Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234561454104 ... SonuncuSonuncu

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    ubuhur
    seni yanıltmak istemem belki bws hakkında daha çok bilgisi olan arkadaşlar vardır ama gerçekten iyi bir motor olduğunu çok kez duydum seri ve atak bi makine olduğunuda 150 liklere kafatutabiliyormuş ama en önemli özelliği sen taş toprak yollara girerim diyosun o zaman diğer scooterlara fark atar lastikler açısından (offfff ne uzun oldu ya yoruldum valla bilesin)
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Valla seni de yorduk teşekkür eerim gerçekten.
    Sana katılıyorum kesilikle BWS gerçekten de 10 numara bir scooter.

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Kesinlikle bende Dylan almayı düşünüyorum. Çin malı almaktansa kafam rahat her yere gider gelirim. Yurt dışındaki forumlarda inceledim. Kullanıcılar çok memnun. (Örnek: http://www.argolis59.freeserve.co.uk...htm)Henüz Türkiye'de yorum yazan yok maalesef Ayrıca şu an Adana bölgesindeki bayilerin hiçbirinde kalmamış. Gelmesi Ocak- Şubat'ı bulur diyorlar. Sabredecez bakalım.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Nomarka benimde haberim oldu gerçektende Adana da Dylan yok ben Tarsus da bulunan honda bayiine sormuştum ellerindeki Dylan ı Adana dan birine satmıslar...
    Ankarada ki bayiide inceleme fırsatı bulabilmiştim hafta sonu.

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Bence dylan derim....! hem 4 zamanlı, 2 zamanlıya göre az yakar yok benzine yağ koyma derdin yok etrafa beyaz duman atmıyorsun.Taraa arkadaşımızın dediklerine katılmıyorum mondi'ye bineceğin en fazla 3 yıl arızalarıda cabası honda da öyle bir sorun yaşamazsın bilirsin bir ata sözü var. Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.Doğru motor pahalı ama seni yıllarca götürür yolda bırakmaz.Çin mallarından bıkmadık galiba belki yakında motosiklet parçalarınıda ne alırsan 1 ytl dükkanlarında görebiliriz.Benim şu anda Honda Beat!ım 6305 km!de memnunum hiç bir sorunla karşılaşmadım.Sana dost tavsiyesi büyük firmalardan vazgeçme, çin mallarında dediği 2 yıl garanti aslında sadece 2 yıl binebilirsin anlamına geliyormuş bunu bir yerel gazetede okumuştum.Ama sen bilirsin yinede düşün araştır. ''Kalite Hayatını Değiştirir''
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Arkadaşımın Activa'sı vardı. Tam 14000 kilometredeyken sattı. Ve o motoru her yere sürdü, dağa bayıra bile çıktı(İnanmayanlara resimleri var). Hiçbir problem yaşamadı. Adamlar işi biliyor, gerçekten çok sağlam yapıyorlar. Tabi böyle olunca insan başkasını düşünmüyor bile.

taraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    TYP-R arkadaşım..önerilerin için teşekkür ederim..benim demek istediğim honda almayın çinli alın çünkü daha ucuz demek değildi..honda elbette kaliteli ve her şartta hondayı tercih ederim herhangi bi çin motoruna.ama 4.7 milyar çok değilmi lütfen söyle..yani aradaki bu fiyat uçurumuna isyan ettim sadece
    motorla yaşa, hayatı yaşa...

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    arkadaşlar çin malı deyip kötülediğiniz yamaha bws mi yoksa ben mi kaçırdım
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Bende şikayetçiyim ama yapacak birşey yok marka patent hesabı......... ama yinede ne kadar pahalı olsada kalite farklı keşke 3-3,5 milyar gibi bir rakkam olsa ama nerdeeeee..........!
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

taraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    xxxxx sen kaçırdın sanırım..yada bws yi ben kötülemedim öyle diyeyim.
    TYP-R evet bende aynen bunu demek istemiştim..3.5 milyar olsa en fazla, uygun..hemen yarın alırım.. ama nerdeeeeeee ..aslında diğer markaların fiyatlarıyla karşılaştırınca normal gibi.hem su soğutmalı hem 15.7 HP..az bi artı özellik değil.ama genelde pahalı fiyatlar malesef.......alacaksam bu fiyata almalıyım o da biraz zor gibi :(
    motorla yaşa, hayatı yaşa...

hadi hayırlı olsun:)

arkadaşlar para hazir,şimdi memleketteyim eskişehire dönünce alacağim bu motoruhemde siyahından

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun! 'da,yazı biraz ateşli olmuş,müdahale yakındır derim Ben!

:)

abi walla öle sevindimki sen tahmin et artık 16hp ne demek yaa.....

cunuvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly
    Merhaba arkadaşlar,dün honda dylan ı bir bayiide inceledim,anahtar teslim 4,500 ytly bıraktılar.Sanırım bende bu motoru alacağım

cunuvar kardeşim bende hayırlısıyla 1hafta 10 gun içinde alacağım..bayii iyi bırakmış sana..ben biraz peşinat verip üstünü taksitle tamamlayıp almaya karar verdim..fiyatı liste fiyatı olan 4650ye bıraktılar..e taksitli alınca fiyatı indirin diyemedimneyse hayırlı olsun sana şimdidenumarım guzel bi motor çıkarda başımız ağrımaz verdiğimiz paraya deger..

cunuvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly
    selam murat,bende geçen gün anadolu yakasında bir bayiden baktım,pazarlıkla peşin 4,500 e bıraktı,Bende banka kredisiyle almayı düşünüyorum.Bakalım umarım iyi çıkar motor.birde bayi eve teslim edecek bilgin olsun.
    Bu konuyla ilgili konuşmak istersen mail adresim cem.unuvar@gmail.com

ben eskişehirden alacağım motoru hayırlısıyla..orası küçük memleket yani öle eve teslim komik olur eskişehirdeaz kaldı çok az alıyorum bu motoru

melbur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX R 1000
    abi bu honda bu motorların kaportasını gümüştenmi yapıyor ya fu fiyatlar ne böyle ben anlamıyorum.fiyat konusunda çok abarttılar.
    [B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
    [CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]

abi 2. el motor alacak olursan 4.500 ytl iyi para ama,kanunilerin 150lik motorları 4500a satılırken bence hondaya değer..ama tabi 4500 çok para ne de olsaalacağız bakalım eskişehirden umarım guzel bişey çıkar

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Pazar günü Honda bayisinde yakından gördüm Dylan'ı.Hiç de küçük görünmüyor...Fazla incelemedim ama hemen girişte olduğu için dikkatimi bir hayli çekti. Oradaki o koyu gri renkli olanıydı, boyutları ve hatlarıyla gayet güzel görünüyor, hiç de küçük bir görüntü çizmiyor.
    Almayı düşünenler şimdiden güle güle kullansınlar...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

4. sayfa BirinciBirinci ... 234561454104 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler