Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

yaw arkadaşlar yok mu dylanında problem çıkan bi arkadaş ya bi beyin fırtınası koparalım şurda..sıkıldım walla motordan haaderdi yok tasası yok ne lan bu,satacağım walla böyle devam ederse iyiki motor aldım macera yaşayacağız dedik

inegölden bu forumu,bizi takip eden bi abimizi daha dylancı yaptık arkadaşlar bi hayırlı olsun diyelim değil mi hep beraber..işler dolayısıyla pek giremiyor ama sürekli takipteyim dedi
    saadettin abi hayırlı olsun tekrar motorun kazasız belasız kullanmak nasip etsin..inegöle gelince mutlaka arayacağım..tekrar eskişehire de beklerim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Muratd senin nickname'in ne anlama geliyo !

Murat d , "D" diesel motorun kısaltması mı ?

Murat d , D harfi "Pentium D Dual core" Çift çekirdekli işlemci gibi
    sen de çift çekirdekli misin ?

Yoksa Murat D , D harfi soyadının kısaltması mı ?

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    Dylan'ın parçasıda pahalı. Servise gidince çeşitli parçalarının fiyatlarını bi soruverin, hakketen pahalı. Mesela bende de siyah dylan var, siyah olan tüm grenaj (plastik aksam, kaporta)1000 YTL üzeri fiyatı varmış.

Başka ne diyimki, hmm. fiyatıda sık sık zamlanıyo, bakın 5300YTL olmuş. Dibe bence Dylan'ın en önemli eksiği ;
    Bunu satıp daha büyük motor için sermaye yaparım bu motorda pek yemez, kıyamazsınız, satamazsınız, ne yani şehir içinde 500lük 600lük motorlarlamı gezeceksiniz, o alacağınız motorla anca uzun yol yaparsınız, şehir içine bi scooter lazım nasıl olsa, kıçınız dylan görmüş aşşasıda kurtarmaz artık. Yani Dylan aldınızmı, o para gitti demektir, başka motora sermaye olmaaaz... Daha büyük motora geçeceksen sıfırdan para biriktirecen.... Tabiikde benim düşüncem, herkeş katılmaya bilir, satıp daha sonra büyüğünü alayımcılardansanız daha baştan dylan almayın. Yine benim tahminim daha önceden Dylan kullanmış şimdi 500lük motora binen birini pek göremiyeceğiz, ama hala bir Dylan'ıda olan 500lük motor kullanıcıları görebiliriz. ))
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı

birader kusura bakma da hakikaten boş bi adam olduğunu bu mesajından sonra anlamış bulundum..

lafa bak sen de mi çift çekirdeklisin?

bu ne yaa şimdi???

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan

Mengü aradaşım hayırdır çin malları bölümünde fazla sıkılıp sağa sola mı laf atmaya başladın?

Bu nickinin sonundaki 16 nedir?
    - 16, Bursalı mısın?
    - 16, yoksa yaşın mı?
    - 16, yoksa IQ mu?
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

hbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Merhaba tüm Dylan'cılar. Ben de hayırlısıyla bu akşam gümüş rengi Dylan'ıma kavuşuyorum. Ama şimdiden bir güvenlik paranoyasıdır gidiyor. Kapalı garajımın olmaması tedirgin ediyor. Akşam bana uyku yok sanırım. Başında mı beklesem acaba? Ben canım Dylan'ımı nasıl koruyacağım? En güvenli kilit hangisidir ? Nereden kaça alırım? Bilgisi olan kullanıcılar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100[/url]
    [COLOR="DarkRed"]Honda[/COLOR] [COLOR="Red"]Dylan[/COLOR] Kullanıcıları Sohbet Köşesi

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ulan iyi ki bi sohbet köşesi açtık yine geyiğin en büyüğü burda dönüyor!! kapancak burası bi gün görceksiniz

Walla yerde her zaman söylerim bu motor racing kadar hızlı ve onun gidebildiği her yere gidebiliyo ve ondan daha ekonomik. Biz uzun yol yapalım desem yanıma adam bulamıyorum. Millet benzin parası yol parası hesabı yapmaktan geziden vazgeçiyorlar.

Demek ki Dylan kullanmak zeka ve ekonomi işi. Ne yalan söyleyeyim CBR 600 den sonra bu bana bedava yakıyor gibi geliyor.

Kilit olarak Master'in kalın baklalı klitlerini kullanıyorum fena değil oldukça sağlam görünüyor. Bende 2 tane var. 40 euro civarıydı.

Bu arada motorunu KASKO yaptıran var mı? ben yaptırmadım ama ilk fırsatta yaptıracağım. Bu işe motor çalınması vs. olarak bakmayın. Tamam bizimkiler kolay kolay bizi yolda bırakmaz ama bir yere çarpsak bişi olsa kaportamız bile çok pahalı. Mesela Ön siperlik 750 ytl. oysa KASKO 500 ytl civarı.
    Benimkini hala değiştirmediler :( parçayı bekliyorlarmış..
    Hayatonda

saviola83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    muratd arkadaşım sende Nolan N61 vardı galiba. bu kask sele altına sığıyomu acaba ? ya bi de bi yerde lazer marka kapalı kask denedim ama pek rahat edemedim.gözlük de takıyorum ben . kapalı kaskla rahat kullanamam gibi geliyo. çenesi açılan kask mı alsam acaba ? gerçi onlar daha pahalı ama. bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

saviola83: evet dostum bende nolanın n61 modeli var ve sela altına sığabiliyor hemde bir çok aksesuarımda içindeyken..disk kilidi,çelik halat kilit,tornavida,gözlük kabı,tuvalet kağıdı,gözlük-kask temizleyici..bunların hepsi varken n61 de sels altına sığabiliyor..
    hem gözlük kullanıp hem kask takacaksan bence için biraz zor..çünkü ben bir kaç kere denedim nolanla güneş gözlüğü takayım diye zorlasam olacaktı ama gözlüğün kenarları parantez şeklini alırdı..bence sen flip up kaskları bir dene derim gözlükle ama onlar sele altına sığmaz herhalde haberin olsun çünkü onların çene kısmı biraz daha uzun...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı izel adlı üyeden alıntı
    Mengü aradaşım hayırdır çin malları bölümünde fazla sıkılıp sağa sola mı laf atmaya başladın?

Bu nickinin sonundaki 16 nedir?
    - 16, Bursalı mısın?
    - 16, yoksa yaşın mı?
    - 16, yoksa IQ mu?
    Neden Mengu16 , Bu siteye 2004 yılında kaydolduğumda 16 yaşındaydım !
    Mengu88 diye kaydolacağıma Mengu16 diye kayıt olmuştum yanlışlıkla !
    Adım Mengü , Nickname nasıl değiştirilir bilen varsa söylesin lütfen ...

Murat abi kızma lütfen , Çevreye rahatsızlık verdiysem özür dilerim !

Motosikleti
    BMW F650 GS
    [QUOTE=Mengu16;388272]
    QUOTE]

moderatörlere bir mesaj at nickname değişikliği ile ilgili, büyük ihtimal onlar hallederler.
    Hayatonda

Motosikleti
    BMW F650 GS
    moderatörlere bir mesaj at nickname değişikliği ile ilgili, büyük ihtimal onlar hallederler.
    Hayatonda

koca yaz bitmek üzere,sitede o kadar dylanı olan arkadaş var,dylanlara sağlam biniyoruz acımadan yol yapıyoruz,daha bi tane sorun çıkaran dylan yok ya...allah kahretsin bu motoru,bi beyin fırtınası yaptırmadı bize şöyle ağız tadıyla..walla inip bozacağım bi taraflarını ya sıkılmaya başladım haa!!!

Motosikleti
    Honda Dylan
    Bu konu başlığı 36 - 37 sayfaydı diye hatırlıyorum arkadaşlar, sayfalar niçin kırpıldı bilen var mı acaba?
    [COLOR="DarkRed"]Honda[/COLOR] [COLOR="Red"]Dylan[/COLOR] Kullanıcıları Sohbet Köşesi

abi yanlış hatırlıyo olmayasın..sayfalar pek kırpılmışa benzemiyor aynen devam ediyoruz kaldığımız yerden..

saviola83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    bence de kırpılmış en son 37.sayfadaydık.

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    bende anlamadım bi yerler kırpılmış ama..
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Merhaba Arkadaşlar, motosiklet seçimi konusunda bana yardımcı olmanızı rica edeceğim, fikirleriniz benim için çok önemli şu aralar;

Honda Ses 150 Dylan mı Yoksa SYM Joyride 200 mü?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
    Honda Dylan
    Merhaba arkadaşlar, bana ilginç gelen bir gözlemi paylaşmak istiyorum. Dylan'ım henüz 101kmde. Teslim aldığımda az biraz benzin vardı beni 18km götürdü, sonra depoyu doldurdum. 95kmye kadar ibre yerinden hiç oynamadı. Yüzümde bedava gidiyor olmanın verdiği gülümsemeyle süzülüyordum yolda ama dün birden 6km içinde çeyrek depo benzinin azaldığını görünce içim buruldu Sanırım depo konik bir şekilde üretilmiş, o yüzden belli bir mesafeden sonra benzinin azalma hızı artıyor olabilir mi, sizin de böyle bir deneyiminiz oldu mu bunu sormak istedim.

Yazacak teknik bir sorun, bir aksilik, bir memnuniyetsizliğim olmadığı için işte böyle garip garip şeylere sardırabiliyor insanı. Müthiş bir alet bu Dylan. Anasayfada köşe yazıları kısmındaki sürüş tekniklerini okudum ve Dylan'ımla hemen uygulamaya geçtim. Okumayan varsa sizlere de tavsiye ederim. Artık virajları daha zevkli alabiliyorum, Dylan'ı nasıl dengeli ürettilerse, o kadar zevkli ki, gideceğim yere yolu uzatarak virajları alarak gidiyorum.

akfylmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio ST 150 Skipper
    Yaz devam ediyor, daha yağmur görmedik ama belki tecrübe eden olmuştur.

dylan'ın üzerindeki standart lastiklerin ıslak performansı nasıl acaba ??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler