Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2006, 19:03
Reklamlar
-
09 Ağustos 2006, 01:54
Muratd senin nickname'in ne anlama geliyo !
Murat d , "D" diesel motorun kısaltması mı ?
Murat d , D harfi "Pentium D Dual core" Çift çekirdekli işlemci gibi
sen de çift çekirdekli misin ?
Yoksa Murat D , D harfi soyadının kısaltması mı ?
-
09 Ağustos 2006, 02:07
Dylan'ın parçasıda pahalı. Servise gidince çeşitli parçalarının fiyatlarını bi soruverin, hakketen pahalı. Mesela bende de siyah dylan var, siyah olan tüm grenaj (plastik aksam, kaporta)1000 YTL üzeri fiyatı varmış.
Başka ne diyimki, hmm. fiyatıda sık sık zamlanıyo, bakın 5300YTL olmuş. Dibe bence Dylan'ın en önemli eksiği ;
Bunu satıp daha büyük motor için sermaye yaparım bu motorda pek yemez, kıyamazsınız, satamazsınız, ne yani şehir içinde 500lük 600lük motorlarlamı gezeceksiniz, o alacağınız motorla anca uzun yol yaparsınız, şehir içine bi scooter lazım nasıl olsa, kıçınız dylan görmüş aşşasıda kurtarmaz artık. Yani Dylan aldınızmı, o para gitti demektir, başka motora sermaye olmaaaz... Daha büyük motora geçeceksen sıfırdan para biriktirecen.... Tabiikde benim düşüncem, herkeş katılmaya bilir, satıp daha sonra büyüğünü alayımcılardansanız daha baştan dylan almayın. Yine benim tahminim daha önceden Dylan kullanmış şimdi 500lük motora binen birini pek göremiyeceğiz, ama hala bir Dylan'ıda olan 500lük motor kullanıcıları görebiliriz. ))
-
09 Ağustos 2006, 02:36
Mengu16 adlı üyeden alıntı
birader kusura bakma da hakikaten boş bi adam olduğunu bu mesajından sonra anlamış bulundum..
lafa bak sen de mi çift çekirdeklisin?
bu ne yaa şimdi???
-
09 Ağustos 2006, 10:00
Mengü aradaşım hayırdır çin malları bölümünde fazla sıkılıp sağa sola mı laf atmaya başladın?
Bu nickinin sonundaki 16 nedir?
- 16, Bursalı mısın?
- 16, yoksa yaşın mı?
- 16, yoksa IQ mu?
-
10 Ağustos 2006, 13:04
Merhaba tüm Dylan'cılar. Ben de hayırlısıyla bu akşam gümüş rengi Dylan'ıma kavuşuyorum. Ama şimdiden bir güvenlik paranoyasıdır gidiyor. Kapalı garajımın olmaması tedirgin ediyor. Akşam bana uyku yok sanırım. Başında mı beklesem acaba? Ben canım Dylan'ımı nasıl koruyacağım? En güvenli kilit hangisidir ? Nereden kaça alırım? Bilgisi olan kullanıcılar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100[/url]
[COLOR="DarkRed"]Honda[/COLOR] [COLOR="Red"]Dylan[/COLOR] Kullanıcıları Sohbet Köşesi
-
10 Ağustos 2006, 14:05
Ulan iyi ki bi sohbet köşesi açtık yine geyiğin en büyüğü burda dönüyor!! kapancak burası bi gün görceksiniz
Walla yerde her zaman söylerim bu motor racing kadar hızlı ve onun gidebildiği her yere gidebiliyo ve ondan daha ekonomik. Biz uzun yol yapalım desem yanıma adam bulamıyorum. Millet benzin parası yol parası hesabı yapmaktan geziden vazgeçiyorlar.
Demek ki Dylan kullanmak zeka ve ekonomi işi. Ne yalan söyleyeyim CBR 600 den sonra bu bana bedava yakıyor gibi geliyor.
Kilit olarak Master'in kalın baklalı klitlerini kullanıyorum fena değil oldukça sağlam görünüyor. Bende 2 tane var. 40 euro civarıydı.
Bu arada motorunu KASKO yaptıran var mı? ben yaptırmadım ama ilk fırsatta yaptıracağım. Bu işe motor çalınması vs. olarak bakmayın. Tamam bizimkiler kolay kolay bizi yolda bırakmaz ama bir yere çarpsak bişi olsa kaportamız bile çok pahalı. Mesela Ön siperlik 750 ytl. oysa KASKO 500 ytl civarı.
Benimkini hala değiştirmediler :( parçayı bekliyorlarmış..
-
11 Ağustos 2006, 00:14
muratd arkadaşım sende Nolan N61 vardı galiba. bu kask sele altına sığıyomu acaba ? ya bi de bi yerde lazer marka kapalı kask denedim ama pek rahat edemedim.gözlük de takıyorum ben . kapalı kaskla rahat kullanamam gibi geliyo. çenesi açılan kask mı alsam acaba ? gerçi onlar daha pahalı ama. bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
-
11 Ağustos 2006, 19:38
saviola83: evet dostum bende nolanın n61 modeli var ve sela altına sığabiliyor hemde bir çok aksesuarımda içindeyken..disk kilidi,çelik halat kilit,tornavida,gözlük kabı,tuvalet kağıdı,gözlük-kask temizleyici..bunların hepsi varken n61 de sels altına sığabiliyor..
hem gözlük kullanıp hem kask takacaksan bence için biraz zor..çünkü ben bir kaç kere denedim nolanla güneş gözlüğü takayım diye zorlasam olacaktı ama gözlüğün kenarları parantez şeklini alırdı..bence sen flip up kaskları bir dene derim gözlükle ama onlar sele altına sığmaz herhalde haberin olsun çünkü onların çene kısmı biraz daha uzun...
-
12 Ağustos 2006, 11:36
izel adlı üyeden alıntı
Mengü aradaşım hayırdır çin malları bölümünde fazla sıkılıp sağa sola mı laf atmaya başladın?
Bu nickinin sonundaki 16 nedir?
- 16, Bursalı mısın?
- 16, yoksa yaşın mı?
- 16, yoksa IQ mu?
Neden Mengu16 , Bu siteye 2004 yılında kaydolduğumda 16 yaşındaydım !
Mengu88 diye kaydolacağıma Mengu16 diye kayıt olmuştum yanlışlıkla !
Adım Mengü , Nickname nasıl değiştirilir bilen varsa söylesin lütfen ...
Murat abi kızma lütfen , Çevreye rahatsızlık verdiysem özür dilerim !
-
14 Ağustos 2006, 12:44
[QUOTE=Mengu16;388272]
QUOTE]
moderatörlere bir mesaj at nickname değişikliği ile ilgili, büyük ihtimal onlar hallederler.
-
14 Ağustos 2006, 12:48
moderatörlere bir mesaj at nickname değişikliği ile ilgili, büyük ihtimal onlar hallederler.
-
15 Ağustos 2006, 02:18
koca yaz bitmek üzere,sitede o kadar dylanı olan arkadaş var,dylanlara sağlam biniyoruz acımadan yol yapıyoruz,daha bi tane sorun çıkaran dylan yok ya...allah kahretsin bu motoru,bi beyin fırtınası yaptırmadı bize şöyle ağız tadıyla..walla inip bozacağım bi taraflarını ya sıkılmaya başladım haa!!!
-
15 Ağustos 2006, 21:22
Bu konu başlığı 36 - 37 sayfaydı diye hatırlıyorum arkadaşlar, sayfalar niçin kırpıldı bilen var mı acaba?
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100[/url]
[COLOR="DarkRed"]Honda[/COLOR] [COLOR="Red"]Dylan[/COLOR] Kullanıcıları Sohbet Köşesi
-
16 Ağustos 2006, 00:38
abi yanlış hatırlıyo olmayasın..sayfalar pek kırpılmışa benzemiyor aynen devam ediyoruz kaldığımız yerden..
-
16 Ağustos 2006, 09:51
bence de kırpılmış en son 37.sayfadaydık.
-
16 Ağustos 2006, 13:45
bende anlamadım bi yerler kırpılmış ama..
-
16 Ağustos 2006, 18:13
Merhaba Arkadaşlar, motosiklet seçimi konusunda bana yardımcı olmanızı rica edeceğim, fikirleriniz benim için çok önemli şu aralar;
Honda Ses 150 Dylan mı Yoksa SYM Joyride 200 mü?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
17 Ağustos 2006, 10:13
-
17 Ağustos 2006, 13:34
Yaz devam ediyor, daha yağmur görmedik ama belki tecrübe eden olmuştur.
dylan'ın üzerindeki standart lastiklerin ıslak performansı nasıl acaba ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler