Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    ee orayı ilk başta önermiştim zaten sonra ne oldu anlamadım ki.. neyse bence orası anadolu yakasından katılacaklar için en uygun noktadır. Her yönden gelecek olanların yol üstü.. Diğer noktalardan gelecekler de (Çamlıca üsküdar çengelköy vs.) oraya gelip tekrar geri dönmesimler onları da yol üstünden alırız.
    Hayatonda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    fuara gidiş

buluşma yeri:yenisahra shell
    buluşma saati:9.30-10.00 arası

Motosikleti
    Dylan
    selam arkadaşlar yer zaman ayarlanmış ne güsel köprüden geçerken 2 dk durup resim çekeris servet senin gri artçını tutma yeri varya onu değişelim bi ara cumartesi uğrayım sana?

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben video kamera için aparatı yaptırıyorum bugün biter heralde. Yolu ve bizi baştan sona çekeceğiz
    bundan sonra yolda yaptığım delilikleri ve +140'ları belgeleyeceğim.
    Bi tane de kıç tarafına mı taktırsam ordan da geçtiğim hayabusaları göstertirim
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben video kamera için aparatı yaptırıyorum bugün biter heralde. Yolu ve bizi baştan sona çekeceğiz
    bundan sonra yolda yaptığım delilikleri ve +140'ları belgeleyeceğim.
    Bi tane de kıç tarafına mı taktırsam ordan da geçtiğim hayabusaları göstertirim
    Abi hayırlı olsun. Kaça mal olucak bu kamera aparatı + kamera vs..?
    değişik olabilir

Arada WES yani erhan arkadaşımız iş dolayısıyla pazar da çalışıcakmış ya da şehir dışında olucakmış.
    %99 buluşmaya gelemeyecekmiş bilginize.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu aparat için çok dolaştım nasıl birşey yapılabilir diye düşündüm sonra bir parça buldum onu üretenlere ulaştım ve bana özel birşeyler yaptırtıyorum. Bitince ve motora takınca hemen fotoğraflayıp göndereceğim merak etmeyin 10 ytl ye minik 3 ayaklı fotoğraf makinesi sehpası almıştım. Bunlara birde bağlantı elemanları yaptırtıyorum. Fazla para turmayacak yani.. kamerayı sormayın zaten onlar model model değişiyor ama yaptığım aparata her model uyar.. bakalım yapayım pazar görücüye çıkartırım tutarsa seri üretime geçerim
    Hayatonda

Motosikleti
    Dylan
    peki giderken kumanda edebilicekmisin?youtube da reyting yaparıs

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Giderken kumanda etmeme gerek yok direk önümü ve yolu gösterecek. Elbette kamera sağa sola dönebiliyor ama amacım yolu km. saatini vs göstersin
    Elbette youtube da reyting yapcaz 10 tane dylan yollarda.. üstelik görüntü dvd formatında ve kalitesinde ;)
    Hayatonda

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Ankara'dan sulana sulana izliyorum buluşmaları
    Erdoğan abi kameranın objektifini böcek vs gibi mahlukatlardan korumak için bişey düşünüyormusun?
    Bir de sormak istediğim bisey var.Ben 4300km deyim ve yokuş aşağı tek kişi 120-125 yapabildim.Normalmi acaba.İyi bir rodaj geçirdiğimi düşünüyorum.Sizinkilerde böylemi, 4000km deyken 130-135 yapan oldumu.düz yolda da 100-110 gidebiliyorum.

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Giderken kumanda etmeme gerek yok direk önümü ve yolu gösterecek. Elbette kamera sağa sola dönebiliyor ama amacım yolu km. saatini vs göstersin
    Elbette youtube da reyting yapcaz 10 tane dylan yollarda.. üstelik görüntü dvd formatında ve kalitesinde ;)
    Buraya bir edit şart.. doğru cümle aşağıdaki gibi olmalı,

Elbette youtube da reyting yapcaz 10 tane dylan ve bir silverwing 400 yollarda.. üstelik görüntü dvd formatında ve kalitesinde

Erdoğan abim hürmetler

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı freenautilus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir de sormak istediğim bisey var.Ben 4300km deyim ve yokuş aşağı tek kişi 120-125 yapabildim.Normalmi acaba.İyi bir rodaj geçirdiğimi düşünüyorum.Sizinkilerde böylemi, 4000km deyken 130-135 yapan oldumu.düz yolda da 100-110 gidebiliyorum.
    Vallahi aynı soruyu ben de sormak istiyorum, benim ki daha 1300 km de 115-120 gibi bir hız yaptım acaba daha yol olsa gidermiydi bunu bilmiyorum?

arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam ben 2 kişi 135 km gördüğümü hatırlıyorum..bende düz yolda tek kişi max yapabildiğim hani zorlanmadan ve kapanmadan 120-125km..
    hafif bir eğim yada yol uzun olursa 130-135km ye kadar çıkabiliyor..

herhalde bu bilgiler ışıgında herkesin dylanları normal seyirinde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    Alıntı erodesign adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buraya bir edit şart.. doğru cümle aşağıdaki gibi olmalı,

Elbette youtube da reyting yapcaz 10 tane dylan ve bir silverwing 400 yollarda.. üstelik görüntü dvd formatında ve kalitesinde

Erdoğan abim hürmetler
    bir silverwing birde faik abinin foreseigh i var

fuat abi inan bende bu gün seger den telefon numaranı aldım seni de gruba davet edecektim hafta sonu katıl diye inan bu kadar kalp kalbe karşı olur

huseyin_k80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gilera nexus 500 2004
    iki kişi 135 yaptım 4000 bakıma giderken... arkadaşlar çarşamba fuarda olacağım yalnız mı olacağım ... başka dylan da görecek miyim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    1-sersin1978:servet (maltepe)dylan
    2-cosqn:coşkun (maltepe)dylan
    3-faik abi (maltepe)foresight
    4-bsı-serkan(çengelköy)dylan
    5-wes
    6-erdoğan AKTAŞ
    7-izel
    8-prolixin
    9-fuatçapan mlatepeden mavi dylan yeni)
    10- erodesing (çamlıca)

şuan net 10 kişiyiz
    fuat abi eski tanıdığım biri o da benim gibi motor tutkunlarında fuat abi aramıza hoş geldin pazar günü fuarda görüşmek üzere
    not karşıdan nereden katılacaksınız arkaddaşlar sizde mesaj yazın 1. köprü çıkışı nasıl olurne dersiniz

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Erdoğan abi kameranın objektifini böcek vs gibi mahlukatlardan korumak için bişey düşünüyormusun?
    Bir de sormak istediğim bisey var.Ben 4300km deyim ve yokuş aşağı tek kişi 120-125 yapabildim.Normalmi acaba.İyi bir rodaj geçirdiğimi düşünüyorum. Sizinkilerde böylemi, 4000km deyken 130-135 yapan oldumu. düz yolda da 100-110 gidebiliyorum.
    Önde zaten cam var. Kamera camın arkasında olacak. Kameranın titreşimli ortamlarda görüntüyü sabitleme özelliği de olduundan görüntü de bi problem olmayacağını umut ediyorum.

Bu aletler 10.000 ve 20.000 km den sonra daha bi hırçın oluyorlar. Dolayısıyla su anda acaba demenize gerek yok. Birde bu hızlara oyle 3-5 sn de çıkılmıyor. Motor devrini alması gerek. Devrini aldıktan sonra çok rahat çıkıyor ama buna da yol lazım ben ancak TEM de yapabiliyorum ama onda da ne yaptığımı anlamıyorum. Ben huuuaaa son gaz gidiyorum km 135.. evet işte 140.. huaaa! diye bağırırken yanımdaki araç salına salına 180 ile yanımdan geçip gidiyor haliyle insan ne olduğunu anlamıyor.

arkadaşlar çarşamba fuarda olacağım yalnız mı olacağım ... başka dylan da görecek miyim?
    Fuar Perşembe açılacak, heyecandan dayanamayıp çarşambadan kapısında geceleyeceksin herhalde
    Bizler büyük çoğunluk Pazar gideceğiz pazara kadar beklersen pazar günü ordayız.

Hava nasıl olur acaba? İnşallah yağmur, soğuk olmaz..

Bu arada bir son dakika haberi
    Bu akşam bu gösteri kaçmaz!

Havada Uçan Motosikletlerin Son Durağı Taksim Meydanı

SİZ HİÇ HAVADA UÇABİLEN MOTORSİKLET GÖRDÜNÜZ MÜ ?

2001 Yılında bir rüya gibi başalayan Red Bull X-Fighters dünyada düzenlenen serbest stil motorkros etkinliklerinin en görkemlisidir. Aylar öncesinden biletlerin tükendiği, David Beckham, Tonio Liuzzi ve Juliette Lewis gibi ünlülerin hayranlıkla takip ettiği çok özel bir yarıştır. 2007 yılında 4 farklı ülkeye gitmeye hazırlanan Red Bull X-Fighters, bu sene İstanbul’ u da ziyaret etmeye karar verdi. iki pilotun katılımıyla gerçekleşecek olan İstanbul şovu, 28 Mart Çarşamba günü saat 19:00 – 20:00 arasındaTaksim Meydanı’ nda gerçekleşecek.

İKİ TEKERLEK ÜZERİNDE YARATICILIK

Freestyle Motocross (FMX- Serbest Stil Motorkros), motorkros sporunun yeni bir varyasyonu. Ancak, belirli sayıda tur atıp bayrağı ilk göğüsleyecek yarışçı olmak yerine, FMX sürücüleri akrobatik becerilerini sergilemeyi tercih ediyorlar. Ve, bu numaraları yaparken de giderek daha fazla yaratıcılık ortaya çıkıyor. Birkaç sene önce backflip esas hareket olarak görülürken, şimdi bu hareketin sonsuz varyasyonları var ve çeşitli ek dokunuşlarla da renklendirilmiş halde.

Travis Pastrana, serbest stil sahnesinde hüküm sürdüğü sekiz yıl boyunca edindiği tecrübelerine dayanarak "Akla uygun olan yapılabilir" diyor. Sürücünün motorun üzerinde düz yattığı bir Süpermen back flip? Pastrana için akla uygun, o nedenle de yapılabilir ve ilk defa gerçekleştirdiği bir şey. Bir double back flip? Neredeyse bir yıl öncesine kadar tüm uzmanların imkânsız dediği şey. X Games 12’deki yarışmada bir double back flip numarası çeken ilk sürücü olarak 2006 yılının Ağustos ayında kendisini çabucak ölümsüzleştiren Pastrana buna da akla uygun diyor.

Numaralar, iki vuruşlu motorlara sahip 250 ccm’lik motorkros motorları ile gerçekleştiriliyor. Sürücüler, serbest stil sürücülerin havadayken motora tutunmak için selenin altında bulunan tutma delikleri gibi, ufak tefek modifikasyonları olan fabrika yapımı motorları kullanıyorlar. Sürücülerin yaptığı hareketler hakemler paneli tarafından puanlandırılıyor. Red Bull X-Fighters’ da beş tane hakem var; bir tanesi ise özel bir göreve sahip: “izleyicinin sesini” yani halkın heyecanını ölçme sorumluluğu veriliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Ao7RvSo73Wo

AFM, yarışmayı İstanbul ile aynı saatte Ankara ANKAmall, İzmir Forum Bornova ve Antalya G-mall AFM Sinemaları’nda göstererek, bu eşsiz keyfin tüm motokros hayranları tarafından aynı anda yaşanmasını sağlayacak.

2001 yılından bu yana her sene düzenlenen, bu yıl Meksika, İrlanda, Rusya ve İspanya’da gerçekleştirilecek 4 ayaklı bir seri haline gelen Red Bull X-Fighters, dünyanın en prestijli FMX (Serbest Stil Motokros) yarışlarından biri olarak kabul ediliyor.

Biletler, gösterimin gerçekleştirileceği AFM Sinemaları gişelerinde satışa sunuldu.

Fiyatlar: Taksim Meydanında Ücretsiz ; AFM'de 9 YTL.

Web Sitesi: http://www.redbull.com.tr/#page=Arti...17-876540612.0
    Daha geniş bilgi: http://www.motosiklet.net/forum/gunc...stanbulda.html

Gösteri Bu akşam(28 Mart) Taksim Meydanında olacak ve Taksim Meydanında izlemek Ücretsiz. Ben zaten Taksimde çalıştığım için gösteriyi izleyeceğim. İzlemek isteyenlere duyurulur.
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    gitmek isterdim ama zaten 8 gibi işten cıkıyorum.izleyenler keyfini cıkarsın.
    erdoğan abi sende benimgibi sürekli online sın burda mı yatıp kalkıyosun

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Bugün fura gittim bi ön çalışma yaptım böyle motorlarıyla gelenleri görünce azımın suyu aktı. pazar günü gelsede bizde çete gibi gelsek dedim neyse az kaldı. sitemizin standınada uğradım. moderatör danger0 la tanıştım. birsürü motosiklet.net çıkartması aldım. fuar çok güzeldi. daha tam havasına girmemişti ama yinede güzeldi. cem yılmazı gördüm başım göğe erdi şu pazar günü gelsede yollara dökülsek Bu arada üzerinde japonca harflerden çıkartmalar olan bi gri dylan gördüm. bizden birimiydi???
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

huseyin_k80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gilera nexus 500 2004
    evet o dylan benimki ...ama ben seni göremedim..cem yılmaz şu üüç tekerli motoru açtığında ben de oradaydım kısmet bir dahaki sefere görüşürüz...
    bu arada fuar gerçekten harikaydı...görülmesi gereken çok fazla şey var...vip günü olmasına rağmen kalabalıktı...sanırım hafta sonu çok kalabalık olacaktır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    arkadaşlar pazar günü hava bulutlu gibi görünüyo umarım yağmur yağmazda planlarımız suya düşmez

Bu gün( Perşembe ) yurdun doğu kesimleri çok bulutlu ve yağışlı, iç ve batı bölgeler parçalı ve az bulutlu geçeçek. Hava sıcaklığı batı bölgelerden başlamak üzere özellikle Cuma günü tüm yurtta 3-5 derece artacak.

Cuma günü yurdun doğu kesimleri ile iç kesimlerde görülecek lokal yağışlara ilave olarak akşam saatlerinden sonra yurdun batı kesimlerinin yeni bir yağışlı hava kütlesinin etkisine girmesi bekleniyor.

Cumartesi günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar tahmin ediliyor.

Pazar günü ise yağışlı havanın yurdun iç ve doğu kesimlerde etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Cuma günü 3-5 derece artacak hava sıcaklığı hafta sonu yağışla birlikte özellikle pazar günü yurt genelinde tekrar azalacak.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler