selam arkadaşlar benim dylan ön tarafı zıplama yapıyo kuçuk bi lagada bile. bide bana ön lastik önerebilirmisiniz marka olarak fiyatı olarak .teşekurler:D:D:D
selam arkadaşlar benim dylan ön tarafı zıplama yapıyo kuçuk bi lagada bile. bide bana ön lastik önerebilirmisiniz marka olarak fiyatı olarak .teşekurler:D:D:D
pirelli gts 23 110/90-13 fiyatta 100 tl olmalı.
12-13 bın tl cıvarı gezer fıyatı
MOTOR bence bır hastalıktır.
selam arkadaşlar benim dylan yağ eksitmiş biras bu normalm yoksa yap yakmayamı başlamış tamirci sürekli son gazda gitiyosun diyo ondan biraz eksitmiş dedi . bizde sürekli son sürat gitiyoz normal mı sisce ?_file:///C:/Documents%20and%20Settings/Xp/Desktop/resim/barış%20xxxx/230820101055.jpg
arkadaşlar lazer iridyum duydunzumu burda forumda okumuştum ve performans ve yakıt düşüşü görülmüş fakat bende satın aldım 40 tl verdim üstelik bujiye performansta pek artış saptayamadım ve motor biraz fazla yakmaya başladı bilen ilgilenen olursa yorumlarınızı bekliyorum ..........
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
23bın de yağ eksıltmesı normal degıl ama.benımde km şu an o cıvarlarda gr eksıltme olmuyor.bır de kac bınde yağ değıştırıyorsun.normalı 3000-4000 cıvarı
arkadaşlar istanbulda Dylan'a uygun DAYCO marka kayış nerden bulabilirim?
arkadaslar benım motor yağ tapasının yan tarafındakı talıye delığinden terleme yapıyor.normalmı yoksa bıyerlerınde kacakmı vardır.yanı yag tapasının sağ tarafı hafıften yağ terlemesı yapıyor.
Selamlar hakan bey Ybrden sonra dylan hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim ? Bu 2 motoru kıyaslarsanız ne gibi farklar var Bu aralar 3-4 motor arasında kalmış biri olarak soruyorumda.. Rx 135 , ybr 125, dylan ,runner 180 arasında gidip geliyorum..Bütçem şuan hepsine yetiyor Kararsızlık hat safada Görüşlerinizi bekliyorum dylan Hakkında.
Sayın Recai Bey,
4 motor arasında kalmışsınız ve bunların 2 si vitesli 2 si otomatik, bence öncelikle vitesli motor mu istiyorsunuz yoksa scooter mı bunun kararını vermelisiniz. Eğer vitesliyi seçerseniz ben tercihinizi ybr 125 ten yana kullanmanızı öneririm, lakin scooterda karar kılarsanız bu sefer seçimim Dylan'dan yana olacaktır. Belki kalkışlarda ve son süratte runner iyi olabilir ama benzin sarfiyatı olsun,konfor olsun,servis-yedek parça durumu olsun genel olarak Dylan daha iyidir ;)
)=)))))))))))
merabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ybrden dylana geçiş nedenim vites ve yağmurlarda sırıksıklam olmam ondan dolayı scooter tercih ettim. hondamı gileramı dersen honda derim neden dersen runner 4 zamanlıyla dylanın pek farkı yok son hız olarakta hemen hemen aynı kalkışta belki runner daha iyidir bilemem ama dylanla uzun yolada gidersin şehiriçindede rahat ama yakıt olarak hemen hemen runnerle aynı bnm motorum 14 krş yakıyo şehiriçinde normalmi bilmem sonçta ybr 0.9 krş akıyodu ama dylanımdan memnunum hiç bi sorunum yok ve şiddetle tavsiye ederim scooter düşünüyorsan bence en mantıklısı dylan her ne kadar parça fiyatları uçuk olsada en sorunsuz motorlardan bir tanesidir.......hayırlısı genede zevk meselesi ben görüşlermi paylaştım seninle karar senin :=)
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
dylan cı arkadaslar egzost taktırdık vıdeolarıda attık yorum yapan olmadı.bi bakın bakalım begenecekmısınız.http://www.izlesene.com/video/amator-fmfegzost/2573857
http://www.izlesene.com/video/amator...egzost/2573839
merhaba benim cbf 150 ile ilgili bi sorum olacaktı.bu motor 90 km hız için uygun mudur? ya da şöyle sorayım rahat, motoru sıkıştırmadan aynı zamanda cüssesine en uygun olan hız kaç olmalı? ben bu motoru almayı düşünüyorum. ankara-izmir arası kullanıcam. o yüzden düz yolda biraz sürat yapmasını istiyorum. aynı zamanda okuduğum üniversite içinde de kullanmayı planlıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)