Arkadaşlar, abiler selamlar. Uzun bi düşünme döneminin ardından motorumu satmaya karar vermiş bulunmaktayım. Motorumu fazla anlatmama gerek yok. 4,5 senedir kullanıyorum. Benim gözümde piyasadaki en temiz Dylanlardan biri doğal olarak. Satıcı mantığı ilealan adam bakımını yaptırsın demek yerine o hala benim motorum mantığıyla tüm bakımlarını yaptım. Ön arka fren balatalarını değiştirdim. Yağ tapasını yeniledim. Yağını, hava filtresini değiştirdim. Bujiyi değiştirdim. Satacak olmama rağmen gittim iridyum buji taktım. Bu işlemler yapılalı 200 km olmamıştır. Debriyaj balatası, arka varyatör, arka debriyaj çanı, ön amortisör yayları yeni olarak elimde var. Bunları daha değiştirmedim ama satılmazsa 50000 kmye geldiğimde tören ile bunlarıda değiştiricem. Ayrıca vakti zamanında bir abimden belki düşersek felan diye aldığım ve allaha şükür gerek olmayan tertemiz çiziksiz gidon muhafaza grenajını ve orjinal arka kanadınıda alan arkadaşa vericem. Motorde ekstra olarak bilmeyenler için Leovince egzos, alt ışıklandırma ve çakar lambalar var. Çantasını, elciklerini, beyaz ampulü felan saymıyorum zaten. (Gerçi onlara da baya bi para vermiştim zamanında ) Motoru bu şekliyle alan arkadaştan yalan yok lastikleri değiştirmesini istiycem. Birde belki kışın akü isteyebilir lakin 4,5 senedir orjinal aküsü üzerinde. Maşallah hala tek marşta alıyor. Bunların haricinde benim vereceğim parçalara ön varyatör ve kayışı ekleyip 50000 ağır bakımını yaptırmak kalacak. Bu dediklerimi yaptırdığı takdirde motoru benimle aynı titizlikte bakımlarını yaptırarak kullanacak arkadaşın en az bir 50000 km daha gideceğine inanıyorum. Şu anda sahibinden.coma ilan vermiyorum çünkü motoru çevremden biri alsın kıymetini bilsin istiyorum. Fiyat olarak 4000 liranın aşağısına vermeye gönlüm razı gelmez ama 4100 yazıp pazarlıklada 4000 lira demeyide samimi bulmuyorum. O yüzden 4000 lira fiyat biçiyorum. Evet biliyorum kmsi 47000 oldu ve biraz yüksek. Ama ben motorumu biliyorum. Hala sıkı ve çukurlarda tangır tungur değil. Sağında solunda çizik çarık yok. Sarf malzemeleri dışında ufak tefek şeyler hariç herhangi biryerinde bir sorunu olmadı. Egzos sorunu vardı onuda Leovince ile çözdüm. 47000 kmdir benzin bitmesi haricinde birsefer bile yolda kalmadım. Ankaradan bu tarafı ben bu motorla dolaştım şimdide başkaları dolaşsın isterim. Şu anda çok karmaşık duygular içerisindeyim ama artık daha büyük motorlara geçmemin vakti geldi diye düşünüyorum. Ancak ne olursa olsun Dylanın yeri ömür boyu bende ayrı kalacak. Saygılarımla.