hadi yaz bakalım faruk sende..
hadi sen 3 madde ekle bakalım..
bu arada deniz abi honda dylanla sabah çıktığı eskişehir-konya yolculuğunu kazasız bir şekilde bitirmiştir..
arkadaslar kötu bi haberim var nekadar dogru bilmem ama dylan artık turkiyeye gelmeyecekmis bugun bayiden söylediler insallah yedek parca problemi olmaz ellerinde stoklar var siyah yok diger renkler var olmassa bu motor 20 gune biterse naked cbf 250 alıcam bu motorda sh 150 falcon veya rebel gibi numunelik olacak gibi.
a abı bu motordan nasıl race sesi çıkartılır ...ya ben yeniyimde ondan soruom ..
Bu devirde büyük bi motor almak lazım.
Ama motorun ne olursa olsun , yanına bir de DYLAN mutlaka alacaksın!!
Her eve lazım...
mondialci arkadsım bu motorlardan o sesi cıkartmaya kalkarsan komik olur cunku amac farklı.
pazartesi veya salı bu konuyu konuşup,ayrıntılı olarak size tam bir bilgi vereceğim..
şahsi fikrim ise böle birşey yapmazlar herhalde çünkü hondanın 150lik scooter açığı vardı ve bunu dylanla çok süper bir şekilde kapattılar..
ybr'ye alternatif açığı vardı bunuda cbf150 ile kapattılar..
onun için hersene bi açığı kapatıp diğer senelerde üretim durursa yada tr'ye gelmezse bana göre çok saçma olur...
murat kardesim ya valla üzüldüm duyunca tamda alacakken ama nekadar dogru dedimya bilmiyorum sende bi arastır bakalım ama phantom ne öle bi scoter daha var belkide ondan gelecek ondan ya zatenhondanın iyi modellerini getirmiyolar dylan piyango gibi olmustu sh 125 bile gelmiyor "1yılda xl 200 falcon gibi motorları kaldırdılar ben bunun mantıgını anlamdım ya oysa activanın yuzu o kadar eskidiki ama hala satıyor bu durum bana cok mantıksız geldi.
çok para arkadaşlar bunu alcağınıza gidin sıfır regal raptor alın ama ben olsam ybr125 alırım
arkadaşlar son zamanlarda sigorta yaptıran varsa,
kaça, hangi sig. ve poliçe kapsamını kısaca yazabilirler mi?
sigorta yaptırmaya karar verdim 412 ytl gibi bi fiyat geldi (kapalı garajda çalınması, hırsızlığa teşebbüs vs)
yardım için tşk.ler.
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
süper bişee yaa
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
arkadaşlar az önce honda bayii ile konuştum honda dylanın italyada bu modelinin üretimi durmuş.ve bombaya bakın honda dylan yine üretilecekmiş ama daha üstün özelliklerle ve motor verileri daha çok gelişmiş bir halde!!!!!!
ve yine bu model 2007 honda dylan olarak türkiyeye de gelecekmiş...
yani bence içiniz rahat olsun 2007 dylan bence canavarında canavarı olacak gibi bir his var içimde..dylan almaktan vazgeçen arkadaşlar bence bir daha düşünün derim!!!
arkadaşlar ben tatile gidiyorum 10gün filan yokum kazasız sürüşler dilerim herkese..
arkadaşlar ben dylan ya da mondila 151 rs almayı düşünüyorum sizce Honda Dylan hangi bakımlardan daha üstün ? Objektif olursanız sevinirim..
her bakımdan ustun karsılastırılamaz bıle yanı..mondıal ın yedek parcası acaıp ucuz ama hondada dusurmedıgın surece yedek parcaya ıhtıyacın olmuo zaten
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
peki fiyatı biraz fazla değil mi?
150 cc ye gore normal..sonucta hondaya bınıosun..neyse bıraz da kullananlar fıkırlerını belırtsın..ama sunu dusun bende cbr 125 var onun aynısını ramzeyde getırıo o 3 mılyar cbr 125 5,150ytl arada bı fark vardır heralde
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hmm doğru..teşekkürler her arkadaşın fikrini duymkai sterim bu arada preatorian yanlış anlama
evet dostum hondayla mondiali karşılaştırma bile..bana kalırsa eğer maddi durumun varsa direk git honda al..dylan demiyorum bak honda!sonuçta honda kendini kanıtlamış bir dünya markası..ayrıca tabi kullanım amacında önemli yani dağa bayıra ormana filan gideceksen hor kullanacaksan dylana yazık olur..sonuçta scooter bunlar tamamen asfalt motoru..ayrıca motor güçleride çok farklı piyasada 150cc scooter olupta dylan dan güçlüsünün olduğunu duymadım kesinlikle.dylan 16hp 150cc'lik bi scooterdır....fiyatı evet biraz pahalı ama emin ol hakkını veriyor..ben 6000km'deyim daha hiç bi problem yaşamadım.servise yağ değişimlerinden başka gitmedim..arada bi çay içmeye gidiyoruz ama o sayılmazayrıca bundan önceki sayfaları okursan hiçbir arkadaşımızın problem yaşamadığını göreceksin..
verdiğiniz tüm bilgilerden dolayı teşekkür ederim bahçeşehirde kullanacağım scooterı yavaş olamsını istemem biraz hız yapmak isterim tabi 150 cc yeter de artar heralde biraz daha düşündükten sonra kararımı vereceğim...eğer honda alırsam sizi bilgilendiririm
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)