Teşekkürler sero35 . Pirelli lastik satan ve balansınıda yapabilecek uygun bir servis tavsiye edebilirmisin? Birde ön cam için senin fikrin nedir?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------
Teşekkürler Choconut . Şu an göstergelerde yada egsozda bir sorun yok şükür (olmasın da inşallah
En kısa zamanda lastiklerimi pirelli ile değiştireceğim tabii finans problemlerini çözebilirsem
Aslında sormak istediğim o kadar çok şey var ki ... neyse en önemlisi ile başlayayım;
yağ değişim zamanı ? ilk sahibi aşırı titiz bir genç ti 500 km de bir değiştiriyormuş... Ben 1500-2000 de bir değiştirmeyi düşünüyorum. Ne dersin ?
(yağ Castrol scooter race 1 gibi bişeydi 10/40 W)motorcular 2500-3000km de bir diyor bu arada ? Sen hangi yağı kullanıyorsun yada ne tavsiye edersin ?
10.000km bakımında neleri kontrol edip neleri değiştirmeliyim ? (hava filtresi,yağ filtresi ve buji (ngk) 7000km servisinde değişmiş.motor şu an 8200km de)
şu an 95 oktan kurşunsuz kullanıyorum. 97 mi kullanmalıyım yoksa en ideali 95 oktan mı? (benzini tabii ki She..l den alıyorum ;) asla ağzına kadar doldurtmuyorum pompa kendi atınca bu kadar yeterli diyorum)
Ön cam için düşüncelerin neler ? Son hızı çok düşürür mü yada tüketimi çok arttırır mı? ben her zman 120-135 yapmayacağım
aslında genelde 70-90 km arası kullanıyorum.
Topcase olarak 33 lt bu motora ideal deselerde ben 42 lt düşünüyorum en azından 2 kask alabilsin diye. Senin fikrin ne yönde olurdu? (yada en azından dizlik,eldiven,branda,halat kilit ve kaskım sığabilsin )
Biliyorum çok soru oldu ama bunlar en önemlileriydi Choconut arkadaşım ;) Şimdiden verdiğin cevaplar ve yorumların için çok teşekkürler.