Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    Alıntı OKİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aldim Aldim Aldim
    En Sonunda Bende Bİr Dylan Sahİbİ Oldum. Bİraz Baba DesteĞİ Bİraz Bİrİkİmler Falan Derkeeen Aranizdayim Artik Bende Tabİİ Kabul Edersenİz. Hafta Sonu Teslİm AlacaĞim Sanirim Motorumu... Yupİİİİ.
    Bu Arada Benİm Kask , Dİzlİk , Mont , Eldİven Gİbİ İhtİyaÇlarim Var Ne Tavsİye Edersİnİz Yaa. Gereksİz Yere Fazla Para Ödemek İstemİyorum. Malum Zaten Motora Yeterİ Kadar Verdİk
    Bu Arada En Kisa Zamanda Ehlİyetede Yazilacam. Şubatta Sinav Martta Dİreksİyon VarmiŞ. Bahara HerŞey Hazir Olur Artik.....
    Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Emniyet tedbirlerini ve ehliyetini almadan motosiklete binmemeni tavsiye ederim. Mesafe kısa bile olsa Kask ve eldivensiz motora oturma bile. Herhangi bir kazada(allah korusun) Ehliyetsizsen haklı olsanda haksız olursun.

bir dost
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın akşam (Salı Aksam) buluşması için hasanpaşayı düşünmüştüm bu akşam yere gidip baktım ufacık bir yer ve yarın akşam ikiteker.org buluşması da orada olacakmış dolayısıyla ordan vazgeçtim.

Cadde de bi yerlerde takılsak neresi var? Erhan bize yardım et hemen. Cadde senin mekanın. Starbucks gibi bi yerlerde olabilir..
    bence Starbucks ok dir,
    haberleşelim
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben orda pek çok mekanı ismen tanımam ama bi sürü insanın gittiği yerler var.. O halde Starbucks diyelim. duruma göre sağa sola kayarız. nasıl olsa 30-40 kişi buluşmayacağız taş çatlasın 5 oluruz yine
    Telefonum: 0533 542 5351
    Hayatonda

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500

Buluşma

Arkadaşlar,starbucks gayet iyi bencede, schlotzky var birde orasıda fena değil,her ikisindede motorları önüne çekeriz sıkıntı olmaz.

erhan

Bu arada hangi starbucks yahu sormadım caddede 3 tane var artık?

Arkadaşlar bugün artık givi camımı edinmek üzere harekete geçtim zira ocak ayına kadar givi ve kappa cam yokmuş,distributorlerde yok, hiçbiryerde bulamadım,sirkeciye bak dediler.İzel abi ne edecez sen biliyorsun bu işi,sinüzit olduk fena halde rüzgarı yemekten...

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben motora alarm taktırdım. Cama hiç gerek duymuyorum montlarınız ve kasklarınız rüzgardan korumuyor mu? İzel sen camı taktırdın mı? akşam bakarız heralde
    Hayatonda

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500

cam siper

Erdoğan selam, rüzgarı yemekten sinüzit oldum,kask mont koruyor fakat yinede göğsüne ciddi bir kuvvet (soğuk) ve baraklava kullanmama rağmen yüzüme hava giriyor,cam bu sorunu kaldıracak ortadan,sirkeci özen de buldum bugün gideceğim sanırım .alarm nasıl oldu bu arada?

prolixin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Selam herkese, valla İstanbuldaki arkadaşlarla buluşmak tanışmak isterim, caddede buluşmaktan bahsediyorsunuz, bu cadde Bağdat caddesi mi acaba..Ben karşıda Beşiktaş tarafındayım, şu anda da Okmeydanındayım..

Bilgi verirseniz sevinirim..Hep aklımda ama hiç zaman olmuyor...Buda olmassa artık başka zaman..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Evet Bağdat caddesi tarafında buluşacağız dylan sahibi olan olmayan, almak isteyen herkesi bekleriz. 3 tane starbucks varmış birinde biz olcaz
    Alarm bence süper oldu. İlk gün acaba bozuk bi alet mi sattılar bana diye süphe etmiştim sonra cadde de Dylan sahibi bi arkadaşı görüp selam verip muhabbet etmeye başlayıp konu alarma gelip birlikte incelemeye alınca çözdük işi.
    Alarmı 50 ytl ye aldım 35 ytl ye de monte ettirdim.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    Ok, eğer işten çıkabilirsem gelmeye çalışacağım, sanırım hangi starbucks olduğu kesin diil, artık hangisinin önünde dylan lar varsa, bizde yanına çekeriz

Sanırım net saat de belli değil veya göremedim..Açıkçası ben gelebilirsem en erken 19 hatta 19.30 gibi olur..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Gelmek isteyen arkadaşlar için kesin yer ve zamanı verelim.

Bu akşam (5 Aralık Salı Akşamı) Bağdat Caddesinde;
    Erenköy Starbucks (eski kristal büfe, divan pastanesinin yanı) 'ta buluşuyoruz.
    Burada sürekli konuştuğumuz ama yüzünü hiç görmediğimiz yeni arkadaşlarla tanışacağız. Bol bol muhabbet edeceğiz.
    Buluşma Saatimiz: 20.30-21.00 civarı. 23.00 e kadar felan takılırız diye düşünüyoruz
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Gelmek isteyen arkadaşlar için kesin yer ve zamanı verelim.

Bu akşam (5 Aralık Salı Akşamı) Bağdat Caddesi Starbucks 'ta buluşuyoruz.
    Burada sürekli konuştuğumuz ama yüzünü hiç görmediğimiz yeni arkadaşlarla tanışacağız. Bol bol muhabbet edeceğiz.
    Buluşma Saatimiz: 20.30-21.00 civarı. 23.00 e kadar felan takılırız diye düşünüyoruz
    Cam olayını taktıramadım hala bi yamukluk var o işte, uğraşıcak zamanım da yok ama cepten resmini çekmeye çalışıcam.

Buluşma olayına gelince Erenköy Starbucks (eski kristal büfe, divan pastanesinin yanı) dersek daha açık olucak. Suadiye,erenköy x 2, caddebostan = total 4 tane var, adamlar bitirmiş olayı.
    20:30- 21:00 Arası görüşmek üzere herkesi bekleriz.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu cam nedir? Givi nin 120 € olan camı mı yoksa daha ucuza başka bişi mi buldunuz?
    Hayatonda

arkadaşlar honda dylanı satıyorum

Honda dylan 150. 5500km'de 2006 model kırmızı renkte servis bakımlı çok temiz motorumu satmayı düşünüyorum. sizce fiyatı ne eder? motosikletin extralarına gelince: arkada 35 lt kappa marka çanta, yan pedal, araba alarmlı, 1000cc lik motosiklet elciki var. silverwing alacağımdan satmayı düşünüyorum sizce ne kadar fiyat biçmeliyim?
    yorumlarınızı bekliyorum

Honda dylan 150. 5500km'de 2006 model kırmızı renkte servis bakımlı çok temiz motorumu satmayı düşünüyorum. sizce fiyatı ne eder? motosikletin extralarına gelince: arkada 35 lt kappa marka çanta, yan pedal, araba alarmlı, 1000cc lik motosiklet elciki var. silverwing alacağımdan satmayı düşünüyorum sizce ne kadar fiyat biçmeliyim?
    yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar üzülerek bende dylanımın satış ilanını verdim sitelere..
    yaza doğru büyük motor alacağım.
    dylanımdan çok memlunum ama işte artık insan büyüğünü arıyor..
    umarım alan içinde satan içinde hayırlısı olur..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    haydi hayırlısı.. satan satanaa.. ne alacaksın? kafanda birşey var mı? Ben belki yamaha x-max olabilir diyorum ama çok da emin değilim. Büyük motor kullanmak altındaki gücü hissetmek açısından iyi birşey fakat gerek yakıt gerek kontrol gerekse sehir içi trafik açısından özellikle istanbul için hiç iyi birşey değil. Ben birçok büyük motoru kullanmış biri olarak dylan ın ebatlarından çok memnunum sadece biraz daha güç olsa süper olurdu diyorum onu da sanırım modifiye ederek halledeceğim. Sanırım yılbasından sonra bende modifiye işine bulaşıp bahara modifiyeli motorumla turlayacağım.
    Hayatonda

cbf500 olacak gibi,şimdilik düşüncem o.ama belli olmaz tabii..
    scooter almam herhalde tekrardan.

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    haydi hayırlısı.. satan satanaa.. ne alacaksın? kafanda birşey var mı? Ben belki yamaha x-max olabilir diyorum ama çok da emin değilim. Büyük motor kullanmak altındaki gücü hissetmek açısından iyi birşey fakat gerek yakıt gerek kontrol gerekse sehir içi trafik açısından özellikle istanbul için hiç iyi birşey değil. Ben birçok büyük motoru kullanmış biri olarak dylan ın ebatlarından çok memnunum sadece biraz daha güç olsa süper olurdu diyorum onu da sanırım modifiye ederek halledeceğim. Sanırım yılbasından sonra bende modifiye işine bulaşıp bahara modifiyeli motorumla turlayacağım.
    abi resmen benim aklımdaki düşünceleri yazmışsın bu kadar olur yani.. bazı arkadaşlar sokak aralarında 250 kiloya varn makinelerle gezmeye çalışıyolar bide bursada belki bilirsin bursayı baya küçüktür istanbula göre.. murat arkadaşım hayırlı olsun,cbf 500 de iyi makina..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

walla doğru söylüyosunuzda kesmiyo işte bu artık
    motordan şikayetim yok allahtan sapa sağlam çıktı.
    büyük motor alınca tahminim yanına bi tanede today alacağım kısmetse

Motosikleti
    Honda Dylan
    Bu akşam gelemedim :( İnşallah birdahaki sefere...

Alarm konusuna bende girdim, Sirkeciden aldım 40ytl alarm, 30 ytl de takma parası verdim Maslakta. Biraz çekincelerim olsada, şimdilik en ufak bir sorun çıkarmadı. Motor çalıştırma ve durdurma özelliğini bağlatmadım..

Ön cam olayı sanki dylana gitmiyor, başta bende çok düşünmüştüm...Ama bu soğuklarda insanın birdaha düşünesi geliyor..Kask, maske, mont vs.. olmasına rağmen..

Motosikleti
    BMW F650 GS

Bu akşam Erhan taktırmıştı. Buluşmamızda ben de test ettim. Cam gerçekten süper. Orjinal cam bence bu motora çok yakışıyor. Cam ve çanta motoru aksesuar olarak tamamlayan parçalar. Hem daha büyük ve cüsseli gösteriyor, hem de sizi rahat ettiriyor. Açık konuşmak gerekirse bu camın elleri ve göğsü rüzgardan koruması kaskınızın camı açık dahi olsa yüzünüze rüzgar çarpmaması güzel birşey. Ancak biraz pahalı. Kappa marka cam almış ve fiyatı 195 ytl.
    Hayatonda

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler