Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Temmuz 2006, 23:32
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
yahu 416 km yaptık kıçımız dümdüz oldu diyorsunuz ya biz n yapalım biz her hafta sonu en az 600 km deviriyoruz.. biz ölelim bari
şaka bi tarafa.. arkada artçı için sırtını dayayacak bir şey olmayınca harbiden zor oluyordur. Ama inanın ben çanta ile süper rahat ediyorum... uzun yolda araya birde sırt çantamı, çadırımı vs. atıyorum konaklamalı yolculuk bilenem yapıyorum.
abi motor şahane görünüyor walla..bende çanta alacağım ama çok para istiyorlar be abi..bi çantaya bi aparata beraber satsalar olmaz sanki...bizde eskişehir grubu olarak 1 ay sonra filan mudanya taraflarına çadırlı kamp düşünüyoruz daha malzemeleri almadım ama az çok tasarladım kafamda..
abi sana soracağım şu çadırlı kamp yapmaya giderken yanına neleri alıyorsun malum ben daha önce hiç gitmeyince bilemiyorum
Reklamlar
-
30 Temmuz 2006, 23:49
-
31 Temmuz 2006, 00:49
-
31 Temmuz 2006, 01:14
erdoğan abi haziranda bir inegöl gezisi yapmıştık eskişehir olarak.bir arkadaşımız ufak bir kaza yaptı bir bisiklete arkadan çarptılar ve bu ufak kaza yüzünden arkadaşım 1 ay fizik tedavi gördü motora binemedi vs.vs. çok üzüldük.bende kız arkadaşımla gitmiştim geziye,pelinde bu kazayı gördü ve bana hemen ilerleyen günlerde bu alpinstar dizlikleri almış ve 1. yılımızı kutlarken hediye ettiinanılmaz sevindim çok mutlu oldum bana verebileceği en güzel hediyeydi herhalde..
şişme yatak hiç aklıma gelmemişti ben mat ve uyku tulumu düşünüyodum ki bunların 2si direk zaten 100ytl ama 10 ytlye bi şişme yatak gerçekten işimi fazlasıyla görür:D çadır içinde dediğin gibi ufak tefek bişey düşünüyorum erdoğan abi şöle ennn pratiğinden ve en hafifinden bakalım ayarlayacağız artık bişeyler:D
-
31 Temmuz 2006, 01:46
Zaten mat ve uyku tulumunu motorda nereye koyacaksın ben arka çantaya sadece uyku tulumlarını koyabilmiştim. Üstüne de çadırı bağladım. Halbuki cadır ve 2 deniz yatağı çarşaf pike vs. çok rahat alt bagaja sığar bu şekilde. İlk kampa giderken bende mat felan da yoktu. Sırtımıza taşlar batarak rahatsız bir şekilde uyuduk çadırın içinde. Başka herkes deniz yatağı ile üzerine çarşaf serip, üstlerinde pikelerle mışıl mışıl uyudu.
Bu hafta tatildeydim deniz yatağı alıp denizin keyfini çıkardım, şimdide çadırda yatmanın keyfini sürücem. Haftaya Ağva yakınlarında Woodwille adında bir tesise çadır kamp şeklinde gitmeyi planlıyorum. Gecen haftalarda arkadaşlarım gitmiş ve çok memnun kalmışlardı.
Kaza yapan arkadaş dizlik kullanmıyor muydu?
Ben ufo aldım beni koruyacağına fazla inancım olmasa da hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Ufo 60 ytl iken Alpinestar 90 ytl idi ama tekdi, başka hiçbir yerde de yoktu. Bize ise 2 çift lazımdı. Adamlara 1 tane daha getirin alalım dedim demez olaydım adamlar meğer fiyatı yanlış söylemiş ertesi gün 120 ytl dediler bende kızıp almadım, hala pişmanım .
-
31 Temmuz 2006, 01:57
erdoğan abi arkadaşta dizlik yoktu ama alacaktı..yani hep şu ertelediğimiz zamanlarda oldu kaza.şanssızlık işte..
ben o zaman şişme yatakla bi kamp yapmayı deneyeyim bari
verdiğin bilgiler için teşekkürler erdoğan bi,biz daha kamp konusunda acemiyiz ne de olsa
-
31 Temmuz 2006, 11:17
Bende kampçı ayılmam canım bir kere gittim hoşuma gitti neler yapılması gerektiğini de öğrendim. Bu arada bu topik amacının dışına kaçmaya başladı sohbet ve bilgi için de burayı kullanır olduk. Bi topik daha mı acsak ne yapsak? Bir de ben tüm dylancıların oluşturduğu bi grup kurmak istiyorum tanışsak gezilere felan birlikte çıksak.. malum ne biz diğer motorlara uyabiliyoruz ne de onlar bize.. bir kaç kişi bir araya gelip gezi yapmaya kalksak bizi yakalayamıyorlar.. ee bizde onların arkasından gidemiyoruz
-
31 Temmuz 2006, 12:56
Bence de sohbet oldu burası. Dylan kullanıcıları başlığı iyi olur. Zaten motorun fazla sorunu olmadığı için teknik olarak konuşacak bir şey yok.
-
31 Temmuz 2006, 14:38
Arkadaşlar Moto Sohbet bölümünde Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi diye bir bölüm açtım. Mümkünse herkes imzasına da bu linki koysun böylece birbirimizi daha çabuk haberdar ederiz.
Bu bölüm teknik bilgiler köşesi ama yazacak birşey bulamayınca gezi yazılarımıza kadar koymaya başladık, böyle giderse moderatörler kapatacak burayı. En iyisi biz konularımızı artık yeni yere taşıyalım.
İstanbullu Dylancılar perşembe akşamları Kalamış Park Cafe de buluşuyoruz.
saat 20.00 den itibaren mekana doluşup bol bol muhabbet ediyoruz. Gelebilecek herkesi bekleriz.
Kalamış Park Cafe, Marina ile Fenerbahce Dereağzı Tesisleri arasında kalan deniz kenarındaki ağaçlık alanın içindedir.
Haydi dylancılar bi zahmet su topiğin linkini benimki gibi imzanıza ekleyiverin muhabbete artık burda devam edeceğiz.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
-
31 Temmuz 2006, 20:05
-
31 Temmuz 2006, 22:04
ya ben bi soru sormuştum.gezi mesajlarından gümbürtüye gitmiş. tekrar soruyoeum onun için.
muratd arkadaşım ben de nolan n61 düşünüyorum . yalnız bu kaskın 3 ayrı modeli var. 110 - 130 ve 160 euro luk. Bunların arasında nası bi fark var ? sen hangisini kullanıyosun ? Bi de 200 euro civarı yazlık ceket tavsiye edebilir misiniz ?
-
01 Ağustos 2006, 00:46
saviola83 adlı üyeden alıntı
ya ben bi soru sormuştum.gezi mesajlarından gümbürtüye gitmiş. tekrar soruyoeum onun için.
muratd arkadaşım ben de nolan n61 düşünüyorum . yalnız bu kaskın 3 ayrı modeli var. 110 - 130 ve 160 euro luk. Bunların arasında nası bi fark var ? sen hangisini kullanıyosun ? Bi de 200 euro civarı yazlık ceket tavsiye edebilir misiniz ?
ups pardon abi..
abi n61 lerin hepsi aynı hiçbir farkları yok sakın bunun içi ayrılıyo yıkanabiliyo filan derlerse inanma hepsi aynı..
farklarını söyleyim birisinde çıkartma yok,birisinde çıkartma var,birisinde de çıkartma değilde boya var galiba yada desenleri farklı olduğundan öyle..tek farkaları bu hepsi aynı kafana göre gözüne güzel görüneni al derim ben..
200euro civarında yazlık ceket dersende eğer bende revit in monza red modeli var 200eurodan biraz daha düşük fiyatı 340 370 arası galiba..ben kullanıyorum.omuz korumalığı,omurilik korumalığı ve dirsek korumalığı mevcut,istediğin zaman çıkarta biliyorsun korumalıkarı.yıkanabilen bir ceket.çok ince yazlık olmasına rağmen kışında kullanıyorum ne soğuk geçiriyo nede rüzgar bence bu hoş bir marka model..ama umarım arkadaşlarımda sana güzel ceket modellerinden tavsiye edebilirler en azından kendi ceketlerini anlatabilirler...
-
01 Ağustos 2006, 17:38
verdiğin bilgiler için saol murat abi. yalnız bizim burda revit bulmam zor gözüküyo. sadece clover ve alpinestar diye bi marka vardı onları bulabildim. bu markalar nasıldır. bilgin var mı ?
ya bi de bi yerde lazer marka tam kapalı kask denedim ama pek rahat edemedim.gözlük de var ben de . tam koruma kaskla rahat kullanamam gibi geliyo. yarım kask mı alsam acaba ? bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
-
01 Ağustos 2006, 22:57
-
02 Ağustos 2006, 20:27
arkadaşlar dün yine zam gelmiş 5300 YTL olmuş . iyiki almışım ya. bu ne böyle 1 ay içinde 3. zam. honda kafayı yemiş olmalı
-
03 Ağustos 2006, 00:11
Dylan kullanıcıları, daha önce başka motorlardan geçiş yaptıysanız ya da çevrenizde arkadaşlarınızın motorlarını da kullanıyorsanız dylan ile kıyaslama yaparak izlenimlerinizi anlatabilir misiniz?
Kıyaslamayı aşağıdaki kriterlere göre yaparsanız ortak bir bakış açımız olur.
- Konfor
- Duruş
- Denge
- Motor sesi kalitesi - gürültü şiddeti. (rölanti, ortalama gidiş ve tam gaz.)
- Kalkış ve hızlanma
- Son hız
- Tasarım (varsa karşılaştırılan motorun resmi ya da linki)
- Gösterge tablosu, aynalar, elcikler varsa vitesin kullanışlılığı
- Bagaj kapasitesi
- Yapım kalitesi
- Fren kullanımı
- Genel sürüş keyfi
-
03 Ağustos 2006, 10:03
ya bende almayı düşünüyorum siyahından bi tane ama benle ilgilenen honda görevlisi siyah çabuk çizilir düzeltemezsinde dedi bende siyah alan arkadaşlardan bilgi istiyorum???
-
03 Ağustos 2006, 12:28
Çizildikten siyahı beyazı farketmez hepsi çizilir. Bence siyah çizilse bile belli olmaz, bizimkiler çizilince alttaki plastiğin rengi çıkıyor ortaya. En azından siyahta o dert olmaz.
Ayrıca diğer renklerde bu cizilme olsa düzelttirebilir misin ki...? Bu sözlere kulak asma bence.
-
03 Ağustos 2006, 13:43
o hondacının elinde ya siyahından yoktur ya da başka birisine söz vermiştir siyahı için sen milletin dediklerine kulak asma..motor alacaksan motor bayiine bişey sormayacaksın sadece en son almaya karar verdiinde gidip alacaksın...sen biraz daha zorlasan hussara dylandan daha iyi bile der nede olsa..bende siyahından var işte hiçbir problemde yaşamıyorum siyah olmasından dolayı..gayette şık duruyor motor ağır duruyor..işin kısası şu ki hangi rengi hoşuna gidiyorsa onu al sonuçta hepsi dylan renk seçeceksin sadece...erdoğan abimin dediği gibi çizildikten sonra hepsi aynı uğraş dur..
-
04 Ağustos 2006, 17:26
Bende de siyah var ve şuana kadar sorun yaşamadım renkten dolayı.
Hatta 3 haftadır yıkamıyorum hala temiz gibi duruyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler