Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Aralık 2006, 14:33
Arkadaşlar,sirkeci özenden taktırdım en sonunda camı ve dönüş yolunu çok rahat geldim eve,üzerinizden rüzgarın baskısı kalkınca sürüş çok daha rahat ve keyifli oldu,birde motor gerçektende daha büyük gibi geliyor.HIzla ilgili bir sıkıntı değişiklik yok,120 ile çok rahat bir seyir gördüm ankara otobanında işe gelirken bu sabah,hatta sanırım cam aerodinamik açıdan avantajda oldu,sonuçta rüzgar vücuda çarptığı vakit,düzensiz bir dağılım oluyor ,cam ise düz hafif geriye eğimli düz bir yüzey vücuda gelecek olan havayı bariyerliyor ve yukarı doğru itiyor vs . ama bunlar tabi fikir düşünceden öte değil , nasıl tam analiz olur bilmem
erhan
Reklamlar
-
07 Aralık 2006, 00:59
Erhan, hani dün akşam bahsettiğim bir yerden havadan para gelse de bende taktırsam dediğim para vardı ya; su anda geldi. hemen sabaha gidip bende cam taktırıyorum
-
07 Aralık 2006, 12:51
cam meselesi
Erdoğan çok iyi yaparsın,gerçekten kurtardı kışı bu cam,ben ıslık çalarak rahat rahat gidiyorum yolda artık heheh,Sirkeci özene gidersen benden bahset takma parası içinde 195 ytl verdim,fazla söylerlerse hatırlatırsın
eyvallah
erhan
-
07 Aralık 2006, 13:16
benim aldığım dandik cam galiba uymiicak ve çirkin durucak. bende orjinal cam bakıcam hade hayırlısı
-
07 Aralık 2006, 15:57
hehe öyle de yaptım zaten önce 210 dediler bende "hadi ordan daha 2 gün önce arkadaşım taktırdı" dedim ve 195 ytl ye taktırdım. İzel, abicim sen harbiden o camı takma bence bozma aletin güzelliğini.
Yanlız bi sorun var, aynayı sökerken ayna yerinden koptu. Nasıl iş anlamadım. Kopan yerinden daha evvel çatlamış ve pas yaparak çürümüş. Dokununca elimizde kaldı. Sağ aynam yok anlayacağınız. Kırılan yerin devamından diş açtıracağım ama olurmu bilemiyorum. Aynasız motor kullanmak çok sakat.
-
07 Aralık 2006, 16:33
abi 30ytl lik bi kumar oynadım kaybettim görünümünde şimdilik.
Ayna olayında da geçmiş olsun. umarım ayna ucuzdur.
-
07 Aralık 2006, 22:33
Merhaba. Dylanıma şubat mart gibi kavuşacağım ama sormak istediğim bi kaç soru var. 2007 model çıkmıyor üretim durdu gibi birşey duydum nekadar doğru? 2007ler çıkacaksa bunun tarihi nezaman olur? Ben aldıktan hemen sonra 2007lerin çıkması pek güzel olmaz ya da scooterda bu model yılı nekadar önemlidir araba gibimidir yani 3 5 hafta için 1 sene eski Dylanı almış olmayalım. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. Bu arada caddedeki buluşmalara Dylanımla katılmayı 4 gözle bekliyorum
-
07 Aralık 2006, 22:41
Motorsuz da gelsen sorun olmaz gel tanışır, kaynaşır, artçı alırız senide. Bu motorun 2007 modeli yok. Üretimi durdu dendi. Yani martta alacağın motor 2007 olsa bile bunlardan farklı olmayacaktır 2006 üretimi olacaktır. Dylan yurt dışında uzun zamandır var. Türkiye'ye 2 yıl evvel geldi ve şansımıza yurtdışındaki üretimi durdu.
Bütün modellerin 2007 modelleri çıktı ve su anda piyasada.
-
07 Aralık 2006, 22:47
erdoğan abi selamlar ben şimdi anlamadım 2007 model olarak dylan satılmıcak mı? yoksa 2007 modeller bi değiişiklik olmadan aynen bizdekiler gibi satılacak?
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
07 Aralık 2006, 23:16
dylan 2007'de de gelecek ve 2006 model dylan'dan hiçbir farkı olmadan.bu yüzden içiniz rahat olsun.2007lere o kadar para vermenize ve beklemenize gerek yok.
-
07 Aralık 2006, 23:45
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Devet içinde ayrıca. Anladığım kadarıyla nekadar erken alırsan okadar iyi demek istiyosunuz.
-
08 Aralık 2006, 14:46
Kappa camı bende aldım. kısmetse ya bu akşam ya da yarın taktırıcam.
satılık dandik cam var arkadaşlar 25ytl ye vericem
-
08 Aralık 2006, 18:05
Hadi hayırlı olsun. Bu camın aparatları da konsolu sıkıştırmıyor ve zangır zangır ses çıkarıyor. Bu konuya bi çare bulmak lazım. bence buna göre bi aparat bulup takmak lazım bilgilerinize..
Bugün camı korumak için üzerine film yaptırmak istedim filmci arkadaş "bu camlara cam filmi tutmuyor, bosuna yaptırıp paranızı kaptırmayın" dedi. :(
-
09 Aralık 2006, 20:03
Abi alarmı anlatsana biraz, memnun musun?
+ ları - leri nedir?
Camı hallettim sıra alarma geldi
-
09 Aralık 2006, 22:09
erdoğan abi sen konsol titremesini çözmemişmiydin?
hani lastik filan takıyorduk ya ben anlatmıştım önceki sayfalarda..?
-
09 Aralık 2006, 22:44
HhhhhhhhhhhHHhHHHHHHHHHHHoooooooooooooooooooNnnnnn nNnnnnnNnNNNDDDDDDDDDDDAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !!!!!!!
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
10 Aralık 2006, 00:22
Arkadaslar merhaba.. bir sorum olacak... arka çamurluğu (yani plakanın takıldıgı gri plastigi ) iptal etmeyi düşünen ya da araştıran oldu mu? bence arka kısmı daha hırçın ve güzel olur.. siz ne düşünürsünüz?
-
10 Aralık 2006, 00:55
Muratcığım halletmiştim ancak camı taktırırken çıkardık, camın takıldığı aparatlara o plastikler olmuyordu.. eskiden hep cam taktırınca çözülecek sanıyorduk taktırınca gördük ki alakası yokmuş. Yine eskiye döndük anlayacağın.
Bu arada bugün e-postama bir mail geldi fosfor boya gibi birşeyden bahsediyorlar ilginç geldi bi göz atın..
http://www.orcanelektrik.com/boya.htm
Bizim jantlarda fena durmayabilir her renk olabiliyormuş. ve gündüz şeffaf
-
10 Aralık 2006, 02:13
evet arka çamurluk çıkartılırsa veya kısa olanlardan takılırsa daha hoş oluyor ama kış için tavsiye etmem tüm çamur sırtta....
-
10 Aralık 2006, 20:11
dylan nasıl viraj alır??
dylan tanıtıldıktan sonra 4.dk dan sonra başlıyo..
http://video.google.com/videoplay?do...&q=honda+dylan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler