakta bile yola çıkabilen adamım da diğerlerinin de sesini duymak isterim hava yağdı diye gitmekten feragat eden yok değil mi aramızda?
MOTOSHOW'07 FUARA KATILIM PROGRAMI
1 Nisan Pazar
10.00 Kozyatağı E-5 Yenisahra üst geçidin orda buluşma.
1. Köprü üzerinden E-5 den Fuar alanına gidiş.
11.00 -11.30 civarı Fuar alanına varış.
12.00-... Fuarda gezinti..
Sonrası havanının durumuna kalmış artık..
Hayatonda
3-5 kuruş biriktirdik ya batıyo cebimize
Motoru da büyütmiicez bari üstüne ekleme yapalım diorum.
Varyatör eskidi be abiii
Şansa gittiğim motosiklet Fuarıdan esintiler;
Arada pejonun (pöjou fransizca okunuşu!! ) 125cc lik scoter ı 7.500ytl imiş 13hp. Bunun tek rakibi Derbi GP1 demez mi ordaki satıcı.
Dedim benim dylan bunu donunda sallar çok konuşma motoru da abartma dedim. herif bozuntuya vermeden ama bunun 20hp lilk versonu gelicek dedi.
Kaçadur dedikten sonra 10-11 civarı olucakmış diince, pejo Türkiye sınırlarında satış yapamaz dedim ve çıktım.
250cc lik versyonları çok şık duruyo ama 9,500ytl. Fiyatlar abartılmış neden anlamadım.
Fuarda toplam kalış sürem 25dk. Gidicek olan arkadaşlara sabır diliyorum.
Moral bozmak gibi olmasın ama yerler balçık içinde ve fuar full insan dolu.
Tek beğendiğim şey Dylan a yeni tip ön cam yapmışlar hasta oldum
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
bende bugün fuardaydım. gs 1200 ktm 990 ların başından ayrılmadım fuar güzeldi ama çok kalabalıktı bedava red bull verdiler içtik... bandana verdiler taktık...kızlar vardı baktık...
Bu cama mı hasta oldunuz? yahu bizim givi cam budan daha şık. Bu çok belli ki ucuz bi versiyon olarak yerli üretim birşey olmuş. Elbette yarın yerinde görünce daha iyi fikir yürütürüz ama benim burada gördüğüm cam çok şekilsiz bişi
hadi be yaw :(bedava red bull verdiler içtik... bandana verdiler taktık...kızlar vardı baktık...
bu dediklerin yarında olur mu acaba
Bence Dylan aksesuarsız çok boş ve ufak tefek görünüyor. Cam ve Canta ile tamamlanıyor ve daha heybetli duruyor.. Dün bi ara yanlara canta koymak için koruma demiri mi yaptırsam diye düşündüm. Özel bir tasarımla fena olmaz gibi geldi. Hiç değilse böyle her düşürdüğümüzde bi tarafları da kırılmaz
Hayatonda
ya 2 senedir şu açıköğretim sınavları yüzünden gidemedim ya şu fuara çok pis hırs yaptım seneye motorla gideceğim
Fuara geleceğimi söylemiştim ama gelememe ihtimalim var :( , görüşmek üzere (umarım!)
ben de fuarı bugun ziyaret edebilenlerdenim. 1 saat sürdü toplam gezintim.Araba ile gittim. motorla gelenler cok rezillik cekti bence. izel'in de dediği gibi her yer çamur içinde... yarın yagmur yagmazsa daha güzel olabilir. Honda standında cb 600f hornet i incelemeden geçmeyin. hasta oldum ben...
Selam arkadaşlar,
Bende Dylan 150 yi yeni aldım. Çok güzel bir motor.
Kontaği açtığınızda ön far ve arka park yanıyodu.Asya 7B nin far anahtarını taktırdım çok güzel oldu. Gidon önündeki granajın alt vidalarınıda Asya 7B nin üzerinden söküp taktım. hem tırıltıyı kesti hemde daha sağlam oldu. Bi de iridyum buji taktım herhalde fena olmamıştır değilmi.
Selam arkadaşım sen bu motorla 140 yapman için senin 50 kg falan olman lazım
arkadaşım şu malossi kiti hakkında bilgi alabilirmiyim
Lidergs aramıza hoşgeldin.
Henüz motorun yeni sayılır, 10.000, 20.000 km. yi bi devir sonra o 140 km saati de dayanmayacak göreceksin.
Hayatonda
lidergs hoşgeldin arkadaşım,nickinde bi ayrı güzelmiş haa
vakti zamanında eskişehirden 2 motor çıkıp gelmiştik boluya
çok güzel bir geziydi kalamadık ama 1 günde 500-600km civarında yol yaptığımızı hatırlıyorum
abanta gitmiştik çok beğendim oraları,mutlaka geleceğim tekrar
lidergs aramıza hoşgeldin
ben rodajda 90 kesinlikle geçmedim, hatta abartıp 800-900 km böyle gittim. biraz hızlı kalkışlarım oldu ama çok iyi baktım motora. inşallah sürekli 100-110 la gitmemişsindir
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)