Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Kasım 2010, 22:19
Adrion adlı üyeden alıntı
herşeyi çok güzelde benzinide biraz az olsa çok iyi olacak
benzini cokmu dylanımı arıyorum herseyiyle....
Reklamlar
-
05 Kasım 2010, 22:55
benim motor dylan değil PS yeni çıkan enjeksiyonlu modeli ya bilmiyorum açıkçası bana beatten sonra fazla geldi tamam hakkını veriyor ama öğrenciyim neticesinde) ninjada çok hoşuma giden bi motor 180e vuruyormuş okuduğum kadarıyla o kaç litre benzin yakıyor 100 kmde))
-
05 Kasım 2010, 23:11
benim motor dylan değil PS yeni çıkan enjeksiyonlu modeli ya bilmiyorum açıkçası bana beatten sonra fazla geldi tamam hakkını veriyor ama öğrenciyim neticesinde
) ninjada çok hoşuma giden bi motor 180e vuruyormuş okuduğum kadarıyla o kaç litre benzin yakıyor 100 kmde
))
20 tl 120 km gidiyo ben daha 180 lerı göremedim 170 cok rahat sekılde görüyo ama...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------
tutku1982 adlı üyeden alıntı
20 tl 120 km gidiyo ben daha 180 lerı göremedim 170 cok rahat sekılde görüyo ama...
gecen yıl dylan iki kişi didim altınkum gelmiştim istanbuldan.
-
06 Kasım 2010, 16:42
vay be haber verseydin keşke gelmişken) karşılardık seni cbrlarla)
kaça vurdurdun söke ovasında
-
06 Kasım 2010, 19:56
Selam Arkadaşlar bir sorum olacak debriyaj bakımımı 2000 km önce yapmıştım ve debriyajım yeni gibi kayışım sıfır ve bagalarımda yeni leovince bagası taktım egsozla birlikte bugün bi yokuş çıktık iki kişi sanırım biraz fazla zorladım ve bi ses gelmeye başladı kalkışta bağıorıyo motor bi süre sonra kesti fakat kalkışta gitti nerdeyse motor bağrıyo fakat gitmiyo motorumum km si 20 bin daha fikri olan yardımcı olursa sevinirim motor belki soğuyunca geçerde bilemiyorum daha önce vitesliydi motorum scooter pek kullanmadım umarım bi sorun olmaz...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
-
06 Kasım 2010, 20:53
hakan07 adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar bir sorum olacak debriyaj bakımımı 2000 km önce yapmıştım ve debriyajım yeni gibi kayışım sıfır ve bagalarımda yeni leovince bagası taktım egsozla birlikte bugün bi yokuş çıktık iki kişi sanırım biraz fazla zorladım ve bi ses gelmeye başladı kalkışta bağıorıyo motor bi süre sonra kesti fakat kalkışta gitti nerdeyse motor bağrıyo fakat gitmiyo motorumum km si 20 bin daha fikri olan yardımcı olursa sevinirim motor belki soğuyunca geçerde bilemiyorum daha önce vitesliydi motorum scooter pek kullanmadım umarım bi sorun olmaz...
hakan bey sorun olduğunu düşünmüyorum..scooterler yapısı gereği dur-kalk sevmez ki yokuşta ve 2 kişiyse..seninkide biraz fazla zorlanmış anlaşılan..debriyaj balatası ve tası çok ısınmış olabilir..bir süre sonra normale dönecektir..varyatör bagaları yeni takıldı diyosun eğer takılırken gres fazla sürüldüyse kaydırma yapabilir..kuruduktan sonra normale döner..dylanda debriyaj kısmındaki parçalar çok uzun ömürlü diğer scooterlere göre..herhangi bir sıkıntı olmaz..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
06 Kasım 2010, 21:06
choconut adlı üyeden alıntı
hakan bey sorun olduğunu düşünmüyorum..scooterler yapısı gereği dur-kalk sevmez ki yokuşta ve 2 kişiyse..seninkide biraz fazla zorlanmış anlaşılan..debriyaj balatası ve tası çok ısınmış olabilir..bir süre sonra normale dönecektir..varyatör bagaları yeni takıldı diyosun eğer takılırken gres fazla sürüldüyse kaydırma yapabilir..kuruduktan sonra normale döner..dylanda debriyaj kısmındaki parçalar çok uzun ömürlü diğer scooterlere göre..herhangi bir sıkıntı olmaz..
Çok sağol Kardeşim iyi oldu bu sizler tecrübelisiniz daha bu motorda ben 4-5 aydır kullanıyorum çok şükür çok memnunum düzelirse yarın umarımki sorun olmaz dediğin gibiyse büyük ihtimalle bende ısındığından olmuştur diye düşündüm bi debriyaj bakımı yapayım ben genede içim rahat olsun teşekkür ederim yardımcı olduğun için kazasız belasız hepimize....
[COLOR="Cyan"][B]
-
06 Kasım 2010, 23:06
rica ederim..benim motor 50bin oldu tam debriyaj balatası hala orjinal..varyatör orjinal..varyatör bagaları ise 45binde değişti..yani demek istediğim bunlar 4-5 ayda bosulcak şeyler değil..önemli olan temizliği..8binde bir debriyaj kısmını itinalı şekilde temizlettim..başka bir sorun olursa seve seve cevaplarım..
-
07 Kasım 2010, 10:38
rica ederim..benim motor 50bin oldu tam debriyaj balatası hala orjinal..varyatör orjinal..varyatör bagaları ise 45binde değişti..yani demek istediğim bunlar 4-5 ayda bosulcak şeyler değil..önemli olan temizliği..8binde bir debriyaj kısmını itinalı şekilde temizlettim..başka bir sorun olursa seve seve cevaplarım..
Teşekkürler Bende motoru bursa-inegölden aldım aldığımda 16 bin km deydi işte şu anda 20 binde sorunsuz çok şükür kullanıyorm çok memnunum ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum çünkü bilemedim 2 hafta önce performans egsozu taktım ve mükemmelliğe kavuştu şu anda bu arada bursanın motorları temiz oluyo nedense bakıyolar helal olsun antalyada çok zor temiz bulmak......
[COLOR="Cyan"][B]
-
07 Kasım 2010, 13:38
Bu arada biraz önce motorumu bi güzel yıkadım parlattım bi deneme sürüşüne çıktım kalkış gene yok neden olabilir acaba bişiler oldu ama :S ?
[COLOR="Cyan"][B]
-
07 Kasım 2010, 15:15
Bu arada biraz önce motorumu bi güzel yıkadım parlattım bi deneme sürüşüne çıktım kalkış gene yok neden olabilir acaba bişiler oldu ama :S ?
inş düzelir kardeşim
beyler bizim motorun 2 kişi ön ve arka lastik basınçları kaçtı?
-
08 Kasım 2010, 13:56
evet sonunda beyler açtım debriyajı falan söktüm debriyajın balatası yanmış resmen çok sertleşmiş hala 3 mm falan balata var güzelce zımparaladım genel debriyaj bakımınıda yaptım şu anda canavar çok değişti 1-2 ay sonra balatayı deiştircem şimdilik iş görür teşekkürler herkese yardımlarından dolayı......
[COLOR="Cyan"][B]
-
08 Kasım 2010, 15:02
adrion 2 kişilik lastik hava basıncı;
ön:25 arka:33
-
08 Kasım 2010, 17:12
evet sonunda beyler açtım debriyajı falan söktüm debriyajın balatası yanmış resmen çok sertleşmiş hala 3 mm falan balata var güzelce zımparaladım genel debriyaj bakımınıda yaptım şu anda canavar çok değişti 1-2 ay sonra balatayı deiştircem şimdilik iş görür teşekkürler herkese yardımlarından dolayı......
debrıyaj balataları ayrıca satılıyormuş bilgin olsun komple tas 500tl cıvarı,yanı cook paraa
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
08 Kasım 2010, 21:58
sorunu hallolmasına sevindim..balata değişikliğine gerek yok..bi 20bin daha yapar rahatlıkla..sadece 6 ayda 1 temizle işte bu şekilde yeter..
-
08 Kasım 2010, 22:26
halazula adlı üyeden alıntı
adrion 2 kişilik lastik hava basıncı;
ön:25 arka:33
teşekkürler bilgi için. ben 28 basmıştım öne zararı olurmu ki?
-
08 Kasım 2010, 22:50
teşekkürler bilgi için. ben 28 basmıştım öne zararı olurmu ki?
sarsıntı yapar..başka bişey olmas..
-
09 Kasım 2010, 00:34
sorunu hallolmasına sevindim..balata değişikliğine gerek yok..bi 20bin daha yapar rahatlıkla..sadece 6 ayda 1 temizle işte bu şekilde yeter..
Arkdaşlar balata temizliğinde ne yapılıyor ben hiç bakmadım 14 ay oldu ben alalı hemen hemen .
-
09 Kasım 2010, 00:51
basınçlı hava ile etrafında oluşan toz temizleniyor..balatayada ve tasına ufak bi zımpara atılıyo..canavar gibi oluyo kalkış filan ilk günkü gibi..ne kaçırma ne ses..balatalar çok uzun ömürlü benim motor 50binde hala daha balatada pay var..sakın değiştirme filan kalkmayın..150tl paranız boşa gitmesin..debriyaj açıldığında varyatör bagalarınada baktırın..eğer yenmeye başladıysa değiştirin..30-40 lira civarı bişeydi..performansı çok etkiliyor yeni bagalar..
-
09 Kasım 2010, 01:02
basınçlı hava ile etrafında oluşan toz temizleniyor..balatayada ve tasına ufak bi zımpara atılıyo..canavar gibi oluyo kalkış filan ilk günkü gibi..ne kaçırma ne ses..balatalar çok uzun ömürlü benim motor 50binde hala daha balatada pay var..sakın değiştirme filan kalkmayın..150tl paranız boşa gitmesin..debriyaj açıldığında varyatör bagalarınada baktırın..eğer yenmeye başladıysa değiştirin..30-40 lira civarı bişeydi..performansı çok etkiliyor yeni bagalar..
Teşekkürederim choconut .30-40 civarı bagaların toplam fiyatı değilmi .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler