Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Başka motor sürmüş olmak için ehliyet sınavında kendinizi riske etmeyin binin adam gibi kendi motorunuza ve sınavı öyle verin.
    Başka motoru sonra da denersiniz ama sonra tekrar sınav için 3-4 ay beklersiniz. Orda bakan adam motor dandikmiş demez sürücü kullanamadı der. ;)

Tut ki sınavda vitesli motor çıktı karşına, hiç vitesli motor kullanmamışsın, deneyimin yok... ne olcak?

ben bunu kullanmam, kullanamam deme şansın var mı dersin..
    Hayatonda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Kendi motorumla girdim sınava bir tane mondial vardı. ilk defa sınavda motor sürecek adamlar sınavdan yarım saat önce orada deniyorlardı motoru. Biri bindi ona anlatan işte bu gaz bu fren demeye başlayınca eve gidip motorumu almaya karar verdim adamın gazı öne doğru çevirmeye çalıştığına bizzat şahit oldum. gittim aldım geldim motoru. bi güzel turumu attım evime döndüm. kendi motoruyla gelen başka birinden keeway arn 125 in kilometrede 10 kuruş yaktığını öğrendim. (bizimkilerle aynı) bir hışımda girdim çıktım sınava. böyle bir sınavdan geçsek nolur kalsak nolur oda ayrı konu ya neyse.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Motor ile direksiyon sınavı kadar basit bir sınav görmedim zaten. Adamlar bir an evvel işimiz bitsin soğukta ayakta bizi bekletmeyin diye söyle bi bakıp belki de hiç bakmayıp not veriyorlar "Git surdaki dubadan dön gel bakalım.." evet hepsi bu..
    Oysa aynı motoru kullanmak için yurtdışında adamlar ehliyet alamıyorlar öyle zor sınavlardan geçiyorlar ki.. geçseler bile en fazla kullanabildikleri alet 125 cc. daha üstünü kullanabilmek için özel eğitimlerden geçiyorlar.
    Bizde nerdeee
    Ehliyetin varsa her türlü aracı kullanabilirsin..
    Hayatonda

Motosikleti
    SH 300
    Ben babamla birlikte girdim sınava. ben listenin başındaydım. başlangıç ciddi oldu. araçların döndüğü yerden dönüp tam U dönüşü yaptım. aynı yolu karşı taraftan gelip bir U dönüşüde ileriden yaptım turu tamamladım. ama babam ortalardaydı. artık millet sabırsızlanıyordu bitsede gitsek diye. Babama iki yolu ayıran kaldırımda yayaların geçmeleri için bırakılmış boşluk vardı oradan dönüp gelebilirmisin biran evvel bitirsek de diye dediler. aynen böyle söylediler. oda öyle döndü geldi. devlete vereceğimiz bir miktar paradan sonra artık biz motosiklet sürücüsüyüz işte oldu bitti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    serkan kardeşim sende artık ehliyetli bir sürücüsün ha sevindim.hayırlı olsun kazasız belasız kullan dikkat et yinede hala motosikleti araç sınıfına koymayan bilinçsiz insanlar var.sanki can taşımıyomuş gibi arabaları üstümüze sürenler var.dikkatli ol. fuara artık kendi motorunla gelirsin artı seni almamıza gerek kalmadı galiba

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet gerçekten de motorsiklet direksiyon sınavları çok dandik gözetmen bisürü yere imza artıyordu merak edip baktım, gece sürüş deneyimi, kötü havada sürüş deneyimi gibi şeyler yazıyordu

Motosikleti
    SH 300
    Geleceğim servet abi inşallah alayımda ehliyeti hele bir fizana bile gelirim bu arada fuar öncesi pazar günü toplanalım diyordunuz ne oldu? talep yokmu ne? artık 3 4 kişi olmaz diye düşünüyorum buluşmalar. dylan kullanıcıları arttı. en azından ben +1 im havalarda güzel bende bu hafta içi alırsam ehliyetimi pazara gelebilirim buluşmaya çokta güzel olur... bu arada bize verilen not kağıdında araç sollamada zayıf, park kabıliyeti zayıf gibi şeyler yazıyordu dediğiniz gibi..ama haklarını yemeyelim kimlik kartımdaki resime benziyormuyum diye kaskımı çıkartırıp yüzüme baktı yerime başkasını sokmayayım diye. takdir ettim

Motosikleti
    SH 300
    Yarın 1000 bakımına gideceğimde yağ ile ilgili özellikle şunu kullan diyeceğiniz bi marka var mı? yoksa serviste konan standart yağlar yeteri kadr kalitelimi? birde bu yağ katkılarından koysak boşamı para vermiş oluruz iyi mi olur yoksa kötü mü? son olarakta servise özellikle şunu yaptırt diyeceğiniz ayar, kontrol v.s birşey varmı abilerim?

Motosikleti
    HONDA DYLAN 150
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın 1000 bakımına gideceğimde yağ ile ilgili özellikle şunu kullan diyeceğiniz bi marka var mı? yoksa serviste konan standart yağlar yeteri kadr kalitelimi? birde bu yağ katkılarından koysak boşamı para vermiş oluruz iyi mi olur yoksa kötü mü? son olarakta servise özellikle şunu yaptırt diyeceğiniz ayar, kontrol v.s birşey varmı abilerim?
    ben daha önce madeni yağ satmış biri olarak castrol tavsiye edebilirim zaten honda castrol ile çalışıyor. bu arada katkı koymaman daha iyi çünkü yeni motor için böyle bir ihtiyaç yok paranı boşa harcama hem iyi yapayım derken motoruna zararda verebilirsin.
    yaptırıp yaptırmayacaklarını kim tavsiye ederse benim içinde iyi bende henüz 1000 bakıma gitmedim.

yusufika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda ps 150i

...

gilera vespa tarafında ıs yok arkadaslar yazı yazıyorum bı cevap gelmıyor doymus bunlar heralde ben memnunum motorumdan ama honda hayat onda

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T

silver

arkadaşlar merhaba,

20 liralık benzinle (yaklaşık 20 km si 130-140 km'lik hız ile) 120 km yol yaptım hafta sonu. (bi ara 160 gördüm) bana makul gibi geldi. ekonomik kullansam 150 km yol yapar sanırım...

görüşmek üzre...

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı erodesign adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba,

20 liralık benzinle (yaklaşık 20 km si 130-140 km'lik hız ile) 120 km yol yaptım hafta sonu. (bi ara 160 gördüm) bana makul gibi geldi. ekonomik kullansam 150 km yol yapar sanırım...

görüşmek üzre...
    ben 20 ytl lik benzinle 170km gittiğime göre gayet iyiymiş. gerçi ilk aldığımda motoru 240km gidiyodu 60km yi geçmiyoduk malum

Fuar Organizasyonu ile ilgili;
    C.tesi - pazar işi yorucak herkesi gibi gözüküyor.
    Pazar işim olduğundan dolayı gidemeyeceğim, c.tesi gitmeyi düşünüyorum.
    Nasıl bi formül yapılır bilmiyorum neyse haftaya kadar bi org. planı çıkar herhalde.
    izel - göztepe - c.tesi gibi yazarsa herkes kişiler ve gün dağılımı yapılır.
    bi grup c.tesi gider, diğer grup pazar.
    Aklıma başka bişi gelmiyor.
    Hooop geldi ; en kötü herkes tek gider beraber dönülür vs...
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T
    Alıntı izel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 20 ytl lik benzinle 170km gittiğime göre gayet iyiymiş. gerçi ilk aldığımda motoru 240km gidiyodu 60km yi geçmiyoduk malum

Fuar Organizasyonu ile ilgili;
    C.tesi - pazar işi yorucak herkesi gibi gözüküyor.
    Pazar işim olduğundan dolayı gidemeyeceğim, c.tesi gitmeyi düşünüyorum.
    Nasıl bi formül yapılır bilmiyorum neyse haftaya kadar bi org. planı çıkar herhalde.
    izel - göztepe - c.tesi gibi yazarsa herkes kişiler ve gün dağılımı yapılır.
    bi grup c.tesi gider, diğer grup pazar.
    Aklıma başka bişi gelmiyor.
    Hooop geldi ; en kötü herkes tek gider beraber dönülür vs...
    abi fark ortada.. ben 150 km yi gayet efendi bi sekilde alıyorum sen devamlı redline da. bende adrenalin sıfır, sende maksimumda. ben virajları kamyon edası ile alıyorum, sen yanlayarak... sen tekteker yapıyosun ben arkama yaslanıyorum

Hürmetler

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Eee ben ne anladım şimdi o motoru kullanmaktan? adrenalin yok bişi yok.. adrenalin olmadan motor mu kullanılır?
    Bu sabah viraja bi yatmışım tekerler sağdaki arabanın kaportasına değecek, sağdaki arabadayı kullanan hatun "hiiihaaaahayyy!!" bakışlarıyla bana bakıyor. ben hafif frenliyim dedim baktım arka teker atıyor, hooop bi gaz!.. bende de yandaki arabada da adrenalin tavan yapmış durumda..
    İşte budur!..

(siz siz olun benim yaptığımı yapmayın! )
    Hayatonda

Motosikleti
    SH 300
    Hava güzelleşti motorları yatırıp kaldırmalar başladı Bende bakımımı yaptırdım. Yağ değişti dediğiniz gibi honda zaten castrol le çalışıyormuş. ondan koydular. Aktiva yan ayak takıldı(20 lira). Göstergelerin altına 2 vida takıldı. Duyduğum bildiğim Philips ampul takacaktım ama serviste kanıma girdiler mtech die bi marka beyaz ampul + mavi minik park lambası takıldı güzelde oldu(ikisi toplam 25lira). Gaz kolundaki boşluğuda aldırdım. bu arada eve gelince kontrol amaçlı bakarken orasına burasına, sağ alt taraftaki mat kırmızı plastiği çizdirmişim hafif. galiba şu kedi gözlerine, tümseklere basmayayım diye sağdaki ufak boşluklardan geçerken kaldırıma sürtmüşüm. falçatayla onunda çapaklarını temizledim. bi nazarlığım olmuş oldu. şimdilik bukadar. saygılarr..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    arkadaşlar iyi akşamlar bizde hafta sonu maltepede toplanalım dedik siteden coşkun .sersin1978(servet).ve faik abi foresight öyle bir turlayalım dedik tuzlaya kadar gittik oraya kadar gittik bari birer köfte yiyelim dedik sonra döneriz. bir kaç fotograf çektik sizinle paylaşalım dedik.

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Satmıyorum anasını satayım Dylanımı satmıyorum,imkan olursa
    2. motor alcam ama bu motoru satmaya KIYAMIYORUM bir türlü.Birşey oluyor bana dönüyor yine, organizasyon noluyor? fuar falan,

izel fotoların süper yollaycağım
    honda today 50 cc de çekilmiş olan bir harika

erhan
    dylan 6800 km

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    arkadaşlar siteye nasıl resim konuluyo yardım istiyorum
    fuara ayrıca maltepeden üç kişi gidiyoruz buluşma yerini belirleyelim [1 NİSAN PAZAR]

1-sersin1978:servet (maltepe)dylan
    2-cosqn:coşkun (maltepe)dylan
    3-faik abi (maltepe)foresight
    4-bsı-serkan(çengelköy)dylan

sizde böyle sıralama yapıp bizide eklerseniz gelecek sayısını görebiliriz

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500

fuar

Kızarkadaşımla bende de varım 1 nisan günü,Caddebostandan geçerseniz katılırız gruba,bana Erdoğan ve İzel yakın onlarda gelirlerse 3 motor oluruz eklenen

İzel olm sen geliormusun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    valla süper olur ves bu arada isim neydi ben pek tanımıyorum. yeniyim sitede

wes isimleri benimki gibi liste yaparmısın o gün gelecekleri benim gibi motosikleti olaları bizide yaz

1-sersin1978:servet (maltepe)dylan
    2-cosqn:coşkun (maltepe)dylan
    3-faik abi (maltepe)foresight
    4-bsı-serkan(çengelköy)dylan
    5-wes
    6-erdoğan
    7-izel

arkadaşlar ilgi bekliyoruz gruba hadi daha da çoğalalım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler