Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mart 2007, 11:34
Sanırım Pazar gününe karar kılındı. Ben size sunu teklif ediyorum. Erken çıkalım erken derken 10.- 10.30 gibi buluşup yola koyulmuş olalım. 2-3 'e kadar fuarı gezip sonrasında Yeşilköy, florya sahil yapalım bir yerde oturup birşeyler yiyip içip sahilden gezerek dönelim. Ama akşam etmeden
Bakıyorum da satan da, satmaya çalışanda gene dönüp dolaşıp buraya geliyor. Tavsiyem: 2. motor alın. Bu motor satılmaz, satılsa da yokluğuna dayanılamaz ve yine yenisi alınır.
Reklamlar
-
20 Mart 2007, 12:32
Zaten fuar bahane maksat gezmek.Millet fuardan sonra gaza gelir yollara düşeriz.Lazım olan iyi rehber
-
20 Mart 2007, 13:42
Fuara nasıl gircez peki? bende davetiye yok davetiyesi olan var mı? O kadar yol gitmişken bi Tekirdağ mı yapsak acep?
Şaka şaka hemen gaza gelmeyin.. Ama Yeşilköy'de de güzel yerler gezip ve enterasan foto kareleri yakalayabiliriz fotoğraf makinelerinizi yanınıza almayı unutmayın Boing'lerle yarışan Uçan Dylanlar cekicez.. ;)
-
20 Mart 2007, 13:49
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
Fuara nasıl gircez peki? bende davetiye yok davetiyesi olan var mı? O kadar yol gitmişken bi Tekirdağ mı yapsak acep?
Şaka şaka hemen gaza gelmeyin.. Ama Yeşilköy'de de güzel yerler gezip ve enterasan foto kareleri yakalayabiliriz fotoğraf makinelerinizi yanınıza almayı unutmayın Boing'lerle yarışan Uçan Dylanlar cekicez.. ;)
Erdoğan valla satamadım,sonrada baktım ve dedimki ulan bu motor hakkaten satılmaz yaaa, tekirdağ bana uyar,köfte falan))))
-
20 Mart 2007, 13:52
sabah erken buluşma fikri gayet güzel . buluşmak için bir yer belirleyelim sabah bostancı veya maltepe sahilde mc donald ın önünde de olabilir. BİRDE ARKADAŞLAR BAZEN OKUYORUM SADECE YAZDIKLARIMIZI OKUMAKLA YETİNENLER VAR.İLLA MOTORUNUZUN DYLAN OLMASI GEREKMEZ SİZDE KATILABİLİRSİNİZ.
TEKİRDAĞ BANDA UYAR
AMA FUARDAN SONRAKİ HAFTA İZMİT MAŞUKİYE NASIL OLUR
-
20 Mart 2007, 14:09
Buluşma noktasını da ayarlayalım bari.. hangi yoldan gitsek? 1. köprü ve e-5 mi yoksa 2.köprü ve Tem mi? ona göre nokta belirleyelim Kozyatağı ya da ziverbey gibi.. Başkaları ne yapıyor acaba hiç bakmadım diğerleri de bi buluşma ayarlayıp gidiyor olmalı.. onlardan buluşma noktası araklayıp geleyim ben
---
Koskoca motosiklet dünyasında bizden başka buuşup giden yok sanırım tüm sitelere ve forumlara batım herkes gidiyor ama bi yerde buluşup giden yok. neyse demek ki kendi programımızı kendimiz yapıcaz.
MOTOSHOW'07 FUARA KATILIM PROGRAMI
1 Nisan Pazar
10.00 Kozyatağı E-5 Yenisahra üst geçidin orda buluşma.
1. Köprü üzerinden E-5 den Fuar alanına gidiş.
11.00 -11.30 civarı Fuar alanına varış.
12.00-15.30 Fuarda gezinti..
16.00 Grubun kararına göre ya Tekirdağ'a gidip köfte yeriz ya da Yeşilköy de takılırız..
Bu arada ön camın takıldıı aparatlara ben kamera için ayrıca bir aparat yaptırmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı aramızda? ya da fikirlerini iletebilecek? Bu yaptırmak istediğim aparattan bahsedeğim biraz..
camı tutan dikey cubuklara (ince parmak kalınlığında) 90 derece acılı 2 alet aparat bağlamak, bunları alttan destekleyen bir cubuk ile 3 parçalı birşey oluşturup ortaya kameranın bağlanacağı diğer aparatı monte etmek istiyorum aslında bu işleri yapabilecek bir yer ismi verseniz ben ordaki amcalara derdimi anlatırım
-
20 Mart 2007, 15:31
1 Nisan için konuşuyoruz dimi Erdoğan Abey?
Arkadaşımın evlenme vesilesiyle ben programa katılamıyorum.
Buluşmanın adetsel olarak verimli geçmesini dilerim. Kazasız pür tikkatli sürüşler dilerim.
Erhan,
c.tesi bi tek teker yaptım allah seni inandırsın korktum düşücem die, sonra denedim hep başarısız
silindir kitini alsak mı acaba ? otomatik kalksın gaz verince
-
20 Mart 2007, 16:11
ERDOĞAN ABİ furar 29 unda başlıyo zaten bir hafta orlarda ne yapıcaz perişan oluruz çadır alalımmı yanımıza acaba 1 nisan abicim saat 10 bencede gayet uygun şu an 6 motor oluyoruz galibi kozyatağı carrefourda olabilir ne dersiniz
siteye resim nasıl konuluyo?
-
20 Mart 2007, 17:23
-
20 Mart 2007, 18:10
-
20 Mart 2007, 18:36
erdoğan abi sen resimleri nasıl koydun anlatırmısın-100 oktan da motorun a...... beller sakın arkadaşlar
-
20 Mart 2007, 18:54
Evet yahu fuara daha 2 hafta var.Ön prova yapmak lazım
-
20 Mart 2007, 19:00
Resimleri web de bir yerlere koymak gerek. Bunun için önerilen birkaç site var. benim işim web olduğu için ben kendi sitelerimiz altına koymayı tercih ediyorum ama sana başka bir yol önerebilirim..
http://www.webshots.com gir bu siteye üye ol.. sonra eklemek istediğin fotografları upload linkinden siteye yükle yüklediğin bu resimleri daha sonra sitede açıp resimlerin linkini buraya yaz..
Örneğin:
http://www.webshot.com/sersinfoto.jpg uzantılı adresi bu mesajı yazdığın yerde üste bak dağ manzaralı ufak bi ikon var resim ekleme ikonu buna tıklayınca bi pencere çıkar oraya yapıştır.. sen diğer siteye üye olup resimlerini oraya at yapamazsan ben yardımcı olurum..
-
20 Mart 2007, 19:00
arkadaşlar pazar günü bir organizasyon daha yapabiliriz
coşkun bu arada arka bagaj aparatı aldım ikinci el 50,00 ytl ne kadar pahalı bunların aparatları özen motorda 55 euro maltepe konşukta yerlisini yapmışlar 50.00 ytl gibi bir rakam söylediler
-
20 Mart 2007, 20:04
sersin,
http://www.motosiklet.net/forum/foru...im-ekleme.html
burda resimli anlatılmış siteye nasıl resim ekleniceği. Bi dene istersen.
Bu 50 ytl çanta altına takılan demir mi? 2. el bana da lazım bulma şansımız olur mu sağdan soldan?
Erdoğan Abey,
İşi kapabilirsek zevkli iş tek teker olayı da bundan sonra denemiicem inş.
Motorumu seviyorum, cebimi de seviyorum
Haftasonu olan buluşmaya da katılamiicam sonrakilerde inş. görüşürüz.
-
20 Mart 2007, 20:10
sağolun resim ekleyebilicem galiba akşama hafta sonu tuzla yapmıştık denerim
evet o demir ben yardımcı olmaya çalışırım maltepe konşuğa sorarım sanada yazarım
maltepe konşuğun numarası:4412929 ama onların elindeki mal kendi yaptırdıklarıymış 50 ytl diyor pazarlık yapmadım
ben ce iş görür bir problem cıkmadı dedi ben sorduğumda isterseniz görüşün pazarlık yapın belki peşinat indirimi vardır
-
20 Mart 2007, 21:17
Haftasonu olan buluşmaya da katılamiicam sonrakilerde inş. görüşürüz.
Kardeşim seninde gelmemek için her buluşmaya bi bahanen var
Hoş buluştuğumuzda yok ya neyse.. ;)
-
20 Mart 2007, 22:12
abiciğim iş yerinde yaptım evde yapamadım ayrdımcı olurmusun
-
20 Mart 2007, 23:21
arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama merak etmeyin çok kalabalık olacaz daha zaman var konvoy gideriz artık
-
21 Mart 2007, 00:38
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
Kardeşim seninde gelmemek için her buluşmaya bi bahanen var
Hoş buluştuğumuzda yok ya neyse.. ;)
Abi ne desen haklısın da annem ameliyat olacak c.tesi, dizine protez takılıcak.
haftasonu + önümüzdeki haftaiçi hastanedeyim.
Yoksa güzel havada gezmek istemem mi?
Bence isterim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler