Verdiğin içten cevaplar için teşekkürler Choconut ;)
Tecrübeli bir dylan kullanıcısı olarak senin düşüncelerin çok önemliydi inan ki , bu yüzden ilk fırsatta yapılacaklar listesi aşağıda ki gibi ortaya çıkıyor ;)
1-En kısa sürede lastikler pirelli gts 23-24 olarak yenilenecek,
2-yağ 10.000km de yine castrol scooter 10/40 W ile yenilenecek,
3-buji ngk platinium ile değişecek ve yağ,hava filtreleri yine 10.000 de değişecek(titiz olduğum için tabii ki yoksa buji ve filtreler daha 1000km de... ),
buji nin iyi ateşleme yapması hem pistona hemde cebe faydalı olur
4-servise gittiğimde sadece ön cama bakmayı düşünüyorum, topcase büyük ihtimal çok pahalıdır ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
Hoşbulduk CBA kardeşim, evet diğer nick'im vtec2 (eski hondam civic vtec2 den kalma
Evet motoru kim görse sıfır mı diye soruyor (maaşallah diyelim nazarımız değmesin
gerçekten temiz bir dylan teşekkürler kardeşim. Senin dylan da yakıyor ama siyah çok yakışıyor dylan'a. Rabbim hepimizin tekerini düz bastırsın inşallah.
2 bakımda bir derken , kaç binde bir bakım yaptırıyorsun? ve nerede (yükseliş honda da mı?)
şimdilik kafamda fiyat&fayda oranı yüzünden pirelli var , en uygun fiyata kim lastikler + balans vs. yaparsa ordan almayı düşünüyorum. Söylediğin yerlere temasa geçtiğimde sana haber veririm.şu an çok fazla binemediğim için mayıs haziran gibi lastikleri yenilemeyi düşünüyorum.
İlgilendiğin ve verdiğin bilgiler için sanada teşekkürederim CBA . İnşallah en kısa zamanda tanışmak birlikte teker çevirmek ümidiyle kardeşim.