Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

selam arkadaşlar benim dylan ön tarafı zıplama yapıyo kuçuk bi lagada bile. bide bana ön lastik önerebilirmisiniz marka olarak fiyatı olarak .teşekurler:D:D:D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    pirelli gts 23 110/90-13 fiyatta 100 tl olmalı.

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hepimizin şimdilik gözdesi. Honda Türkiye bu tutumuna devam edecek olursa piyasada motor satacak adam bulamayacak. Orta segmentteki en iyi motorlarını üretimden veya satıştan kaldırıp yerine tipsiz şekilsiz düşük cc. li motosikletler getiriyor, bunları getirmiyor.
    Bence Piaggio Beverly ebatlarında gücü ve cüssesi yerinde bir makina. Umarım gelir ve fiyatı abartılmaz, bizlerde alıp Hondaya geri döneriz. Beverly'imden memnunum bir o kadar servislerinden dertliyim. Honda bu motoru getirse ertesi gün motorumu satıp bunu alıcam.

Lakin bu segmentte Kymco downtown da çok iyi bi alet. Ve fiyatının yüksek olmasından ötürü biraz az satılıyor sanırım. Bir iyileştirme yapılırsa 250-300cc de başka motor alınmaz.
    kırmızı renkle belirttiğim yazınıza kesinlikle katılıyorum.dediğiniz gibi eğer türkiyeye gelir ve fiyatı abartılmazsa bende almayı düşünürüm.peki sizce bu motor getirilirse yaklaşık fiyatı ne olur ve sizce ne olmalı?

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    12-13 bın tl cıvarı gezer fıyatı
    MOTOR bence bır hastalıktır.

selam arkadaşlar benim dylan yağ eksitmiş biras bu normalm yoksa yap yakmayamı başlamış tamirci sürekli son gazda gitiyosun diyo ondan biraz eksitmiş dedi . bizde sürekli son sürat gitiyoz normal mı sisce ?_file:///C:/Documents%20and%20Settings/Xp/Desktop/resim/barış%20xxxx/230820101055.jpg

Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı honda_baris adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar benim dylan yağ eksitmiş biras bu normalm yoksa yap yakmayamı başlamış tamirci sürekli son gazda gitiyosun diyo ondan biraz eksitmiş dedi . bizde sürekli son sürat gitiyoz normal mı sisce ?_file:///C:/Documents%20and%20Settings/Xp/Desktop/resim/barış%20xxxx/230820101055.jpg
    son sürat gitmesen bile yağ illaki eksilir ama son süratinde etkili olabilceğini düşünüyorum çünkü motorun sınırlarını zorluyoruz ve motor baya bi ısınıyo ayrıca yaz aylarındada yağın eksilebilceğini duymuştum, bence ustandan duydukların doğrudur ve normal bişeydir.

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    Alıntı honda_baris adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun kaç km de ,

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    arkadaşlar lazer iridyum duydunzumu burda forumda okumuştum ve performans ve yakıt düşüşü görülmüş fakat bende satın aldım 40 tl verdim üstelik bujiye performansta pek artış saptayamadım ve motor biraz fazla yakmaya başladı bilen ilgilenen olursa yorumlarınızı bekliyorum ..........
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun kaç km de ,

23binde km

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    23bın de yağ eksıltmesı normal degıl ama.benımde km şu an o cıvarlarda gr eksıltme olmuyor.bır de kac bınde yağ değıştırıyorsun.normalı 3000-4000 cıvarı

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lazer iridyum duydunzumu burda forumda okumuştum ve performans ve yakıt düşüşü görülmüş fakat bende satın aldım 40 tl verdim üstelik bujiye performansta pek artış saptayamadım ve motor biraz fazla yakmaya başladı bilen ilgilenen olursa yorumlarınızı bekliyorum ..........
    İridyum bujinin daha yüksek cc motorlara katkısı olduğunu duymuştum
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Motosikleti
    Honda PS 150i
    arkadaşlar istanbulda Dylan'a uygun DAYCO marka kayış nerden bulabilirim?

Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    arkadaslar benım motor yağ tapasının yan tarafındakı talıye delığinden terleme yapıyor.normalmı yoksa bıyerlerınde kacakmı vardır.yanı yag tapasının sağ tarafı hafıften yağ terlemesı yapıyor.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar benım motor yağ tapasının yan tarafındakı talıye delığinden terleme yapıyor.normalmı yoksa bıyerlerınde kacakmı vardır.yanı yag tapasının sağ tarafı hafıften yağ terlemesı yapıyor.
    bi baktırman lazım walla ustana en doğrusunu onlar bilir çok uzak deilse baktır.....

zorlamaktan olsa benim motorda yağ kalmazdı motor açlsın diye dipgazlıyorum bakalım hayırlısı....
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi baktırman lazım walla ustana en doğrusunu onlar bilir çok uzak deilse baktır.....

zorlamaktan olsa benim motorda yağ kalmazdı motor açlsın diye dipgazlıyorum bakalım hayırlısı....
    Selamlar hakan bey Ybrden sonra dylan hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim ? Bu 2 motoru kıyaslarsanız ne gibi farklar var Bu aralar 3-4 motor arasında kalmış biri olarak soruyorumda.. Rx 135 , ybr 125, dylan ,runner 180 arasında gidip geliyorum..Bütçem şuan hepsine yetiyor Kararsızlık hat safada Görüşlerinizi bekliyorum dylan Hakkında.

Motosikleti
    Honda PS 150i
    Sayın Recai Bey,
    4 motor arasında kalmışsınız ve bunların 2 si vitesli 2 si otomatik, bence öncelikle vitesli motor mu istiyorsunuz yoksa scooter mı bunun kararını vermelisiniz. Eğer vitesliyi seçerseniz ben tercihinizi ybr 125 ten yana kullanmanızı öneririm, lakin scooterda karar kılarsanız bu sefer seçimim Dylan'dan yana olacaktır. Belki kalkışlarda ve son süratte runner iyi olabilir ama benzin sarfiyatı olsun,konfor olsun,servis-yedek parça durumu olsun genel olarak Dylan daha iyidir ;)

)=)))))))))))

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    merabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ybrden dylana geçiş nedenim vites ve yağmurlarda sırıksıklam olmam ondan dolayı scooter tercih ettim. hondamı gileramı dersen honda derim neden dersen runner 4 zamanlıyla dylanın pek farkı yok son hız olarakta hemen hemen aynı kalkışta belki runner daha iyidir bilemem ama dylanla uzun yolada gidersin şehiriçindede rahat ama yakıt olarak hemen hemen runnerle aynı bnm motorum 14 krş yakıyo şehiriçinde normalmi bilmem sonçta ybr 0.9 krş akıyodu ama dylanımdan memnunum hiç bi sorunum yok ve şiddetle tavsiye ederim scooter düşünüyorsan bence en mantıklısı dylan her ne kadar parça fiyatları uçuk olsada en sorunsuz motorlardan bir tanesidir.......hayırlısı genede zevk meselesi ben görüşlermi paylaştım seninle karar senin :=)
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    honda dylan
    dylan cı arkadaslar egzost taktırdık vıdeolarıda attık yorum yapan olmadı.bi bakın bakalım begenecekmısınız.http://www.izlesene.com/video/amator-fmfegzost/2573857
    http://www.izlesene.com/video/amator...egzost/2573839

merhaba benim cbf 150 ile ilgili bi sorum olacaktı.bu motor 90 km hız için uygun mudur? ya da şöyle sorayım rahat, motoru sıkıştırmadan aynı zamanda cüssesine en uygun olan hız kaç olmalı? ben bu motoru almayı düşünüyorum. ankara-izmir arası kullanıcam. o yüzden düz yolda biraz sürat yapmasını istiyorum. aynı zamanda okuduğum üniversite içinde de kullanmayı planlıyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler