geçmiş olsun umarım arkadaşımızda büyük bir yaralanma olmamıştır
geçmiş olsun umarım arkadaşımızda büyük bir yaralanma olmamıştır
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Alla alla çıldırmamak elde değil yaw.
Çok geçmiş olsun. :(:(
Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz. Her zaman olabildiğince dikkatli ve tam korumalı gezelim ne olur.. Görüyorsunuz işte siz ne kadar dikkatli olsanızda biri gelip size çatabiliyor. Bu noktada korumaların tam olması gördüğünüz gibi hayat kurtarıyor.
Dylan ortak bir tutku. Bu tutkuyu pekiştirmek, kullanıcılarını ortak bir paydada birleştirmek, iletişimi güçlendirmek adına ayrı bir site kurmuştuk. Geliştik güçlendik. Şimdi topluluğumuz adına her yerde farkedilmek adına Reflektif yelek, t-shirt, şapka, sweet shirt vs. yaptırıyoruz. Detaylarını hayatonda sitemizde bulabilirsiniz, ürün siparişi verebilirsiniz.
Hayatonda
Erdoğan Abi çok geçmiş olsun,umarım arkadaşın durumu iyidir.
Ayrıca bu tutkuyu pekiştirmek için yaptığınız projelerden dolayı sizi tebrik ediyorum.
Erdoğan, büyük geçmiş olsun.
Ramazan arkadaşımızda bu aralar bir aksiliktir gidiyor. İnşallah bu son olur. Çok geçmiş olsun Ramazan kardeş....
valla resimlere baktım büyük kaza atlatmışsınız hepinize geçmişolsun kazasız günler dilegiyle.
sende haklısn erdoğan abi ama biraz olsa dersini vermeliydiniz biz motorcu olarak zaten hep ezilen biz oluyoruz motorcular :(:(
selam CBA,daha once bikac kez konusmustuk,ksk dan ziya ben.Bir tanıdıgında satılık siyah dylan vardı 2008 model hala duruyorsa bir gormek istiyordum,snden haber bekliyorum..
Arkadaşlar sizin ön fren balatası kaç km de bitiyor ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Valla cok iyi olur kendisine veya sana ulasabilecegim bi cep no verebilirsen daha rahat irtibata gecebiliriz,ozelden de mail atabilirsin nası istersen ziyacakar@yahoo.com
Herkese Merhaba,
öncelikle kaza geçiren aradaşa çok büyük geçmiş olsun, allah daha beterlerinden korusun.
özel nedenlerden dolayı,uzun süredir buraya mesaj atmıyordum. Bakıyorum eskilerden bi kaç kişi kalmış=) Bu forum sayesinde Dylancı olmuş biri olarak, herkesi selamlıyorum
Efendim 2007 Model Gri Dylanım Satılıktır. daha sahibindene ve 2. el kısmına ilan vermedim, yabancıya gitsin istemedim Motorun resimlerini en kısa zamanda eklicem.
Motor 7100 km de bütün bakımları Pazarbaşı hondada yapılmıştır. ilk fiyatı 4000ytl. bana 05367901093 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Büyük geçmiş olsun
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
alla alla bizim konunuz ismi değişmiş yaw..
MOTOR bence bır hastalıktır.
pardon disk değil Balata yazmak istemiştim.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)