Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı selçuk sezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet sen ne yaptın satışa devammı

aslında kararsızım ama istediğim fiyatı veren olursa satcam gibi abi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    selçuk sezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym hd2
    en son görüşmemiz çok severdim kendilerini beni bir kere bile üzmedi
    Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"

ozeronder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 BEYAZ+ Kymco Super 8
    Alıntı selçuk sezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en son görüşmemiz çok severdim kendilerini beni bir kere bile üzmedi
    Eyvahlar olsun sen Dylanı satıp YBR125 mi aldın, neden böyle bir şey yaptın ki , bari YBR250 alsaydın. neyse inşallah sıfır almamışındır,

En azından vites olayını çözünce kolayca satabileceğin piyasa motoru, hayırlı olsun Allah Kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. (Amin cümlemize)

Motosikleti
    Sym hd2
    yok yok ikinci el aldım ybr 125 o kadar küçümsenecek bir motor değil
    Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"

ozeronder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 BEYAZ+ Kymco Super 8
    Estağfurullah küçümsediğimden değil, 3-4 ay boyunca da kullandığım bir motordur kendisi, kullanım amacına uygunluğu da tesçilli bir makinedir her ne kadar Yamaha hazretleri her sene kalitesinden biraz çalsada piyasadaki en kaliteli kommuterlerden biridir.
    Benim şaşkınlığım Dylandan sonra bu motordan zevk alamayacağını bilmemdendir.

Motosikleti
    Sym hd2
    zaman ekonomi devri yakıttan tasarruf parçadan tasarruf bakımdan tasarruf çok ekonomik bir motor zaten motorların hız sınırı 70 km olan bir ülkede en kullanışlı motor bana biraz zevkli geldi uğraşı var sonuçta

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    arkadaşlar bişey sormak istiyorum

dylanlarda odo metre sayacı digital (innovada da öyleydi) bu sayaçla oynanma ihtimali yada sıfırlanma ihtimali varmı?
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bişey sormak istiyorum

dylanlarda odo metre sayacı digital (innovada da öyleydi) bu sayaçla oynanma ihtimali yada sıfırlanma ihtimali varmı?
    evet dylanların kronık hastalığı km sayacı güneşte uzun süre kaldığı zaman arızalanıyor.park halındeyken göstergenin üzerine bişeyler örtün diyorlar.pıyasadaki çoğu dylanın ana km tam belli değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

arkadaşlar şu an 16000 kmdeyım. acaba debrıyaj tası emizliği hiç yaptırmadım.gerek varmı,20000,e kadar devam edeyimmi
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet dylanların kronık hastalığı km sayacı güneşte uzun süre kaldığı zaman arızalanıyor.park halındeyken göstergenin üzerine bişeyler örtün diyorlar.pıyasadaki çoğu dylanın ana km tam belli değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

arkadaşlar şu an 16000 kmdeyım. acaba debrıyaj tası emizliği hiç yaptırmadım.gerek varmı,20000,e kadar devam edeyimmi
    ben dylandada gösterge gitti hayal meyal okunuyo işte servis 250tl dedi bence gereksiz almayı düşnmüyorum..böle gitsin işte..bence debriyajı filan bi söktür temizlet derim serviste özel spreyler var benimkine bi yarım bi tam kutu bitirmişti usta..gayette güzel oldu daha uzun süre sağlıkla kullanırsın..ben 45bindeyim 24bindeki kayış değişimi dışında debriyaj kımındaki herşey orjinal..gerisini sen düşün..2bakımda bir yani 8binde bir temizletiyorum debriyajı..2binde bir yağ..4binde birde hava filtresi ve buji değiştiririm aksatmam pek..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

anladım teşekkür ederim.. bu kötü bir haber oldu benim için
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    çok titizsin çokonat kardeş.hava filtresini annadımda bujiyi 4000 bir deiştirmeye ne gerek var?ayrıca 1lyağ koyarsan motora çok rahat 4000 km gidiyo eksiltmeden.ama serviste deiştirtyorsan yağı o zaman 1500 bir deiştirmen lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------

çokonat kardeş basınçlı su tutuyonmu göstergeye ondan bozulmasın?ne zaman görüşçez seninle?kaç senedir görüşemedik bir turlü.

Alıntı konti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok titizsin çokonat kardeş.hava filtresini annadımda bujiyi 4000 bir deiştirmeye ne gerek var?ayrıca 1lyağ koyarsan motora çok rahat 4000 km gidiyo eksiltmeden.ama serviste deiştirtyorsan yağı o zaman 1500 bir deiştirmen lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------

çokonat kardeş basınçlı su tutuyonmu göstergeye ondan bozulmasın?ne zaman görüşçez seninle?kaç senedir görüşemedik bir turlü.

Gösterge probleminin güneşden dolayı olduğunu biliyorum bende.
    Birde daha evvelde soran olmuş km ile ilgili. Km düşürme mümkün olduğu gibi, piyasada garantiden km si değişen dylanda çok haberiniz olsun, dikkatli olun. yetkili servise son bakımın ne zaman yapıldığını sorup kıyaslama yapabilirsiniz belki.

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    vallah bizim öyle üçkyatçılıklarla işimiz olmadı için bilmiyoz o yolları.benim şu ana kadar bi sorunum olmadı km göstergesiyle ilgili 30000km motorum çok şükür.egzoz falanda deiştirmedim şu ana kadar çok şükür.uçak gibi de gidiyo makine allah nazardan saklasın çok memnunum.ben lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum bu yaz mişlen gold standart kaça mal olur bilen varmı?balans dahil ön ve arka ölçüler 110-90-13 130-70-13 bilen varsa bi zahmet bilgilendirsin şimdiden teşekürler.

michelin gold standart şuanda buz motorda 250 lira. eğer buz motorda taktırırsanız üsretsiz ama dşarda herhangi bi firmaya taktıracaksanız ortalama 30 lira aldıklarını duymuştum

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    michelin gold standart şuanda buz motorda 250 lira. eğer buz motorda taktırırsanız üsretsiz ama dşarda herhangi bi firmaya taktıracaksanız ortalama 30 lira aldıklarını duymuştum
    çifti+balansmı 250 lira? çok teşekür ederim dostum verdin bilgiler için sağol.dostum bu fiyat izmir içinmi geçerli istanbul içinmi?

Alıntı konti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çifti+balansmı 250 lira? çok teşekür ederim dostum verdin bilgiler için sağol.dostum bu fiyat izmir içinmi geçerli istanbul içinmi?
    İşte dediğim gibi eğer buz motorun bi şubesine gidersen takma+ balansı bedavaya yapıyorlar. Bu fiyatlar buz motorun tüm şubeleri için geçerli.

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte dediğim gibi eğer buz motorun bi şubesine gidersen takma+ balansı bedavaya yapıyorlar. Bu fiyatlar buz motorun tüm şubeleri için geçerli.
    çok teşekür ediyorum verdin bilgiler için çok yardımcı oldun

Motosikleti
    Sym hd2
    bursada rf otomotiv var mudanya yolunda esentepe lambalarına varmadan bp benzinliğini geçince can bey 2494847 kendide motorcu sökme takma hepsini yapiyor birde ona sor

slm daha yepyeni bi üyeliğim var bikaç sorum olacak cvp bulabilirsem çok mutlu olucam... sevgili abilerim bu konuda beni bilgilendirir inşallah ben honda dylan almak istiyorum... 2.el alıcam ve bikaç sorum var... 1. honda dylanın kaç farklı tipi var? (dylan 150 ve ses dylan 150 die model varmı?) 2. dylanların radyatörü nerede? 3. ve son olarak: 8.000 km altında satılık dylan arıyorum... peşin para varadericem terrrtemizzz olsa çok şüper olur... yüzsüzlük yapmamışımdır inşallah şimdiden ilgilenen abilerime teşekkür ederim...

arkadaslar bana dylan beyni lazım nasıl temin edebilirim yada malossi cipte olabilir...yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşşekür ederim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler