tamam Alı sımdı oldu,dısk deyınce bır tuhaflık hıssettım.bu arada taktıgın balata ne markaydı hatırlıyormusun.bu ıslerle ugrasan kendı bıransında uzman bır arkadasım var.en ıdeal hangı markaysa ogreneyım.bıldırırım.Şeref
tamam Alı sımdı oldu,dısk deyınce bır tuhaflık hıssettım.bu arada taktıgın balata ne markaydı hatırlıyormusun.bu ıslerle ugrasan kendı bıransında uzman bır arkadasım var.en ıdeal hangı markaysa ogreneyım.bıldırırım.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
Motoru aldığımda üzerinde orjinal balatalar vardı. ve ön balatalar tam 21.000km sorunsuzca gitti.
21bin de Honda Güngör motorda 35 yada 55 liralık tam hatırlayamadım bir balata taktılar. Bu balata 5000km gitti ve tamamen bitti.
Konşuk Motora gittim. Onlar CBF'lerde kullanılan balatayı 37 liraya taktılar. Orjinali 70 lira civarıymış. Birde buna bakalım kaç km gidecek. Olmazsa en iyisi orjinalini almak.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
arkadaşlar herkese merhaba.dylanım için aldığım kappa ön camı satmak istiyorum.sadece cam ile 2 gün kullandım ama sonra şehiriçinde günde 7-8 km kullanınca bana pek gerekli olmadığına karar verdim.aslında çok şık olan bu aksesuarı değerlendirmek istiyorum.orjinal takma aparatları ile birliktedir üzerinden etiketlerini bile sökmedim kesinlikle çiziksiz sıfır bir cam.
Non stop...Dylan'a sevgim hergün biras daha artıyor.
deryalı abi sen pendikdemi oturuyorsun ya seni hiç görmüyorum bide güngöre gelmişsin:
Arkadaşlar Dylan'da hiç gaz teli takılması yaşadınız mı ?
:( Of off
gaz teli takılması derken herhalde gazın takılması ?? demek istediniz? bi ara benim todayde olmuşdu dahada hiç karşılaşmadım
evet geldi yaw :(
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-kalinca.html
mevlüt gaza basıyorsun ve bıraktığında hatta eski haline çevirdiğinde bile motor hızlanmaya devam ediyor. Artık buınun ismi ne ise başıma gelen şey o.
Ayrıca geçen haftaya kadar sürekli Güngör motora giderdim. Artık Maltepeye taşındım ve konşuk motora gidiyorum.
cok gecmıs olsun ALI.olsun sana bısey olmamısya,motorundada fazla bırsey yok allahtan.bu arada nazara geldın galıba.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
merhaba arkadaşlar egzos arıyorum 2.el leovince yada orjinal egzos dylan'a plspls..
deryali geçmiş olsun, gaz teli takılma sebebini de tamirden sonra yazarsan bizlerde önlem almaya çalışırız. umarım bir an önce dylan'a kavuşursun. motorun dylan olmayıpta başka bir marka olsaydı; hem sen hem motor pert olurdu. tekrar geçmişolsun....
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Kardeş sahibinden.coma bak orda bi tane satılık leovince egzos vardı ama hala duruyopmu bilmiyorum..Geçenlerdede antalyadan bi arkadaş aldı leo 2. el 250 liraya almış..Ben demiştim onada var diye..Sende bak bitane olması lazım 600tl ama. Sıfırada 750 olması lazı..
Mototal da sıfır satılıyor haberin olsun..
sadece 2000km kullanılmış orjinal egzoz var,
ilgilenen arkadaş bana özelden pm atsın.
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
Arkadaşlar gaz teli ortadan kopmuş ve garantiden değiştrildi. Kopma nedeni belkide yağmur çamur karda hergün 100km motor kullanmamdır. 27.000km yine iyi idare etti.
Arkadaşlar merhaba, belki pek çoğunuzu biliyorsunuzdur. İstanbul'da Dylan kullanan bir grup öncülüğünde bir site kurmuştuk. Burada gezilerimizi planlayıp. gezilebilecek yerlerin bilgisini verdiğimiz bir gezi sitesi. 1 yılda çok fazla geliştik ve çok sıkı dostluklar edindik. Bunda payı olan herkese teşekkür ederiz.
Her motorcunun üzerinde bulunmalı diye düşündüğümüz bir reflektif yelek yaptırırken hayallerimiz genişledi ve hayatonda logolu özel baskılı ve nakışlı çeşitli ürünler yaptırdık. Bu ürünleri görmek ve sipariş etmek için aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.
http://www.hayatonda.com/detay.asp?id=141
Hayatonda
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hmmm, profilime yazdım ama görünüyormu bilemiyorum
Hayatonda
Erdoğan merhaba, geçen yıl siteye yazabildiğim halde şu an şifremi giriyorum ama tanımıyor. Şifremi unuttuğumu zannetmiyorum ama neticede yazamıyorum. Akşamları okuyorum sizleri, bende katılmak isterim yeniden. Buraya yazabildiğim gibi diğer siteye de (hayat onda) da yazabilmem iççin gerekeni yapabilirsen sevinirim, ürünlerle ben de ilgiliyim teşekkürler iyi çalılşmalar....
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)