Herkes Dylan sahibi olsun diye
Bi gün herkes dylancı olacak!
Herkes Dylan sahibi olsun diye
Bi gün herkes dylancı olacak!
Hayatonda
herkese selam,
ben ç.kale'den behçet, dylanımı temmuz/2006 da aldım halen saat gibi çalışıyor, çok memnunum ve öyle pek şehir dışına falan çıkmadım(halen1400küsür kmde...)henüz. ancak geçen ay bi gece kullanıp soğuk kapıp hasta olunca mont almaya karar verdim ve dün bi mont aldım(shark marka 175 ytl'ye biraz tuzlu geldi ama harbiden kalite mont neyse) ve bugün aldığım montu internetten bi karşılaştırayım fiyatını dedim acaba kazıklandık mı ? ve bu site(forum) ile karşılaştım. forumun bu bölümü(honda ses dylan)nü görünce hemen atladım eski mesajları biraz okudum ama şuan nöbetçi olduğum için yarım kaldı neyse evde bakarız artık...
bu sayfalarda görüşmek üzere herkese kazasız, belasız sürüşler...
behçet abi hoşgeldin..dylanın şehirdışı performansınıda görmen gerekiyor..vayy be ne motor almışım ben öyle diyorsun
bu arada shark montu iyi almışsın hiç boşuna internette karşılaştırma yapmana gerek yok..
eywallah,
50 km lik yere falan gittim (ç.kale-lapseki)geldim ama öyle uzun soluklu (300-400... km.) lik yola gitmedim henüz... performansına diyecek yok zaten motorun canavar gibi... forumda bikaç sayfa geriye gidince de alanların memnuniyetlerini okuyorsun zaten, honda yani ismi yeter ... ;)
17 FD 531
Arkadaşlar, pazartesiden itibaren Hondaya kısa bir veda ediyorum, Bugün 2. el bir aprilia atlantic 250 için kaparo mu bıraktım ve dylanımı da satıyorum bir isteyene.
Boyum(190cm) olması ve biraz daha kapasiteli bir motor ihtiyacımdan dolayı yapıorum bu değişikliği.Uzun zamandır takip ettiğim ve pekte populer olmasada önemli markalardan aprilia nın bir maxi scooterına geçmeye karar verdim.
bilgilerinize ama sanırım burada ki yazılarımız devam edecek bir motosiklet.net çi olarak.
erhan (wes)
ayıp ayıp
şaka şaka hayırlı uğurlu olsun dylandan vazgeçmen önemli değil..yeterki motorculuktan vazgeçme
Ya bu Beşiktaş Yıldız taraflarında nekadar çok Dylan var maşallah Geçtiğimiz Cuma günü 1 tanesini 2 kere olmakla beraber 5 tane Dylan gördüm. çok mutlu oldum. 2 kere gördüğüm Dylan 34 UUV 10 plakalıydı forumu takip ediyordur belki selamlarımı gönderiyorum Bugünde ehliyet sınavı vardı. şu ehliyeti alsamda bende geniş kitlelerin karşısına Dylanımla çıkabilsemBu arada 550 kmdeyim rodaja devam... saygılar...
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
İzel abi unutmak ne demek? abi aynen devam bişi değişmedi ne dostluk ne muhabbet sadece motor değişio,Benzinde takılmaca,starbucks ta kahve içmece,
bu arada bu akşam kırıntıda ne yapıordun bakayım akşam 21.00 sularındahehe
erhan
Murat bu arada sahibinden com da kırmızı boyalı kaliperli siyah bir dylan var seninkimi yoksa ? heheh Dylanını aramızda ilk satılığa çıkaran sendin yanılmıyorsam Evet ayıp ayıp,şaka şaka motorculuktan vazgeçmiyoruzz hehehe
ben mart ayında aldım dylanı gerçekten süper her yönden hızlanmaysa hızlanma konforsa konfor her yönden beni tatmin etti şimdi yazın gelmesini bekliyorum havaların ısınmasını motorla gezebilmek için herkese tavsiye ederim verdiğiniz paraya değer arkadaşlar şuan kampanyada var faizsiz alabilirsiniz vakit kaybetmeden alın
shark montu nerden aldın soğuğu geçirmiyormu bende almak isterim bende scorpio mont var
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
abi evet o motor ilanı benimama ilk ben vermedin satılık dylan ilanını yaw..bu arada beni arayan soran mesaj atan,takas teklif eden çok oluyo ama işte istediğimiz çıkmadı daha..aslında bi tane vardı ama düşündüğümün üstünde bi teklifti arayı zor kapatırdım ondan da vazgeçmek zorunda kaldık:(
bu arada dylanı bugun bi silip süpürüp yıkadık ama çok şahane oldu..aslında hiç canım satmakta istemiyor ama bu fırsatta elime bir daha zor geçer diye..öyle zannediyorumki motor sevdalısı herhangi bir arkadaş benim yerimde olsa oda aynı şeyi yapardı..fırsatı değerlendiriyoruz yawww motoru büyüteceğiz işte..
ooo herkes hevesini aldı satıyor bile motoru biz daha doğru düzgün binemdik bile
hafta sonu girdim sınava , bir an önce alsak şu ehliyetide bizde başlasak turlamaya.
herkese ıyı forumlar bnde kendıme bı scooter almanın arıfesındeyım ama begendıım scooterlar butcemı asıyolar bunlardan bırı dylan dıer begendıım model sym gts 250
dylan servıs teknoloji ve marka anlamında tatmın edıcı fıyat bıraz pahalı ama bazı makıneler paarya deger dılan da oyle galıba kullanmadım bımıyorum sym gts 250 ise genıs olması dıs gorunusu bnı cezb ettı marka anlamında tarıhını okudum ama turkıyede daha pazarda bı varlıkları yok tabı olmalarıda zor honda suzukı yamaha varken ve bırcok marka varken ama kalıtelı olsa kulaktan kulaga olsa bıle anlasılırdı dıe dusunuyorum herkes dıs gorunusuyle estetık goruntusuyle ılgılı konusuyo gts cok guclu performanslı sınıfının atıyorum en teknolojığı salladım oncelıklı ozellık olarak bısı dendıgını gormedım hep guzel goruntu esttık tasarım bnde dahıl herkes aynı seyı soyluyor ama motorda performans ,konfor oncelıklı insanları etkıleyen yonler bu yonuyle bakarsak bna neler soyleye bılırsınız dylan guzel guclu denıyo ama ınsanlar satmaya basladılar yavas yavas cogalıyo eskıden dylan ılanı bulamazdık sımdı 5 10 tane cıkıyo cogu buyutmek ıcın satıyo aslında .
zonuc olarak elımı tasın altına koyucam dedıgım gını butcemın cok ustunde 18 ay falan taksıt dusunuyorum pesınsız oyuzden 3 hatta 4 kere dusunmem lazım
siz olsaydınız dylan 150 alırmıydınız bn durumumda veya gts 250 alırmıydınız 6800 mus galıba gts tesekkurler
bu arada fuarda 500 cc ve uzerındde ındırımler olcak dıye duydum nekadar dogru bu konuyla ılgılı bılgılı arklardan cevap beklıyorum tesekkurler
Arkadaşlar, sormayın neden die, Dylanımı satmaktan vazgeçtim, 250 cc beni kesmeyecek yakın gelecekte 400 lüklere göz kayacak gerçeğini sindirdiğim için,bir süre daha dylanıma binip sonra silverwing veya burgman 400 olacak 2. motorum,biraz aceleci davrandım ama bazı arkadaşlarımın da uyarıları nı dikkate aldım ve vazgeçtim,neyse fazla tantanaya gerek yok yanan küçük üzmeyecek olan bir kaparo oldu ama sanırım karım büyük...
YANLIŞ ALARM oldu bizimkisi bu sefer,dylanınızı satmayın emin olmadan ben satmıyorum...
erhannnnn (wes)
Erhancım yanlış alarm satış söz konusu değil 2 anlamdada hehehe bir kahve yapalım bir ara benim amerikadan ısmarladığım intercom konuşma olayıda gelmek üzere deneriz hem onuda....
HONDAYA DEVAM.
Selam,sym de gayet iyi bir motor,en azından kullananlardan duyduğum kadarıyla fikir verebilirim ancak servis vs nasıldır bilemem ben çok uzun zaman araştırmalardan sonra Symden vazgeçtim,gerçekten şık bir motor,lüks gibi ancak servis güvencesi nedir bana göre muamma.Honda Dylan kesinlikle servis konusunda iyi(çok önemli) ve şayet trafikte,kısa seyahatlerde kullanacaksan çok ideal bir motor, sanırım kuvvet vs hakkında bilgin vardır.Kesinlikle tavsiye ederim.
erhan wes
servıs konusu onemlı dedıgın gıbı seervıs guvencesı suzukı arkasında dıye bısı duydum fıyatı 7800 lerde 6700 e kadar dusmus dylandan ıkıı kullanım olarak daha buyuk guc olarak ta dylandan 6-7 beygır fazla 5700 dylan 6700 gts250 buyuk oynucam galıba
yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler.
Erhan bence hiç üzülme kapora için.. bence de kârın buyuk olmuş. Yaza doğru silver ları çekip boğaz turu yaparız kısmet olursa
İzel; abicim tek teker olayı bağımlılık yapmasın dikkat et o servisteki arkadaş neydi öyle ya mototal deki.. aşmış bi abimiz..
Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim...
umt Arkadasım sym 250 5ps 6 ps fazlalıgı kilosunu ılerletmeye yarar anca. ya runner al yada benım motoru ben satacam haberın olsun kredı kartıylada satarım ama vade farkı sana bıner dusun tasır yarıs atı gıbı massallah bu dylan
Millet ne oldu hepinizin elinde patladı değil mi Dylanlar!
Bu motoru kimse satmaya uğraşmasın. Bu motor bi kenarda durmalı yanına büyük alınmalı. Ben bunu satıp büyük motor alıp memnun olan 1 kişi bile tanımıyorum. Satınca hepiniz pişman olup gelip buraya ağlayacaksınız.
Alın kamyonları...
Neee!! Hemen görmeliyim onu.Amerikadan ısmarladığım intercom konuşma olayıda...
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)