Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı fer0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba benim cbf 150 ile ilgili bi sorum olacaktı.bu motor 90 km hız için uygun mudur? ya da şöyle sorayım rahat, motoru sıkıştırmadan aynı zamanda cüssesine en uygun olan hız kaç olmalı? ben bu motoru almayı düşünüyorum. ankara-izmir arası kullanıcam. o yüzden düz yolda biraz sürat yapmasını istiyorum. aynı zamanda okuduğum üniversite içinde de kullanmayı planlıyorum.
    cbf 150 güzeldir ama dylan ondan da güzeldir, cbf 150 yerine dylan almanı öneririm ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Leo vince 4road hakkında bilgi verebilirmisiniz dylanlarda hep görüyorum antalyada performansa etkisi nedir ? 2.el satan pek yok sanırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

Alıntı departed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dylan cı arkadaslar egzost taktırdık vıdeolarıda attık yorum yapan olmadı.bi bakın bakalım begenecekmısınız.http://www.izlesene.com/video/amator-fmfegzost/2573857
    http://www.izlesene.com/video/amator...egzost/2573839
    nekadar usta bu ?

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ybrden dylana geçiş nedenim vites ve yağmurlarda sırıksıklam olmam ondan dolayı scooter tercih ettim. hondamı gileramı dersen honda derim neden dersen runner 4 zamanlıyla dylanın pek farkı yok son hız olarakta hemen hemen aynı kalkışta belki runner daha iyidir bilemem ama dylanla uzun yolada gidersin şehiriçindede rahat ama yakıt olarak hemen hemen runnerle aynı bnm motorum 14 krş yakıyo şehiriçinde normalmi bilmem sonçta ybr 0.9 krş akıyodu ama dylanımdan memnunum hiç bi sorunum yok ve şiddetle tavsiye ederim scooter düşünüyorsan bence en mantıklısı dylan her ne kadar parça fiyatları uçuk olsada en sorunsuz motorlardan bir tanesidir.......hayırlısı genede zevk meselesi ben görüşlermi paylaştım seninle karar senin :=)
    Bugun 2 tane dylan buldum bordo Bu motoru iyice araştırıp karar vericeğim Egzozu orjinal mi kullanıyorsunuz acaba ?

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun 2 tane dylan buldum bordo Bu motoru iyice araştırıp karar vericeğim Egzozu orjinal mi kullanıyorsunuz acaba ?
    evet orjinal egsozu var üzerinde su an temizdir umarım bulduğun motorlar hayırlısı.......
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    honda dylan
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Leo vince 4road hakkında bilgi verebilirmisiniz dylanlarda hep görüyorum antalyada performansa etkisi nedir ? 2.el satan pek yok sanırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

nekadar usta bu ?
    450 ye aldım.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Alıntı departed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    450 ye aldım.
    selam kardeşm hayırlı olsn bende leovince egsoz arıyorum yardımcı olursan sevinirim msn imi vereyim varsa baska egsoz satan falan belki habern vardır

hakan@turkgaraj.com
    [COLOR="Cyan"][B]

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    arkadaşlar on fren balatasını değiştiren varmı,kac bın km de değiştirdı.tesekkurler
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar on fren balatasını değiştiren varmı,kac bın km de değiştirdı.tesekkurler
    selam kardeşim ben 20 binde deiştirdim ön fren balatalarını orjinalinden haberim yok Brenta(İtalyan) aldım 20 tl ye ve çok memnunum çok sağlıklı duruyo motorum tavsiye ederim....

bide bi sorum olacak arkadaşlar Km göstergesinin dijital kısmı arada yanım sönüyo soluyo tekrar canlanıyo böyle bi sorunla karşılaşan varmı varsada çözümü varmı canımı çok sıktı şimdiden teşekkürler......
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam kardeşim ben 20 binde deiştirdim ön fren balatalarını orjinalinden haberim yok Brenta(İtalyan) aldım 20 tl ye ve çok memnunum çok sağlıklı duruyo motorum tavsiye ederim....

bide bi sorum olacak arkadaşlar Km göstergesinin dijital kısmı arada yanım sönüyo soluyo tekrar canlanıyo böyle bi sorunla karşılaşan varmı varsada çözümü varmı canımı çok sıktı şimdiden teşekkürler......
    motorun guneste kaldıysa dylan larda kronık hastalık.göstergenın dıyotları arıza yapıyormuş.

izm35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İJ 350''''''CBF 150
    Motor: Tek silindir 4 zamanlı (SOHC), sıvı soğutmalı
    Çap x Strok: 58 x 57,8 mm
    Deplasman: 152,7 cm3
    Sıkıştırma oranı: 11: 1
    Güç: Karbüratör - 26 mm (Tip VK)
    Maksimum Güç: 8500 devirde 11.6 kW.
    Maksimum tork: 7.000 dev / dak '14.2 Nm.
    Ateşleme: Dijital elektronik avanslı transistörlü
    Başlangıç: Elektrik
    Şanzıman: V-Matic
    Boyutları (UxGxY): 1.940 x 700 x 1170 mm
    Dingil mesafesi: 1330 mm
    Oturma yüksekliği: 795 mm
    Yerden yükseklik: 130 mm
    Yakıt tankı kapasitesi: 9 (2 litre yedek dahil) litre
    Ön tekerlek: 13 x MT2, 75 'alüminyum alaşım
    Arka tekerlek: 13 x MT3, 50 'alüminyum alaşım
    Ön lastik: 110/90-13 57L
    Arka lastik: 130/70-10 57L
    Ön süspansiyon: 88mm yolculuk 33 mm teleskopik hidrolik çatal
    Arka Süspansiyon: Çift amortisör ile Birimi salıncak kolu, seyahat 75 mm
    Ön fren: Çift piston kaliperli, cüruflu metal balatalı ile 220 mm hidrolik disk
    Arka fren: Tambur 130 mm
    Kuru ağırlık: 120 kg

buda benden olsun saygılar

williamwallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Transalp XL 700
    Merhaba Arkadaşlar;

Motor sevdasına 2007 nisan ayında Honda beat ile başlamış bir sezon beat kullanıp yaklaşık 5000 km yaptıktan sonra küçük geldiği için satmak zorunda kalmıştım.
    2008 başında bir delilik edip cbf 600 alıp kısa sürede tırsıp hemen satmıştım akabinde piaggio x8 400 alarak 2010 ağustosuna kadar 6000 km kadar kullanıp onuda sattım.Piaggio dan daha doğrusu x8 den oldum olası çok memnun kalamadım sert ve konforsuz bir motordu istanbulumun çukurlarını sürekli hissetmek beni iyice bezdirmişdi.Yanlızca şehiriçi kullanımı için gereksiz büyük şehirdışı kullanımı için konforu azdı.Bende çukurlarıda hesaba katarak yeni sezonda bir enduro ya geçmeye karar vermiştim.Ama motorsiklet oyle bir tutku ki yeni sezonu bekleyemedim şehiriçinde yakın mesafeler için illaki lazım olur diye scooter alayım sezon başında enduro ya bakarız diyerek sahibinden com da dolaşmaya başlamıştım ki 2007 model 13 binde bir dylan ilanı çıktı geçen gakşam bende iş olsun diye 3500 tl ye veririsen ben talibim motoruna dedim oyleydı boyleydı derken aldım dylanı.Motor genel olarak temiz yanlız lastikler bitikti hemen onu city grip ile değiştiriyorum sağına soluna suyana yağına bakıyorlar mototal de yarın teslim alacağım

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı williamwallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar;

Motor sevdasına 2007 nisan ayında Honda beat ile başlamış bir sezon beat kullanıp yaklaşık 5000 km yaptıktan sonra küçük geldiği için satmak zorunda kalmıştım.
    2008 başında bir delilik edip cbf 600 alıp kısa sürede tırsıp hemen satmıştım akabinde piaggio x8 400 alarak 2010 ağustosuna kadar 6000 km kadar kullanıp onuda sattım.Piaggio dan daha doğrusu x8 den oldum olası çok memnun kalamadım sert ve konforsuz bir motordu istanbulumun çukurlarını sürekli hissetmek beni iyice bezdirmişdi.Yanlızca şehiriçi kullanımı için gereksiz büyük şehirdışı kullanımı için konforu azdı.Bende çukurlarıda hesaba katarak yeni sezonda bir enduro ya geçmeye karar vermiştim.Ama motorsiklet oyle bir tutku ki yeni sezonu bekleyemedim şehiriçinde yakın mesafeler için illaki lazım olur diye scooter alayım sezon başında enduro ya bakarız diyerek sahibinden com da dolaşmaya başlamıştım ki 2007 model 13 binde bir dylan ilanı çıktı geçen gakşam bende iş olsun diye 3500 tl ye veririsen ben talibim motoruna dedim oyleydı boyleydı derken aldım dylanı.Motor genel olarak temiz yanlız lastikler bitikti hemen onu city grip ile değiştiriyorum sağına soluna suyana yağına bakıyorlar mototal de yarın teslim alacağım
    hayırlı olsun 13.000 kmdeki bi dylan'ı 3.500 gibi baya uygun bi fiyata almışsın ;)

kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba Arkadaşlar;

Hayırlı olsun fiyatta gayet uygun.. Bence arabanız motorunuz ne olursa olsun bir dylan tarzı scooter sabit her zaman olmalı.. ilerite tekrardan racing almayı düşünüyorum ama dylanı asla satmayı düşünmüyorum.. masrafı çıksada yaptırırım dylan konusunda iyi bi ustaya sahibim çokşükür.. 64000 km oldu..

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    aynen her eve lazım bi dylan

Motosikleti
    Transalp XL 700
    Michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik
    hayırlısı olsun,lastıklerı nereden kaç paraya aldınız.bende lastık arayışındayım da

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------

michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik
    hayırlısı olsun,lastıklerı nereden kaç paraya aldınız.bende lastık arayışındayım da

Motosikleti
    Transalp XL 700
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------

Ben motatalde takdırdım ama buz motrordada fiyat aynı 250 tl ikisi buzmotor da belkı sökme takma ve balans dahil 250 olabilir motatalde 36 tl de bunlara alıyorlar daha kurumsal olduğundan pazarlığını yapamıyorsun tabi

Şiddetle citygrip tavsiye ederim x8 400 ümede takdırmıştım hayran kalmıştım onun için dylana da düşünmeden takdırdım çok memnunum

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    bende brigstone hoop takım taktırdım 2bin km oldu sadece lastikleri sürekli yıkamanız gerekiyo 1 hafta yıkamadığınız zaman neden olduğu bilinmez çok kayıyo yatamıyorm motorda güven vermiyo ama yıkayıp bin sanki sıfır gibi yol tutuşu mükemmel anlayamıyorm nedendir diye.........
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    şu an bende brıgestone hoop kullanıyorum,21,000km oldu ama 5000 km oncesıne kadar çok ıyıydı.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    ve arkadaşlar dylanıma siparş vermiş olduğum Leovince 4road egsozum bugün elime ulaştı hafif bagalarını ve egsozu taktırdım süper bi duygu inanın motorun tadı simdi çıkıyo hız olarak çok fark var kalkış falan mükemmel oldu direk hızlanıyo ses görüntü desen mükemmel herkese tavsiye ederim dehişiklik arayanlara bulunmaz fırsat
    [COLOR="Cyan"][B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler