Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur sizi de fazla üzmez..
Durumun affedilmiştir
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur sizi de fazla üzmez..
Durumun affedilmiştir
Hayatonda
Maltepeden konvoya bir aksilik çıkmassa katılabilirim, veya Avrupa yakasından biryerlerden katılırım...
Kısaca aksilik çıkmassa gelecekler listesine +prolixin
1-sersin1978:servet (maltepe)dylan
2-cosqn:coşkun (maltepe)dylan
3-faik abi (maltepe)foresight
4-bsı-serkan(çengelköy)dylan
5-wes
6-erdoğan
7-izel
8-prolixin
katılım bekliyoruz
Servet resimlerini yüklemek için su adresi de deneyebilirsin. yapman gereken resimleri ekledikten sonra resimlerin bulunduğu yerin adresini buraya yazman
http://www.resimsakla.com/index.php?sayfa=hakkimizda
Hayatonda
erdoğan abi sağolasın halettim akşama resimlerimizi koyarım.
URL[URL=http://www.resimsakla.com/][/]
bu denemeydi
Saol Erdoğan abey.
Arada 2 gündür Honda Beat kullanıyorum. Bizim motordan sonra leblebi çekirdek misali geliyor.
150cc bi çinle kalkmak istedim ışıklarda, adam uzadı gitti ama öle böle değil. Ehliyeti alınca ilk beat alıcaktım allahtan almamışım cnm
Kimse alıştığından aşşağa inmesin.
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
way way way tuzla seferini duydukta fotoları görmemiştik şu runnerımı yaptırabilirsek servet abi saolsun el attı duruma o zaman görces 200 cc nin gücünü şaka bi yana keyifli olmustur ama birisi daha olması lazım yanınızda yalnış hatırlamıyosam?
Eyvallah servet resimler güsel olmuş giderken çekilen fotolar ne oldu?
senin kaskdan almak istiyom bea kaça almıştın sen?
130eu ya almıştıb coşkun beraber bakarız benim ortagada alıcam bir tane indirim yaptırırım birlikte gidelim almaya .extaron o resimleri çeken arkadaşı unuttuk valla birde küçük bilgisayarcı vardı serhat onunda resmini koyarım sonra fazla sıkmayalım insanları
Bir fotoğraf koyma denemeside benden. Pazartesi günü güzel havayı bulmuşken Anadolu Kavağına gitmiştim gezmeye. çektiğim fotoğrafları koymaya çalışayım.
[/IMG]
Giderken çektim Rumeli Hisarı ve 2.köprü manzaralı Dylanım
Boğazdaki ördekler.
Buda "Onun yanında herşey siyah beyaz, anlamsız. Hayabusa bile olsa..." adlı fotoğraf çalışmam
Hayabusanında hakkını yemeyelim. Nede olsa onunda bir motoru var
inşallah düzgün çıkar hepsi. saygılar...
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
vay be -BSI- o siyah beyaz resme bayıldım. photo shop mu?
gri dylanı olan arkadaşlara sesleniyorum motorda bişeyler değiştirmek istiyorum artık görüntüyü nasıl çok bozmadan güzelleştirebiliriz acep? beyin fırtınası yapalım.
Yok abi photoshop değil. Fotoğraf makinasının bir özelliğidi. Nerde işe yararki bu özellik derdim ama yarıyormuş. Fotoğrafta istediğin rengin haricindeki diğer bütün rekleri siyah beyaz çekiyor, istediğin rengide orjinal. Bende haliyle kırmızıyı istedim
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
gri dylana ne yapılabilir bende bilmiyorum ama fikirlerede açığım
arkadaşlar şuan fuar için kaç kişiyiz kimler 1 nisan pazar günü gelecekse herkes tek tek ismini ve katılacagı yeri yazsın lütfen. pazar günüde bir ön buluşma yapabiliriz ortak bir saate
oki(okan) kardeşim nasılsın sınavda tanışmıştık sende gelecekmisin fuara pazar günü
1-sersin1978:servet (maltepe)dylan
2-cosqn:coşkun (maltepe)dylan
3-faik abi (maltepe)foresight
4-bsı-serkan(çengelköy)dylan
5-wes
6-erdoğan
7-izel
8-prolixin
arkadaşlar bu listeyi kopyala yapıştır yapıp kendinizide ekleyin sayımızı herkes görsün motive olur eksik bilgileri herkes kendisi eklesin
Cam ve Orjinal renginde çanta bence yetiyor. Jantlara şerit çekilebilir. Renkten dolayı ne kadar sade olursa o kadar asil duruyor.. çıkartma vs. ürünü çok basitleştiriyor. Görünüm ile orjinal tavsiyeleri dışında fazla oynamamak gerekir diye düşünüyorum.
Ben ön tarafa kamera takacağım. Bununla ilgili bir aparat yaptırmayı düşünüyorum. Bu konuda dün hırdavatçılar çarşısını alt üst ettim ama isdeğim malzemeleri bulamadım. Cumartesi tekrar araştıracağım ve birilerine imal ettireceğim.
Hayatonda
herkese selam,bu forumda daha önceden yazıldımı bilmiyorum?nasıl kask kullanıyosunuz ve önerileriniz nedir.yarım (cox) marka bi kaskım vardı yeni bi kask almak istiyorum.görüşeliriniz benim için önemlidir
kardeşim benimkinden al nolan çok kullanışlı güneşliğide var güneş gözlüğüne gerek kalmıyo yazın çok pratik istersen cıkarabiliyosun ayrıca 130 euro ya almıştım benimkide yarım.
sakın dandik kask almayın taksitle alın iyi bişi alın. Dandik kask ile kaliteli arasında tartışılmaz bir fark var ayrıca sunu düşünün bi kaza anında dandik bi kask sizi ne kadar korur? ve iyi bi kaska vereceğiniz para kafanızdan çok mu daha değerli?
Kaliteli kasklar arasında kullanış bakımından soruyorsanız orası tartışılır pek çok fonksiyon kask alırken dikkate alınmalı bence.. Benim caberg çok kullanışlı ve seviyorum da ama onunda içi nolanlar gibi konforlu değil.. hele yazın içindeki köpüklerden gelen sesler gıcık ediyordu beni...
Eşime nolan almıştık onu kullanıyorum arasıra ama o da bana acayip gıcık geliyor.. ceneden açma kapama yeri kütük gibi ayrıca güneş vizörü bana göre beş para etmez.. tabi tüm bu söylediklerim modellerle ilişkili..
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)