Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol dostum..bu arada dylancılardan hiç ses yok nedense boş konuşmaya gelince sayfa sayfa yazı var ama bişey sorunca cevap alınamayıo artık burda..neyse yapıcak bişey yok..herkese kazasız belasız sürüşler..

Biliyo olsak yazardık kardeş,bak bilen varmış yazmış.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Selamlar. Sınavlarım dolayısıyla giremedim uzun zamandır foruma. Bildiğim kadarıyla cevap vereyim soruları olan arkadaşlara. Cem debriyajı açtırmana gerek yok. Bilyalar var evet aşınan parçalar ancak benim daha hiç değişmedi. 2. kayış değiştirme zamanım geliyor ozaman onlarıda değiştireceğim. Sadece içinin temizlenmesi mevzusu var ama temizlendikten sonra zaten yine aynı şekline kısa zamanda döner. Sonuçta debriyaj devamlı toz çıkarıyor. Ama ben oranın devamlı sökülüp takılması taraftarı değilim. Zaten debriyajı söktükleri zaman işçilik ücreti artıyor haberin olsun. 7000 km henüz az o işler için.
    Choconut bujinin tırnak aralığının gerçekten bozulduğunu düşünüyorsan ve bujiyide daha yeni almadıysan ben senin yerinde olsam gider yenisini alırdım. Ama yeni almışsan daha da ömrü varsa servise gidip tırnak aralığını ayarlamak için aparat var. Adını şimdi hatırlayamadım. Gidip onunla doğru aralığına getirebilirsin. Tırnak aralığınında tam ölçüsü aklımda değil ama kitapçıkta yazıyor.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Tşkler Serkan cevabın için.

Motosikleti
    Honda PS 150i
    Bugün libadiye caddesinde iki tane arka arkaya dylan gördüm.
    bir tanesi hızlıca kaçtı yakalayamadım ama diğerinin plakası 1113'tü. forumda o yolu kullanan varmı sabah 8 gibi.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı Veniversum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün libadiye caddesinde iki tane arka arkaya dylan gördüm.
    bir tanesi hızlıca kaçtı yakalayamadım ama diğerinin plakası 1113'tü. forumda o yolu kullanan varmı sabah 8 gibi.
    Dylanı yakalamak zordur İnsan satınca dahada anlıyor kıymetidi
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Sattınmı Ali abi motoru.
    X-city mi aldın yoksa.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Yok almadım henüz araştırıyorum.

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok almadım henüz araştırıyorum.
    Hangi modelleri ?
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Evet abi ne düşünüyorsun X-citymi başka bi modelmi.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Şuanda benim amacıma en en uygun motor YAMAHA x-CITY

Çünki

Yakıtı az, Masraf ve bakımları uygun, 21 beygir %70 şehir içi ve %30 şehirler arası ve iki kiçi için rahat ve konforlu. Motor baya büyük ve güzel duruyor.

Başka modellerde var.

Beverly 500, Ancak yakıt çok yakıyor şehir içi hararet yapıyor ve masrafları çok fazla.

Büyük şasi motorlar bana göre değil. Siz söyleyin X-City den daha iyi bir alternatif var mı ?

Dediğin gibi muadili beverly var ama onunda masrafları çok, x-city'e bakmakta haklısın gibime geliyor Ali abi.. Xmax de hoşuma giden bi motor ama tekerlek çapının küçük olması seni pek memnun etmez herhalde abi.

Bu arada kaça sattın abi dylanı. Millet ölücü ondan merak ettimde.

Motosikleti
    LX 150
    Şuanda benim amacıma en en uygun motor YAMAHA x-CITY

Çünki

Yakıtı az, Masraf ve bakımları uygun, 21 beygir %70 şehir içi ve %30 şehirler arası ve iki kiçi için rahat ve konforlu. Motor baya büyük ve güzel duruyor.

Başka modellerde var.

Beverly 500, Ancak yakıt çok yakıyor şehir içi hararet yapıyor ve masrafları çok fazla.

Büyük şasi motorlar bana göre değil. Siz söyleyin X-City den daha iyi bir alternatif var mı ?
    Muadili

Sym HD 200-kymco 200- Piaggio Carnaby alternatif olabilir mi ?

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı tasarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muadili

Sym HD 200-kymco 200- Piaggio Carnaby alternatif olabilir mi ?
    Sym X-City'nin değil Dylan'ın bile muadili olamaz . Açıkçası biri önüme HD200 ü koysa binipte kullanmam. Kymco'nun 200 lük modeli hangisi onu çıkaramadım, Burada Carnaby aslında güzel bir alternatif ancak baktığında selesi x-city kadar rahat değil. Uzun yola çıktığımda da rahat edeyim istiyorum.

Motosikleti
    LX 150
    Sym X-City'nin değil Dylan'ın bile muadili olamaz . Açıkçası biri önüme HD200 ü koysa binipte kullanmam. Kymco'nun 200 lük modeli hangisi onu çıkaramadım, Burada Carnaby aslında güzel bir alternatif ancak baktığında selesi x-city kadar rahat değil. Uzun yola çıktığımda da rahat edeyim istiyorum.

Kymco
    http://www.sahibinden.com/kymco_peop...XQQdisplayitem

Beverly 500 Cruiser veya gelecek olan 300 cc modeli senin için ideal sanırım.

ozeronder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 BEYAZ+ Kymco Super 8
    Bende Dylandan sona ne alacağımı şaşaırdım öyle başarılı bir motor yapmış ki honda bilmeden fazla sorunsuz olunca hemen kaldırıp yerine PS150 yi koydu ve malesef tutulmadı. Bence Dylandan sonra x max te x city de iyi alternatifler. X max daha alçak bir motor x city ye göre ama dengesi sürati keyfi kesinlikle yüksek. x city kaldırımdan inerken çukurlara girerken sizi korkutmayan üzmeyen tambir şehir için Endurosu uzun yoldada sürücüsünü yormuyor ve performansı ile keyfinden bir ödün vermiyor. Eğer kullandığın güzergahtaki yollar düzgünse x max düşünebilirsin. Ama benim gibi her gün bozuk yollarla mücadele veriyorsan kesinlikle x city almalısın derim... Gerçi İstanbulda bir sürü alternatifin var vereceğin kararı sabırsızlıkla bekliyoruz hadi hayırlısı..

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı tasarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kymco
    http://www.sahibinden.com/kymco_peop...XQQdisplayitem

Beverly 500 Cruiser veya gelecek olan 300 cc modeli senin için ideal sanırım.
    kymcoyu hatırladım. hava soğutmalı malasef. Ancak kasteddiğin beverly 300 sanırım. Eğer bu haber doğruysa süper

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------

Alıntı ozeronder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Dylandan sona ne alacağımı şaşaırdım öyle başarılı bir motor yapmış ki honda bilmeden fazla sorunsuz olunca hemen kaldırıp yerine PS150 yi koydu ve malesef tutulmadı. Bence Dylandan sonra x max te x city de iyi alternatifler. X max daha alçak bir motor x city ye göre ama dengesi sürati keyfi kesinlikle yüksek. x city kaldırımdan inerken çukurlara girerken sizi korkutmayan üzmeyen tambir şehir için Endurosu uzun yoldada sürücüsünü yormuyor ve performansı ile keyfinden bir ödün vermiyor. Eğer kullandığın güzergahtaki yollar düzgünse x max düşünebilirsin. Ama benim gibi her gün bozuk yollarla mücadele veriyorsan kesinlikle x city almalısın derim... Gerçi İstanbulda bir sürü alternatifin var vereceğin kararı sabırsızlıkla bekliyoruz hadi hayırlısı..
    Çok teşekkür ederim. Şuan % 90 X-City kararı vermiş durumdayım. Ancak 2008 mi 09 mu yoksa ikinci elmi alınmalı sıfır alırsam hangi bayiyi tercih etmeliyim vs konusunda bilgi verebilir misiniz ?

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Ali kardeş, al bir tane silverwing 400.
    Şehir içindede, dışındada bas git ikinci elde çok temiz motorlar bulunabiliyor, ben almadan önce şehir içinde hantal kalırmı, ağır gelirmi acaba diye endişelerim vardı. Ama aldıktan sonra gördümki tam bir denge delisi makina ve o zaman anladımki biz eski motorlarımızı çok büyütmüşüz gözümüzde evet onlar çok sağlam makinalardı, (dylan ) ama büyük motora geçtiğinde anlayacaksın rahatlığı ve o ağırlığın vermiş olduğu dengeyi. Hele uzun yola çıktığında anlayacaksın bende x city i düşünmüştüm ama büyüttüğüme değmeyecek diye vazgeçtim. Ve inanılmaz derecede sevdim yeni motorumu 400 cc. 39 hp. Çift silindir vibrasyon yok... bir düşün derim istersen.
    Ben o koca gövdeli motorla diğer her motorun geçtiği yerden geçiyorum sıkıntı yok.......

selçuk sezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym hd2
    Alıntı caracas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ali kardeş, al bir tane silverwing 400.
    Şehir içindede, dışındada bas git ikinci elde çok temiz motorlar bulunabiliyor, ben almadan önce şehir içinde hantal kalırmı, ağır gelirmi acaba diye endişelerim vardı. Ama aldıktan sonra gördümki tam bir denge delisi makina ve o zaman anladımki biz eski motorlarımızı çok büyütmüşüz gözümüzde evet onlar çok sağlam makinalardı, (dylan ) ama büyük motora geçtiğinde anlayacaksın rahatlığı ve o ağırlığın vermiş olduğu dengeyi. Hele uzun yola çıktığında anlayacaksın bende x city i düşünmüştüm ama büyüttüğüme değmeyecek diye vazgeçtim. Ve inanılmaz derecede sevdim yeni motorumu 400 cc. 39 hp. Çift silindir vibrasyon yok... bir düşün derim istersen.
    Ben o koca gövdeli motorla diğer her motorun geçtiği yerden geçiyorum sıkıntı yok.......
    selam yakıtı nasıl
    Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Alıntı selçuk sezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam yakıtı nasıl

Selçuk merhaba, yakıt İstanbul trafiğinde, şehiriçi 4,5 ila 5 lt. civarında yakıyor. Yani l5 kuruş km. de. Bir başka deyişle 30 tl. benzin 200 km. yol ....
    Şehirlerarası bu düşecektir. Yakında bir Bolu yolculuğum olacak kısmetse, döndüğümde uzun yol değerlerinide paylaşmak dileği ile ........iyi geceler...

selçuk sezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym hd2
    iyi geceler sağol
    Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler