Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Eylül 2010, 02:02
fer0 adlı üyeden alıntı
merhaba benim cbf 150 ile ilgili bi sorum olacaktı.bu motor 90 km hız için uygun mudur? ya da şöyle sorayım rahat, motoru sıkıştırmadan aynı zamanda cüssesine en uygun olan hız kaç olmalı? ben bu motoru almayı düşünüyorum. ankara-izmir arası kullanıcam. o yüzden düz yolda biraz sürat yapmasını istiyorum. aynı zamanda okuduğum üniversite içinde de kullanmayı planlıyorum.
cbf 150 güzeldir ama dylan ondan da güzeldir, cbf 150 yerine dylan almanı öneririm ;)
Reklamlar
-
14 Eylül 2010, 22:20
Leo vince 4road hakkında bilgi verebilirmisiniz dylanlarda hep görüyorum antalyada performansa etkisi nedir ? 2.el satan pek yok sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
departed adlı üyeden alıntı
nekadar usta bu ?
-
15 Eylül 2010, 20:22
hakan07 adlı üyeden alıntı
merabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ybrden dylana geçiş nedenim vites ve yağmurlarda sırıksıklam olmam ondan dolayı scooter tercih ettim. hondamı gileramı dersen honda derim neden dersen runner 4 zamanlıyla dylanın pek farkı yok son hız olarakta hemen hemen aynı kalkışta belki runner daha iyidir bilemem ama dylanla uzun yolada gidersin şehiriçindede rahat ama yakıt olarak hemen hemen runnerle aynı bnm motorum 14 krş yakıyo şehiriçinde normalmi bilmem sonçta ybr 0.9 krş akıyodu ama dylanımdan memnunum hiç bi sorunum yok ve şiddetle tavsiye ederim scooter düşünüyorsan bence en mantıklısı dylan her ne kadar parça fiyatları uçuk olsada en sorunsuz motorlardan bir tanesidir.......hayırlısı genede zevk meselesi ben görüşlermi paylaştım seninle karar senin :=)
Bugun 2 tane dylan buldum bordo Bu motoru iyice araştırıp karar vericeğim Egzozu orjinal mi kullanıyorsunuz acaba ?
-
19 Eylül 2010, 03:11
Recaİ adlı üyeden alıntı
Bugun 2 tane dylan buldum bordo Bu motoru iyice araştırıp karar vericeğim Egzozu orjinal mi kullanıyorsunuz acaba ?
evet orjinal egsozu var üzerinde su an temizdir umarım bulduğun motorlar hayırlısı.......
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
-
19 Eylül 2010, 18:26
Recaİ adlı üyeden alıntı
Leo vince 4road hakkında bilgi verebilirmisiniz dylanlarda hep görüyorum antalyada performansa etkisi nedir ? 2.el satan pek yok sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
nekadar usta bu ?
450 ye aldım.
-
22 Eylül 2010, 02:09
departed adlı üyeden alıntı
450 ye aldım.
selam kardeşm hayırlı olsn bende leovince egsoz arıyorum yardımcı olursan sevinirim msn imi vereyim varsa baska egsoz satan falan belki habern vardır
hakan@turkgaraj.com
[COLOR="Cyan"][B]
-
01 Ekim 2010, 10:09
arkadaşlar on fren balatasını değiştiren varmı,kac bın km de değiştirdı.tesekkurler
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
02 Ekim 2010, 04:36
sero35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar on fren balatasını değiştiren varmı,kac bın km de değiştirdı.tesekkurler
selam kardeşim ben 20 binde deiştirdim ön fren balatalarını orjinalinden haberim yok Brenta(İtalyan) aldım 20 tl ye ve çok memnunum çok sağlıklı duruyo motorum tavsiye ederim....
bide bi sorum olacak arkadaşlar Km göstergesinin dijital kısmı arada yanım sönüyo soluyo tekrar canlanıyo böyle bi sorunla karşılaşan varmı varsada çözümü varmı canımı çok sıktı şimdiden teşekkürler......
[COLOR="Cyan"][B]
-
02 Ekim 2010, 09:25
hakan07 adlı üyeden alıntı
selam kardeşim ben 20 binde deiştirdim ön fren balatalarını orjinalinden haberim yok Brenta(İtalyan) aldım 20 tl ye ve çok memnunum çok sağlıklı duruyo motorum tavsiye ederim....
bide bi sorum olacak arkadaşlar Km göstergesinin dijital kısmı arada yanım sönüyo soluyo tekrar canlanıyo böyle bi sorunla karşılaşan varmı varsada çözümü varmı canımı çok sıktı şimdiden teşekkürler......
motorun guneste kaldıysa dylan larda kronık hastalık.göstergenın dıyotları arıza yapıyormuş.
-
14 Ekim 2010, 20:45
-
14 Ekim 2010, 23:33
Merhaba Arkadaşlar;
Motor sevdasına 2007 nisan ayında Honda beat ile başlamış bir sezon beat kullanıp yaklaşık 5000 km yaptıktan sonra küçük geldiği için satmak zorunda kalmıştım.
2008 başında bir delilik edip cbf 600 alıp kısa sürede tırsıp hemen satmıştım akabinde piaggio x8 400 alarak 2010 ağustosuna kadar 6000 km kadar kullanıp onuda sattım.Piaggio dan daha doğrusu x8 den oldum olası çok memnun kalamadım sert ve konforsuz bir motordu istanbulumun çukurlarını sürekli hissetmek beni iyice bezdirmişdi.Yanlızca şehiriçi kullanımı için gereksiz büyük şehirdışı kullanımı için konforu azdı.Bende çukurlarıda hesaba katarak yeni sezonda bir enduro ya geçmeye karar vermiştim.Ama motorsiklet oyle bir tutku ki yeni sezonu bekleyemedim şehiriçinde yakın mesafeler için illaki lazım olur diye scooter alayım sezon başında enduro ya bakarız diyerek sahibinden com da dolaşmaya başlamıştım ki 2007 model 13 binde bir dylan ilanı çıktı geçen gakşam bende iş olsun diye 3500 tl ye veririsen ben talibim motoruna dedim oyleydı boyleydı derken aldım dylanı.Motor genel olarak temiz yanlız lastikler bitikti hemen onu city grip ile değiştiriyorum sağına soluna suyana yağına bakıyorlar mototal de yarın teslim alacağım
-
15 Ekim 2010, 21:04
williamwallace adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar;
Motor sevdasına 2007 nisan ayında Honda beat ile başlamış bir sezon beat kullanıp yaklaşık 5000 km yaptıktan sonra küçük geldiği için satmak zorunda kalmıştım.
2008 başında bir delilik edip cbf 600 alıp kısa sürede tırsıp hemen satmıştım akabinde piaggio x8 400 alarak 2010 ağustosuna kadar 6000 km kadar kullanıp onuda sattım.Piaggio dan daha doğrusu x8 den oldum olası çok memnun kalamadım sert ve konforsuz bir motordu istanbulumun çukurlarını sürekli hissetmek beni iyice bezdirmişdi.Yanlızca şehiriçi kullanımı için gereksiz büyük şehirdışı kullanımı için konforu azdı.Bende çukurlarıda hesaba katarak yeni sezonda bir enduro ya geçmeye karar vermiştim.Ama motorsiklet oyle bir tutku ki yeni sezonu bekleyemedim şehiriçinde yakın mesafeler için illaki lazım olur diye scooter alayım sezon başında enduro ya bakarız diyerek sahibinden com da dolaşmaya başlamıştım ki 2007 model 13 binde bir dylan ilanı çıktı geçen gakşam bende iş olsun diye 3500 tl ye veririsen ben talibim motoruna dedim oyleydı boyleydı derken aldım dylanı.Motor genel olarak temiz yanlız lastikler bitikti hemen onu city grip ile değiştiriyorum sağına soluna suyana yağına bakıyorlar mototal de yarın teslim alacağım
hayırlı olsun 13.000 kmdeki bi dylan'ı 3.500 gibi baya uygun bi fiyata almışsın ;)
-
17 Ekim 2010, 22:51
Merhaba Arkadaşlar;
Hayırlı olsun fiyatta gayet uygun.. Bence arabanız motorunuz ne olursa olsun bir dylan tarzı scooter sabit her zaman olmalı.. ilerite tekrardan racing almayı düşünüyorum ama dylanı asla satmayı düşünmüyorum.. masrafı çıksada yaptırırım dylan konusunda iyi bi ustaya sahibim çokşükür.. 64000 km oldu..
-
18 Ekim 2010, 18:43
aynen her eve lazım bi dylan
-
18 Ekim 2010, 23:56
Michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik
-
19 Ekim 2010, 13:34
michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik
hayırlısı olsun,lastıklerı nereden kaç paraya aldınız.bende lastık arayışındayım da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------
michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik
hayırlısı olsun,lastıklerı nereden kaç paraya aldınız.bende lastık arayışındayım da
-
19 Ekim 2010, 13:47
sero35 adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------
Ben motatalde takdırdım ama buz motrordada fiyat aynı 250 tl ikisi buzmotor da belkı sökme takma ve balans dahil 250 olabilir motatalde 36 tl de bunlara alıyorlar daha kurumsal olduğundan pazarlığını yapamıyorsun tabi
Şiddetle citygrip tavsiye ederim x8 400 ümede takdırmıştım hayran kalmıştım onun için dylana da düşünmeden takdırdım çok memnunum
-
19 Ekim 2010, 14:00
bende brigstone hoop takım taktırdım 2bin km oldu sadece lastikleri sürekli yıkamanız gerekiyo 1 hafta yıkamadığınız zaman neden olduğu bilinmez çok kayıyo yatamıyorm motorda güven vermiyo ama yıkayıp bin sanki sıfır gibi yol tutuşu mükemmel anlayamıyorm nedendir diye.........
[COLOR="Cyan"][B]
-
20 Ekim 2010, 09:19
şu an bende brıgestone hoop kullanıyorum,21,000km oldu ama 5000 km oncesıne kadar çok ıyıydı.
-
22 Ekim 2010, 01:03
ve arkadaşlar dylanıma siparş vermiş olduğum Leovince 4road egsozum bugün elime ulaştı hafif bagalarını ve egsozu taktırdım süper bi duygu inanın motorun tadı simdi çıkıyo hız olarak çok fark var kalkış falan mükemmel oldu direk hızlanıyo ses görüntü desen mükemmel herkese tavsiye ederim dehişiklik arayanlara bulunmaz fırsat
[COLOR="Cyan"][B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler