Tek cam 90 ytl. civarında
Tek cam 90 ytl. civarında
Çok geçmiş olsun ErdoganAktas abicim...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
ArkadaŞ Lar AŞkolsun Araniza Yenİ Bİrİ KatildiĞinda BÖyle Mİ KarŞiliyosunuz Bu Nasil Dylan KardeŞlİĞİ .bu Nasil Motor KardeŞlİĞİ
Benİmde Bİr Dylanim Var Belkİ Bİr Gruba Dahİl Olurum Dİyordum
bu motor şe hir içinde çok rahat kullanılıyo ya
benim aklımdan da aynı şey geçiyo fuar için. Cümbür cemaaat gidelim abi... ben şimdiden ayarladım biletleri.
Silverın daha doğru düzgün üzerine bile oturamadım. gecen haftasonu biraz dolaştım. freleri bana biraz zayıf geldi yüksek süratte.. 228 kilo boş ağırlık.. daha iyi olabilirdi bence. şehir içinde yeterli ama otoyolda küçük bi sıkıntı atlatınca keske abs lisi olsa dedim... neyse ki dengeli bir scooter mış da hala bunları yazabiliyorum.. ara hızlanmaları bence cok başarılı. son hız ve son hıza ulaşması için gecen süre de başarılı sayılabilir. Çamlıca gişelerden çıkışta zorlanmadan 160 gördüm. yakıtı dylanın yakıtından bir miktar farklı ama abartmadıkça makul sayılabilir. şimdilik bunlar geldi aklıma. görüşmek üzre
arkadaşlar honda dylan dan hiç memnun değilim hiç seri değil kullanımıda çok zor övdüğünüz kadar değilmiş
Aramıza yeni katılan Dylan kullanıcısı Gülçe ve sersin1978 arkadaşlarımıza hoşgeldin demek istedim.
Merasim töreni yapmak isterdik ama havalar soğuk ve yağmurlu gidiyor özür dileriz
Havalar ısınınca buluşmalarımıza katılım sağlarsınız inş.
Herhangi bi problemi olan varsa bilgimiz doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırız.
Erhan,
Büyük motorun derdi de büyük olur derler. İtalya'dan kap bi fren kiti kendine gelsin motor.
2-3 davetiye de bende var, toplanıp gideriz havalar müsait olursa.
sersin1978,
İçimden bi ses atıyosun demek istedi ama demiyorum bak
Kullanımı neden zormuş mrk ettim. Hız olayı görecelidir neye göre kıyasladığını yazarsan bizimde bu konuda fikrimiz olsun.
Herkese güvenli, kazasız, neşeli sürüşler efenim.
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
Yazık ya üşümüş Gülçe ve sersin1978 aramıza hoşgeldiniz.
Bende çok merak ettim kullanması nasıl zor? 150 cc motor 16 beygir nasıl seri olmuyo, tabi kendi klasmanına göre?
Tabi bu kadar konuşmanın üzerine bende 2 kelam edeyim dedim,
ses Dylan 150 benim de bildiğim ve bu klasmanda gördüğüm ,bindiklerim arasında en rahat ve seri scooter.Öncelikle sele oturumu ve amortisörleri son derece yumuşak diyebilirim,6 ayda 6500 km yol yapmış biri ve istanbul'un şartlarında kullanan biri olarak fevkalade rahat buluyorum,Seriliğinide bu kadar km yapmadan öncede gayet iyi görürken şimdilerde çok daha atikleştiğini farkediyorum.Sanırım Yusufika da bu dediğime katılır en uzun km si olarak.
erhan
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. serilikle ilgili şöyle bir tespitim var.Biz yusufikayla dylanları değişmiştik. onun dylanını kullanma şansı bulmuştum. Maşallah diyim motor için baya çok sayılacak yol yapmış. iyide açmış motoru. benim dylan 700 km di. aralarında çok çok fark vardı. benimkisi gitmek istemiyor gibiydi. Yusuf abinin motoru ise gazı verdiğim zaman korkutuyordu beni Yani demek istediğim yeni motorsa ve rodajdaysa daha dylanla tanışmamışsın demektir..Küçüçte bir tavsiye; gitmiyor diyede çok yüklenmemek lazım zamanı geldiğinde seni tatmin edeceğine eminim sersin saygılar.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
TAM TERSİ ÇOK MEMNUNUM ACABA YAZDIKLARIM OKUNUYOMU DİYE MERAK ETTİM. okunuyomuş. ilk buluşmaya geleceğimden emin olabilirsiniz.ben motorculığa gerçekten önem veriyorum ve arkadaşlığa . aranıza yeni katılan biri olarak hiç kimseden bir hoş geldin cümlesi duyamayınca üzüldüm açıkçası. hepinizin bu kadar duyarlı olması çok güzel ortaya böyle bir laf atarak ta olsa sizlerden mesaj almak güzel .arkadaşlar bir şaka yapalım dedik kızmayın.bu arada gülçe hoş geldik dylan cıların grubuna ilk buluşmada görüşmek üzere.
tekrarlıyorum dylan çok güzel bir motor .benimki daha 1000 km de oldugu için 110 u geçemedim rodajıyla ilgili olduğunu biliyorum ama 110 da yeter.fuara gitmek için buluşma yerini kim belirliyo arkadaşlar
çok sagol .aslında yaptığım çirkin ama bazen tepki yaratmak akılda yer eder insanda.Herkesten özürdilerim en azından tanışmış olduk.ERODESİNG fuara gidiş olayını kim organize edecek bir grup liderimiz varmı yokasa ortak bir kararmı alınıyo
selam arkadaşlar erdoğan sana geçmiş olsun morelini bozma.servet hoşgeldin aramıza murat sende bi battaniye örtseydin bari :D
Fuar organizasyonu muthiş olmuş.. bende mutlaka geleceğim beni de mutlaka yazın. Aramıza yeni katılan arkadaşlar HOŞGELDİNİZ!!!.
Havalar düzelsin ilk buluşmamız müthiş olacak bunu şimdiden görebiliyorum.. Silverciler!.. bizi geriden takip edin..
Moral bozacak bir durumum yok arkadaşlar.. yine eskisi gibi basiyom! 120 den aşşağı hiç inmiyom!
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)