Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar.. Zamanında egzos ve lastik konularını baya araştırmıştım. Lastikte bence en iyi fiyat performans pirellide. Ben çiftini 1 sene önce herşey dahil 220 liraya almıştım. Takması dahil. O zamanda michelin 300 lira civarıydı. Şimdiki fiyatları bilmiyorum ama michelin ile pirelli arasındaki yol tutuş farkı bence yok denecek kadar az. Ayrıca pirellinin ömrü daha uzun. Piyasada michelinden şaşma abi, pirellide lastikmi tarzı şeyler duyabilirsiniz. Ben duymama rağmen pirelli aldım hiçte pişman olmadım. Ben michelinli dylanda çok kullandım, pirellili dylanda çok kullandım. Bu iki lastik arasında 100 liralık fark kesinlikle yok bence. Dunlopu çok az test etme fırsatım oldu. Onunda fiyatının hakkını vereceğini düşünüyorum. Akdeniz turunu çıktığımızda marmariste bridgestone hoop takılı bir dylan görmüştüm. Bir tek onu merak ediyorum.
    Egzos konusuna gelince gidip incelemiştim ixili. Tipi güzel. Seside güzel. Ama duyduğumda moralimi bozan şey o fiyata sadece tüpü. Yani manifoldla tüp arasına eski egzosun borusunu veya başka bir boruyu uydurmak zorundasınız. Buda bana bu susturucunun dylana özel olmadığını düşündürüyor ki öyle. Halbuki leovince de ara bağlantı borusu, bağlantı aparatları, ağır ve hafif varyatör ağırlıkları birlikte geliyor. Bunların haricinde egzostan sorun yaşayanların tamir ve başka susturucularıda dylana uydurabilme alternatifleri de var. Şöyleki hiç alakasız (örneğin gördüklerim şimdi tam neye ait olduğunu bilmediğim mesela xmax ın susturucusu gibi uzuunca) bir susturucuyu takanıda gördüm. Onun haricinde muhtelif çin malı susturucusunu takanıda gördüm. Ya da tanıdık bir arkadaşın dylanında susturucuyu bildiğiniz ameliyat eder gibi içini açıp kopan petekleri kaynatıp geri kapatırdık. Bu tarz çözümler mevcut. Bence en güzeli imkanı olana leovince, olmayana tamirat. İkiside güzel sonuç veriyor. Ixil söylediğim sebepten dolayı benim hoşuma gitmedi. Ama araya krom kaplı, korozyona dayanıklı orjinal bir bağlantı yapabilecek varsa ixilde güzel olur. Uydurma işler benim hoşuma pek gitmez.

Bunlar lastik ve egzosla ilgili söyleyeceklerim. Arka amortisör, plastik yüzeylerin yenilenmesi, jant işçiliği, ön cam imalatı gibi çeşitli konularda ayrıntılı çalışmalarım olmuştu. Ancak henüz hiç birinin zamanı gelmediği için bir girişimim olmadı. 100-150.000 civarına gelip motor iyice yıprandığında bunları tek seferde uygulamayı, bütün kademeleri belgesel haline getirip MTV deki otomobilimi baştan yarat programında olduğu gibi yayınlamayı planlıyorum. Tabi gelebilirsek.
    bsi arkadaş roman yazmışın resmen bizide soğuttun ixil egzozdan.Şuan kaç km de sin merak ettim?paylaşım için teşekürler baya bilgi aktarmışsın.inşallah 150km görürsün.ve kaç yıldır dylan kullanıyon onuda merak ettim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Alıntı konti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bsi arkadaş roman yazmışın resmen bizide soğuttun ixil egzozdan.Şuan kaç km de sin merak ettim?paylaşım için teşekürler baya bilgi aktarmışsın.inşallah 150km görürsün.ve kaç yıldır dylan kullanıyon onuda merak ettim.
    3,5 senedir kullanıyorum. Kendi motorumla 40.000 kmyi tamamladım. Çalıştığım yerde de dylan var. iş için kabaca 10.000km en az da onunla yapmışımdır. Dylan konusunda mütevazi olamıycam malesef, motor kısmı hariç her vidasının, somunun yerini ezbere bilirim. Çok iddalı oldu kusura bakmayın.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    bsi teşekkürler bilgi için..ben şuan karar aşamasındayım ya eksikleri tamamlayıp dylanla devam edecem bi daha hiç satmamacasına yada innova alabilirim şu yeni kasa enjeksiyonlu olanlardan..biliyorum dylan kullanıcısını tatmin etmez ama biraz fazla gezmeyi seven benim gibi biri için servis masrafı ve özellikle yakıt konusunda büyük avantajı olacak innova'nın..bakalım kısmet ne göstercek..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bsi teşekkürler bilgi için..ben şuan karar aşamasındayım ya eksikleri tamamlayıp dylanla devam edecem bi daha hiç satmamacasına yada innova alabilirim şu yeni kasa enjeksiyonlu olanlardan..biliyorum dylan kullanıcısını tatmin etmez ama biraz fazla gezmeyi seven benim gibi biri için servis masrafı ve özellikle yakıt konusunda büyük avantajı olacak innova'nın..bakalım kısmet ne göstercek..
    çoko yakıt konusunda avantaj istiyorsan honda pcx 125 al 2 litre yakıyomuş 100km de.ne yapacan o kargaburnu inovayı?

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    güzel motormuş pcx 125..ama trye gelir mi gelmez mi belli değilki..gelsede çok para isterler buna..

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Michelin pirelli kıyaslaması yaptığımda michelinin pilot sport modeli ile pirellinin gts 23-24 modellerini kıyaslamıştım. Yanlış anlaşılma olmasın. Birde michlenin gold standart modeli var. Bugün öğrendimki 250 lira civarında fiyatı varmış. Gold standart benim fikrim iyi bir lastik değil. Michlenin düşük sınıf bir lastiği diye biliyorum. Kullanmışlığım da vardır. Hatta kullanıp pirelli 23-24 ile değiştirende tanıyorum. Sonuç olarak dylan için benim en iyi lastik sıralamam michelin pilot sport, pirelli gts 23-24, dunlop, michelin gold standart. Fiyat/performans dersek pirelli 1.sıradadır benim için. Başka forumlarda gold standartı pirelliden daha çok beğenenler var ama bu benim görüşüm ve çevremde gördüğüm.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    Michelin pirelli kıyaslaması yaptığımda michelinin pilot sport modeli ile pirellinin gts 23-24 modellerini kıyaslamıştım. Yanlış anlaşılma olmasın. Birde michlenin gold standart modeli var. Bugün öğrendimki 250 lira civarında fiyatı varmış. Gold standart benim fikrim iyi bir lastik değil. Michlenin düşük sınıf bir lastiği diye biliyorum. Kullanmışlığım da vardır. Hatta kullanıp pirelli 23-24 ile değiştirende tanıyorum. Sonuç olarak dylan için benim en iyi lastik sıralamam michelin pilot sport, pirelli gts 23-24, dunlop, michelin gold standart. Fiyat/performans dersek pirelli 1.sıradadır benim için. Başka forumlarda gold standartı pirelliden daha çok beğenenler var ama bu benim görüşüm ve çevremde gördüğüm.
    dostum soğuttun bizi lastikten pilot sport yağışlı havada yol tutarmı o desen?

feyzullah4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joyride 200 2006model
    bu tip motorlar benim cok hosuma gitmiyor tabi herkezin görüsü

Serkan ixil konusunda ara boru mevzu kötüymüş harbiden.
    Bu arada lastik konusunda haklısın. bende pilot sport kullanıyorum ama bi dahaki sefere pirelli takıcam galiba bide onu deneyelim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:16 ----------

dostum soğuttun bizi lastikten pilot sport yağışlı havada yol tutarmı o desen?

valla yol tutuşu baya düşüyo yağışlı havada. ben bunu bilerek aldım yağmurda pek binmediğim için
    ama Yalan yok düşüyo yani..

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serkan ixil konusunda ara boru mevzu kötüymüş harbiden.
    Bu arada lastik konusunda haklısın. bende pilot sport kullanıyorum ama bi dahaki sefere pirelli takıcam galiba bide onu deneyelim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:16 ----------

valla yol tutuşu baya düşüyo yağışlı havada. ben bunu bilerek aldım yağmurda pek binmediğim için
    ama Yalan yok düşüyo yani..
    paylaşım için sağol.metzeler feelfree nasıl?

keser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

slm

arkadaslar merhaba cbr 125 motorumu satıp dylan 150 almaya karar verdım fakat tum ugraslarıma karsın ıstedıgım motoru bulamadım max 3 000 tl ye kadar motor arıyorum ıstanbuldan gecenlerde 2500 a buldum ama tabıkı gayet yıpranmıstı almadan gerı dondum 400 km bulabılırmıyım bılmıyorum ama sızınde bılgılerınızı almak ıstedım ersel keser kırklareli

paylaşım için sağol.metzeler feelfree nasıl?

o da kötü değil ama bizim motorlara uygun ebatlarda yok galiba.

Motosikleti
    Honda Dylan ses 150

O bir scoter... O bir HONDA ... O bir DYLAN SES 150 :))

Selam dostlar,
    Yaklaşık bir aydır bende bir DYLAN kullanıcısıyım. İlk zamanlar sanırım tecrübesizlikten olsa gerek çok yaktığını düşünmüştüm (4.6Lt / 100 km) Zamanla gazı nasıl açmam gerektiğini ve gereksiz ani kalkışlardan uzak durmam gerektiğini benimseyince herşey yoluna giriverdi (3.2Lt--3.5Lt / 100 km)

Benim ilk motorum dylan ses 150 , otomobilden alışkanlık asla honda dan vazgeçemem (zaten bu bütün hondacıların ortak özelliği değil mi özellikle vtec kullanıcılarının
    2 tekerlekli hondamı almamda motorsiklet.net'in dolayısı ile siz kıymetli Dylan kullanıcılarının çok etkisi oldu.Daha bir kişiden bile şikayet okumadım yada duymadım. Başlıktada değindiğim gibi acemilik zamanımda tecrübesizlikten kaynaklanan yakıt kaygım için bir başlık açmıştım ama aslında çok gereksizmiş şimdi o başlıklı konuyu silebilmeyi çok isterdim

Dylan'ım (orj.)8000 km de ve 2006 model mavi olup kendisi hala fabrika çıkışı IRC marka lastikleriyle yürümektedir.(ilk sahibi hiç lastik almadım dedi..)
    aradan 4 yıl geçmesine rağmen bir çok motorcunun fikri lastiklerin seni rahat 2 sezon götürür yönünde oldu ? Ben güvenlik için tabii ki en kısa sürede değiştirmeyi düşünüyorum.
    Lakin IRC-michellin ve pirelli arasında kararsız kaldım ... mich. ve pirell. çifti 220-250 TL arası iken IRC çifti 100-120 TL civarı.. hala orinal lastikleriyle kullanıyorum ve bence çok başarılılar.. Sizin fikriniz ne olurdu???
    Birde öncam arıyorum sıfır yada temiz ikinci el(daha uygun olur bütçe açısından
    Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar ;)
    Volkan
    Dylan SES 150
    0 Rh +

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem

Arkadaşlar , arkadaşımın Dylan'ı satılıktır ; fiyatda azda olsa bişeyler yapılabilir..

Motosikleti
    Honda Dylan ses 150
    Alıntı tataris35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam dostlar,
    Yaklaşık bir aydır bende bir DYLAN kullanıcısıyım. İlk zamanlar sanırım tecrübesizlikten olsa gerek çok yaktığını düşünmüştüm (4.6Lt / 100 km) Zamanla gazı nasıl açmam gerektiğini ve gereksiz ani kalkışlardan uzak durmam gerektiğini benimseyince herşey yoluna giriverdi (3.2Lt--3.5Lt / 100 km)

Benim ilk motorum dylan ses 150 , otomobilden alışkanlık asla honda dan vazgeçemem (zaten bu bütün hondacıların ortak özelliği değil mi özellikle vtec kullanıcılarının
    2 tekerlekli hondamı almamda motorsiklet.net'in dolayısı ile siz kıymetli Dylan kullanıcılarının çok etkisi oldu.Daha bir kişiden bile şikayet okumadım yada duymadım. Başlıktada değindiğim gibi acemilik zamanımda tecrübesizlikten kaynaklanan yakıt kaygım için bir başlık açmıştım ama aslında çok gereksizmiş şimdi o başlıklı konuyu silebilmeyi çok isterdim

Dylan'ım (orj.)8000 km de ve 2006 model mavi olup kendisi hala fabrika çıkışı IRC marka lastikleriyle yürümektedir.(ilk sahibi hiç lastik almadım dedi..)
    aradan 4 yıl geçmesine rağmen bir çok motorcunun fikri lastiklerin seni rahat 2 sezon götürür yönünde oldu ? Ben güvenlik için tabii ki en kısa sürede değiştirmeyi düşünüyorum.
    Lakin IRC-michellin ve pirelli arasında kararsız kaldım ... mich. ve pirell. çifti 220-250 TL arası iken IRC çifti 100-120 TL civarı.. hala orinal lastikleriyle kullanıyorum ve bence çok başarılılar.. Sizin fikriniz ne olurdu???
    Birde öncam arıyorum sıfır yada temiz ikinci el(daha uygun olur bütçe açısından
    Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar ;)
    Evet dostlar görüşleriniz ve önerileriniz için beklemedeyim
    Volkan
    Dylan SES 150
    0 Rh +

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    volkan bey hayırlı olsun dylanınız dylan biri egsoz biri dijital gösterge olmak üzere 2 tane kronik sorunu dışında sınıfının en güvenli en performanslı ve kaliteli scooteri..benim dylan 2006 model ve 45binde baya bi tecrübe sahibi oldum bu modelle ilgili..2kronik sorunuda yaşadım..onun dışında sorun yok..lastikleri biran evvel değiştir ıslakta filan kayar düşersin Allah korusun..grenajlar çok pahalı 2-3takım lastik parası yersin en ufak bi düşmede ona göre..lastiğin dişlerine filan bakma hamuru sertleşmiştir onların kayma yapar..ben pirelli gts serisi kullanıyorum tavsiye ederim..aradaki fark kösele ayakkabı ile spor ayakkabı farkı gibi hissediceksin..sormak istediğin bişey olursa beklerim..

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    ben 14.000km oldu brıgestone hoop modelını takalı çok memnunum.ama bir gerçek varkı 10.000kmden sonra lastığın ilk günki tadı yok.haa biraz daha kullanıp bu sefer pırellı yı denemek istıyorum.sana tavsıyem uzerındekı ırc leri çıkar marka bir lastık tat,dylanı sürüşün değişsin.kösele ayakkabıdan spor ayakkabı giymiş gibi olacaksın
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Motosikleti
    Honda Dylan ses 150
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 14.000km oldu brıgestone hoop modelını takalı çok memnunum.ama bir gerçek varkı 10.000kmden sonra lastığın ilk günki tadı yok.haa biraz daha kullanıp bu sefer pırellı yı denemek istıyorum.sana tavsıyem uzerındekı ırc leri çıkar marka bir lastık tat,dylanı sürüşün değişsin.kösele ayakkabıdan spor ayakkabı giymiş gibi olacaksın
    Teşekkürler sero35 . Pirelli lastik satan ve balansınıda yapabilecek uygun bir servis tavsiye edebilirmisin? Birde ön cam için senin fikrin nedir?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------

Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    volkan bey hayırlı olsun dylanınız dylan biri egsoz biri dijital gösterge olmak üzere 2 tane kronik sorunu dışında sınıfının en güvenli en performanslı ve kaliteli scooteri..benim dylan 2006 model ve 45binde baya bi tecrübe sahibi oldum bu modelle ilgili..2kronik sorunuda yaşadım..onun dışında sorun yok..lastikleri biran evvel değiştir ıslakta filan kayar düşersin Allah korusun..grenajlar çok pahalı 2-3takım lastik parası yersin en ufak bi düşmede ona göre..lastiğin dişlerine filan bakma hamuru sertleşmiştir onların kayma yapar..ben pirelli gts serisi kullanıyorum tavsiye ederim..aradaki fark kösele ayakkabı ile spor ayakkabı farkı gibi hissediceksin..sormak istediğin bişey olursa beklerim..
    Teşekkürler Choconut . Şu an göstergelerde yada egsozda bir sorun yok şükür (olmasın da inşallah En kısa zamanda lastiklerimi pirelli ile değiştireceğim tabii finans problemlerini çözebilirsem
    Aslında sormak istediğim o kadar çok şey var ki ... neyse en önemlisi ile başlayayım;
    yağ değişim zamanı ? ilk sahibi aşırı titiz bir genç ti 500 km de bir değiştiriyormuş... Ben 1500-2000 de bir değiştirmeyi düşünüyorum. Ne dersin ?
    (yağ Castrol scooter race 1 gibi bişeydi 10/40 W)motorcular 2500-3000km de bir diyor bu arada ? Sen hangi yağı kullanıyorsun yada ne tavsiye edersin ?
    10.000km bakımında neleri kontrol edip neleri değiştirmeliyim ? (hava filtresi,yağ filtresi ve buji (ngk) 7000km servisinde değişmiş.motor şu an 8200km de)
    şu an 95 oktan kurşunsuz kullanıyorum. 97 mi kullanmalıyım yoksa en ideali 95 oktan mı? (benzini tabii ki She..l den alıyorum ;) asla ağzına kadar doldurtmuyorum pompa kendi atınca bu kadar yeterli diyorum)
    Ön cam için düşüncelerin neler ? Son hızı çok düşürür mü yada tüketimi çok arttırır mı? ben her zman 120-135 yapmayacağım aslında genelde 70-90 km arası kullanıyorum.
    Topcase olarak 33 lt bu motora ideal deselerde ben 42 lt düşünüyorum en azından 2 kask alabilsin diye. Senin fikrin ne yönde olurdu? (yada en azından dizlik,eldiven,branda,halat kilit ve kaskım sığabilsin )

Biliyorum çok soru oldu ama bunlar en önemlileriydi Choconut arkadaşım ;) Şimdiden verdiğin cevaplar ve yorumların için çok teşekkürler.
    Volkan
    Dylan SES 150
    0 Rh +

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    Alıntı tataris35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler sero35 . Pirelli lastik satan ve balansınıda yapabilecek uygun bir servis tavsiye edebilirmisin? Birde ön cam için senin fikrin nedir?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------

Teşekkürler Choconut . Şu an göstergelerde yada egsozda bir sorun yok şükür (olmasın da inşallah En kısa zamanda lastiklerimi pirelli ile değiştireceğim tabii finans problemlerini çözebilirsem
    Aslında sormak istediğim o kadar çok şey var ki ... neyse en önemlisi ile başlayayım;
    yağ değişim zamanı ? ilk sahibi aşırı titiz bir genç ti 500 km de bir değiştiriyormuş... Ben 1500-2000 de bir değiştirmeyi düşünüyorum. Ne dersin ?
    (yağ Castrol scooter race 1 gibi bişeydi 10/40 W)motorcular 2500-3000km de bir diyor bu arada ? Sen hangi yağı kullanıyorsun yada ne tavsiye edersin ?
    10.000km bakımında neleri kontrol edip neleri değiştirmeliyim ? (hava filtresi,yağ filtresi ve buji (ngk) 7000km servisinde değişmiş.motor şu an 8200km de)
    şu an 95 oktan kurşunsuz kullanıyorum. 97 mi kullanmalıyım yoksa en ideali 95 oktan mı? (benzini tabii ki She..l den alıyorum ;) asla ağzına kadar doldurtmuyorum pompa kendi atınca bu kadar yeterli diyorum)
    Ön cam için düşüncelerin neler ? Son hızı çok düşürür mü yada tüketimi çok arttırır mı? ben her zman 120-135 yapmayacağım aslında genelde 70-90 km arası kullanıyorum.
    Topcase olarak 33 lt bu motora ideal deselerde ben 42 lt düşünüyorum en azından 2 kask alabilsin diye. Senin fikrin ne yönde olurdu? (yada en azından dizlik,eldiven,branda,halat kilit ve kaskım sığabilsin )

Biliyorum çok soru oldu ama bunlar en önemlileriydi Choconut arkadaşım ;) Şimdiden verdiğin cevaplar ve yorumların için çok teşekkürler.
    öncelikle eksoz ve gösterge ile ilgili şunu söyliycem..göstergeyi fazla güneşte bırakma sorun olmaz..eksoz sorunu her dylanda olmadı zaten bazılarında çıktı bu sorun..ama her ihtimale karşı uzun süre yüksek hızda sürüş yapma ve motor sıcakken eksoza su tutma derim..

yağ değişim kmsi fabrika tavsiyesi 4bin km..ama ben titizim özen gösteririm diyosan 2binde bir değiştir derim bende öyle yapıyorum çünkü.. yağ olarak castrol scooter 10-40 kullanıyorum ilk aldığımdan beri sorun yaşamadım yağla ilgili olarak yakma veya eksiltme filan yok..

hava filtresini ben 4binde bir bujiyi ise 8binde bir değiştiriyorum..ha mecbur musun değilsin bu kmlerin 2katını bile yapar ama ben hassasım biraz acımıyorum paraya o konuda..buji olarak ngk platinum tavsiye ederim kodu cr9ehvx-9.. ben çok memnun kaldım..serviste bulabilirsin..

yakıt olarak 95kullanıyorum..bi aralar 98-100oktan modası vardı denedim ama pekbi faydasını görmedim..95le devam ediyorum..

ön cam olarak fabbri marka dylan için üretilmiş bir model var onu kullandım bi 6ay kadar..son hızda bi 20km kadar düşüş oldu..ama koruyucu etkisi oldukça fazla yağmur rüzgar almıyosun kesinlikle..bu camda serviste var ama şimdi lazım değil..kışa doğru taktırırsın onu fiyatı en son 180tl idi..yakıta etkisini pek hissetmedim..

topcase hiç kullanmadım pek bi yorum yapamıycam..çokta yakıştırmıyorum dylana ben topcase..servise gittiğin zaman çantayı arka aparatın üzerine koy bak hangisi hoşuna giderse içine sinerse onu al derim..

elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım umarım faydası olur..

volkan ağabey hoşgeldin başka forumlarda vtec nicklisin galiba değilmi. aldığın motorun ilanını görmüştüm çok temiz gözüküyordu kazasız belasız kullan. Bu arada lastik konusuda şu üstündeki ırcleri çıkarda pirelli michelin vb ne takarsan tak olur valla. Bu arada bende michelin pilot sport kullanıyorum ama pirellide alınabilir. izmirde pirelliyi kahramanlarda motomax ve göçmen motor getiriyor diye biliyorum, eğer takma işlemine karışmazlarsa bornovada adliye yakınında buz motor var oraya taktır, çok iyi esnaf+ titiz iş yapan bi yerdir ben lastiğide ordan aldım çokta memnun kaldım. diğer sorularınını cevaplamışlar ama bende 3 binde bir bakım yaptırıyorum. servistekiler buji için ne derlerse öyle yapıyorum ama hava filtresini 2 bakımda bir değiştiriyorum. Yağ olarak castrol 10/40 kullanıyorum..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler