hadi pazar günü öğleden sonra bir tanışma buluşması yapalım
hadi pazar günü öğleden sonra bir tanışma buluşması yapalım
Ya arkadaşlar bir hafta takip edemedim kac sayfa yazı yazmışsınız.. resimler falan.. harikasınız..
arkadaşlar bu gün maltepede mahallenin mutarları sokağında buluşalımmı saat 2-3 gibi biz orada buluşuyoruz meydanda motorlarımızı görürsünüz zatengörüşmek üzere
Gördüğünüz gibi sürtük motorcular internetin başına yeni geliyor. Gün boyu sürttüler çünkü. Maltepe'de buluşabildiniz mi bari, neler yaptınız?
Hava fena değildi bugün. 170 km. yapmışım, nereye gittin derseniz bende bilmiyorum .
Hayatonda
buluşabildik ama biraz daha katılım olsaydı daha iyi olurdu.
bu defa 4 kişiydik
eminim dahada artacağız azimle cabalarımız devam ediyo maltepede buluştuk ne yapalım dedik faik abi ballıkayalara amaç beraber yol yapmak değilmi e-5 e cıktık . maltepeden 45 km sonra ballıkayalara vardık tabi yolda ilk defa 3 dylan da 125 i ilk defa gördük ama biraz yokuş aşağıydı daha motorlar yeni olduğu için sanırım neyse arkadaşlar bir dahakine hep beraber buluşmak dileğiyle
resimler için kusura bakmayın düşük çözünürlükte çektiğim için bazıları böyle oldu bu hafta fuara kaç kişi oluyoruz arkadaşlar son bir liste oluşturalım yaride belirleyelim
Buraya en son çok küçükken gitmiştim resimlere bakıyorum da pek değişen birşey yok gibi. Fuara burda liste yaptığımıza ve katılım az olcak gibi görünmesine bakmayın.. Pek çok kişi geliyor yolda yanlız kalmayacağımız kesin..
Ben kesin geliyorum.
Hayatonda
1-sersin1978:servet (maltepe)dylan
2-cosqn:coşkun (maltepe)dylan
3-faik abi (maltepe)foresight
4-bsı-serkan(çengelköy)dylan
5-wes
6-erdoğan AKTAŞ
7-izel
8-prolixin
abi benim bildiğim bu kadar başka gelen varsa eklesin lütfen
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
1-sersin1978:servet (maltepe)dylan
2-cosqn:coşkun (maltepe)dylan
3-faik abi (maltepe)foresight
4-bsı-serkan(çengelköy)dylan
5-wes
6-erdoğan AKTAŞ
7-prolixin
KİŞİ KALDIK pazar günü gidecekler moral bozmayın karşıdan da katılacaklar var galiba
Erodesİng Sen Gelmİyormusun Pazar GÜnÜ
KarŞidan Katilacaklarida Bİr Noktadan Alip Öyle Gİdelİm ArkadaŞlar
beyler ben sınava gırecegım ıcın sıze donuste eslık edecem
olsun en azından tekirdağ a gitme fikri herkese uyarsa o rada beraber oluruz
Arkadaşlar cumartesi malesef biz de gelemiyoruz , büyük bir ihtimalle o gün çalışacağım.akşamüstü 5 den evvel kurtulamam sanırım.
inşallah diğer buluşmalara iştirak edeerizzz artık.
erhan
Sersin1978 sen burada mı yatıp kalkıyorsun abicim? ne zaman girsem onlinesin .
Erhan cumartesi değil pazar gidiyoruz. Pazar müsait olursan gelirsin.
Yaa bu forumun b.ku çıkmış artık.. bir sürü özellikler vs eklediler siteye artık sayfalar açılmaz oldu. seytan diyo git dylanriders diye bi alanadı al kendi geyik siteni yap Ne bu kardeşim 15 dk. da sayfa yenileniyor..
Hayatonda
artık doyuma geldiniz olacak artık bir yandan ders calısıyorum bır yandan dylancılara balkıyorum alıskanlık oldu
ERHAN PAZAR BULUŞUYORUZ sende gelirsin fuara işin yoksa. pazar sabah saat 9.30-10.00 arası kadıköy de tiyatronun önünde buluşalım derim ben ne dersiniz
erdoğan abi gerçekten burada yatıp kalkıyo gibi oluyo ama olsun rahatsız ettiysem girmem
valla paylaşımınız ve muhabbetiniz hoşuma gitti rahatsız etmek istemezdim şaka bir yanada tek isteğim diğer gruplar gibi niye bizimde bir grubumuz olmasın. buradaki amaç tanışmak paylaşmak bilgi alış verişinde bulunmak ve arkadaş olmaksa benimde yapmaya çalıştığım bu sadece .biraz işe yarıyo gibi daha iyi olacağınada eminim
Eveeet gezi resimleride konmuş güzel olmuş Çok güzel geziydi. Daha çok katılımla dahada güzel olur.
Erdoğan abi ben demiştim zaten bi dylan sitesi işine el atsan diye Bizim vespacılardan neyimiz eksik. Dylan fan clubın temellerini atmış oluruz
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Sersin'cim kötü bişi demedik
Buluşma yeri daha yol üstü bir yer olmalı arkadaşlar sabah sabah Kadıköy trafiğine girmeye bence hiç gerek yok. 1. köprüden gideceğiz. Ziverbey ya da E-5 üstü bi yerde buluşmak en rahatı olacaktır.
Hayatonda
yok abiciğim kötü birşey dedin demiyorum .o kadar hassas değilim zaten hemen alınmam.yol üstünde beklemek için uygun bir yer varmı aklına gelen erdoğan abi
yeni sahrada shell e ne dersiniz uygunmu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)