1 hafta sonra motoru alıcam daha ben göremedim ya:(:(:( benden başka herkes gördu:(:(
sabır murat sabır koçum az kaldı
1 hafta sonra motoru alıcam daha ben göremedim ya:(:(:( benden başka herkes gördu:(:(
sabır murat sabır koçum az kaldı
bence bu motorun eleştirilcek yanı yok. kanuniyle kıyaslarsanız zaten fiyat süper. sonuçta honda kalitesi var. yakından inceledim boyutları da güzel. su soğutmalı ve cbr125 den daha güçlü. kategorisinin en iyisi
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
arkadaşlar sonunda motorumu aldım
honda dylan 150cc...ilk izlenimlerim olarak şunları söyleyebilirim ki...motor bi harika..motor hiç öyle piyasadaki diğer scooterlar gibi ufak görünmüyo...kalkışları bi harika..teknik servis rodaja gerek olmadığını ve istediğim gibi kullanabileceğimi söyledi...ama ben yine uymaya çalışacağım ne olur ne olmazmotorum motorum 1 tane ne de olsa,ne zorluklarla aldık dimi amahemen disk kilidi ve çelik halat kilit aldımdepomu fulledim bakalım hayırlısı artık yakında fotoğrafları da koyarım buraya...diğer izlenimleride ilgilenen arkadaşlara iletirim..
murat hayırlı olsun kardeşim eskisehir buluşmasında senide bekleriz
buluşalım abi artık motorum da var sonundatozunu attırabilirim sizlerle artık eskişehirin
geçen pazar buluştuk ilk buluşmada senide aramızda görmekten mutluluk duyarız
bundan sonraki ilk buluşmada kesin bende varım abi kurtuluşu yok tanışmak istiyorum sizlerle..
bugun dylanımla yine guzel bitura çıktım hakikaten muhteşem bir motor!!ne olur ne olmaz diye 60km yi geçmiyorum..ilk servis 1000km'de..öyle görünüyorki 1000kmye kadar servise uğrayacak bir şeyde çıkartmayacak..resimleri yakında koyacağim..
muratd hayırlı olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
muratd tebrikler, keyifli sürüşler dilerim. Duygularını çok iyi anlıyorum zira geçen hafta ben de aldım Dylan'ımı . Bu motor gerçekten iyi kaçıyor, zınk diye de duruyor. Çok keyifli bir alet, kesinlikle tavsiye ederim.
muratd, dandini motorlarınızı güle güle kullanın. Kazasız günler dilerim...Fotoğraflarınızı da merakla bekliyoruz...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
NİYE BU MOTORU ÇİNLİLERLE KIYASLIYORSUNUZ Kİ ???? BUNLARIN SINIFI BAMBAŞKA..... BENCE KIYASLANACAKSA PİAGGİO SKİPPER İLE KIYASLANMALI...SONUÇTA İKİSİNİNDE FİYATI VE KALİTESİ AYNI...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
dandini kardeşim 2mizede hayırlı olsun anliyosun işte beni..aslında bu sevinç yeni motor alan herkes için geçerlidir neyse.. motoru aldığında yanında sana neleri verdiler kağıt kürek vs..bende sadece ingilizce bir owner's manual var başkada bi şey yoksence bu normal mi?
bu arada tebrikler için arkadaşlara teşekkür ederim sağolun,umarım kazasız belasız kullanırız motorlarımızı...
İngilizce kullanım kulavuzu motorun içinden çıkıyor zaten. Ayrıca servis türkçe'sini de verdi. Garanti belgesi falan Türkçe kullanıcı kılavuzun içinden çıktı. Onun dışında da standart evraklar vardı işte fatura, ruhsat dekontlar ıvır zıvır.
Arkaya birde givi canta taktırdım, motorla rengi tam uydu, fotolarını çekince koyarım siteye. Sipariş üzerine ön cam, yan ayak gibi aksesuarlar getirebiliyorlar. Kısa mesafelerde motoru sehpaya indir bindir zor geldiği için yan ayak sordum, kdv dahil 130 ytl tutuyor dediler vazgeçtim. Default koysalar nolur sanki, vespalarda gormustum ufak bir ayak hareketi ile yaslayıveriyorsun motoru.
Bu motoru çin malları ile kıyaslamak bence de hata. Benim niyetim önceleri çin malı almaktı sonuçta fiyata bakınca honda veya piaggio yerine 3 tane çin malı alabiliyorsun. Açıkçası çin mallarından vazgeçmeme de bu site neden oldu. Herkes motorundan keyifle bahsederken Çin malı kullanıcıların formu dert köşesi gibi, herkes başına gelen arızaları anlatıyor. Sonuçta ben de bu aleti keyif için alıyorsam, yolun bayırın ortasında orası burası elimde kalacaksa ne anlarım ben bu keyiften deyip kıydık paramıza, umarım yanılmayız
Sonunda alan 2 kişi çıktı. muratd ve dandini hayırlı olsun yeni Dylan'ınınız. Güle güle binmek nasip olsun. Dylan benim ilk hevesimdi ama napalım kısmet bunaymış. Bundan sonra yorumlarınızı ve fotolarınızı bekliyoruz.
Murat ve dandini arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun güle güle kullanın,geçen pazartesi bende honda dylan alırken son ande ibre ters yöne döndü,bayii ile sözleşme yaptık,hesaplarına kapora yollayacaktım,birde vespa bayisine bakalım dedi arkadaş,ben fiyatları pahalı dedim.8,400 ytlik beverly 250 motoru 6,850 ytl ye indirmişler.Dayanamadım kaporo verdim,kredi çıksın alacağım.
ferco motor aralık ayında peşin fiyatına 24 ay taksit kampanyası yapıyordu nerdeyse alıyordum beverly 250. 2-3 ocakta gibi gittim kampanya bitti para peşin dediler bende canınız sağolsun dedim. Az dolanmadım piaggio ve vespaların etrafında. O sıralar dylan'ın sadece adını duyuyorduk kendisini görememiştim. piaggio'larda çok iyi alet ama fiyatta geçiriyorlar. Dylan'ı tercih etmemin bir nedenide Tr'deki satış fiyatı avrupadaki aynı 2.900 euro. Piaggiolarda en az 1000-2000 ytl geçiriyorlar. Fiyatı indirmeleri isabet olmuş. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Evet benimde aklımın ucundan bile geçmiyordu beverly 250,8400 dü fiyatı
çinli motorların ucuz olması fiyat kırdırdı tüm firmalara.Bu arada sağolasın dandini sende güle güle kullan motorunu.
cunuvar kardeşim yeni alacağın motor şimdiden hayırlı olsun...bu arada motor tebrikleri için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..motorun plakasını bugun aldım,faturasını ve ruhsatınıda ama garanti belgesi yanlış gelmiş onu geri gönderdiler yarın bigun benim motorunkide gelir..
motor 70km oldu daha,motora binmeyi çok istiyorum ama havalar bir türlü duzelmedi yaw eskişehirde..yan ayak gerçekten çok pahalıymış keşke standart yapsalarmış..ama activa ların yan sehpaları uyuyormuş ve motoru aldığım yer o da benden olsun dedi sağolsun volkan abim
ya benim hyosung 150 13bg bu honda 16 beygire yakın bu motorla motoru aldığım yerde bi ikinci el vardı takas yapmak istedim o biraz nazlandı sonra düşündüm ortada eşiği var malzeme taşırken zorlanırım dedim vaz geçtim ama eşik olmasa makina tam benlik olacak sağlam ve güçlü şehir içinde gerçekten iş görür frenleri kalkışı son sürati nasıl acaba kullanmak nasib olmadı
Evet murat haklısın hondanın yan ayağı 130 ytl fiyat çektiler bana,aksesuar olayı maalesef çok pahalı markalı motorlarda,bakalım ben daha alamadım motoru,kredinin çıkmasını bekliyorum:(
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)