Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Aralık 2006, 23:37
Benim 12.000 bakımda ön disk balataları değişti. Arka balatayı sökmek biraz zor heralde arka balatayı kontrol etmediler o sırada fazla zamanım olmadığı için bende üstelememiştim. Şimdi 15.000'deyim ve arka kampanalar hiç değişmedi. 12.000 bakımda ön disk balataları bitikti. Değişince belki düzelir demiştim ama nafile. Yani zımpara işi de kısa zamanlı işe yarayabilir ama uzun süreli çözüm olacağını sanmıyorum. Ayrıca onları çıkarmak hiç de kolay değil Bence sorun diskin kendinde olabilir. papatya disk taktırırsak belki düzelir
Açıkcası bu ses sinir bozucu olsada çok da dert etmiyorum.
Reklamlar
-
27 Aralık 2006, 00:58
arkadaşlar bugün motora binen var mı? dondum .....
-
27 Aralık 2006, 12:17
bindim dün ve dondum.
akşamına motoru kilitledim, bayramdan sonra bineriz artık
arkadaşlar youtube da böle bişi gördüm sanki suadiye sahilde kapışıyolar gibi.
yusufika ?
http://www.youtube.com/watch?v=-Hdet2ivFvA
-
27 Aralık 2006, 17:32
Ben dün ve bugün kullanıyorum dün akşam eve dönene kadar malum en az 1 saat motor tepesinde oluyorum, parmaklarım morardı (en kalitelisinden eldivenim olmasına rağmen). Eve döndüğümde dizim bile mordu. Sabah ilk iş kuryeler gibi elleri kapatan zımbırtılardan taktırmak oldu(20 ytl). Henüz bu halde kullanmadığım için nasıl olduğu konusunda yorum yapamayacağım. Eve dönüş yolunda anlayacağız artık. Motorun karizmasını fena cizdim kabul ediyorum ama şu anda motorun karizmasından öte ben! önemliyim
-
27 Aralık 2006, 19:27
Ban birkaç hafta önce komple içlik aldım 35 ytl ye çok memnunum, diz ve bel bölgeleri çift kat kumaş. Bi de normal eldivenin altıne giyilen eldicenler var onlardan deneyen var mı hiç?
-
27 Aralık 2006, 22:31
erdogan abi bu contaları nasıl senden alabılırım ?
-
28 Aralık 2006, 00:34
Yusuf sana özel mesaj attım bakarsın.
Açıkçası bu elcikler beni biraz rahatsız etti. Alışamadım. Sinyaller korna mars vs. bunlarla hareket alanım kısıtlandı adeta. Belki alışınca böyle bi sorun olmayacak. Ellerim düne göre daha az üşüdü ama bu aralar hava harbiden fena soğuk. Kış hemen bitmeli ve yaz yeniden gelmeli. Yoksa mahvolcazz!
-
29 Aralık 2006, 18:57
Herkese iyi yıllar mutlu bayramlar
-
29 Aralık 2006, 20:11
iyi bayramlarr.... iyi seneler....
-
29 Aralık 2006, 20:17
Honda Dylan 150 ile ilgili bilgiler fotoraflar aralık ayı motorize dergisinin scooter ekinde 7 sayfa olarak mevcut. hatta bir posteri bile var.
-
30 Aralık 2006, 13:39
herkese iyi bayramlar ve iyi seneler dilerim.
-
30 Aralık 2006, 14:14
Herkesin bayramını ve yeni yılını kutlarım. saygılar...
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
30 Aralık 2006, 18:31
iyi bayramlar, mutlu yıllar...
Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim...
-
Arkadaslar biri akropovic egzoz takmis.buyrun..
http://www.youtube.com/watch?v=GEPqlrVviys
-
Bugün vekaletnameyi vermeye gittiğimde öğrendimki 5.500+plaka olmuş dylan. Allahtan yılbaşından önce almışım . 200 ytl den kurtardık. yarın akşamada sürmeye başlayacağım inşallah
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
-BSI- adlı üyeden alıntı
Bugün vekaletnameyi vermeye gittiğimde öğrendimki 5.500+plaka olmuş dylan. Allahtan yılbaşından önce almışım
. 200 ytl den kurtardık. yarın akşamada sürmeye başlayacağım inşallah
Hayırlı olsun... kazasız belasız... vayy be 4700 e almıştım ben...
Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim...
-
Herkese selam;
Bu akşamüzeri ilk kazamı yaptım.....
Kaza dersem düştüm yani , bir tanıdığın dükkanına giderken önce kaldırıma bir köşesinden çıktım, arada demirler olduğu için biraz geri gelerek motoru düzeltip sonra dükkanın önüne çekecektimki gaz vermemle kontrolü kaybettim. Motorumu düşürdüm :(
Bende birşey yok ama motorumun aynası (aynayı tutan demir çubuk) ve arka freni sıktığım kol kırıldı. Sol taraftada biraz çizik var. Şimdi bu parçaların fiyatları nedir onu merak ediyorum yarın servisleri arayalım bakalım ne diyecekler. Zaten yeni aldığımdan acemilik var diye binmiyordum fazla hemde ehliyet yok... alınca rahat binerim diye. Hava güzel olunca dayanamayıp attım kendimi sokağa başıma bu geldi....
Birde Erdoğan Abi sen camı takarken aynanın kırıldığından bahsetmiştin ve bunun tamir edileceğinden. Bu konuda senin bilgin vardır diye düşünüyorum yenimi aldın yoksa tamirmi ettirdin eğer tamir ettirdiysen nerde ve nasıl olur bana bilgi verirmisin .....
-
benim ayna diş kısmından kırılmıştı. dişli kısmını aynaya tekrar kaynak yaptırarak sorunu hallettim. Ama senin elcik kısmı, aynanın takılı olduğu dişli kısım kırıldıysa(bildiğim kadarıyla oradı döküm) o zaman orayı değiştirmekten başka caren olmaz. Fazla pahalı bir sey olduğunu sanmıyorum. Geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun Oki,
Bugün benzer bi durum bana oldu. 2 kaldırım arası plastik bi borunun üstünden geçerken biraz gaz verince arka tekerlek plastik boruyu firlattı ama allahtan motor dönüp yatmadı.
Benimde şöyle bi sorunum var. Motor marş basıyo ama çalışmıyo
gıy gıy yapıyo sürekli ve arada 1-2sn çalışıp duruyor. 1,5 saat evveline kadar saat gibi çalışıyodu.
Mutluhan'ı aradım buji ateşlemiyo olabilir dendi.
Saat 5 gibi bidaha deniicem çalıştırmayı bakalım.
-
izel adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Oki,
Bugün benzer bi durum bana oldu. 2 kaldırım arası plastik bi borunun üstünden geçerken biraz gaz verince arka tekerlek plastik boruyu firlattı ama allahtan motor dönüp yatmadı.
Benimde şöyle bi sorunum var. Motor marş basıyo ama çalışmıyo
gıy gıy yapıyo sürekli ve arada 1-2sn çalışıp duruyor. 1,5 saat evveline kadar saat gibi çalışıyodu.
Mutluhan'ı aradım buji ateşlemiyo olabilir dendi.
Saat 5 gibi bidaha deniicem çalıştırmayı bakalım.
abi bende de oldu aynısı, gaz vererek çalışıyor rölantiye bırakınca stop ediyordu.Hatta kızılayda ışıklarda kaldı zor çalıştırdım.Servisle konuştum, o motorlara kolay kolay bişey olmaz mutlaka benzindir dedi.Hemen bitirip güvendiğim yerden yakıtla fulledim anında düzeldi.(ankara bahçeli 7.cadde sakın almayın BP ) Şimdi ara sıra bazen gaz istiyor çalışırken ama hiç stop etmiyor.1-2 depo sonra düzelir diye düşünüyorum.Eğer tekrarlarsa sen depoyu hortumla boşalt, tekrar doldur.Kolaygelsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler