Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Mart 2007, 11:49
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar epeydir sessiz sekilde takip ediyordum forumu.. Aslında bu aralar çok yoğunum yazmaya da fırsat bulamıyordum.
Erhan yeni motorun hayırlı olsun. Bi hafta sonu buluşma tertipleyelim de hasret giderelim hatta güzel bi günde gezinti yapalım..
İzel sende durumlar nasıl? onca modifiye işinden sonra motorun nasıl sağlığı yerinde mi?
Ben belki yaz sonu buna artı olarak büyük bi alet almayı planlıyorum (250-400cc civarı) ama bunun ne olacağı konusu henüz net değil. Gecenlerde Runner in yeni modelini gördüm nexusun ufak kardeşi gibi bayaa hoşuma gitti ama inceleme fırsatım olmadı yolda görmüştüm.
Bu arada muayene sürem dolmuş. Aslında sıfır araçlarda 3 yıl ama bizim ruhsata 1 yıl yazılmış yoldaki polise derdini anlatamazsın böyle bi durumda.. Yakın zamanda araç muayenesini yaptıran oldumu ne yapmak gerekiyor? Ne istiyorlar? bilen yazarsa sevinirim.
Erhan,
Tekrar hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler efenim.
Erdoğan abeyy nerdesin yahu?
İyidir abi motor canavar gibi, sesi güzel, ilk 2-3 sn den sonra fırlıyor.
max hızını ölçemedim daha 125km den sonra tırsıyorum ayıptır sölemesi
Bence de havanın güzel olduğu bi haftasonu, haftaiçi buluşalım gezelim, bişiler içelim.
Bu muayene olayı hakkında detaylı bilgi forumda yararlı bilgiler bölümünde yanılmıyosam vardı. Bi bakın istersen.
Keyifli sürüşler cümleten.
Reklamlar
-
02 Mart 2007, 12:32
Teşekkürler
Arkadaşlar iyi dilekleriniz icin tesekkür ediyorum. Daha iyilerini sizlerin kullanması dileği ile. Biryere gittigim yok yine bu konunun devamlı takipçisi olmaya çalışacağım.Ne de olda dylan'ın yeri bende cok özel...
Silverwing ile ilgili yorumları ilerleyen gunlerde ufak ufak foruma yazmaya başlıyacagım. detaylı bilgi bulmak maalesef sıkıntı. ben deneme sürüşü yaptıktan sonra karar vermiştim. bu sabah işe silver ile geldim. ara hızlanmaları bence kilosuna göre oldukca başarılı. ama gercekten agır hemde cok agır...
ilk buluşmada görüşmek dilegi ile
hoşçakalın...
Erhan C
Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim...
-
02 Mart 2007, 23:00
nerde dylan dımı agır ama konforludur oda agır olmasıo normal
hayırlı olsun tekrar..
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
-
03 Mart 2007, 00:11
erhan abi hayırlı olsun yeni motorun.400lüğü test etmiştim gerçekten çok konforlu bir motor.kalkışı 2 kişi tek kişi fark etmiyor dylanla aynı ama bi kalktımıda uzayıp gidiyo alet..
alet nanet bişey abi tekrar hayırlı olsun..bakalım 600lük diye ne zaman başlayacaksın
-
05 Mart 2007, 23:38
selam arkadaşlar 1 ay önce geçirdiğim kazadan sonra dylan'ımdan soğumuştum açıkcası.Ama pek katılımcısı olmadığım bu forum sayesinde yeniden içime bir şevk geldi kırılan grenajların yenilerinin siparişini verdim ve bu buluşma olaylarındanda bihaberdim.Kendimi pek bi yalnız gördüm kazasız sürüşler dilerim
-
06 Mart 2007, 19:39
hoşgeldin abi,hiç şevkin kırılmasın motor bu korumaların tam olacak illaki..daha dikkatli olalım hep beraber kazaların olmasına fırsat vermeyelim..istanbulda olsam bende kesinlikle buluşmalara katılırdım ama işte eskişehirden zor biraz
-
07 Mart 2007, 16:16
coşku,
geçmiş olsun bişeyin yoktur inş.
Korkunu en kısa sürede yenmen dileğiyle tikkatli sürüşler.
Arada haftasonu fuara gitmeyi düşünüyorum fazladan davetiyesi olan var mı?
-
07 Mart 2007, 18:16
Çoşkun geçmiş olsun. Dylan'ın kafa grenajına ne kadar dediler aceba. Benimde sağ yan kısmında kırık var ve bazı yerlerde çizik var merak ettim fiyatını. Pahalıdır eminim çünkü baya büyük bi parça kafa kısmı. Tamir ettirmekmi sıfır almakmı acep..
-
08 Mart 2007, 12:44
İzel bende epey davetiye var ama sana nasıl ulaştırıcam
Ayrıca yorulduğuna değmez hiç birşey yok. Yeni enteresan birşey arama aksesuar bile yok emin ol Kadıköy'de daha fazla çeşit ve model var. Güzel bi manken bilem yoktu
-
08 Mart 2007, 17:35
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
İzel bende epey davetiye var ama sana nasıl ulaştırıcam
Ayrıca yorulduğuna değmez hiç birşey yok. Yeni enteresan birşey arama aksesuar bile yok emin ol Kadıköy'de daha fazla çeşit ve model var. Güzel bi manken bilem yoktu
Güzel oldu davetiye işi. Erhan gelicek benim bi kaç arkadaşım da gelicek.
Fuar hikaye abi maksat karşıya motorla geçmek, turlamak vs..
Akşama bi buluşma koyalım ne dersin?
21:00 erkenköy starbucks?
-
08 Mart 2007, 18:33
akşam starbucks
Arkadaşlar akşam starbuckstayızz
üşenmeyin gelin.
erhan
-
08 Mart 2007, 18:33
walla honda dylan 150 gerçekten bu başarılı bi motorsiklet olmuş.gayet orantılı ve zevkli olduğunu düşünüyorum inş ileride bnmde olur
-
08 Mart 2007, 18:50
Arkadaşlar forumun tamamına yakınını okudum sayılır. Dylan kullananlara bi sorum olucak.Dylanın otobandaki sürüşü nasıl, kastettigim son hızı degil değil 90-100 km lik hızlardaki kullanımı.13 inçlik cantlar sürüşü tehlikeye atıyormu, tehlike yaratıyormu?
Her kullanımda 10-15 km otoban sürüşü(tem) yapmak zorunda olan benim için uygunmu.Bu tarz kullanımda CBR125 daha güvenli diyebilirmiyiz.Otobandaki bozukluklarda nasıl tepki veriyor.
Kullananlardan doyurucu bi cevap alabilirsem sevinirim. Teşakkürler.
-
08 Mart 2007, 23:46
saol un arkadaşlar,malum gün epeği gezdikden sonra eve dönüş yolunda yaptım kazayı.motorda ön çamurluk kırıldı cezası da 140ytl,sol fren baneti kırıldı onunda cezası 16 ytl,birde benim sağ kol dirsekten kırıldı onunda cezası 1 ay alçı
neyseki kötü günler geçti.Benimde motorunda sağlığı gayet iyi,siz siz olun kendinize iyi bakın
-
08 Mart 2007, 23:53
aman abi daha dikkatli kullanalım,walla bunlar dikkat isteyen araçlar.tekrar geçmiş olsun abi..
-
09 Mart 2007, 22:45
arkadaşlar nerde dylan kardeşliği. Kimse bi yanıt vermicekmi yahu?
-
10 Mart 2007, 00:06
GP500 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar forumun tamamına yakınını okudum sayılır. Dylan kullananlara bi sorum olucak.Dylanın otobandaki sürüşü nasıl, kastettigim son hızı degil değil 90-100 km lik hızlardaki kullanımı.13 inçlik cantlar sürüşü tehlikeye atıyormu, tehlike yaratıyormu?
Her kullanımda 10-15 km otoban sürüşü(tem) yapmak zorunda olan benim için uygunmu.Bu tarz kullanımda CBR125 daha güvenli diyebilirmiyiz.Otobandaki bozukluklarda nasıl tepki veriyor.
Kullananlardan doyurucu bi cevap alabilirsem sevinirim. Teşakkürler.
Selamlar,bence dylanın otobanda sürüşü 100 km süratle gayet iyi ve güveni bir hissiyat veriyor ancak 110 a çıkış ve ardından 115 120 km süratlerindede iyi diyebilirim ama geriliyor insan haliyle çünkü esasen bu hızlarda uzun süreli seyir için uygun değil bence bu scooterlar.Ben hergün 30 45 km arası yol yapıorum,koprüyü geçiyorum vs.Bence bu parkur için gayet iyi bir motor Ses dylan 150 tem de gider gelirsin bence bir sıkıntı olmaz en azından sıkça2. koprüyü kullanan biri olarak zorlanmıyorum fazla,caddebostan havalimanı gittim geldim birkaç kez hatta bir kez 2 kişi olduk,gayet rahatdı.Ama yineleyim 100 km den sonra o kadar da rahat bir seyir olmuyor bana kalırsa..
-
10 Mart 2007, 00:21
fuar nasıl bılen goren gıden gelen
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
-
10 Mart 2007, 01:03
Wes, teşekkür ederim yorumun için...
-
10 Mart 2007, 02:58
GP500 adlı üyeden alıntı
90-100 km lik hızlardaki kullanımı.13 inçlik cantlar sürüşü tehlikeye atıyormu, tehlike yaratıyormu?
Günde 60 km. yapıyorum. Sürekli otobanda 100-110 hızla gidiyorum. 90km. gayet konforlu ve rahat bir gidişi var. Aslında sürekli 100+ hızla gidilemiyor zaten. Trafik neye izin verirse o hızla gitmek mümkün. Cam taktırdığım için yüksek hızda hiç sorun yaşamıyorum. Eskiden 120 ile giderken rüzgar etkisi yüzünden rahatsız olurdum. Şimdi ise 120 yaptığımı ancak göstergeye baktığımda fark edebiliyorum. 120 km. hız ile hiç sorun yaşamadım. E5 bu aralar sürekli tamiratta. Otoban için oldukça kötü sayılır. Yüksek hızda çukura bile girdim. Hiç sorun yaşamadım. İlk zamanlar ben de scooter tekerlekleri nedeni ile endişeleniyordum. Zaten dylan alma sebeplerimden biri de büyük tekerlekli olması idi. Hayır tekerlekler sorun olmuyor.
CBR ile karşılaştırmaya gelince biri scooter, diğeri race görünümlü vitesli motor. Ben scooter sever olarak her zaman scooter tercih edeceğim. Trafikte vites olmayışı müthiş bir rahatlık. CBR seçmekte en büyük sebep görüntüsüdür. O sınıf yani yarış motosiklet gurubuna ilgisi olan biri için daha uygun bir seçim olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler