Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Aralık 2006, 01:11
Reklamlar
-
21 Aralık 2006, 11:10
Çok geçmiş olsun, hersabah tırmandığım virajlı dik bir yokuş var. Resmen diken üstünde gidiyorum, hele biraz yerler ıslaksa..Gazı biraz fazla açsam arka atıyor hemen...
Pürüzsüz metal kanalizasyon kapakları, tren/tranvay rayları, ve yeni serpiştirmiş yağmur..Aklıma gelen baş belaları..Birde özellikle büyük araçlardan dökülen yağ kalıntıları...
Köprüde yağmurlu ve rüzgarlı bir günde, 70km hızla giderken motorun birden çizgisini kaybettiğini, arkanın attığını biliyorum..orjinal lastiklerimiz ıslakta ne yazık ki pek iyi değil..Çok dikkat etmek gerek..
-
21 Aralık 2006, 11:15
su kaydırıcılar arabada gercekten cok ıse yarıyor.bellı bı suratten sonra yukarı dogru akmaya baslıyor damlacıklar.sılecek bıle kullanmaya gerek kalmıyor.ama motor camında yukarı dogru gıden damlalar ya dırek olarak kaskınıza gelıcek yada bı sekılde sıyırıp gececektır.deneyıp gormek lazım.
-
21 Aralık 2006, 19:25
öncelikle herkese çok geçmiş olsun diyorum..2 hafta kadar önce bu lastikler yüzünden bende motoru yatırmıştım,arkadaşlar..2 kişi rampa çıkarken herhalde gazı biraz fazla kaçırdım bi baktım arka taraf yanıma gelmeye çalışıyo,o an birden arkadaki arkadaşta biraz panik yaptı ben hemen direksiyonu terse verdim gören bmw sanacak nerdeyse öle yani hızımda 30 filan..gene olmadı arka frene asıldım motor durma noktasına kadar yavaşladı,neyse ayakları yere koyduk filan ama fayda yok motor kaydı bi kere ve durmuyo..sonuç şu ben ayakta durdum arkadaşta aynı ve motor yerde..olduğu yerde bi tur döndü sadece orta sehpanın sol tarafta bastığımız nokta üzerinde döndü..baya bir güldük bursa drift yaptık diye bir tek müzik eksikti yani.. sonra motor servisi bi abimin yanına gittim lastik bakmak
için pirelli ve metzelerin kataloglarında dylana göre lastik ölçüsü yoktu..abim dunlop takarız oda iyi takma kafana dedi.para durumunu ayarlayınca bir ara takacam.yani sonuç yağmurun ilk yağdığı anda çok dikkat edin diyorum tecrübeyle sabittir..selamlar..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
21 Aralık 2006, 20:15
pirellinin lastik ebatları var ben aldıp taktım 7 8 aydır kullanıyorum .ben cok memnunum herkeze tafsiye ederım ıslak zenımde aynen yan yan
bide su direkson zırıltısını nasıl susturdunuz
-
21 Aralık 2006, 23:01
Eh yani Yusuf! hepimizden eskisin ve uzun zamandır kullanıyorsun hala o sorunu çözemedin mi? bi akşam uğra bana gerekli malzemeyi vereyim. Yakışıklı bi plastik conta takıyoruz oraya
-
21 Aralık 2006, 23:56
Herkese Selam
Ben Sİze BİrŞey DaniŞmak İstİyorum. Dylan Aldik Almasinada Acemİlİk Var, Ehlİyetİ Alamadik Daha, Havalarda Fena 2 Tur Atip AÇiliŞi Yaptik Ama Şu Anda Kullanamiyorum. Hemde Benİm Garaj Problemİ Var Şİmdİ Apartmanin Bodrumuna İndrdİk Rampayla.
Lafin Kisasi Ben Rodaji Tamamlayamadim Bİle Şİmdİ Motorun Yatmasi Acaba KÖtÜmÜdÜr???
Bİrde Sİz Motoru DiŞarida Birakiyormusunuz... Şİmdİ Kaskomda Yok Benİm BİldİĞİm Kadariyla Çalinmaya KarŞi Kasko İÇİn Kapali Garaj İstİyorlar.
Fİkİrlerİnİzİ Beklİyorum Hepİnİzİn, Acemİyİm İŞte Yardima İhtİyacim Var
-
22 Aralık 2006, 19:33
teşekkürler bende hiç birşey yok sadece çanak 2 gün ağrıdı...inanılmaz olan motora birşey olmaması sadece ufak bir çizik ön tarafta ve elcik aşndı,eksoz koryucu demir biraz yamuldu... o düşüşten sonra bile motor hiç sorunsuz çalıştı... gerçekten çok sağlam bir motor kullanıyoruz arkadaşlar...ben yerde motorun 3 metre yerede sürüklendiğini izledim maşallahı var bu dylanların
ama bugün motora bindim epey temkinliydim korkmuşum biraz...ama böylesi daha iyi sanırım...ayrıca orjinal elcik mi alayım yoksa farklı birşey mi ne tavsiye edersiniz...
-
23 Aralık 2006, 00:14
huseyin_k80 adlı üyeden alıntı
teşekkürler bende hiç birşey yok sadece çanak 2 gün ağrıdı...inanılmaz olan motora birşey olmaması sadece ufak bir çizik ön tarafta ve elcik aşndı,eksoz koryucu demir biraz yamuldu... o düşüşten sonra bile motor hiç sorunsuz çalıştı... gerçekten çok sağlam bir motor kullanıyoruz arkadaşlar...ben yerde motorun 3 metre yerede sürüklendiğini izledim maşallahı var bu dylanların
ama bugün motora bindim epey temkinliydim korkmuşum biraz...ama böylesi daha iyi sanırım...ayrıca orjinal elcik mi alayım yoksa farklı birşey mi ne tavsiye edersiniz...
Arkadaşım geçmiş olsun... önceki sayfalarda harris elcik ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsin..
Saygılar...
Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim...
-
25 Aralık 2006, 01:58
-
25 Aralık 2006, 20:29
Elcik olayını bende istiyorum şöle kırmızılı grili bişi görürseniz veya bulursanız haber verin.
Kadir,
Bütün çıkartmaları nerden bulucan?
Bilgi verirsen sevinirim.
Çizgileri jantının renginden yaparsın hatta öndeki 46 nın renginide aynı sarı olursa güzel durur gibi geliyor.
Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz, yap kafana göre işte
-
25 Aralık 2006, 21:20
izel ben sadece kafa kısmındaki o hondanın kanatlarını yapıcam.. diğer stickerları yapmıcam. Yani resimdeki cırt yeşil olan kısmı.. Rossi 46 sticker takımı gördüm geçen Mototal'da ama çok uçuk bi fiyatı vardı hiç yanına bile yaklaşmadım.
-
25 Aralık 2006, 22:25
hee ok.
bende sticker bakıyorum da ondan bi ilgilendim
-
26 Aralık 2006, 02:29
Merhaba arkadaşlar.Bende de honda dylan var.2006 model henüz 3000 kmde.Ancak merak ettiğim konu şu:sizinde ön fren balatasından vik vik tarzında ses sürekli geliyor mu?Ben buna çözüm bulamadım.Würth fren ve balata temizleyici sıkıyorum ama 2 saat sonra ses yine geliyor.Bir kaç dylan kullanıcısından daha aynı şikayeti aldım.Acaba dylanın kronik sorunu mu?eğer kronik sorun ise bunu nasıl hallettiniz?şimdiden teşekkür ederim
-
26 Aralık 2006, 12:59
Onurnas adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.Bende de honda dylan var.2006 model henüz 3000 kmde.Ancak merak ettiğim konu şu:sizinde ön fren balatasından vik vik tarzında ses sürekli geliyor mu?Ben buna çözüm bulamadım.Würth fren ve balata temizleyici sıkıyorum ama 2 saat sonra ses yine geliyor.Bir kaç dylan kullanıcısından daha aynı şikayeti aldım.Acaba dylanın kronik sorunu mu?eğer kronik sorun ise bunu nasıl hallettiniz?şimdiden teşekkür ederim
Bende de aynı ses var ama bi kaç defa bastıktan sonra geçiyo sanki.
bu akşam dikkat ediim.
-
26 Aralık 2006, 15:55
Benimde en gıcık olduğum ses. Servise sorduğumda bana disk fren olduğu için disklerin hepsi ötüyor demişti. Bende adama bende daha evvel cbr vardı ve onda hiç böyle ses duymuyordum neden acaba dedim bu sefer da arka kampanadan geliyordur dedi.. baktım ki derdime care bulabilcek bi hali yok bende fazla uzatmamıştım. Ama genel bir sorun olduğu kesin. Ayrıca (genelde motor soğukken) ilk kalkışta kayıstan da gıcırtı geliyo benim.. ısındıktan sonra sorun olmadığından bu sorundaki hıyarlığı kendime sayıyorum.
-
26 Aralık 2006, 17:10
buluşma varmı
Erdogan selam . bu akşam buluşuluyormu. hava fena ama sorayım dedim,
erhan
-
26 Aralık 2006, 17:18
walla benim disklerde bi problem yok ama..
-
26 Aralık 2006, 20:05
bu konuda honda ya mail alttım.disklerden böyle böyle ses geliyor diye.Bana bununla ilgileniceklerini söylediler.Gayet hoşuma gitti.Adamlar üşünmeden aradılar beni izmitten başka sorunumun olup olmadığını sordular.O zaman anladım ki honda dylan almakla iyi bir iş yapmışım.Bu arada Erdoğan Bey haklısın bende de zx6r var onun disklerinden ses gelmiyor.Yani servis bence uğraşmak istememiş.Bence bu hondanın kronik sorunu.Ancak bir arkadaşım bana bu sesi nasıl yoketmem gerektiği konusunda bir tavsiye verdi.Ama uygulamak için pek cesaret edemedim.Öneri şu:fren merkezlerini söküp balataları zımparala dedi.Onda çin motoru var aynısını yapmış ve işe yaramış ama ben pek uygulamk istemedim.Hala böyle biniyorum.
-
26 Aralık 2006, 21:41
aynı problem bende de var ama arka balatadan geliyor... servise gittiğimde uğraşmak istemeyip 4000 bakımında söküp temizleriz dediler. cidden sinir bozucu..
Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler