Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
hyosung150 adlı üyeden alıntı
ya benim hyosung 150 13bg bu honda 16 beygire yakın bu motorla motoru aldığım yerde bi ikinci el vardı takas yapmak istedim o biraz nazlandı sonra düşündüm ortada eşiği var malzeme taşırken zorlanırım dedim vaz geçtim ama eşik olmasa makina tam benlik olacak sağlam ve güçlü şehir içinde gerçekten iş görür frenleri kalkışı son sürati nasıl acaba kullanmak nasib olmadı
dostum motorun frenleri gerçekten harika,dokunduğun anda anında yavaşlayabiliyorsun...kalkışını anlatmama derman yetmez zaten dandini kardeşimde eminim bana katılacaktırhele tek kişi kalkışını bi görsen anında takas yapardın derim sana ortadaki eşiği filan hiç düşünmeden..eğer satılmadıysa hemen al bence!!son süratine gelince dokununca 100ü anında görüyor ama daha hiç zorlamadım malum daha 1 hafta olmadı..500km-1000km olsun o zaman anlatırım ibre 140 gösteriyo..bana kalırsa 120 çok rahat yapar..bu arada depo 9lt.yaklaşık 25 26ytl ye doluyor tahminim...ve 220km gideceğini duydum..
Reklamlar
-
lütfen mantikli olun mükemmel bir motor. bu fiyata daha ne alabilirsiniz ki? cin mali motorlarla bir tutmayin gercekten (bunu eski bir as125 kullanicisi olarak söylüyorum) su sogutmali 150cc büyük lastikli bir scooter. bu paraya normal birakin kanuniymis v.s karsilastirmasini o bir honda!
-
doğru söze ne nedir ki..
-
Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum..birde sizden ricam mümkünse siz üzerindeyken çekilmiş bir kaç resim koyarmısınız?başka türlü tam büyüklüğünü kestiremiyorum...burada honda bayii benden uzakta gidemedim bi türlü..aleti inceleme imkanım olmadı..
-
-
Eyvallah çok saol,bekliyorum resimleri Ben de yaklaşık 1 ay sonra motosiklet alıcam,şu an 3 seçenek var : En çok istediğim yamaha x-max ama çok pahalı alamam heralde,ondan 1 milyar daha ucuz olan daelim S2 250,bu biraz daha az kasar,ve son olarakta honda dylan..kararsızlık kötü valla..havalar düzelsin mutlaka gidip yakından görücem...motoru alıncada -artık hangisi olursa- ilk uzun yok deneyimi olarak eskişehir,e gitmeyi düşünüyorum...şöyle porsuğun orda bi çay içeim simit yiyeyim hehe...herkesin yolu açık olsun
-
arkadaşlar benim dylancı arkadaşlara soracağım bir soru var..ayrıca diğer elektrikten anlayan arkadaşlarında bana yardımcı olabileceğini umuyorum..benim bu dylan'a internet sitelerinde filan da kolayca bulabileceğiniz 55w'lık buz beyzı yada beyaz ışık veren ampullerden (70-80ytl civarı) takmamızda bir sakınca var mı?orjinal ampulunden fazla sıcaklık yayıp sağı solu eritebilir mi?dylan ların farları kontağı çevirince otomatik olarak yandığından ilk çalıştırmada ve motoru kullanırken bir sıkıntı yaratır mı?dylanların ampulleri bildiğim kadarıyla 3 bacaklı...
-
arkadaşlar 1 soru sormuştum aranızda bu konudan anlayan hiç kimse yok herhalde neyse yine de teşekkürler..
-
Selam, motora uyarmı bilmiyorum ancak osram'ın silverstar isminde bir ampulü var
Bu aralar ben de arabam için düşünüyorum.Aynı watt olmasına rağmen fabrikanın taktığı standart ampule göre %50 daha fazla ışık veriyor.Rengi aynı ama çok daha parlak.Beyaz değil.Fazla ısı yaymıyor, UV filtreli.Farkı ampül camının çok daha şeffaf olması ve içinde zenon gazı olması.(Ancak bu zenon far anlamına gelmez, o bir sistemdir.Sadece ampul değişmekle olmaz)
Benim arabama uyan H4 tipi ve fiyatı Ankara'da 10milyon(adet).Dylan'a hangisi olur araştırman lazım.
Ben de dylan düşünüyorum.Ama garaj olmadan almak istemiyorum.Hayırlısı bakalım
-
Ben Ses dylan ı kullandım bir baktım sonra fuarda gidip arkadaşında deer 'ınnı kullandım bence kanuni deer on basar dylan a pek ısınamadım ben
-
freenautilus adlı üyeden alıntı
Selam, motora uyarmı bilmiyorum ancak osram'ın silverstar isminde bir ampulü var
Bu aralar ben de arabam için düşünüyorum.Aynı watt olmasına rağmen fabrikanın taktığı standart ampule göre %50 daha fazla ışık veriyor.Rengi aynı ama çok daha parlak.Beyaz değil.Fazla ısı yaymıyor, UV filtreli.Farkı ampül camının çok daha şeffaf olması ve içinde zenon gazı olması.(Ancak bu zenon far anlamına gelmez, o bir sistemdir.Sadece ampul değişmekle olmaz)
Benim arabama uyan H4 tipi ve fiyatı Ankara'da 10milyon(adet).Dylan'a hangisi olur araştırman lazım.
Ben de dylan düşünüyorum.Ama garaj olmadan almak istemiyorum.Hayırlısı bakalım
abi dylanı tavsiye ederim gerçekten guzel ve guçlu bir motor benim ki daha 400km 'de rodaj daha bitmedi ve gerçekten şu anda bile barındırdığı gücü çok rahat hissedebiliyorsun,ampulleri araştırıyorum umarım kafama göre uyan bi tanesini bulacağım motorcu arkadaşların yardımıyla
Bokee adlı üyeden alıntı
Ben Ses dylan ı kullandım bir baktım sonra fuarda gidip arkadaşında deer 'ınnı kullandım bence kanuni deer on basar dylan a pek ısınamadım ben
dostum tabi bu kendi seçimin ve kendi düşüncen bunlar hakkında sana bişey diyemem sonuçta renkler ve zevkler..deerin fiyatını bilmiyorum ama nihayetinde bir kanuni..bana o motor çok garip geldi scootera oturuyosun dimdik ama racinge benziyo motor tipsiz garip olmuş ustune yatılsaydı inan süper bi motor olurmuş..ama bana sorarsan honda al derim bak model söylemiyorum dikkat et sadece honda diyorum...
-
-
arkadaşlar benim motor 500km oldu sonundakullanma klavuzunda rodaj ilk 500km'dir diyor.ama ben 1000km'ye kadar rodaj kurallarına uyacağım herneyse....yine kullanma klavuzunda 1000km de yagı değiştirin yazıyor...bu motoru 0 aldım acaba 500km'de yağı değiştirsem motor için iyi olur mu?yoksa 1000km'yi mi bekleyeyim?arkadaşlarım acilen yardımlarınızı bekliyorumm
-
Arkadaşım yeni aldı dylan'dan ancak neden alanların üzerinde insan varken resimlerini koymadıklarını motoru görünce anladım. 151RS le aynı boyutta ve bence çok küçük bir alet. ama honda işte.
-
150cclik bir motor ne de olsa...ne bekliyorsun ki?maxi scooter kasasına mı koysalardı bu motoru?aşağı yukarı dediğin gibi o boyutlarda kanuniden buyuk mondialle aynı neredeyse...ama ben bu fotoları koyarken senin dediğin gibi bir niyetim yoktu..
hadi diyelim ondan koymadım uzerinde birisi varken,gerçekte kucuk olan bi motora forumlarda 'buyuk' deyip arkadaşlara neyi ispat etmeye çalışabilirim ki??adı sanı belli eni boyu belli vs..vs... ama 16hp
-
ben antalyada sordum fiyatına 5000 ytl dediler
-
sakın alma bayiler rekabet için liste fiyatı olan 4650 ytlyi 4500e çekiyorlar plaka hariç!
-
petitfalcon adlı üyeden alıntı
Arkadaşım yeni aldı dylan'dan ancak neden alanların üzerinde insan varken resimlerini koymadıklarını motoru görünce anladım. 151RS le aynı boyutta ve bence çok küçük bir alet. ama honda işte.
kardeş, al sana üzerinde insan varken ki resmi
keşke koltuk genişliği daha büyük olsaydı, scooterin büyüklüğü iyi ama oturumu pek rahat değil galiba.
http://www.hondaitalia.com/moto/uff_...3/ses_1280.jpg
http://digilander.libero.it/scootermegamania/444444.jpg
http://www.motopiscis.com/honda/scooters/dylan.jpg
arkadaşlar bu resimleri nasıl mesaj içinde görüntüleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız daha çok yararım dokunur
-
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6001 dostum bu topiğe bakarsan mesajına ekleyebilirsin fotoları....istersen mesajını editle?
oturum fena değil...uzun yolda bence biraz belinizi ağrıtabilir gibi duruyo neden derseniz maxi scooterlar gibi belinizi destekleyici yer yok....ama koltuk genişliği yine fena değil yani rahat edebiliyorsunuz...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler