Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
31 Ekim 2010, 18:28
DYLAN görüntüsüylede konforuylada beni etkiledi hem şehir içi hem uzun yol çok keyifli ,şu an altarnetif yok benim için.http://yfrog.com/n8hpim2516jhttp://y...om/n2grnt0185j
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
Kocaeli Ordu gezimizden.
Reklamlar
-
31 Ekim 2010, 23:54
choconut Ali dylanı güzel özetlemişsin.. ön takım ses olayı bendede var.. göstergede silinmede var ama okunuyo tamamen silik değil.. egzoz yenilendi bakalım ne kadar gidicek.. km 65000 oldu..
-
01 Kasım 2010, 02:43
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
01 Kasım 2010, 13:05
Arkadaşlar benım kafa granajındakı sesı bı halledemedım,nasıl bi yol izleyeyım
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
01 Kasım 2010, 13:38
dylan41 adlı üyeden alıntı
DYLAN görüntüsüylede konforuylada beni etkiledi hem şehir içi hem uzun yol çok keyifli ,şu an altarnetif yok benim için.
http://yfrog.com/n8hpim2516jhttp://y...om/n2grnt0185j
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
Kocaeli Ordu gezimizden.
Maşallah gördüğüm en güzel dylan olmuş.
Koruma demirleri ve arka çantalar da çok yakışmış. Güle güle bin.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
01 Kasım 2010, 18:54
Teşekkür ederim, koruma demiri ayaklıkların tasarımı ve yapımı bana ayittir ayaklık uzun yolda gerçekten çok kullanışlı oluyor dizinizi rahatsız olmadan uzatabiliyorsunuz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------
sero35 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benım kafa granajındakı sesı bı halledemedım,nasıl bi yol izleyeyım
Ben ses problemini lastik takoz koyarak halletmiştim , sanayide plastik takoz satan kauçukcular var yumuşak malzeme olduğu için şekillendirmeside kolay oluyor gidon ile granajın olduğu bölgelere sıkıştır halolur diye düşünüyorum.
-
01 Kasım 2010, 20:35
beyler PS 0-20 arası yavaş kalıyor 20 ile giderken isterseniz tek kişi gelin gene tokarlar sizi merak etmeyin durduğun yerde kalkış yaparsanız dediğiniz gibi 2 kişide olsa dylan geçer çükü karbüratörün kalkışı hızlı ama hızlanması normal PS resmen coşuyor 20den sonra psi kalkışta çin malları bile geçiyor ama 1-2 sn
ayrıca dylanın benzini gerçekten fazla PS göre
-
02 Kasım 2010, 09:39
dylan41 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, koruma demiri ayaklıkların tasarımı ve yapımı bana ayittir ayaklık uzun yolda gerçekten çok kullanışlı oluyor dizinizi rahatsız olmadan uzatabiliyorsunuz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------
Ben ses problemini lastik takoz koyarak halletmiştim , sanayide plastik takoz satan kauçukcular var yumuşak malzeme olduğu için şekillendirmeside kolay oluyor gidon ile granajın olduğu bölgelere sıkıştır halolur diye düşünüyorum.
dün yaptım bişeyler komple kafa gıranajını alıp ıkıtane ayağı komple sungerle sardım,üst tarafa ınceden seffaf sılıkon cektım.şimdi daha iyi oldu.ama yumusak kaucuk bulup desteklemekte fayda var.tesekkurler ilgine
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
02 Kasım 2010, 16:39
Adrion adlı üyeden alıntı
beyler PS 0-20 arası yavaş kalıyor 20 ile giderken isterseniz tek kişi gelin gene tokarlar sizi merak etmeyin durduğun yerde kalkış yaparsanız dediğiniz gibi 2 kişide olsa dylan geçer çükü karbüratörün kalkışı hızlı ama hızlanması normal PS resmen coşuyor 20den sonra psi kalkışta çin malları bile geçiyor ama 1-2 sn
ayrıca dylanın benzini gerçekten fazla PS göre
rollingte ps 150i geçer diyosun denemek lazım, psi geçse bile son hızı düşünürsek dylan arayı kapatır ve tokatlar :D
-
02 Kasım 2010, 18:01
açıkçası birşey söyleyimmi yanyana getirmeden hiçbirşey belli olmaz. ben diyorum size birgün buluşalım diye burda cıbırı cıbıfı olan arkdaşlarımda var aydın didimde oturuyorum yakın olanlarla ortak bir yerde buluşuruz mangal piknik türü birşeyler yaparız hemde motorları tanıştırmış oluruz)
-
02 Kasım 2010, 18:33
-
03 Kasım 2010, 19:47
gerçekten harika olmuş çok beğendim açıkçası,ben orjinalini almak istiyoru sırt dayama aparatıyla beraber 400 lira diyorlar
-
04 Kasım 2010, 00:09
dylan41 arkadaşım senin makina tam uzun yol motoru olmuş güle güle kullan..şahsen ben aşırı aksesuarı sevmiyorum yanlardaki dylan150 yazılarını bile söktüm sen düşün işte )
-
04 Kasım 2010, 11:22
choconut adlı üyeden alıntı
dylan41 arkadaşım senin makina tam uzun yol motoru olmuş güle güle kullan..şahsen ben aşırı aksesuarı sevmiyorum yanlardaki dylan150 yazılarını bile söktüm sen düşün işte
)
Teşekkür ederim arkadaşım.Evet uzun yol tipi bir motora benzemesi benden kaynaklanıyor çünkü ben uzun yolları seviyorum, uzun yol benim için başlangıç ve bitiş noktası olmadığı gibi bu iki nokta arasında tanışmak ,gezmek,öğrenmek tir diye düşünüyorum onun içindir benim motor dediğin gibi touring e benzemeye çalışıyor diyelim , e malum gönül şööööyle bir st 1300 , bmw gs 1200 adventure falan istiyor ama .......inş. bir gün oda olur. Aslında bende sadelikten yanayım fakat benım motor aslında çok çaf çaflı değildir bende pek sevmem abartıyı fakat bende aşırıya kaçmamak şartı ile yakıştırmayı severim.Bu motorla uzun yola gitmek gerçekten çok keyifli tabi hızı sevmediğin sürece.
-
04 Kasım 2010, 17:12
birgün buluşalım burda cbrı cbfı olan arkdaşlarımda var aydın didimde oturuyorum yakın olanlarla ortak bir yerde buluşuruz mangal piknik türü birşeyler yaparız hemde motorları tanıştırmış oluruz
)
birşeyler ayarlayalım beyler tanışalım
-
04 Kasım 2010, 18:17
-
04 Kasım 2010, 23:01
Haklısın umut ediyorum bizimde ülkemizde trafik kurallarından çok trafiğe uymak zorunda kaldığımız günler geride kalır . Hele sen bide xt 660 r kullan bırak şehir içini uzun yolda pestilin çıkar biz bi arkadaşla uludağ a gitmiştik ordan biliyorum ,benim dylan la samsuna gittim , ankara ya gittim bu kadar yorulmadım ama xt ile bozuk yollardan kartepeye çıktık açıkçası böyle keyifte olamaz dedim yani motor u yerinde kullanmak lazım.
-
04 Kasım 2010, 23:05
bizim motorlar acayip seri bundan inip başka motorlara bindiğim zaman sanki gitmiyor gibi geliyor bana
-
05 Kasım 2010, 03:36
bizim motorlar acayip seri bundan inip başka motorlara bindiğim zaman sanki gitmiyor gibi geliyor bana
aynen dostum geçen bi arkadaşın scooter ı kullandım, inanılmaz farklar var. Bizim motor mükemmel
-
05 Kasım 2010, 21:43
herşeyi çok güzelde benzinide biraz az olsa çok iyi olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler